Nyah*
|
Jutro! Zadnje dni vas redno berem, pisat se mi pa ne da prevec, ne vem, je krivo vreme ali kaj. Vstajamo vsaj 3-4krat na noc, popije par pozirkov sokca in spi naprej ko polhek, jaz pa potem se nekaj casa ne morem zaspat. Kako naj jo odvadim tega? Zdaj te noci ni bilo tako vroce, da bi bila tako zejna, to je le grda razvada po moje. Sva tako lepo spale cele noci, sedaj pa tole. Rija, kako mi je hudo za vas!! Upam, da se kmalu pocajtate, pa ce mu pase tek, pa sibaj gor in dol punca, bo tudi zate dobro. Porocaj, kaksna je bila noc! Tudi nasa pupa spet nekaj smrka, prekleto vreme pa 20 stopinj razlike v enem dnevu . Jutri bi morala biti cepljena, ker zadnjic ni bila, pa spet ne vem, kaj bo . Ali lahko potem, ce fjst zamudimo, prejsnji dve cvepljenji zapadeta? Lumpy, si mi naredila lust s svojimi recepti, daj plz se meni poslji! Hvala. Shoo, ti pa tudi kar tukaj napisi, bomo vse probale zgleda . Kako grozno mi je bilo brat, da so se vasi tako udarili. Jaz jo sedaj se bolj merkam, a vem, da tudi nam kaka buska ne uide, sploh ko zacnejo hodit. Lupcka vasim buskarjem, upam, da so ze dobro! Glede avtosedeza se se odlocamo, sva hotla concorda ( a ga kera ima?), sedaj pa so naju premamili teli od Maxi Cosija, ne veva, kaj bi. Nasa je tudi vska dan bolj zivahna, vceraj bi mi kmalu iz lezalnika zlezla, se je pa potem 1 uro (trkam) sama igrala na puzzlih, ko sem kuhala in peglala . Alenka, sem ti poslala mail s podatki! Upam, da dobis dinarcke! Bobika, za tabelco. Takoj ko zagledamo belo pikico, ti sporocim, zaenkrat smo se brez . Nic, grem jo previt in nahranit! Se pisemo se kaj! Uzivajte, ceprav je dez!
|