|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
23.7.2006 19:44:47   
Anonimen
Se pridružujem čestitkam!

Makaroni:
Jz jih še nisem dala, bom ji pa dala tiste, ki ne vsebujejo jajca (ampak ne vem kje jih kupit). Sem pa v trgovini gledala  kašice z makaroni (mislim da od Hippa), pa na njih piše, da so šele od 8.meseca dalje, torej od takrat, ko lahko začnemo s 1/4 rumenjaka.

Nann, ja, hruško, melono, lubenico, marelico, breskvo, slivo, banano... vse dam surovo. Razen jabolko ji vedno skuham...pa niti sama ne vem zakaj user posted image   Se pa nekaj časa na drekcu pozna, da otrok uživa sveže sadje - drekec je bolj "agresiven". Klara je imela kar nekaj časa rahlo rdečo ritko.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.7.2006 19:53:53   
tinkamiška
Ja, sem vedla, da sem nekaj pozablauser posted image

Meta, sem pogledala albumčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super je tvoj mulček, ap fino mi je blo zraven slikic brat tvoje komentarjeuser posted image

Tak zdej pa grem na kavč naprej na škrge dihat, pri nas je takoooo soparno, kakšna nevihtica bi se prav prilegla...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.7.2006 21:37:33   
renan
dober vecer!

caffee na mojem seznamu od pediatrinje piše, da se z 1/4 rumenjaka začne po šestem mesecu. midva bova ta teden že celega jedla.

jaz sem do zdaj vladimirja uspavala. kaj je že spet kakšen lunin vpliv ali mogoče samo očka pogrešauser posted image

še ena novica: mi smo danes odkrili 2. zob. tako ima zdaj zunaj obe spodnji enkici.

jaz se redkeje javljam, ker tu nimam toliko časa, in ker imam ful počasen internet.

spet se je zbudiluser posted image

lahko noč....

Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.7.2006 7:37:09   
meta22
hojla čveke!

kaj je vse kap zadela od te vročine, da tak malo napišete!!! saj mi paše da ni tolk za brat, samo mi je malo sumljivo vse skupaj. zadnjič 3 strani v enem dnevu, sedaj pa niti ena cela ne!user posted image

caffee-tudi valov drekec tok smrdi, odkar redno to gosto hrano papava. pa drekeca je tudi dosti več ko prej. se je zadnjič user posted image  zafrkaval, da še on tolko dreka ne producira naenkrat.user posted image

nemsis-a klavdija že čapka po vodi?

rija- kak je blo v radencih? a še vela za kopanje v radencih? renan je že doma, zdaj še samo ajdoN počakamo, pa lahko gremo. bomo klavdijo tam naučile, da se nebo bazenčka bala!user posted image  

daj napište malo domače vraže za lajšanje  reakcije po pikici! mi mamo 31. cepljenje, pa sem že sedaj vsa živčna, kak bo. sicer po prvih dveh ni blo nič, samo se nikoli neve!!!

kje ste!!!!

lp
meta

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.7.2006 7:43:07   
Anonimen
Dobro jutro!

Hvala vsem za lepe želje!

Najprej moji dolgovi za nazaj:

NAJA,        ŠPELA    VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

KLAVDIJA         VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

ZOJA,             NEŽA        VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

MAYFLOWER    IN      NANN       VELIKO SREČE IN ZDRAVJA
user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.7.2006 7:46:58   
ajdaN
O punce! Včerej pa niste bile preveč pridne s pisanjem. Še dobro. Me ni bilo nič gor, pa dans ni bilo toliko za prebrat.

Z majhno zamudo čestitke Neži in Zoji za pol svečke!

Drugače nič novega. Cel vikend smo se potepali oz. valjali ob nekem bazenu. In se imeli prav luštno.

Danes pa nekaj grmi zunaj. Ampak meni paše, da ni sonca, da bojo vsaj normalne temperature.

Meta22 za vikend priletimo dol v vaš konec. A imata z malim čas za kakšen kofe? Če seveda ne bo prehude vročine, drugače se z mulcem NE premaknem iz senčke pred hišo! U pa še tvoj album si moram it pogledat zdajle.

Dajte mi nekaj povedat - a imate vse user posted image  že v avtosedežih? Jaz ne vem kaj naj naredim. MC lupinica mu je sicer dovolj velika, ampak problem je pa v tem, da mu pasovi zgoraj pridejo nekje pri lopaticah in zaradi tega mu (ko fajn miga) kar zlezejo doluser posted image . Pa ne vem kaj naredit. Ali ga dat kar v avtosedež, ali naj kupim sedež 0-18? Aja sedi pa niti slučajno še ne sam, glavo pa drži še kar stabilno.

Naš mali drugače spi že od včerej od osmih zvečeruser posted image . Me že kar malo ima, da bi šla tja pogledat, če je vse v redu z njimuser posted image . Ker zdaj že kar nekaj časa ni toliko ur prespal v kosu. More mal pomalcat tam med peto in šesto.

No zdaj pa nimam nič več pametnega za napisat, tako da se poslavljam.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.7.2006 8:13:07   
Anonimen
META22 jaz dam naši makarončke brez glutena, so pa koruzni in se jih dobi v vsaki trgovini pri dietičnih izdelkih.

Caffee makarončke dobiš v vsaki trgovini pri dietičnih izdelkih.

ajdaN  naša je že v avtosedežu ampak že samostojno sedi, a pri lupinci ne moreš premakniti pasov višje.

Se slišimo kasneje smo se zbudili.

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 24.7.2006 8:15:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.7.2006 8:45:10   
shooo
dobro jutro! prvo se zahavlaim za vse cestitke ob malem rd-ju! in cestitam vsem ostali slavljencem
in da ne pozabim podateke: vceraj jeneza tehtala (smo jo tehtali kar doma):cca 8600gr in velika je cca 70 cm

glede lupinice: se ziraj se vozi v lupinici nisem se niti pozanimala katere vse paramete mora otrok izpolniti da lahko uporablja avto sedez. to da se starsu zdi da je cas me nekako ne zadovolji.racunam pa na maxi-cosi tobija. sadaj imamo tudi maxi cosi in smo ful zadovoljni. ker nimamo iso fixa se mi zdi pomembno da je montaza v avto cim manj komplicirana.da se mi le ne bi zgodilo to kar se je prijateljci ki je vozila novorojencka do 4. meseca v smeri voznje ker drugace lupine ni znala montirati!!!!user posted image
neza klice
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.7.2006 8:59:05   
lumpy
Mi smo nazaj s potepanja, smo bili pri dediju v Halozah , user posted image smo si urejali sobo zgoraj da bomo imeli svoj kotiček ko pridemo na obisk. Drugače smo pa malo lajnali po obiskih , pa dedi je kupil bazen in smo čofotali 100 / uro, prvič je Matic malo čudno gledal, potem pa užival da je bilo kaj ! Že komaj čakam morje .

user posted image Zoja in Neža čestitke za nazaj !user posted image

Luka pa danes vse naj naj (  Goloba že zelo dooooooooooolgo ni bolo tukaj )

Nyah,
uživajte , uživajte...user posted image

Nemsis,
mogoče se mora privaditi in ji je pogled na toliko vode bil grozen, kar počasi pa bo šlo, naj gre pacat eden odstarejših pa naj ga galeda, pa se bo malo pomirila potem naj gre k njemu počasi najprej samo nogice.... mogoče pa bo, poročaj kako rešujete situacijo.

Renan,
dobrodošli doma, ja vi pa ne boste smeli več po Nemčiji lajnat user posted image , če doma bolj spite, ma zaradi interneta bi pa lahko šli nazaj user posted image , samo da ste zdravi.

Ajda n,
če je glavica " kar stabilna ", ga še ne dajej noter, mora imet čisto stabilno glavico, če sedi ali ne sedi sam ni tak problem, pa drugače mora bit kar močan, najbolj važne so pa vratne mišice. Mi ga že vozimo 14 dni v sedežu ( smo kar pediatrinjo vprašali če lahko, ker nismo bili sigurni kako in kaj). Razen če boš imela sedež od 0 - 18 ki ga lahko obrneš še nazaj ??? Ma ne vem kako delajo te jajčke, pri nas je do 13 kg, pa mu je bila že pri 8 kg na tesno user posted image

Shooo,
Tobi je zakon in čisto enostaven za montirat v avto, v minuti imaš zmontiranega, ven pa ga dobiš v par sekundah, pa še tisti pokazatelj da je otrok pravilno pripasan mi je praktičen.

Makarončke mi dajamo že čisto navadne.

Sedaj sva pa hotela ven, se ja pa ulilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.7.2006 9:06:09   
meta22
no končno ste se zbudle!!!!

ajdaN- čez vikend nas verjetno spet ne bo doma!user posted image  a boste samo čez vikend? bi se potem lahko šle kopat v radence, ker čez vikend je tam verjetno ludnica!

naš se še veselo vozi v lupinici. nimamo problema z njo. edino kar je, je včasih ves moker ko ga dvignem iz nje. pa mislim da v avtosedežu bi blo enako. ga že mamo (chicco), pa bo počakal do jeseni verjetno.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.7.2006 9:07:27   
Anonimen
Ojla

Tudi mi smo hoteli ven, pa je začelo deževati. Sicer ne gre močno, ampak vseeno smo se raje kar obrnile. Smo bile že spodaj pri vhod v stolpnico.

Za vse tiste, ki ste spraševale, če že čofamo - ja, smo včeraj čofali. Smo pa najprej pospravili vse tiste igrače in smo pustili samo bazen. Pa sem jo nesla, da si ga je malce ogledala, potem sem ji počasi nogice zmočila s svojo roko. Nato sem jo dala sedet na rob bazena in tako je sama lahko namočila nogice v vodo. Potem je pa začela uživati in je čofala. Imamo pa takšen igralni center
user posted image

No, grem sedaj še malce k Klavdiji. Upam da bo dež kmalu prenehal, da se gremo malce zluftati.

Meta22 z veseljem bi se vam pridružile v Radencih ampak je predaleč za nas. Mi se bomo šli namakat v Aqualuno.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.7.2006 9:33:56   
tinkamiška
Hoj!

Pri nas je spet ena grozna noč za nami, Iza se je zbujala ma ne vem, na pol ure ali celo še manj in danes sva obe čisto povoženiuser posted image Ja, jutri je polna luna(al pa prazna) v glavnem cela je in zgleda spet deluje negativno.

Zejle se jo dala spat in začuta se nič ne oglaša, zadnji teden je bil kr problem s spanjem čez dan ni in ni hotela zaspatuser posted image

Mi imamo avtosedež ampak ga še ne uporabljamo. Zadnjič sem jo posedla vanj, pa se mi j zdela tao drobčkena v njem in tiste naramnice jo tako okoli bučke stikajo, se mi zdi, da je še premajhna, čeprav ima glavico stabilno in kolikortoliko sedi.

Nyah uživajte na morjuuser posted image user posted image !

Luka vse najnaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo zraven Ize počivat, upam, da bo spančkala kaj več kot pol ure...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.7.2006 9:57:49   
lumpy
Nemsis,
no fajn da že veselo čofate, verjetno so bile res igrače krive saj so velikanske pa še pisane, ampak to ji bo s časoma postalo všeč, za začetek je bilo pač preveč. Samo da ste prebili led.

Tinkamiška,
upam da je le polna luna user posted image  in da boste čez par dni spali kot polhki.

Midva sva tudi malo bolj sitna, ma ne vem vreme, mogoče pa še malo utrujena od vikenda, naju kar zdelajo tele spremembe ko kam gremo za cel vikend, Matic je prvi dan itak malo bolj začuden, ni prav razpoložen, samo v tišini si ogleduje kje je, ko pa se drugi dan navadi okolja in ljudi moramo že domov. Vikendi bi morali bii daljši user posted image !
Sva že pojedla drugi oborek, sem mu naredila marelice, jabolko pa ne keks zraven in mi je že skoraj v spanju vse pojedel. Sedaj pa spi, spi...

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.7.2006 9:58:17   
pikica*
Najprej hvala vsem skupaj za čestitke za Zojinih 6 mesecevuser posted image . Seveda tudi mi pošiljamo čestitke vsem slavljenčkom, ki so in bodo v teh dneh praznovali.

Shooo, malo sem pozna, ampak kak teden nazaj si spraševala, če smo tiste, ki imamo Buzza že dale malčke v športni del. Mi ga uporabljamo že od maja. Zoja enostavno ni več prenašala lupinice, v športnem delu se pa čisto lepo počuti. Tudi *hana* ga ima in je svojo user posted image  prav tako že preselila v športni del (upam, da ni nič narobe, če še njo vpletemuser posted image ).

Mi smo Zojo že dali v tavelik avtosedež. No, lupinico smo preselili v drug avto, tako da jo bomo občasno še uporabili, ampak res samo še občasno. Mislim, da se kar dobro počuti sedaj, ko je "preseljena". V tisti lupinici je bila res zadnje čase kar nekako čudno nameščena. Če sem jo dala lepo v sedeč položaj, so se naramnice začele nekje na sredini hrbta, potem pa se je gospodična med vožnjo lepo prijela za pas in dvignila (kar sploh ni bilo varno). Če pa sem jo dala nižje, da so se naramnice začele lepo pri ramenih pa je imela nogice kar nekam v zraku, potem pa se je itak odrinila višje in smo bili spet v tistem nevarnem položaju. Zdaj pa je precej bolje.

Tale deževna ohladitev prav paše....

Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.7.2006 10:42:14   
lumpy
Tinkamiška,
tvoja punca pa že veliko zna!Pa poglejmo kaj zanjo že drugi ?!?

user posted image   obračanje s trebuha na hrbet in obratno:
Matic se je ene parkrat obrnil s trebuha na hrbtet ampak je očitno še to pozabil, ga vzpodbujam pa mu igrače zraven dajem pa mu pokažem kako gre, on pa nič, , iz hrbta na trebuh pa še tako ali tako ni osvojil. 
user posted image  glodanje :
to pa tudi pri nas gre, jabolko mu sicer ne diši ga odvrže, keks pa hruška pa gre
user posted image  zelenjava, sadje, mesek, mlečni izdelki, juhice... :
mi jemo že skoraj vse, zelenjavo vso, sadje vse ( razen melone), mesek ( piščančje, puranje, zajček), juhice iz telečjih kosti, kurje juhice, skute s sadjem, keksi....vse le pretlačeno nič več miksano.
user posted image  sedenje , postavljanje na noge, plazenje...:
samostojno sedimo , tu in tam , enkrat na 20 min ga še kam vrže, če pa je utrujen pa itak vsako minuto , postavljamo se na noge, če ga za rokice potegnem gor v sedeč položaj se dvigne kar naprej na noge, ob opori nekaj časa sam stoji
user posted image  klepetanje:
bla, bla, baba, ooooooooo, vava, mamamam, eataatat..., se glasno smeji
user posted image  duda, duda, steklenička, pokrivala, igrače...
dudo si da sam v usta, še lažje gre ven  in dol si daje klobuček

Še druge kaj napišite, v tem deževnem vremenu.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.7.2006 10:44:20   
XXYY
Dober dan!

Končno malo dežja! Prav paše tale ohladitev!

LUKEC vse naj naj za pol leta user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo se odločili, da bomo šli konec avgusta vseeno malo na morje. Ampak me je malo strah. Gremo namreč v kamp Lucija v šotor, pa ne vem, kako bo to Lara kaj prenašala. A je že bila katera morda v tem kampu Lucija? Je kaj sence dol?
Kaj priporočate, ali naj gremo ali ne? Jaz ne vem. Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.7.2006 10:58:07   
lumpy
Ovčka,
mi smo pristaši kampa, noro uživamo v njem in pravimo da čez to dopusta ni, Ampak to leto smo se odločili da gremo v mobilne hišice, vsaj prvo leto, da vidimo kako bo mali vse skupaj prenašal, pa da imamo klimo prvo leto, naslednje leto pa že veselo šibamo kampirat, juuuuupi.

Če ste se tako odločili , zakaj ne koliko družin je s takšnimi otroci ali še manjšimi tam. Svetovala bi ti le , da greste mogoče v kamp, kjer zagotovo veste da je senca in kakšne so razmere tam noter in okrog, da vsaj malo poznate kamp.

Tule imaš link tega kampa, če še mogoče nisi kaj gledala.

http://www.metropol-hotels.com/camp-lucija/index.php?nov_jezik=si

< Sporočilo je popravil lumpy -- 24.7.2006 10:59:20 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.7.2006 11:53:15   
AlenkaIST
DAAAAN

Se opravičujem ker se toliko časa nisem javila ampak dnevi so minevali kot bi mignil.Pa malo smo se potepali, zvečer se pa meni ne da za računalnik , kot nekaterim user posted image , ampak se raje k možeku stisnem user posted image

Glede tistega joka pa: v soboto sem na pikniku pri nečakinji (je praznovala 3.roj. dan!!) opazilo lepo belo pikico na spodnji dlesni. Evo, sem rekla, zdaj pa vem zakaj je bila taka tečka. Ampak danes pikice nisem opazila pa tudi zelo lepo je pančkala celo noč. Kaj naj jaz vem kaj je zdaj vse to bilo user posted image

Ste mi pa dale idejo in grem probat lubenico če jo bo hotela jesti. Če ne pa banano, za to sem prepričana user posted image

Se javim po malici.....

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.7.2006 12:04:36   
XXYY
Lumpy: hvala za spletno stran. Sem jo že včeraj pogledala, samo tam full malo piše, kako je v kampu oz. kakšna drevesa sploh tam rastejo. Sem samo tako vprašala, če morda ta kamp pozna katera bolj osebno oz. da je že bila tam.

Kaj mi pa priporočate, da vzamem v kamp zanjo? Kaj bi ve vzele s seboj na kamp? Hvala.

Lari je pa danes pokukal že 2 zobek, zravn enkice spodaj user posted image  .

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.7.2006 12:05:41   
bobika
Pozdravljene!

Čestitke slavljenčkom!!!

Mi smo pa bili včeraj v Topolčici na kopanju. Manca je uživala 100/h midva pa tudi. Kar nihče se ni mogel načuditi kako je čofotala in se sama sebe škropila. Kpila sva ji obroček s hlačami in ji ni bil vredu. Oz nama ni bil vredu, ker je mala taki divjak, da obroč ni bil varni. Smo jo raj kar v rokah imeli. Bomo v kratkem kupili fredovega saj smo se odločili, da gremo v jeseni na plavalni tečaj v Fontano.

Zanima me, če lahko malčki tudi fejst čofotajo z rokicami v fredovem obroču in kako je z oblačanjem tega? Ga priporočate, tiste, ki ga imate?

Kaj je še katera namenjena v jeseni na pt v Fontano?

Grem še kaj postoriti, da ne bo dan čisto mimo šel. Pri nas pa nič ne dežuje user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.7.2006 12:09:23   
bobika
Ovčka: jaz v kamp ne bi šla. Nisem pristaš tega. Nikoli nisem bila in verjettno nikoli ne bom. Meni je boljše na dopustu biti postrežena in da ne rabim nič delati. Za letos pa smo dobili takšo varianto, da imamo polni penziaon in smo v apartmaju, da lahko še za manco kaj naredim. Tako,da ti glede tega ne morem svetovati.

Lari, pa čestitke za drugi zobek!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.7.2006 12:44:52   
rija
Včeraj v Radencih je bilo superuser posted image user posted image

Edino neljubo presenečenje nas je čakalo doma, ko smo se vrnili: strela nam je uničila modem, tako, da ne morem gor.......če pa je še računalnik pa še ne vem user posted image user posted image user posted image

Glede fredovega obroča: mi uporabljamo rdečega in smo super zadovoljni. vendar šele zdaj, pri 4 mesecih so otroci zanj še premajhni...da bi se v njem otrok obrnil pa ša nisem slišalauser posted image

Meta22, renan lahko se gremo kopat  že prej, za probo, potem pa počakamo še ajdo....ko pa bo klavdija tila videla, kak čopota, se mu bo pa gotovo z veseljem pridružila in premagala strahuser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.7.2006 12:48:46   
shooo
evo nas s potepa!
pri nas se sicer pripravljalo neurje samo je za enkrat vse slo mimo.

Avto sedez: Lumpy a mi lako se zaupas kje ste kupili tobija in koliko ste dali zajn?jaz si ga full zelim. zdi se mi SUPERAVTOSEDEZ.in nasploh enuser posted image za maxi cosi!

pa da vidimo se kaj zna neza pri pol leta:
obracanje: s hrbta na vse strani ze dolgo, s trebuha na hrbet pa tu pa tam kadar res ne gre drugace.
Obraca se tudi okoli sebe ce prav zastopite,tako da rotira,v bistvu se z enonogo odriva v stran..kompliciram. v glavnem tako da zaspi z glavo gor in se zbudi kontra.

plazenje: niti pod razno, sicer se trudi samo ji ne gre. doseze samo da se obrne (prejsnji odstavek)
Sedenje:sama samo za kak trenutek, bi pa z veseljm sedela meni v krilu celi dan. ciser je ze stabilna se ne "sesede" ampak se nagne naprej ali na stran..bomo se malo pocakali.
DVIGOVANJE NA NOGICE: nula
hrana:
mleko(ziza!!)+ 1 sadni obrook na dan(jabolka, hruske, breskve,
banane, marelice, luenice, melone celo borovnice) zelenjava nem se ne gre, pa niti ne forisiram.bomo danes za hec probali hippovo pa da vidimo. mogoce sem jaz slab kuhar. probali krompir, zgance, blitvo vse je bljak razen korenja v sadju...
SMEJANJE NA GLAS: Vsak dan in veliko.zmiraj me preseneti ta dojenckov smisel za humor. blazno hecno je ce kaj zaropoce, zadrge na pizami, kadar mama rece šc muci ali šišmiš..in se kup drugih stvari.
po novem je zabavna igrca kje je neza?(pokrijem jo s plenicko po glavi) blazno hecno...
Spanje: Za razliko od spanja pred 1 mesecom ko je spala od 10 do 6 sedaj spi od 9 do 1(ali 2, 3) ziza in nato ponavadi spi kar pri naju. ob zori (ne gledam vec na uro) je spet akcija in na to ob obcasnem cartanju z zizo spanje do 9. kako jo naj prpravim do spanja v svoji postelljici? ali naj pac pusti kot je. mene ne moti..
eto. grem kuhat
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.7.2006 12:50:44   
Anonimen
Rija Klavdija je že premagala strah, očitno so bile krive igrače. V Radence pa ne moremo, ker je to predaleč za nas.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.7.2006 14:22:38   
AlenkaIST
Še malo pa bo naša princeska zaspala, mami bo šla pa naprej omare šraufat user posted image

Igrica plenička čez obraz je pri nas zanimiva že kaka 2 meseca. Ampak jo vedno znova fascinira user posted image

Iz hrbta se lepo obrača na trebuh, samo za nazaj je še majhen problem.

Sedi že kar lepo (videno v vozičku)

Stoji pa ob opori tudi že. Na žetku je še ful klecala zdaj pa stoji po par minut če bi jo držal, sam jo nočem prehitro na noge postavljat. Itak pa so tudi tukaj deljena mnenja, tako da ...

Plazi se tudi ne, čeprav če ji daš oporo za noge se prav fino požene naprej. Izgleda da mora pogruntat kako se z nogami upret v tla user posted image

Najbolj pa se mi zdi da jo je luštno poslušat kadar se na ves glas smeji!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.