|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
1.8.2006 22:00:44   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rija

NR, prideš tudi tiuser posted image

Predvidevam, da kopanje. Lahko malo več zvem o tem...

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.8.2006 22:09:09   
Anonimen
JAN, ČESTITKE ZA 6 MESECEV!!!user posted image

Ovnica78, Špelinih albumov je 7 in vsa imajo ista gesla. Druga dva imata pa drugačnega, samo ta zadnji dodani je kar nekaj. Sem morala eno slikco nekam napopat in ni šlo drugače, kot da jo dam najprej na internet in sem jo dala pač na RR.

Srečica, važno, da mu nič ni. Veš kolikokrat bo še padel, pa še kaj hujšega bo kot buška. Saj te razumem, jaz bi se tudi ful sekirala, ampak zdaj je že mimo. Špela ima tudi že 3 dni buško in modrico na čelu, ker se je pa butnila v kovinsko naslonjalo za roko na kavču.

Jajca mi še nismo dali, prav tako še cel kup drugega ne, kar vi že pridno papcate.

Ovčka, AD3 kapljic tudi jaz nisem skoraj nič dajala. Najprej zaradi krčev, potem sem pa stalno pozabljala. Nekaj časa sem se ji kar redno spomnila dati, ker sem se malo prestrašila, saj je prijateljičina hčerka zaradi nejemanja teh kapljic imela mehke kosti (no, ali pa zaradi česa drugega, ne vem, v glavnem, nujno jih je morala dobivat), ko pa je na posvetovalnici rekla, da je vse uredu s Špelo, sem pa spet kar pozabila na vse skupaj.

Tinkamiška, super! Sem vesela za vašo hiško!user posted image

Alenkica, naša se kar rada vozi v vozičku, s tem da druge možnosti, kot da je stran obrnjena, ni. Kraj, od koder prihajam imam pa pod nickom napisan.

Rija boga ti in bogi Til! Upam, da boste čimprej bolje!user posted image

Mayflower, eno user posted image  tudi za vas! A veš, da Špela tud nekak tleska z jezikom, pa niti približno ne znam za njo ponovit.user posted image

Sicer pa se Špela že ful na nogice postavlja, skoz bi bila samo na nogah in se tudi ob kaki drugi opori, kot sem jaz, gor potegne, pa usest se zna že sama, samo je problem, ker se preveč sune pokonci, pa jo na drugo stran dol vrže user posted image , pa počasi začenja plazit, sicer še ne čisto po kolenih, ker kar nakak nazaj na trebušček zleze, ampak že ful šiba naokrog. pa kaj jaz vem, kaj še vse počne. Vse živo. Skratka, k sreči je zdrava in vse je super!

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.8.2006 22:16:45   
lonja
Dober večer,

naša pupa je zaspančkala user posted image . Smo imeli obiske, enega dvoletnika, pa sta se full ujela. Ajda ga je cukala, pa bolj grobo božala (madona, ta naša punca sploh ne zna bit nežna), on jo je pa samo potrpežljivo gledal user posted image .

Je pa dans klavrno propadel še en poskus, da bi Ajdo naučila pit po flaški. Sem imela že že dva meseca kupljen Aptamil za enkratno uporabo, ker me je včasih strah grabil, da mi bo mleka zmanjkal ravno takrat, ko bom najmanj pričakovala. Pa sem ji ga zmešala v flaško, saj vode iz flaške ni in ni hotela piti. No, tudi Aptamila nikakor ni potegnila, ful čudn gleda flaško, pa vse ji po bradi dol teče.

Vprašanje torej za vse vas, ki uporabljate flaške: katero ji naj kupim, da bo kolikor toliko podobna joški. Pravijo da Nukove flaške. A sem bla včeraj v Muellerju, pa imajo tam malo morje Nukovih cucljev, jaz pa uboga nevedna. Pa pol nisem jasno nič kupila.

Lumpy: ker tudi sama full rada pečem, bi te tudi jaz prosila za recepte. Moj mail je jera.oblak@gmail.com Hvala ti!!!

Srečica: sej ne vem, se zelo nerada spominjam tistega dne, pa sej nekatere, k smo se dobile, itak že veste. Tudi naša Ajda je bila pred dvema mesecema akrobat, ona frajerka kar iz pralnega stroja. Pa sploh ne bi bilo nič, če se jaz ne bi tako ustrašla, da sem skoraj dušo spustila. PA je bilo pol vse OK, je na srečo padla na umazane cote, k sem ravno prat dajala. Zdej jo še full full bolj pazim.

Kapljice AD3 pa ji tudi sama dajem že od začetka. Najprej smo ji dajali to postopoma, sedaj pa dobiva že dolgo po 7 kapljic zjutraj. Nismo imeli nobenih reakcij in jih nimamo niti sedaj, jih pa kar rada poje, skupaj s kapljico mojega mleka.

Drgač smo pa danes papali zelenjavno juhco in je bila mnjami zelo dobra. Jutri pa moram v nabavo spet po mal sadja, k smo vsega dans popapali.

Uživajte, lupčka slavljencu Janu, vse ostalim pa eno lepo nočko!!!

lonja user posted image  (Aja, za seznam, prihajam iz Vrhnike)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.8.2006 22:43:55   
rija
NR: renan, meta22, ajdaN (za praznike), kornelijauser posted image in jaz se menimo, da bi se šle enkrat skupaj z user posted image  kopat v Radence....pač eno malo srečanje, smo rekle, da damo "kontra" ljubljančankamuser posted image user posted image  ki so se vedno nekaj na kavi dobivale....pa se nam lahko pridružiš.....

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.8.2006 22:47:20   
NRMM
Če naju vzamete zraven in, če bom že dobila naročene kopalke se z veseljem pridruživa na čofkanju ozr.kofetkanju user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.8.2006 22:48:08   
rija
Ka pa si za ene kopalke naročilauser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.8.2006 22:57:01   
NRMM
Glede na to, da jih čakam že 10 dni so ziher zlate user posted image user posted image . Pri otto sem naročila enodelne, ker so moje strije obup in jih je potrebno skrit.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.8.2006 23:00:05   
Nannn
Vecer pupe,

Rija upam da se cimprej pozdravite in da bo z user posted image  vse ok...

lumpy hvala hvala za recepte user posted image  so se mi kar sline cedile ko sem jih brala...sicer jih nekaj ze poznam in sem jih ze delala ampak ko je sedaj taka vrocina ni sans da bi pekla...pa ceprav imam klimo...glede izpuscajev pa se pupa nic ne menca po uckah ampak kar ratajo in potem spet izginejo....hmmm bo treba malo opazovati...

Tudi nasa pupa je zacela lepo samostojno sedeti in ko se prekotali iz hrbta na trebuscek se z nogicami in rokicami poskusa premikati kot da bi se plazila in je tako srckana da mami kar dol pade ko jo opazuje user posted image  govori pa mamamamama tatatatat gege...zacela je pljuvati se najraje ko ima polna usta user posted image  jaz pa vsa umazana user posted image  prav v lepo srckano puncko se razvija user posted image

tinkamiska zelo v redu za hisko in ce ne gre drugace je potrebno vzeti hipotekarni kredit...jaz imam kredit ampak ne hipoteka...ga je pa potrebno isto kot ti odplacevati...dandanes ni konec sveta ce imas hipoteko na nepremicnino saj ce placujes redno ne more biti nic narobe...je pa veliko stroskov ob vpisu hipoteke user posted image  to mi je pa zadnjic povedala moja prijateljica ki je kupila stanovanje...

NR kdaj sibate na Djerbo?Mislim da glih tam nekje kot mi ampak sem malo pozabila kdaj...

Ce boste delale seznam od kod smo pa za mene vpisite...zivimo v Kamniku drugace pa smo ziveli 26 let v Lj...

Grem se malo brat in potem spat...

Vsem lepo nocko...

Nannn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.8.2006 23:09:29   
rija
user posted image user posted image  zdaj boš že znižane dobila....

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.8.2006 23:18:09   
NRMM
user posted image user posted image ja al pa jih sploh ne bouser posted image .

Grem pomagat Maruši, prav mirno spi danes,še ni blo nič sirene za žejo, se vidi, da se je fino ohladilo in ji ni vroče user posted image user posted image .

Lepo nočko!

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.8.2006 23:23:31   
rija
Nočko.
Jaz grem tudi. Malega zdaj ati carta....upam, da bomo imeli mirno noč...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
2.8.2006 7:44:23   
AlenkaIST
DOBRO JUTRO

Tako, namesto da bi se po postelji premetavala pa že tle gor visim user posted image . Sem vstala ko je moj šel, saj imam celo goro perila za oprat user posted image .

Sara zdaj že dva spi ko mali polhek. Zgleda da jo je popustila bolečina zobka pa tudi ohladilo se je. Včeraj sem kar hodila gledat če je še vse v redu.

Rumenjak sem 1x probala pa ni bila preveč navdušena. Res pa je, da je tudi prvič pri polenti jokala. Včeraj sem dala zraven samo malo golaža je pa kar goltala user posted image

Tudi meni so rekli, da naj je tisto kar midva. Pri stvareh ki jih moraš npr. malo bolj solit ali začinit samo za otroka prej stran vzameš. Ampak kaj pa ko imamo v nedeljo dunajske zrezke pa tenstan krompir user posted image  
Jaz se bom izogibala beljaku pa svinjini, ostalo naj vsaj proba.

user posted image  Sara ima zelo rada kruh in npr. Zdenka sir (pač en sirček za mazanje). Ampak ko vidi da jaz zraven držim cel kos v roki hoče prav tega. Tako ji moram dat za probat tudi če imam sendvič narejen. Pa kako punca ugrizne!user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
2.8.2006 8:46:56   
Anonimen
Jutro

Mi imamo pa težave z večernim spanjem. Že dva dni mi gre eno urco kasneje spati. Namesto ob devetih ob desetih. Poleg tega pa sploh noče zvečer kašice v flaški. Sem mislila, da jo hoče po žlici in ji jo tako ponudila. Pa tudi tiste ni hotela. Samo čaj. No, danes smo za spremembo spali od desetih do sedmih. Zjutraj pa sem jo našla obrnjeno za 180, tam kjer je bila zvečer glava so bile zjutraj noge.

Popoldne pa smo spali tri urce. Samo če mami ne bi zraven ležala ne bi.

Glede krsta mi našega župnika sploh nismo nič spraševali, saj smo vedeli da je ne bo pod nobenim pogojem krstil. Pa smo zato šli v sosednji kraj in smo jo krstili brez težav. Pa še nobenega potrdila nismo potrebovali od našega župnika. Je pa res, da načeloma naj bi krstil domači župnik. To nam je povedal župnik, ki je krstil tamalo. Imajo med seboj sklenjen dogovor.

Lumpy a bi tudi meni poslala tiste recepte? ines.delpin@siol.net

Mi pa na srečo še nismo imeli nobenega padca iz višine. Mogoče zato ker je ati bolj picajzlast in tamale ne pusti niti za minutko same.

No, gremo sedaj naprej pospravljati. Ven itak ne moremo, ker dežuje. Če pa ne je pa tako oblačno, da si ne upaš nikamor daleč.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
2.8.2006 9:02:43   
alenkica
LONJA, mi imamo tudi Nukovo stekleničko. Je pa ni težko ločit, ker ima ful širok vrat, cucelj pa je v spodnjem delu širok, vrh cuclja pa je oblikovan kot naše bradavice, na eni strani je bolj ravno, na drugi pa izbočeno. Jaz sem jo dobila za reklamo v materinski šoli.

Sem kar zadovoljna z njo. Rabimo pa tudi Aventove.

Evo, še sikica:

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 2.8.2006 9:04:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
2.8.2006 9:04:05   
AlenkaIST
*Nemsis* pri nas je bilo enako. Ni in ni hotela zvečer jest. Sem mislila da bo ponoči problem pa ga ni bilo. Piti je hotela pa samo vodo. Mogoče sem jo nahecala da je vsaj malo pojedla ko je že v postelji ležala, tik predno je zaspala. Zamenjala sem mleko pa tudi ni pomagalo.

Očitno je imela obdobje oz mislim da se je pokrivalo z zobki in 6.otr.boleznijo (sicer se je to vleklo kar nekaj časa). Zdaj spet sprazne celo flašo.

TISTE, OD KATERIH IMAM MAIL NASLOV, DOBITE RAZPREDELNICO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
2.8.2006 9:27:37   
shooo
PIŠKOTKI: mi pa nimamo pojma o pelk- še palačinke mi komaj ratajouser posted image .pošljite  nam kaj ko boste spekli.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 1816
2.8.2006 9:52:00   
LE&TA
Čveke, se vam malo javim, vam že težko sledim ker nimam časa za RR, sploh zdej ko je slabo vreme in sm sama, Tinkara pa noče več ležat na hrbtu, bi sam sedela. SE pa na tleh za nekej časa sama zamoti in kroži in se prekucne na trebuh...
Včerej smo meli posvetovalnico, težka je 9780g in 75.5 cmdolga, to je pri 6 mescih in pol. Je pa rekla da jo lahko damo v avtosedež ker ima ravno hrbtenico, samo malo naj nagnemo naslon za hrbet. Tko da bomo sprobali če je res že pripravljena.

Zdej bom počasi ji dala tudi rumenjak za probat, ostalo pa v bistvu lahko jejo vse, razen beljaka, paradajza, jagod, kivija. Za to še pride čas.

O čem še teče debata?? Morm še mal pogledat.user posted image

Pa se kasnej še kej oglasim, če ne boste spet preveč naložile za brat!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
2.8.2006 10:16:13   
meta22
živjo čveke!

mi pa imamo ful vsrano vreme. non stop nekaj prši, pa niti na sprehod ne moremo.  že včeraj se je vsulo, ko sva glih bla nekaj metrov vstran od doma, pa sva morala letet nazaj.user posted image

ja, za krst bo se še treba zmenit pri nas !!!! že tolko krat sva se odpravila, pa nikoli do tja prišla. bomo takrat vidli kak bo župnik odreagiral. jaz tak al tak nre hodim k maši, moj pa že doooolgo ni bil.

srečica- ne sekiraj se zaradi padca. to je bla otvoritev- veš koliko takih padcev še bosta doživela. upam pa da je vse ok in da ni kakih posledic.

kapljice- mi mamo D3 kapljice že od prve posvetovalnice naprej. ni blo nobenih krčev. prvo smo jemali 3 kapljice, sedaj jih jemljemo 4 vsako jutro ( no, kak dan mama kar pozabi na njih).

rumenjak- še ga nismo probali. sicer pa tako ful zaostajamo za vami se mi uzdi s to gosto hrano. zjutraj lepo popapava sadje, popoldne pa se pri zelenjavi ustavi zadnje čase. pa še vse je obvezno treba semleti.user posted image  ampak bo že zalaufalo. ne bo valda celi život sprešane zelenjave papal!user posted image

NR- dobrodošla v našem kopalnem radenškem klubu. samo it še je zdaj treba.user posted image  mi gremo v popnedeljek spet za en teden na morje, tako da mi tak al tak ne moremo pred 15-im ko pride ajdaN.

ovčka- joj sem se sedaj ko sem brala tvoj post za nazaj spomnila da sem ti nekaj dolžna!!! sory! dobiš danes, obljubim! po tvoji novi razpredelnici pa vidim, da val sploh ni tak redko ime, kot sem si mislila!

gram peglat, ker se je že cela gora nabrala!user posted image  pa še vrt me čaka. moram vse zrihtat preden gremo na morje, ker potem bo štala ko pridemo dodmov.

lp
meta

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
2.8.2006 10:45:39   
AlenkaIST
Tabelco poslala.
Tiste ki jo niste dobile na mail, mi ga sporočite do petka, pa pošljem.

Lumpy, pri tebi mi zavračauser posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
2.8.2006 11:49:46   
bobika
Pri nas vse ok, razen mami je malo nevedna glede hrane user posted image

Prosila bi vas za pomoč!

Manci je še vedno glavni obrok mleko, čeprav zelo rada je vso gosto hrano.
Nekako ne vem koliko bi ji naj bilo dovolj te goste hrane. Koliko pojedo vaši?
Ali je ena hippova kašica (riž z zelenjavo) dovolj za kosilo? Koliko sadja pojedo za dopoldansko malico in koliko za popoldansko (mlečni izdelki)?
Vem, da je o tem že bila debata, pa vas vseeno prosim za pomoč. Za enkrat še noben obrok nisem v celoti zamenjala z mlekom.
Kaj za dopoldansko malico vsi dajete sadje? meni se zdi malo čudno, saj manca dopoldan je okoli 10 ure, le pol ure po tem ko se vstane in se mi zdi, da bi morda bilo bolje kakšne mlečne izdelke vključiti (če ne bo alergije na mleko).

Padca, še mi na srečo nismo imeli in upam, da ga še hitro ne bo.
Krst: mi ga imamo v nedeljo. Župnik ni nič kompliciral. Moj dragi nima niti krata in me zanima kako bi to zgledalo, saj bo zraven. Njemu se zdi vse to malo čudno, da bi mogo govoriti, to kot verniki. Še pokrižati ne zna. Ima katera kaj podobnih izkušenj?

Neposredna povezava do sporočila: 1820
2.8.2006 11:59:26   
XXYY

1) PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH
JANUAR: - Tašonka: 2.1.1979

- TIL: 4.1.2006
                - VLADIMIR: 4.1.2006
                - *hana* : 5.1.1977 
                - Nyah : 6.1.1978
                - KLARA: 6.1.2006 
                - TIN: 6.1.2006
                - LOVRO: 8.1.2006
                      - MAJ: 8.1.2006

- ELA: 8.1.2006

- LEO: 9.1.2006
                      - LARA: 10.1.2006

- ALEKSEJ: 10.1.2006

- TINKARA: 15.1.2006

- MATIC: 16.1.2006

- JURE: 16.1.2006

- PATRICK: 16.1.2006

- SARA: 17.1.2006

- ANŽE: 17.1.2006

- TIJANA: 17.1.2006

- Kornelija: 18.1.1971

- MANCA: 19.1.2006

- VAL: 19.1.2006

- NAJA: 21.1.2006

- ŠPELA: 21.1.2006

- KLAVDIJA: 22.1.2006

- ZOJA: 23.1.2006

- LUKA: 24.1.2006
                     - ALEX: 26.1.2006

- DAVID: 28.1.2006

FEBRUAR:
- JAN: 1.2.2006

- Tinkamiška: 12.2.1974
                  - Puri : 12.2.1980

MAREC: - Shooo:
27.3.1975

APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978
             - AlenkaIST: 19.4.1978

- Ovčka: 19.4.1980

MAJ: - Meta22: 4.5.1976

- Srečica: 22.5.1980

- Bobika: 24.5.1981

JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978

JULIJ: - Gigica: 3.7.1980

- Rija: 8.7.1970

- Lonja: 12.7.1973

- Nannn: 22.7.1975
            - JanjaE: 22.7.1976
            - Mayflower: 22.7.1978

AVGUST: - Caffee: 19.8.1980

SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977

- Lumpy: 12.9.1982

- Alenkica: 13.9.1974

- Popek: 27.9.1973

OKTOBER: - Renan: 22.10.1975
                      - Golob: 30.10.1977

NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980

DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977

- Uniq: 17.12.1978

- NR: 19.12.1977
                      - MARUŠA: 24.12.2005

- IZA : 25.12.2005

- HANA: 30.12.2005

- AJDA: 31.12.2005

- LARA: 31.12.2005

POKLIC JANUARK:

- NR:
elektrotehnik - energetik (kmalu = dipl. ing. elektrotehnike)
- TINKAMIŠKA:
dipl. ing. graf. tehnike + važistka
- LONJA:
dipl. ekonomistka (kmalu = mag. ekonomske znanosti)
- OVČKA:
vrtnarski tehnik + prodajalec
- RENAN:
profesorica nemščine in umetnostne zgodovine
- CAFFEE:
dipl. upravni organizator
- OVNICA78:
profesorica razrednega pouka
- NANNN:
dipl. ekonomistka
- AJDAN:
diplomirani socialog - kadrovski meneger
- PURI:
ekonomski tehnik
- POPEK:
dipl. delovna terapevtka
- JANJAE:
ekonomski tehnik (kmalu = dipl. gradbenica)
- MAYFLOWER:
diplomirana mikrobiologinja
- LE&TA:
- LUMPY:
zdravstveni tehnik
- ALENKICA:
tajnica
- ALENKAIST:
ekonomski tehnik (kmalu = poslovni sekretar)
- SREČICA:
poslovni sekretar
- DALI28:
laboratorijski tehnik
- BOBIKA:
aranžerski tehnik (kmalu = dipl. ing. konfekcijske tehnologije/tekstila
- META 22
: profesorica nemškega jezika
- NYAH:
- TAŠONKA:
gimnazijska maturantka
- NEMSIS:
ekonomski tehnik (kmalu = diplomirana organizatorka javne uprave)
- PIKICA*:
univ. dipl. ekonomist (kmalu = mag. informacijsko upravljalskih ved)
- SHOOO:
kemijski tehnik (študira = živilsko tehnologijo)
- GOLOB:
mag. farmacije

Kaj jaz sploh delam med vami? Sem samo pokvarila vsem povprečje vaših poklicov user posted image   user posted image .

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
2.8.2006 12:29:44   
ajdaN
Ojla punce. Se vam na hitrco javim ko mali še spi. Imava tale teden očija na bolniški, tako da sem bolj malo tukaj gor.

Ste spet toliko naklofale da ne vem kje začet pisat.

Bobika pri nas dopoldne za malico količinsko poje cca. 150ml. To je recimo ena banana ali pa majhno jabolko+hruška. Pa par sliv s piškotom... Za popoldansko malico mu pa naredim kašico iz 1dcl mleka. Tako da pride nekje 130ml vsega skupaj.

Krst nas še čaka. Moram dobiti še župnika. Pa niti "mojega" niti "njegovega", ampak čisto enega levega. Ki mi je faca in hočem da ga on krsti. Če bo le hotel, ampak po mojem ne bo kompliciral. Računam pa nekje da bo krščen v drugi polovici septembra.

Rumenjaka še nisva sprobala. Ga kar pozabim dat zraven.

Rija upam, da se kmalu pozdravite, da bomo šli lahko plavat.

Nannn kako boste porihtali na Djerbi s prehrano za tamalo. Midva se tudi zdaj nekaj odločava, da ne bi šli na morje (Hrvaška) ampak nekam z avionom. Pa mi ni čisto jasno kaj naj mu dajem za jest v tem primeru? Drugače ima pa tudi naš občasno malo morje rdečih pikic pod očmi, ampak so po mojem samo od vročine. Malo večkrat mu čez dan obrišem obraz z vlažno krpico, pa grejo kmalu stran.

D vitamin - dajem Oleovit. Ena je napisala da daje 2 kapljice - Nemsis po mojem. A je treba dozo povečatuser posted image . Kakor sem jaz brala navodila naj bi donošeni dobivali 1, nedonošeni pa 2 kapljice. A sem jaz kaj pobrkljalauser posted image .

Padcev na srečo še ni bilo. Ampak kakor se meče naokrog nas kmalu kakšen čaka. Pa praktično vsak otrok vsaj 1x nekam čmokne, tako da naj se nobena ne sekira, da je slaba mama ipd.

Kaj naj naredim glede pitja?! Naš noče pit! Pa v takemle vremenu se ne sekiram, pri 30+ pa naš mali mogoče popije 20ml dnevnouser posted image . Pa še to samo zato ker mu nonstop tiščim flašo v usta. Pa noče vode, noče čaja, noče soka... NIČ! Se pa 2x pred spanjem doji. Ampak to po mojem ni dosti.

Lumpy kaj dat sodelavki - nimam pojma. Za malega pa definitivno kakšno fajn igračko.

Drugače je pa naš mali včeraj končnoooo začel malo čvekat. Ne samo tisto vpitje, ki gre skozi ušesa. Ampak je že malo bolj podobno govorjenju. Ampak še zmeraj daaaaleeeeč od kakšnega ata, mama...

Varstvo - veliko možnosti. Našedva, tašča, pa še ena "teta". In bomo malo kombinirali. Če seveda jaz dobim kakšno službo, drugače bo pa kar pri meni. Še vedno ga bom pa najbolj mirno seveda pustila pri naših.

No tako, dovolj za enkrat. Uživajte v hladu. Končno se je dalo ponoči normalno spat.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
2.8.2006 12:57:15   
Ovnica78
Bobika jaz mu dam za malico včasih tudi namesto sadja kakšno skutko s sadjem ali pa mu naredim hippovo kašico jabolka z vanilijo. Drugače, če mu zmiksam pa sveže sadje mu pa dam eno banano in rezino melone. Ali pa breskvo, jabolko in pol banane, ali pa ... Saj ne vem koliko je to v ml, ker nisem nikoli merila.
Glede krsta, midva z mojim sva se en dan pred krstom učila oče naš. Mislim, da ti to vse pove, koliko mi hodimo v cerkev. Pa je bilo vseeno vse vredu.

AjdaN a si mu že poskusila dat piti iz kozarčka? Bo nekaj novega in se mu bo mogoče dopadlo. Verjetno bo cel moker zraven, ampak nekaj tekočine bo pa le dobil vase.

Pa še za tabelo, prihajam iz Dravograda.

Aja še Lumpy, ka pa jst vem glede darila. Imam vedno težave, ko je treba kaj kupit. Mogoče kakšno knjigico, če jih ima rad.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
2.8.2006 14:24:57   
AlenkaIST
Tiste ki ste videle razpredelnico mamic veste kako izgleda...

Ostale pa (če hočete dati podatke, jih tudi dobite) rabim

- ime (pravo, ne nick)
- mobi
- kraj
- e-naslov

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
2.8.2006 14:26:24   
AlenkaIST
p.s. tudi če mi uspe prilepit razpredelnico, bom samo tisto s podatki o user posted image , naši podatki ostanejo top secret user posted image  dobite jih samo na mail!

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.