Anonimen
|
JAN, ČESTITKE ZA 6 MESECEV!!! Ovnica78, Špelinih albumov je 7 in vsa imajo ista gesla. Druga dva imata pa drugačnega, samo ta zadnji dodani je kar nekaj. Sem morala eno slikco nekam napopat in ni šlo drugače, kot da jo dam najprej na internet in sem jo dala pač na RR. Srečica, važno, da mu nič ni. Veš kolikokrat bo še padel, pa še kaj hujšega bo kot buška. Saj te razumem, jaz bi se tudi ful sekirala, ampak zdaj je že mimo. Špela ima tudi že 3 dni buško in modrico na čelu, ker se je pa butnila v kovinsko naslonjalo za roko na kavču. Jajca mi še nismo dali, prav tako še cel kup drugega ne, kar vi že pridno papcate. Ovčka, AD3 kapljic tudi jaz nisem skoraj nič dajala. Najprej zaradi krčev, potem sem pa stalno pozabljala. Nekaj časa sem se ji kar redno spomnila dati, ker sem se malo prestrašila, saj je prijateljičina hčerka zaradi nejemanja teh kapljic imela mehke kosti (no, ali pa zaradi česa drugega, ne vem, v glavnem, nujno jih je morala dobivat), ko pa je na posvetovalnici rekla, da je vse uredu s Špelo, sem pa spet kar pozabila na vse skupaj. Tinkamiška, super! Sem vesela za vašo hiško! Alenkica, naša se kar rada vozi v vozičku, s tem da druge možnosti, kot da je stran obrnjena, ni. Kraj, od koder prihajam imam pa pod nickom napisan. Rija boga ti in bogi Til! Upam, da boste čimprej bolje! Mayflower, eno tudi za vas! A veš, da Špela tud nekak tleska z jezikom, pa niti približno ne znam za njo ponovit. Sicer pa se Špela že ful na nogice postavlja, skoz bi bila samo na nogah in se tudi ob kaki drugi opori, kot sem jaz, gor potegne, pa usest se zna že sama, samo je problem, ker se preveč sune pokonci, pa jo na drugo stran dol vrže , pa počasi začenja plazit, sicer še ne čisto po kolenih, ker kar nakak nazaj na trebušček zleze, ampak že ful šiba naokrog. pa kaj jaz vem, kaj še vse počne. Vse živo. Skratka, k sreči je zdrava in vse je super!
|