|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
1.8.2006 13:13:47   
Anonimen
Lumpy naša Klavdija pa danes ravno ne spi. Je spala samo pol urice, sedaj jo bolj zanima reklama za knjigo. Je že celo raztrgala user posted image  .
Mi je pa včeraj spala 2 urici, kar je zanjo že pravi praznik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.8.2006 13:36:01   
popek
Srečica, meni je hčerka padla 1X iz postelje. K sreči je padla na kup časopisa, ki ga je mož pustil ob postelji, ker je zvečer pred spanjem še bral. Sem samo stran pogledala in je že bila na tleh. Ni imela niti buške. Tudiuser posted image je že štrbunknil skupaj z ležalnikom, v katerem je bil privezan. Tudi njemu ni bilo nič. Zelo sem se ustrašila, vendar so na srečo naši otroci kot iz gume. Jaz pravim, da se lahko vsakemu zgodi, to je delček sekunde, sploh zdaj, ko so že tako aktivni in se v trenutku obrnejo.
Jaz sem sedaj najbolj sigurna, če ga dam na tla. Do pred kratkim sem ga še dajala na sedežno v kot in čisto k sedežni primaknila klubsko mizico, ki je precej velika. En teden nazaj se je že priplazil do srede mize, izpulil rožo iz teglca in se ves namazal z zemljo, še v ušesih jo je imel. Pa samo našminkat sem se šla v kopalnico (1 minuta).

Rumenjak, jaz mu ga dajem 1/4 trdokuhanega, 2X na teden, ponavadi ga zmešam v juhico. Meso bom pa tudi dajala kakšne 2x do 3x na teden.

Sokovi. A veste, da moj pobalin ne pije drugega kot moje mleko? Sploh ne zna po flaši pit, včasih mu dam vodo iz pipe kar iz kozarca, potem pa je ves moker. Mu pa paše, ker si ob kozarcu drgne dlesni. Tudi hčerka nikoli ni pila čajev in podobno, dokler sem jo dojila, potem pa je pila samo jabolčni sok. Še sedaj ni ne vem kakšen pivec.

Kapljice. Pediatrinja mi je rekla, da se po 6. mesecu že daje 10 kapljic, ampak da jih sedaj, ko je veliko sonca lahko dajem še 7. Jaz jih dajem že od vsega začetka, pa kljub temu naš ni imel krčev. Res je, da jih mogoče kakšen dan pozabim dati ali pa jmu jih dam šele popoldan. Meni se zdi, da so potrebne, sploh zaradi rahitisa.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.8.2006 13:41:50   
Nannn
Hojla,

Koncno da je pupa zaspala in da imam par minutk casa se za RR...potem pa delat kosilo za naso user posted image  jaz in moj pa sva itak na dieti pa bova bolj solato glodala user posted image  ampak kilogrami po porodu so se ostali in jih treba unicit user posted image

Nasa pa danes kar noce spati...sedaj spi dobre pol ure in upam da vsaj se npol ure...ponoci je spala od 21 30 pa do 6 in nato se do 8...jah danes se je zgodaj zbudila user posted image  ko sva se zjutraj umivali se poskilila se v usta kako kaj zobek napreduje in glej ga zlomka se eden zraven se je pokazal user posted image user posted image  sploh ne morem verjeti da bo dobila dva hkrati user posted image

lumpy ker si glih omenila recepte za sladice a te lahko fehtam za njih user posted image  sedaj itak nic ne pecemo ker smo na dieti ampak kmalu bo prisel ta dan...aja moj mail je nana250@gmail.com

Tudi jaz razmisljam o rumenjaku pa se kar se nisem odlocila...skutke upam da nama danes uspe brez dodajanja Hippa...

A katera ve zakaj ima nasa pupa na momente pod uckami zelo male izpuscaje?A je mozno da je kaksna alergija ali zgolj od vrocine?

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.8.2006 13:52:10   
Nannn
Tudi mi smo na zacetku dajali Oleovit iz Avstrije sedaj pa dobiva AD3 po 5 kapljic na dan...

LP Nannn

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.8.2006 14:15:31   
Dali 28
Hojla punce kako smo?Mi smo danes ponoči malo slabo spali.Šele okoli enih ponoči je zaspala pa do štirih in je jedla pa potem do pol devetih.Je pa res da smo tudi mi včeraj imeli dan bruhanjauser posted image Zakaj in kaj je bilo mi ni jasno?!Samo odenkrat ko sem ji dajala jesti je začela in še vse od dopoldne zbruhala.Nato ni hotla nič jesti in je bila malo tečka ko pa se je dvakrat pošteno pokakala se je pa tudi umirila.user posted image Danes je uredu.

Srečica meni se je nekaj podobnega zgodilo na morju ampak da ni padla s pojstle ampak iz vozička.Do takrat jo nismo nikoli vezali v vozičku in se je prijela za tisto ko je za noge, se odrinila in direkt na hrbet.Moj je bil z hrbtom obrnjen jaz sem se pa glih obrnila ko je bila že v zraku.Tako sem začela vriskati da se me je tudi ona ustrašila in začela jokati se mi pa zdi da me je cel Rabac slišal.Ona je imela buško na glavi drugače pa vse ok.To se je zvečer zgodilo in potem moja poklicna deformacija pa sem jo pregledala celo,če sliši, če z očmi spremlja, na dve uri sem jo ruknila da je zamomlala in gledala če ima vročino in če bruha,...Zdej ko gledam nazaj sem pretiravala ampak v tistem trenutku bi jo pa tudi zdravniku pelala.Sej ti je hudo ko se udari ali pa če se kaj zgodi ampak ni zadnjič.
Tako da imeli smo že izkušnje z akrobacijami.

Tasonka hudo mi je ker se ti to dogaja.Kot so ti že ostale punce rekle probajta si vzeti čas zase.pa ne rabita nikamor iti samo da imata kako uro ali dve zase da se posvetita en drugemu.user posted image

Grem ji zdej dat mal za jest pa ker je dež nehal malo ven pa se zvečer spet tipkamo.

JAN VSE NAJ NAJuser posted image

AD3 moja jih jemlje od prvega meseca dalje in še danes in ji bom dajala do enega leta.

VODA tudi mi že kombiniramo ampak ko je fajn žejna ji dam kar iz pipe pa zaenkrat ni bilo nič

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.8.2006 14:28:37   
lumpy
Nannn,
bom kar poslala recepte. Glede pikic pa po moje so od vročine ali če se drgne ob kaj ali mane oči  , malo opazuj kdaj se ji naredijo. Maticu se vedno naredijo ko dolgo spi, na primer zjutraj ali ko čez dan spi dolgo 3-4 ure, če pa samo zadrema za pol urce pa ne. Potem pa čez nekaj časa kar izginejo, se pa sedaj bolj redko pojavljajo, kot so se prej.

Bravo za 2 zobka!

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.8.2006 14:51:11   
lumpy
user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je tudi zgodila nezgoda user posted image .

Mali je ugotovil da se lahko s sedečega položaja spravi na trebuh in to je sedaj počel non stop 3 dni, se mu je fajn zdelo na svojih puzzlih.

Danes pa je počel isto in z nosekom udaril ob tla user posted image user posted image user posted image , mami je bila prepozna da bi ga ujela user posted image . Hitro sem mu dala hladen obkladek gor, pa pocartala sva se, pa dudo in sedaj spi. Noge se mi kar šibijo ga hodim vsako minuto gledat. Upam da ne bo kaj, zaotečeno ni, rdečo ali modro ni, kri mu ni tekla, bruhal ni ...vse je videti ok, bomo videli kako bo ko se zbudi.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.8.2006 14:57:13   
Ovnica78
A je danes kaj takega v zraku? Lumpy pocartaj Matica, pa enega lubčeka mu daj. Pa saj verjetno ni bilo hujšega. Jokajo se pa tako vedno, ko se že malo udarijo. Vsaj Tin se. S Tinom pošiljava eno user posted image  za Matica.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.8.2006 15:13:02   
renan
srečica jaz sem mami padla s postelje kot dojenček. orda sem zato tako pametnauser posted image user posted image

nyah naš sploh noče piti sokov. pije samo nesladkan čaj ali vodo.

sem total jezna. sem se hotela z župnikom dogovoriti za krst. radi bi vladimirja krstili izven maše in preko dne, ker mora naš boter priti z dunaja in si težko kaj splanira, ker je ful zaposlen. pa je naš župnik začenjal mutiti, da nima časa in ne vem kaj, in me je še celo karal, zakaj ne hodim k maši. halo....kako naj grem k maši, če sem sama z malim. naj ga samega pustim ali ga zjutraj budim in s sabo vlečem???? zato sem poklicala župnika iz druge župnije, ta pa pravi, da moram od našega dobiti dovoljenje za krst drugje. sem vprašala, če želijo,da bo vladimir hare krišna ali antikrist, ker tako komplicirajo.user posted image po drugi strani pa se katoliška cerkev sekira zaradi upada vernikovuser posted image razmišljam,da bi vladimirja dala pri evangeličanih krstit...grrrrrrrrrr sem se morala zlajat.

lp, renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.8.2006 15:18:06   
lumpy
Ovnica, hvala.

Renan,
ja tako je to. Midva sva tud krstila v drugem kraju in sva morala do matičnega župnika, halo kako je nabijal, isto, zakaj ne hodiva k maši ( no saj tale naju še res ni kdaj pri maši videl user posted image  ) , pa da moreva z malim k maši, pa k spovedi, pa z Ognjiščem je nadlegoval....halooooooooo. Potrdilo je pa dal brez problema, pač povedal nama je svoje.

Pa še prošnja :
Sodelavka mi je prinesla kar nekaj igrač od svojega sina, ki jeseni vstopa v šolo. Vse zelo ohranjene in bili smo jih zelo veseli.

Sedaj bi pa rada dala nekaj v zahvalo pa nimam ideje , kaj mi pomagate prosim ?!?

Mogoče nekaj malega zanjo, predvsem bi pa nekaj za prijaznega fantka, ki je tako z veseljem podaril svoje igrače

< Sporočilo je popravil lumpy -- 1.8.2006 15:25:13 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.8.2006 17:40:53   
Ovnica78
Renan tudi pri nas so bili problemi za krst, ampak predvsem zaradi tega, ker imava midva z dragim in botrca samo krst in nobenih drugih zakramentov. Sem bila po prvem razgovoru z župnikom tako jezna, da sem rekla, da Tina sploh ne bom krstila. Pa so starši vztrajali in smo se zmenili, da bi ga v drugi fari krstili. Seveda smo rabili soglasje in sem moralo zopet k temu župniku v naši fari. In ko sem mu omenila, da bi ga šla v drugo faro krstit ni bilo več nobenega problema. Nam je šel ful na roke. Se jim očitno vendarle gre za čim več krstov v fari.
No in na koncu je celo vse skupaj fajn izpadlo. Krstili ga pa nismo med mašo ampak ob pol enih. Smo bili sami domači.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.8.2006 18:33:08   
lumpy
Nannn in Srečica sta dobile recepte ?

Juuupi, z nami je vse ok. Ta mali nima  nič nikjer, je dobre volje. Celo uspelo se mu je dvakrat obrnit iz hrbta na trebuh, kar mu do sedaj še ni šlo  ( samo iz trebuha na hrbet je treniral user posted image  ).

Pa kje je danes Rija, katera kaj ve , da ni kaj s Tilom ?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.8.2006 18:50:48   
tinkamiška
Pozdravljene, sem na hitro perletela kar ste napislale...

Danes je pa en čuden dan. da malčki kr padajouser posted image Sem vesela, da je z vsemi vse vredu, mamice pa naj vas ne peče vest(vem, da vam je hudo), ker se to res lahko zgodi vsakemuuser posted image

Shooo, mi bi se naj selili v Slovenske Konjice v hiško. Sva rekla v blok že ne, ker so stanovanja v primerjavi z hiškami nesramno draga. Tukaj bomo lepo za sebe in še na vrt lahko stopiš, tudi za Izo bo fino, da se bo lahko igrala zunaj. Zdej urejamo papirje, ker bova midva vzela hipotekarni kredituser posted image , pa sej drugače tako ne prideš na svojeuser posted image Se bova pač zapufala, bomo pa vsaj na svojem in nas ne bodo ven metaliuser posted image

Drugače pa ni pri nas nič novega.

Iza se
- postavlja na kolena
- ob opori na nogice
- po ritmu miga z ritouser posted image , zato ji kr naprej pojem
- se glasno pogovarja z svojimi igračkami, zadnji dan ji je nabolj všeč Hoferjeva plenička
- me grabi za jošek, kadar se ji ga zahočeuser posted image
- vsako jutri se kotali po naini postlji od enega do drugega in se stiska
- zna nardit z rokico moj, moj ati ali mamica(oh, se kr raznežim)
- se žgečka z rutico po obrazu in se reži na ves glasuser posted image

Kaj pa je pri vas novega?

Ste že vsi zdravi? Myflower kako ste?

Upam, da ste vsi vreduuser posted image

Se gremo kopat...
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.8.2006 19:40:18   
alenkica
Mi smo pa včeraj znašli nov način zabave. Jure se pase kravice in nato začne migat z ritko gor in dol, kot da bi plesal zraven pa blebeta. Je ves srečen in bi to počel stalno, seveda se kar hitro utrudi in se hoče ulešt.

Sem pa vam pozabila povedat da že nekaj dni "kliče indijančke". Si postavi roke pred usta in dela BRBRBR. To sem ga jaz naučila, pa zgleda da mu je kar všeč.

Kar se tiče pitja: naš opije ogromne tekočine, sploh zdaj poleti, pije pa čaj za otroke od Milupe, mu je zelo všeč. Pije pa iz flaškice, včasih poskuša jo sam držat,ampak je še pretežka zanj.

Dajem mu veliko sadja za jest: domače breskve, jabolka, slive, lubenico, marelico, tudi čepnje je rad jedel. Sem mu pa dala danes melono in to se je tako skisal, kot bi mu dala žličko kisa - sva se z mojim tok nasmejala, da sva se kar jokala, tako faco je naredil user posted image user posted image user posted image .

Ali se vaši malčki radi vozijo z vozičkom? Naš zelo, zaspi pa najraje na makadamu. Druagče pa mu je blazno zanimiva igračka za na voziček. pa še to, ful ne mara, da bi obrnila stolček navzven, rata takoj nekaj siten. Če pa je obrnejn proti meni me gleda in brblja.

Imam en predlog,že če vemo kdaj smo rojene, kakšno znamenje imamo, zakaj ne bi napisali v tabelico še od kje prihajamo, kar kraj, ali pa vsaj kakšen večji kraj v bližini. STE ZA TO??

Dovolj sem napisala, lepo se mejte, zdaj ko je tako lepo hladno zuni.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.8.2006 20:16:45   
rija
Evo mene....sem ko cunja....user posted image user posted image
Mali pa joka in joka....se javim kasneje....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.8.2006 20:19:11   
XXYY
Dober večer!

ALENKICA: kje si pa ti tolk časa, da te ni bilo nič gor. Sem se že po tihem spraševala kje si se izgubila user posted image  .

Tudi jaz sem za to, kar je predlagala ALENKICA in tudi prej že ALENKAIST, pa niste nič odgovorile na to: POVEJTE IZ KATEREGA KRAJA PRIHAJATE, da še to vpišemo v seznam.

Jaz sem pa malo brskala po RR in sem našla naslednje:

NAJPOGOSTEJŠA IMENA V LETU 2005 (bom napisala samo na katerem mestu so naši user posted image  - da ne pišem vseh):

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  so:

1. LUKA = 356 fantkov
2. JAN = 270
7. MATIC = 183
9. DAVID = 172
15. ANŽE = 137
21. MAJ = 118
22. JURE = 113
42. LOVRO = 63
53. VAL = 53
56. ALEX = 38

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  so:

3. SARA = 249 deklet
4. LARA = 244
14. NEŽA = 120
15. KLARA = 119
18. ŠPELA = 111
19. HANA = 109
21. MANCA = 97
22. ZOJA = 95
28. AJDA = 78
39. TINKARA = 61
41. ELA = 58
41. MARUŠA = 58
48. NAJA = 45
76. TIJANA = 20

Katerih ni gor, ste pa nekje čez 100imi. Tukaj si lahko pogledate ta link, če katero zanima:

http://www.stat.si/imena.asp

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.8.2006 20:47:35   
mayflower
Tinkamiška: lepo , da si se spomnila na nasuser posted image . Mi smo v redu, prvi pregled imamo jeseni. Tako al tako se znaki ponavadi pokažejo šele nekje do 3 al 5 let starosti. Tako, da raje mislim na najboljše in uživam s tamalim. Res me malo zaboli, ko mi kak madež pade v oči, ma upam, da ne bo hudegauser posted image

Drugače mamo mi že ene dva dni težave s spanjem. Tamali podnevi sploh noče spat. Sem prou izmučena.

Kar pa se tiče gruljenja, je naš naenkrat končal spuščat glasove. Odkril je namreč oglašanje z grlomuser posted image To je tako, ko če te grlo boli in maš noter katar, pa ga probaš spravit ven. Sploh ne znam opisat. Počne špa to kar nonstop in se bojim, da bo mel vse grlo vneto. Pa še neke zvoke spušča- nekako tleska z jezikom. Tega še jst ne znamuser posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.8.2006 21:04:51   
rija
Evo, mali je končno zaspal.....
Včeraj sva šla na mini počitnice k babici, ker našega ateja ni bilo doma in sva se vrnila šele danes zvečer.

Mali je bogi da je kaj. Danes sva bila že pri zdravniku, ker je postal nenormalno flekast. Sem klicala ZD, pa je sestra rekla, da naj se raje pridemo pokazat. Fizično ne zgleda bolan, ampak nekaj pa mu le mora biti, ker joka in joka. Zdravnik nama je predpisal fenistil kapljice, je rekel, da je možno, da bi bila prisotna tudi kakšna alergija user posted image  Smo tuhtali in tuhtali, če bi jedel kaj takega, kar do sedaj še ni, pa se nisem mogla ničesar spomnit. Pa še nekam zamolkel glas je revček dobil, verjetno od toliko joka.  Pa totalno mama fazo je dobil....nikjer noče ostati več. In tako sem utrujena, da sem komaj čakala, da se malo vsedem in dam mozek, kar mi ga ni spil v teh dveh dneh, na pašo....

Upam, da se bo stanje kaj umirilo, ker sva jutri zopet cel dan sama in bom od rok prišla, če se bo hotel samo nosit.

Renan, pridi k nam krstit, pri nas ti nobeden ne bo delal nobenih problemov. Jaz sem se z našim škofom prejšnjič kar v BTC zmenila, da bomo zdaj enkrat malega le krstili......ga bo že krstil, smo ja v nekem soroduuser posted image

Lumpy, boljše, da se čimprej sprijaznimo, da bodo naši piškotki pa začeli tudi padat....moj je že tudi z napihljive blazine telebnil pa se drl ko sraka, ker se je zagozdil med steno in blazino....ne da bi ga kaj bolelo....user posted image

Kapljice: od začetka dajem Oleovit, ki so jih očitno zdaj dobili tudi v SLO, ker mi je P prejšnjič napisala recept zanje....ad3 baje povzročajo krčke....

Voda: pijemo še vedno humanino ali pa filtrirano z britta filtrom

Sokovi: najraje ima črnega od alete.....

Rumenjak: ni variante, da ga poje....

Varstvo: upam, da mi ne bo treba nikoli iskati kakšne tuje osebe za varstvo mojega zaklada! Zaenkrat ga popazi moja mami, pa tudi ko bo treba v službo, bo tiste 4 ure pri njej. Zamenjala sem namreč firmo, zdaj med porodniško in bom do 3 leta delala samo 4 ure dnevnouser posted image  No, upam, da nam bo zneslo...finančno seveda...ampak tale sp varianta je ubitačna za telo in duha, na koncu koncev pa tudi zaslužiš ne toliko, kot delašuser posted image  edino država ma hasek od tebe...tako, da so sp časi za mano.....upam....

Nyah: meni pa je P rekla, da naj po 7 mesecu mali je z nami, pač manj začinjeno....user posted image  Bemti, a so naši malčki z različnih planetovuser posted image

Joj, sem se razpisala...upam, da se bo dalo keri brati....user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 1.8.2006 21:18:00 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.8.2006 21:35:04   
shooo
samo na brzinco:
to z varstvom me čisto psihično izčrpava.nisem še v stanju pisati o vtisih.punca kot punca se mi zdi o.k.ampak...
Mayflower, neža tudi že dva dni tleska z jezikom. pro sem mislila da je žejna, zdaj pa vidim da je to nova finta.
danes je bila prva tečka. prvič. prav težko sem jo sparvila v dobro voljo.pa camo cartat, cartat cartat- po eni strani prav fajn ker sicer ni nic cartljiva je bolj divjaske sorte..
Pa še to nam se dogaja da je po podoju, ko izprazni obe dojke, ali pa kar neha sitna in ko ji ponudim flaško še poje po 150ml ali več--a gre z mlekom proti koncu??J
LAHKO NOČ

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.8.2006 21:48:48   
NRMM
Čeeer!

No pa je še en dan za nami. Potepale sva se že od 7 zjutraj, ker je bilo fajn hladno in Maruša je prav uživala, da ni bilo potrebno biti doma. Sem jo pa danes težko nahranila, lačna je bila na vsaki 2 uri user posted image , očitno mora spravit vase vse za nazaj in upam, da je prejela zadostno količino čez dan, da ne bo potrebno vstajat ponoči in ji pripravljat flaške.

Rija upam, da boste čimprej zdravi ali pa vsaj ugotovili kaj Tilu manjka.
Si se pa razpisala res je, dobro da Maruša spi, ker če bi jutri tole brala, bi potrebovala varuško user posted image .

Varstvo: zaenkrat bo pri mojih starših ozr.doma, ker meni grozi odpoved v zdajšnji službi. Smo se pa nekak menili, da bi bila do 2 let pri mojih ali pa v privat varstvu potem pa bi jo vpisala v vrtec. No sej, če katera pozna Lenart potem najbrž ve, da če je kdo od staršev brezposeln nima šans, da pride otrok v vrtec.

D-vitamin: midve sva začele z Oleovitom pri 4 tednih in jo je napenjalo ful, tako da sem ji do 2 meseca dajala vitamine, sočasno pa lefaxin protii krčem. Ker se krči niso prenehali, sem prenehala z dajanjem kapljic in ponovno hotela uvest pri 4 mesecih, ampak se je zgodba ponovila user posted image , tako da ji teh kapljic ne dajem. Zaenkrat glavica raste ok, s tem se tudi mečave normalno zapirajo, kosti so vredu, torej ni velike potrebe po d vitaminu, je pa res, da jo imam kar veliko na sončku in temu primerno je tudi rjava (kdaj pa kdaj jo pozabim zjutraj namazat user posted image ).

Jajčka: zaenkrat samo rumenjak in ni važno na kakšen način je pripravljen. Najraje ima trdo kuhanega zraven špinače, tudi jajčka na oko in kruh ji tekne. Ji dam pa 1 rumenjak na teden.

Tekočina: vodo ji še vedno prekuhavam, če mi slučajno zmanjka kupljene, drugače pa imam Dano. Najrajši pa ima sadne instant čaje, same vode niti pod razno ne spije. Mogoče katera ve,kdaj jii lahko dam filter čaj (vanilija-jagoda, borovnica.......)? Tudi sokove mi noče pit ze od samega začetka user posted image .

Kar se padcev tiče se to skoraj vsakemu zgodi. Sicer nam še ni padla od nikoder, se pa velikox vdari z glavo po postlci, tak da postlca kar zabobni. Sem ji poizkusila dat podlogo skoz okol ampak ji je bilo prevroče.
Ne pa se sekirat zaradi tega, niste ne prve ne edine, ki se vam je to zgodilo, vse smo lahko pripravljene na kaj podobnega.

Pa sem se spet razpisala, boste še rekle, da res ne znam drugega kot samo čvekat user posted image .

Pri nas pa je novega to, da se je danes uspelo Maruši 2x vsest iz položaja na trebuščku, tako da lahko pričakujem nočno sedenje v postlci, ko se bo zbudila user posted image .
Ko sva imeli posvetovalnico malo pred 7 meseci, je P rekel, da bi se morala počasi že postavljat na nogice, ker se pri njemu ni in ni hotela. In je rekel, da če se v treh tednih to ne bo zgodilo, naju bo napotil v RA. Sicer se je doma že uprla na nogice, če si jo prijel pod pazduho, v posvetovalnici pa niti pod razno in sva trenirali zdaj že 14 dni to vsak dan. Prav lepo že stoji, koleni ji ne klecajo več, je pa že začela prestavljat nogice, kot da bi že šla, za kar pa je krepko prehitro.

Ja nič,moram končat, drugače bo prej jutro. Lepo bodite, uživajte v tem hladu in prejetno noč.

Nočko user posted image

JAN vse naj naj user posted image !

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.8.2006 21:50:11   
rija
Ti boš meni, da sem se razpisala....user posted image

Jaz bi ga mogla v vrtec dati......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.8.2006 21:51:41   
renan
rija kam k vam? misliš k evangelistom? mislim, da so oni res bolj skulirani in tolerantni do zmernih vernikov...sicer je pa naš duhovnik tudi moj sorodnik po očetu, a zgleda da je religija pomembnejšja od sorodstvenih vezi.user posted image

vsi z vzhodnega konca ste bolni in še vreme je slabo. kaj bo torej z našimi radenci?

lahko noč vsem,
renan

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.8.2006 21:53:28   
rija
Renan, jaz upam, da nam Radenci ne uidejo....pa saj ne morejo biti mali večno bolani....user posted image

Ja, mislim na evangeličane....

NR, prideš tudi tiuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.8.2006 21:54:54   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ti boš meni, da sem se razpisala....user posted image

Jaz bi ga mogla v vrtec dati......user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sej za dva dni ti ga ne bodo vzeli user posted image user posted image .....mal heca mora bit, pa brez zamere.
Ti se nič ne voziš proti Mb, da bi se kdaj ustavila v naših krajih na kofetu?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.8.2006 21:56:27   
rija
Se že peljem. Samo mam mojega zraven. Njega pa je težko dobit iz planirane rute....je tak bolj picajzlastuser posted image user posted image

Se bomo babe morale enkrat same zmeniti.

Pa daj NR, pridi se kopat v Radence.....samo naj ti piščeki malo ozdravijo. Jaz že komaj čakam, ka smo ta vikend falili....user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.