|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
24.7.2006 14:23:33   
AlenkaIST
Makarončke z zelenjavno omako ima naša ful rada. Kupila pa sem navadne brez jajc.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.7.2006 14:30:43   
shooo
a vasiuser posted image se sami spravijo v sedec polozaj?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.7.2006 14:34:48   
AlenkaIST
Iz čisto ležečega ne, če je pa malo dvignjena pa se nekako povleče gor.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.7.2006 14:42:44   
bobika
Mene pa zanima kakšna so vaša mnenje glede postavljanja naših user posted image  na noge?

Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.7.2006 15:22:08   
AlenkaIST
Jaz mislim, da se moraš, tako kot pri hrani in in ostalih stvareh, držati enega svojega občutka.

Valjda ne boš 5 mesečnega otroka postavljal na noge če se še pokonci ne drži dobro. Če pa vidiš da se otrok hoče postavljat na noge, da se ves čas odriva in skače po naročju pa mislim da že lahko probaš. Ne vem.
Drugače sem jaz zmeraj za zlato sredino in skombiniram vsa mnenja pediatrov in babic ter se na koncu odločim po nekem svojem instinktu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.7.2006 16:27:18   
lumpy
Končno je nehalo deževati in odpravila sva se ven, pa nama je bilo kar žal, zunaj sva bila 2 uri, izmučena pa sva kot da bi bila na Peci, full je sparčno in utrujajoče vreme.

Shooo,
menjala si slikico !
Sedež smo mi kupili v Avstriji v Kiki in smo dali 240 €, kar je 58.000 sit ( malo manj), nekatere pa pravijo da se da v Sloveniji dobiti ceneje, sploh na internetu. Se bo verjetno še katera oglsila in ti povedala.

Naš Matic se ne posede sam, s pomočjo pa kar gre.

Bobika,
mene je bilo ves čas strah  da ne bomo prehitro postavljali na noge, potem se je pa pri 4 mesecih kakor je prišel v stik s podlago kar hotel postavljati in se je uprl, pa sem ga od tega odvračala, ker se mi je zdelo prehitro, potem sva šla pa v posvetovalnico ( pri 2. pikici) sem pa vprašala je pa rekla da naj ga postavljamo, kolikor sam želi, pač ne ga silit, kolikor pa sam pokaže interes pa naj ga kar vzpodbujamo ( glede na to da je močen, in da so bili kolki ok).
Sicer pa se strinjam z mnenjem Alenke ist.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.7.2006 16:37:38   
tinkamiška

shooo

http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1445/MAXI_COSI_TOBI/-/ 

se še kasneje oglasim

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.7.2006 16:38:49   
tinkamiška
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1445/MAXI_COSI_TOBI/-/ 

popravljam

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.7.2006 16:59:25   
lumpy
user posted image  Shooo, naš je takšen ( v živo je malo svetlejši).

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.7.2006 16:59:44   
Nannn
Cau bejbe,

Mi smo pa danes tecni user posted image user posted image  sele sedaj je pupa malo zaspala da si mami mal odpocije in ze vento cakamo ockata da prevzame malo vloge user posted image user posted image  zbudila se je ob 4 in takooooo tecnarila da jo je se moj nosil in ni nic pomagalo user posted image  potem pa je nekako zaspala in spala do 8 in do sedaj nic user posted image  kar zavriskala bi ker sedaj spi cca.pol ure....bom pa tudi jaz poizkusila z makaroncki....kako ji naredite omako za na makarone....Ela je spet zaprta tako da sem ji danes skuhala suhe slive in zraven dala se dve marelici in jo je odprlo...sedaj saj vem kaj jo odpira...

Jaz pa sem si vceraj privoscila z dvema prijateljicama vecerjo in dooooolgi cvek...kako je pasalo user posted image user posted image  treba vsake toliko casa iti kam ven in se sprostiti ali same ali pa z vasimi....

Eh se je ze zbudila user posted image

Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.7.2006 17:10:59   
lumpy
Nannn,
upam da vsaj tole noč bolje spite.

Omaka:
jaz ji naredim samo zelenjavno ali pa mesno sedaj ko že jeva meseka.
Na pikici olja ( sončnično) prepražim različno zelenjavo ( bučke, korenček, por,...) nato pa dodam še dovoljene začimbe peteršilj, muškatni orešček in pikico soli. To je to, če pa imava meso na jedilniku pa še tisto dodava. Nekatere vem da dodajajo še paradižnik, ampak midva ga še nisva poskusila.

Kako pa ostale pripravite omakice ?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.7.2006 17:11:52   
shooo
ja slika je nova, saj je bil ze skrajni cas
tega tobija si res zelim
evo spet same male creke in to..nezo drzim v drugi roki.
hippova zelenjava je pa teknila danes.barem to

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.7.2006 17:20:33   
shooo
ja razen slikice sem tudi spol spremenila. sploh nisem opazila da sem  moski!!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.7.2006 19:00:36   
Anonimen
LUKA VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE

Mi smo pa danes jedli za kosilo špinačo in pire krompir. Sem bila prepričana, da bo samo poskusila. Pa me je presenetila in kar nekaj časa lepo odpirala usta. Tako, da smo pojedli približno tretjino. No, bolje to kot nič.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.7.2006 19:33:51   
tinkamiška
Pa sem tuuser posted image

Izo sem dala spat, sem se odločila, da počasi prestavim njeno uro nočnega spanja, ker Iza že ob 18.30 zaspi in potem ni čudno, da se zbudi ob 1.30, no upam, da bova s časoma prespali noč. Sploh si pa želim, da se nebi zbujala zaradi dude, obračanja in kaj vem še česauser posted image

Iza je danes jedla, in to res z veseljem, koruzne makarončke, omakica: najprej sem skuhala košček piščančjih prsi v vodi, ki sem ji dodala narezane bučke in malo zelene in blitve in malo posolila, potem sem meso narezala in ga prepražila skupaj z bučkami in blitvo. Del te omakice in makarončkov sem pretlačila z vilico, ostalo pa zmiksala. Je vse pojedla in zraven delala mmmmmmuser posted image

Shooo lepa slikicauser posted image

Me pa nekaj zanima, tiste, ki še dojite, koliko podojev na dan še imate? Iza se doji 1-2x na dan in 1-2x ponoči, oziroma proti jutru. Kdaj nameravate zamenjati tiste vmesne podoje za malico?

Rija,
kako se je s spanjem uredilo pri vas? Že boljše spite?

*Hana* kje si? Daj oglasi se kajuser posted image Povej kako kaj pri vas napredujete? Pridi spet malo med nasuser posted image

Nannn sočustvijem s tabo...pri nas je bilo danes zelo hudo in sem jokala ponoči, se mi je zdelo, da bom kr zblaznela.

Hudo je, ker sem že tako utrujena, da sploh ne vem kako še funkcioniram. Danes sem hvalabogu spala 1 uro čez dan in se kar pozna, drugače pa sem ves čas v precepu. Utrujena kouser posted image , ampak Ize pa ne morem pustit. Možek pravi, da naj grem spat v dnevno in da se bosta onadva poštimala, jst pa vem, da bo to prava groza, ker bo Iza tako jokala ni se kr ne morem odločit za tak način. Poleg tega računam, da Iza zdrži brez jest 9 ur in a ni to dosti? Koliko sploh naj bi zdržali brez jest ponoči? Sej vem, da bo s časoma boljše, ampka pride dan/noč, ko je res hudo...

Evo pa sem malo pojamrala...nisem mela namena, ampak je kr letelo pod prste.

Vas bom še prišla prebrat, ker vem, da se malo kasneje oglašateuser posted image

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.7.2006 20:24:11   
lumpy
Alenkica,
kako, upam da ste še ok ? Požar vam še vedno nagaja????????

Tinkamiška,
čisto te razumem kako ti je , da si izčrpana, če bi ti pomagalo ti pošiljam user posted image . A veš prav je da svojemu pustiš da pazi nekaj časa sam na Izo, saj vem da je grozen občutek pa se bo jokala, pa ne bo to tako naredil.... tudi jaz sem se morala umaknit in močno v jezik ugriznit da sem  zdržala, sedaj pa gre. To je prav zaradi stika oče - hčerka veš, jaz sem vztrajala na tem, zaradi tega ker je moj ves čas v službi in pride zvečer pozno domov, pa se mi je zdelo prav da le imata nekaj trenutkov čisto zase. V začetku je bil red da sta zadnji obrok zvečer vedno onadva jedla, sedaj pa imata čas za sebe ko se skupaj kopata v veliki bani, potem pa se včasih še nahranita. In tako nastane bolj trdna vez, če ne se mi zdi da sta odtujena. Brez skrbi, včasih očki opravijo kakšno stvar še boljše kot mamice. user posted image

Ja kje pa so še naše ptičke, vse na morju ??????? Kornelija,Golob, Gigica, Uniq, MatMaj,............ dolgo se že niso oglasile?

Mali spi, jaz pa grem pod tuš. Lahko noč

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.7.2006 20:54:39   
ajdaN
Dober večer!

Pri nas gre končnoooooo malo dež! Upam, da se bo malo ohladilo čez noč. Mali je bil danes cel dan čisto prešvican in z čisto mokre laske! Pa ves zmatran je spal malo več kot eno uro dopoldne, pa 2,5h popoldne. Vstal je šele ob pol šestih, pa je bil malo čez 7 spet user posted image  tečen! Zdaj pa spi. Upam, da bo vsaj ponoči lepo spančkal.

Tinkamiška pri nas se doji med peto in šesto zjutraj - to ima za cel obrok, potem gre nazaj spat. Tega obroka mu še ne bom ukinjala, ker po 9-10h se mi pa zdi da je že lahko malo lačen. Potem ima okoli devete pol obroka dojenja pa pol sadja. Pa večerno dojenje + flaša. Pa zaenkrat (če spi doma) se pred spanjem še mal pocrklja. In glede na to, da noče nič pit, mu še ne mislim zdajle čez poletje nič ukinjat. Včeraj je spil CEL dcl čaja in sem že mislila, da zdaj pa bo. Ampak danes v tejle sopari je naredil ene 3 požirke, pa še to sem mu tiščala cucelj v ustauser posted image .

Upam, da se kmalu naspiš! Pa daj jo probaj prepustit možu. Sicer verjetno itak ne boš nič spala, za probat pa je. Mogoče bo pa pri njem boljše kaj pa veš.

Ja *hane* pa res že dolgoooo ni bilo naokrog. Kje se potepate? Ste kje na dopustu?

Glede avtosedeža še zmeraj ne vem kaj naredit. Gledala sem concordovega Ultimaxa 0-18. Pa je v redu, pa tudi dobre 3 leta star nečak tudi še paše notri (sva šla dans sprobatuser posted image ). Ampak je svinjsko drag, pa še Römerja 9-18 lahko takoj dobim. Se pa tudi precej poleže. Pa kakor sem sprobala sedi noter kakor gospod. Pa tudi dans je mali že naredil konkreten napredek v sedenju. Mah sploh ne vem kaj narestuser posted image .

JanjaE pasovi ne grejo višje - žal. Ravno še ena stopnja bi mogla biti, pa bi pregurali še ene 2 meseca.

Lumpy glavo ima stabilno no. Tisti "še kar" je zraven zato, ker pri telih malih se meni zmeraj zdi, da komaj prenašajo tisto ogromno bučko na ramahuser posted image . Tudi če ga na hitrco dvignem jo zmeraj drži. Da bo mu kdaj omahnila se ni zgodilo že ene 2 meseca, ampak še zmeraj ne vem.

Nogice so tudi pri nas aktualne. Ko se za moje roke potegne v sedeč položaj, se v sekundi dvigne še na noge. Potem pa prav važno gleda okrog in se režiuser posted image . Tako da pri nas kakšnih 10 minutk dnevno že stoji na nogah. Pa tudi v vozičku se iz ležečega položaja dvigne v sedežega. Samo ga potem hitro flikne na stran in potem leži oz. sloni v vozu, kot en star pijančekuser posted image .

Meta22 verjetno ostanemo do ponedeljka. Ampak tisti zadnji dan ne pride v poštev za kopanje, ker je treba itak mal pospravit pa spakirat, pa če ni prevroče že okoli pete ure štartamo. Čez cca. 3 tedne pa pridemo za cel teden.

Ovčka jaz se ZA kampiranje. Tudi letos bi šla z malim, ampak septembra ko gremo mi na morje, zna bit že zelo hladno. Edino to mi ni všeč. Lucija pa pri nas niti slučajno ne pride v poštev. Še ko sva bila sama ne. Kamp je natrpan z mularijo, ponoči je žur, senčke ni kaj dosti... V glavnem me ne vidijo tam. Rajši se zapeljite čez mejo. Bo sigurno boljše. Midva sva hodila sicer bolj dol - Rovinj, Lanterna. Ampak tudi pri Umagu najdeš kakšen lušten kamp.

Aja pa čestitke za 2 zobekuser posted image !

Kaj bi vzela s sabo za mulca pa ne vemuser posted image . Bi morala fino razmislit. Definitivno rabiš eno fajn podlogo za na tla. Pa mehko, da se ne čutijo vsi kamni in korenine skozi. Kaj bi to bilo pa ne vem. Drugače pa vse isto kot za kakšen drug dopust.

Bobika v Fredu naš z rokicami ne more ravno preveč migat. Nogice pa delajo 100/h! "Oblečen" vanj je v pol minute. Edino prvič je malo problem, da ga naštelaš, potem pa samo hop gor in dol. Meni je fin ker mali res navdušeno plava z nogicami "žabco". Je pa res da moraš paziti, ker sem že na več temah prebrala, da se lahko okrog obrne. Ampak gledat ga moraš tako ali tako zmeraj.

No tako. danes bo očitno pestra noč. Mali se je do zdajle zbudil že 3x! Pa pridem tja - samo da me zagleda glava pade dol in spi. Pridem nazaj v dnevno se usedem... Ueeeeeeeeeeeee!!! Spet pridem tja - spi! Zdaj je zaenkrat mir, bomo videli kako bo ponoči.

Tako grem pred TV uživat pa počakat user posted image  da pride s špila. Mirno noč vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.7.2006 21:15:50   
LE&TA
Ojla januarke!
Sej vas redno berem, no včasih kej preskočim če je preveč, odpisat se mi pa kar ne lubi, ker sm zvečer že zmatrana. Cel dan sem s Tinkaro, moj je bil bolan, pa malo vročina in je zadosti da je človek zmatran in sam padem u pojstlo. Tud zdej me še čaka nekej posode u kuhni.

Tinkara je najraj na hrbtu, na trebuhu malo manj, kakšnih velikih obratov s hrbta na trebuh in obratno pa ne dela, se pa na hrbtu zavrti v pojstli za 360 stopinj! Je pogruntala novo stvar - jezik ven in pljuva vse naokoli! Poje vse kar dobi, od zelenjave do sadja, skute, jogurta... Zaenkrat nobenih problemov z njo! Na nogice sm jo parkrat postavla ker je sama hotla in jih je stegnila, na silo in nekej forsirat pa nima smisla!Otrok že pokaže ko je pripravljen, eni prej drugi kasnej!

user posted image Vsem ki ste praznovali, mamice in user posted image  pa z zamudo VSE NAJ NAJ!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.7.2006 21:18:20   
LE&TA
Fredov obroč - midva sva z njim ful zadovoljna, mala je tudi uživala v njem in brcala. Edino spredej sm mogla več al manj držat ker je drgač glavo v vodo potunkala, pa ne vem zakaj! Na splošno pa je fajn stvar!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.7.2006 21:42:19   
renan
dober večer!

midva sva se pa z vladimirjem danes kopala v sosedovem bazenu s sosedovima punčkama in je bil presrečen. ni pokazal niti trohice strahu, tako da se zdaj lahko mirno odpravimo v radence.

tinkamiška: midva se dojiva nekje ok.5-6 zjutraj, potem ok. 10.00 pred spanjem, ok. 14.00 pred spanjem in zvečer ok 19.30 pred spanjem.

ste pisale o tem, kaj vaši mišeki počnejo...naš se že kakšen mesec kotali in pri tem najraje razstavlja puzzleuser posted image . največja fora mu je trenutno, da z ropotuljico vleče po rebrastem radiatorju.  na noge se stalno postavlja. soseda se šali, da nima riti (za sedeti) in poskakuje tako, da eno nogo dvigne- kot baletnikuser posted image . da ne bi slučajno prej shodil kot se nauči sedeti...user posted image ob opori sedi brez problema, če ga pustim samega, se pa takoj prekopicne na trebuh. tudi dviga iz ležečega položaja se še ne, razen, če je malo privzdignjen, npr. v lupinici. plazenje mu gre trenutno v rikverc, vendar še ne pride kam daleč.
kar se tiče karakterja sem zelo srečna, ker je totalno pozitivno in nezakomplicirano dete. vsem se smeje in le redko joče, razen, ko ne more zaspati. zraven njega ne moreš biti slabe volje, je pravi navihanec.  upam, da bo takšen ostal.

pa še to: danes je odkril paprikouser posted image . sem mu dala košček domače, saj te ne more razdrobiti ali pregrizniti. sem mislila, da jo bo izpljunil zaradi nenavadnega okusa, on jo je pa kar sesal. še na sprehod sva jo morala s sabo vzeti.user posted image

to je vse za danes,

fajn se imejte in poljubite vašeuser posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 24.7.2006 21:49:24 >

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.7.2006 21:53:52   
renan
rija na vasi, še posebno na bregu, se ob grmenju morajo izklopiti vse električne naprave, antene in telefonski kabli. modem je še najbolj občutljiv. jaz sem zadnjič samo oni grelnik za previjalno pozabila izštekati in je crknil, pa je šlo 50 evrov k vragu...

lahko noč,
 renan

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.7.2006 22:53:24   
XXYY
Dober večer!

No pa da še mi malo povemo kaj počnemo:

- koltali se še ne, razen iz trebuha na hrbet (obratno še nikoli ni ratalo)
- zelenjavo bolj malo je (ne bo vegeterijanka user posted image  ), sadje pa včasih gre včasih ne
- sama skoraj že sedi kakšne 10 minut ali več, razen na pojstli k je malo bolj krivo, jo vrže včas na hrbet ali na levo, desno
- izgovarjat zdaj noče več mamamamamama user posted image
- zna tudi dudo dati v usta in jo pol na silo ven vleče, pa se čudi zakaj ne gre ven (k jo pa tako drži z dlesnimi user posted image )
- plazi se tudi bolj v rikverc kakor obratno
- najrajši ima reklame, da jih malo prebere, poleg dude in plenice
- user posted image  je pravi divjak, kar se nog tiče. Sedi približno 10 minut pri miru, potem pa že začne z nogami drajsat eno ob drugo (kot da si hoče copate dol dajat), ko jo pa dvigneš pa z nogami tako veselo kolo vozi, da se prav na glas zasmeje in vriska , da je joj user posted image  user posted image  . Sam da je na nogah pa je vsa srečna. Zato pa ni čudno da se ji ne morejo prijeti kaj preveč kilogramov (zdaj jih ima trenutno približno 7300g - 1 kg se je zredila v pičlih 2 mescih user posted image  .

To je to.

Lahko noč

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.7.2006 22:56:55   
rija
Evo mene....ni tak hudo z mojim računalnikom, kot se je zdelo na prvi pogled....hvala bogu...in dobra šola za naslednjičuser posted image

Renan: zdaj bom izklapljala vse kar je v bajti, bomo pač vedno pol ure zamudiliuser posted image user posted image  nisem vedela, da je na vasi tako zelo drugače kot v mestu...user posted image

LE&TA: verjetno je nisi dovolj privezala, pa je imela prostor se tunkati. Jaz mu v prvo in drugo tudi nisem vedela prav obroča naštimat, pa mi je ven lezeluser posted image

tinkamiška: nič se ni uredilo....user posted image user posted image user posted image  edino jaz sem se malce navadila....user posted image user posted image

Drugače pa....

sedenje: sedimo še ne povsem samostojno, vsaj stransko oporo rabi....se mi je pa danes začel dvigovat iz jajčke, ker ga za 100 m nisem vezala in je user posted image  mali sedel in šlatal sedež.....

stanje: ja, že stoji...seveda ne samostojno,pa podpira se v vse, kar da oporo
nogicam

plazenje: še ni pogruntal se pa zato bolj obrača....mi je enkrat že padel iz one velike napihljive blazine, ki sem mu jo dala na tla, da sem si lahko vsaj sama zobe umila.....potem pa sam enkrat slišim dum...pa jok....pa letim v otroško, pa ga niti nisem nikjer videla....nakar ga zagledam med steno in blazino....je bolj jokal, ker se ni imel obrnit kam kot pa da bi ga kaj bolelo....

Pa ful me je začel vlačit za lase....še posebej ko gre spat.....če boste za mesec videle kje eno spredaj plešasto, sem to jaz user posted image

Meta, Renan, da ne bomo samo govorile: dajmo se zmenit za ta ali naslednji teden, da se res dobim na kopanju. Kaj pravita?

Pa da se še malo pohvalim: dobili smo nov avto.....user posted image user posted image  joj kak je lep in velik. Upam, da nam ga zrihtajo do morja.....bomo en kup šare lahko s seboj vlekliuser posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.7.2006 23:05:17   
XXYY
Še to:

Glede kampa in Lucije. Sem že veliko slišala, da tam kjer so šotori postavljeni, da je veliko mladih in tudi zraven prisoten alkohol.

Pa sem danes klicala tja, pa sem jih vprašala, če lahko postavimo šotor zraven prikolice v katerem bodo naši sorodniki oz. Larina krstna botra in njeni domači. Pa so mi rekli, da lahko in da se bomo zmenili ko se bomo prijavili pri recepciji. Tako, da bomo bili tam, kjer bodo prikolice, kjer je ponavadi vsaj tiho. Bomo videli.

Še to: tudi naša se full, full podpira na noge. Skače gor in dol kot pravi Slovenec user posted image  . Včasih me prav noge bolijo, ko tako skače.

Zdaj pa res grem spat. Pa se slišmo, ne vem kdaj!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.7.2006 6:10:26   
meta22
da se še tu javim: naš je včeraj dobil po telesu majhne rdeče pike, zvečer pa še vročino ki je trajala do sedaj. sem mu dala svečko pa če ne bo bolje- šibamo k zdravnici. sem celo noč z enim očesom pazla če je vse v redu, nakoncu sem ga dala k sebi, ker je non stop jokcal. grem k njemu!!!

lp
meta

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.