tinkamiška
|
Pa sem tu Izo sem dala spat, sem se odločila, da počasi prestavim njeno uro nočnega spanja, ker Iza že ob 18.30 zaspi in potem ni čudno, da se zbudi ob 1.30, no upam, da bova s časoma prespali noč. Sploh si pa želim, da se nebi zbujala zaradi dude, obračanja in kaj vem še česa Iza je danes jedla, in to res z veseljem, koruzne makarončke, omakica: najprej sem skuhala košček piščančjih prsi v vodi, ki sem ji dodala narezane bučke in malo zelene in blitve in malo posolila, potem sem meso narezala in ga prepražila skupaj z bučkami in blitvo. Del te omakice in makarončkov sem pretlačila z vilico, ostalo pa zmiksala. Je vse pojedla in zraven delala mmmmmm Shooo lepa slikica Me pa nekaj zanima, tiste, ki še dojite, koliko podojev na dan še imate? Iza se doji 1-2x na dan in 1-2x ponoči, oziroma proti jutru. Kdaj nameravate zamenjati tiste vmesne podoje za malico? Rija, kako se je s spanjem uredilo pri vas? Že boljše spite? *Hana* kje si? Daj oglasi se kaj Povej kako kaj pri vas napredujete? Pridi spet malo med nas Nannn sočustvijem s tabo...pri nas je bilo danes zelo hudo in sem jokala ponoči, se mi je zdelo, da bom kr zblaznela. Hudo je, ker sem že tako utrujena, da sploh ne vem kako še funkcioniram. Danes sem hvalabogu spala 1 uro čez dan in se kar pozna, drugače pa sem ves čas v precepu. Utrujena ko , ampak Ize pa ne morem pustit. Možek pravi, da naj grem spat v dnevno in da se bosta onadva poštimala, jst pa vem, da bo to prava groza, ker bo Iza tako jokala ni se kr ne morem odločit za tak način. Poleg tega računam, da Iza zdrži brez jest 9 ur in a ni to dosti? Koliko sploh naj bi zdržali brez jest ponoči? Sej vem, da bo s časoma boljše, ampka pride dan/noč, ko je res hudo... Evo pa sem malo pojamrala...nisem mela namena, ampak je kr letelo pod prste. Vas bom še prišla prebrat, ker vem, da se malo kasneje oglašate Tinka