pikica*
|
Dobro jutro! Najprej vsem tistim, ki sprašujete glede *hane*. Že od sobote uživajo na morju, vrnili pa se bodo začetek avgusta. Da ne boste v skrbeh . Pri nas pa glede hrane skoraj več ne kuhamo posebej. Kar jeva midva, je tudi Zoja. Tudi makarone jemo kar navadne. Malo jih z vilico speštam in to je to. Nočem ji čisto pasirat hrane, ker se mi zdi prav, da malo tudi grize (čeprav brez zob ). Kaj vse zna Zoja (hm ): Kotaljenje: Ni šans. Zvali se na bok, naprej pa se ji ne da. Pravi, da nima smisla . Tašča pravi, da je čisto po očiju. Ni se kotel kotalit, niti plazit, ampak je kar direkt shodil. Postavljanje na nogice: Absolutno vedno in povsod. Samo prst ji ponudiš in se dvigne. Če jo držiš za rokice pa veselo hodi okrog, najraje bi pa kar tekla. Če jo postavimo ob klubsko mizico, nekaj sekund celo sama stoji (in se zraven reži kot utrgana, učki ji pa skoraj ven padejo od veselja). Kar se hrane tiče, je praktično vse. Tudi z zelenjavo nima čisto nobenih težav. Ne mara pa Hippovih kašic (pa saj ji ne zamerim, ker so tudi meni prav zanič). Najraje pa ima sladoled . Kar se čebljanja tiče, je prisotno bolj godrnjanje in delanje mehurčkov, včasih pa tudi izgovori kakšen zlog, ampak bolj po nesreči. Sedenje: Ni problema. Vsake toliko jo še prevaga, predvsem, ko se stegne na stran po kakšno igračko. Ampak se ponavadi že sama ujame in če ni prenizko, se tudi sama dvigne. Pa-pa: Ja, naučila se je dat pa-pa. Zdaj veselo maha z rokico, ko ji kdo to reče, zraven pa se ponosno reži . Njabrž bi se še kaj našlo, ampak se trenutno niti ne spomnim. Glede plavalnega obroča. Mi smo ga kupili kar v Šparu za nekaj drobiža. Je pa namenjen otrokom do 11kg. Najprej sem razmišljala o Fredovem obroču, potem pa se mi ni zdelo smiselno dajat toliko denarja za to, da ga bomo uporabljali na enem morju. Za drugo leto pa itak ne bo več primeren. Bo tale, ki smo ga sedaj kupili, čisto ok. Drugače pa za tiste, ki ste zadnjič spregledale (vsaj zdi se mi, da ni nobena opazila), ko sem napisala, da Fredov obroč prodajajo v Pikapolonici. Toliko od mene.
|