tinkamiška
|
No, pa sem še jst prišla malo počvekat Iza že peti dan ne kaka nič ne pomaga, ne suhe slive, ne sladkan čajček, palčka tudi ne. Mi je pa čudno, ker sploh ni slabe volje in nič ne kaže, da bi jo kaj tiščalo Papa vse kar ji dam, razen bučk zadnjič ni hotela. Danes sem ji dala naribano surovo jabolko, če bi jo mogoče ta nagnala kakat. Kar se tiče oblačenja, jo pa jst oblečem minimalno, pa še v tem ji je vroče. Sploh si ne predstavljam, da bi jo pri tej temperaturi oblekla v dolge hlače in rokave. Ima pa obvezno klobuček in senčnik na vozičku. Včeraj sva jo kopala zunaj v bazenčku in je uživala, da je kaj! Čofota in se obrača, a jo komaj še držim, poleg tega prijema igračke in si jih tlači v usta. Pravo veselje jo je gledat. Je tak veseljaček, kr naprej se smeji, jst si samo želim, da bi se ji še prebava uredila. A pri vas vsi normalno kakajo? Mislim kolikor toliko, vem, da je sedaj drugače, ko so na drugi hrani, ampak je katera, ki bi imela enake težave, kot medve z Izo? Se pa zdej spet bolj z veseljem doji čez dan, ampak mora bit pa mir, ker drugače jo vse zanima in se kr okrog obrača. Iza se skoraj obrne na trebušček, samo rokica ji je še v napoto. Jo nekam pod sebe zatakne, potem pa ne gre naprej Bo že počasi No toliko o nas. Lepo se imejte in uživajte ob lepem vremenu! Tinka