|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
26.7.2006 18:58:41   
XXYY
Dober večer!

Mi smo pa pravkar prišli iz Atlantisa user posted image  . Bilo je res super, Lara je full uživala v vodi, samo manjkal je pa naš ati user posted image  , k je mogal delat. Tako, da sve šle same z nečakinjo v Atlantis. Je pa res full lepo.

Upam, da bo Lara kaj kmalu zaspala, ker sploh ne more zaspati in še ati jo uspava. Bomo videli kako bo čez noč.

Druzga sem pa tako ali tako že prej napisala. Tako, da se lepo imejte in lepo pančkite pa se še beremo.

Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.7.2006 19:57:24   
mayflower
Za nazaj IZA in ALEX user posted image user posted image user posted image

Če sem katerega otročka spustila, se opravičujem, ma sem bla zadnje dni ko en zombi.

Hvala vsem, da ste mislile name, pa tudi za čestitke za rojstni dan.

Smo bli na pregledu. Zaenkrat se ni za sekirat, ker se znaki tako al tko pojavijo šele po (vsaj) prvem letu starosti. za ziher bomo šli na EEG pregled, da vidmo, če so možgančki u redu. Pol pa čez nekaj časa še na pregled oči-ta pregled ponavadi pokaže, al gre za to bolezen al ne. Mi je pa zdravnica naročila naj se ne sekiram in naj raje uživam vsak trenutek s svojim sončkom. Je rekla, da je za svojo starost zelo lepo psihosocialno razvit, bolj je problem  v rokicah-je bolj švoh, ker noče bit na trebuščku.

Res se ne smem tako sekirat. Sem cele dneve prejokala. In ne boste verjele- včeraj staklnila še en mastitis user posted image user posted image user posted image  
Glede hranjenja: danes ponovno vse zmeče iz ustuser posted image  Čez vikend sem bla tako srečna, sej sva en obrok zamenjala, včeraj pa je spet začel pljuvatuser posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte in še enkrat hvala za vse lepe želje

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.7.2006 20:14:25   
tinkamiška
Hoj!

Najprej ČESTITKE ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Myfloweruser posted image pa sej to ni res, spet si fasal mastitisuser posted image upam, da bo kmalu mimo! Glede tvojega sončka, pa bom ves čas stiskala pesti in naj bojo izvidi dobriuser posted image user posted image user posted image Glede goste hrane pa ne obupaj, Iza se je tudi dalj časa privajala, potem je pa kr naenkrat steklo, danes je jedla že cele koščke pišč. meseka in samo pretlačen krompirček z zelenjavico. Prejšnji teden je še vse ven oljuvala. Tako, da kr pogumnouser posted image
Ovčka, fino, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image , naslednjič bo pa še ati zraven ne?user posted image

Kornelijauser posted image user posted image user posted image , tvojemu sončku želim, da se čimprej pozdravi, vročina jih res zdela in so taki bogeciuser posted image Pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravi! Pa da tebe tudi čimprej porihtajo, Ampak ko ima user posted image mlade jih ma res velikouser posted image

Še nekrat hvala vsem za lepe čestitke za Izinih 7. mesecevuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo sposojeno gugalnico in Iza tudi zelo uživa v njej, jo imam večkrat v njej kadar sva sami in mora kej po stanovanju postorit in me iz gugalnice opazuje. Tudi zaspala je že v njejuser posted image Sej misliš to za v stanovanje ne?

Pikica, jst mam tudi CD z Pilatesom in bom začela lepo doma migat, ja pa prisom lepo, v torek sem bla v fitnesuuser posted image user posted image user posted image jstuser posted image

Ovnica jst sem že zračunala po tem linku, malo za hecuser posted image

Ovčka, jst milslim, da to ni tist horoskop, ki je bil objavljen prav tisti dan, ampak je zračunan glede na dan, mesec in leto rojstva, se motim?

Jst še vseeno upam, da bo Tašonki, ko bo, se nič ne mudi, ratalo najt horoskop, ki je bil objavljen prav na tisti danuser posted image

Tako, lepo se imejte, in upam, da bo ponoči vsaj malo bolj hladno, da bomo lahko spaliuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.7.2006 20:20:51   
meta22
živjo!

samo na hitro se javim da sporočim da ima naš valček virozo!user posted image  je včeraj mel zvečer že 39,7 stopinj, pa sem ga kar h dežurnemu pelala. danes smo šli pa k pedijatrinji in smo dali kri, pa lulati je moral. je bla urinska in krvna slika o.k., tako da je staknil neko virozo,kjer vročina lahko traja nekje tri- štiri dni, po pa neki izpuščajčki ven vdarijo. ga tuširam in svečke na vsake štiri ure dajem, da zbijam vročino, ker mu vsake toliko narase na 39,6 stopinj. pa sploh nikjer nismo bli, da bi lako kje kaj fasal. non stop dopma v tej vročini!!! tako da pazte babe na svoje mulce. še doma niso več varni!!!

lp
meta

aja, pa še za nazaj: iza in alex vse naj, naj!

mayflower- še naprej mislimo in držimo pestke da bo vse v redu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.7.2006 20:42:36   
mayflower
Vsi bolniki čim prej ozdravte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.7.2006 21:49:30   
shooo
Živijo!
Mayflower
, eto vidis. pozitivne misli pomagajo!bodi mocna se naprej in imete se radi!user posted image
Jaz sem pa danes dobila geslo za album in sem full vesela da ste dobile obraze!Same fejst punce, o dojenckih sploh ne bom izgubljala besed ker so sami cukri!!(pred dvemi tremi leti bi se mi zdeli vse istiuser posted image )
MOram vam povedati da se mi letos poletje zdi full dolgo ker smo ze 2.6. prisli nazaj z dopusta.Urejamo stanovanje in moram biti tu.upam da se septembra preselimo.

pa se nekaj bi se potozila. moj dragi je danes imel pregled pri dermatologu. sva mislila da ima na nohtih glivice (ki jih ze dve leti neuspesno zdravi) ampak ima psoriazo- lusavico, ki pa mu povzroca artritis.user posted image user posted image in se je resila uganka njegovih bolecin v sklepih. zaradi teh bolecin je ze x krat bil pri ortopedu,nevrologu....nikoli nic nismo zvedeli. in evo ti ga: artritis in luskavica. bolezen je pa dedna!!!
isscem po netu informacije. je ze narocen h homeopatu, samo  komaj novembra.
ima kdo od vas iskusnje z tem?

no, grem zdaj. bolanim zelim hitro okrevanje, utrujenim mirno noc!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.7.2006 22:50:54   
mayflower
Shoo: moj bratranec ima luskavico, pa je ni podedovala nobena njegova hčerka.  On pravi, da dolgoročno nič ne pomaga, nobeno zdravljenje. Po njegovem na pojavljanje luskavice vpliva predvsem stres.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.7.2006 22:53:43   
XXYY
Dober večer!

Tinkamiška: a pol misliš, da to ni pravo. A je... ga, jaz sem pa že vpisala to kar je tam pisalo user posted image  . Mah bo pa tako imela. Upam, da vam bo TAŠONKA kaj zrihtala stare "cajtenge"

Mayflower: pa ta mastitis te pa ima ZELO, ZELO RAD, sploh noče stran od tebe. No, brez heca. Upam, da bo kmalu bolje in močno držimo pesti za ALEKSEJA, da bodo izividi dobri.

VAL hitro se pozdravi in samo zate en velik user posted image od LARE.

Lahko noč.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.7.2006 22:56:50   
mayflower
Shoo: še nekaj. Glede iskanja informacij po netu. Sej so velikokrat koristne, sam te lahko zelo prestrašjo po nepotrebnem. To se je pravkar meni zgodilo, sej se mi je kar mešalo ko sem gledala slike od te bolezni, ki jo mogoče (upam , da ne) ima ta mali. Danes mi je zdravnica odsvetovala iskanje informacij po netu, Je rekla, da je bolje pogledat v kakšen kakovosten zdravstveni priročnik, kjer so informacije pravilno predstavljene. Slike na netu ponavadi namreč pokažejo najhujše simptome in komplikacije....8ki pa se na srečo pojavijo pri zelo nizkem odstotku bolnikov)

Sicer luskavica ni prijetnega videza, verjamem pa, da je sploh hudo, če jo spremljajo bolečine. Na srečo, pa se ne prenaša s kontaktom. Moj bratranec jo ima na rokah in mora vedno razlagat ljudem, da jih ne bo okužil.

Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.7.2006 23:26:57   
bobika
JanjaE in AlenkaIst hvala za linke. Bom mogla vpisati.

Nemsis, te druge knjigice (to sem jaz) se ti ne splača kupovati, ker si pol že zamudila. V tej knjigi je namreč veliko pisano o nosečnosti.

Bolani otročiki pozdravite se, tisti, ki ste zdravi pa tako tudi ostanite!!

Mayflower: pa zopet te je ta mastitis zdelala? Zdaj pa bi se res lahko že končalo s tem. Upam, da se čimprej porihtaš.

Alex in Iza vse najboljše!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.7.2006 23:31:31   
Kornelija
MAYFLOWER  sem pogledala nazaj, za kaj se gre pri tvojem sončku, saj sem zaradi odsotnosti čisto neinformirana, kaj se komu dogaja. Ne vem točno kakšna znamenja ima tvojuser posted image , ampak moj prvi sin je imel pri pol leta po telesu vsaj 20 temno do svetlo rjavih pigmentnih znamenj. Vsakih nekaj dni sem opazila novo znamenje. Nihče mi pa nikoli ni rekel, da bi bilo lahko tole, kaj posebno nevarno.  Sedaj pri 10 letih pa ima samo eno znamenje na hrbtu veliko 8mm, ostala pa so ostala enako velika, kot so bila pri pol leta, tako so na malem teleščku izgledala velika, sedaj ko pa je že pravi dec pa se skoraj ne opazijo več. Tole veliko znamenje, mu vedno, še posebaj namažen z velikim faktorjem proti soncu.

Držim pesti, da ima tudi tvojuser posted image  samo lepotna znamenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.7.2006 23:38:57   
rija
Uh Kornelija, to vse skupaj pa je res en velik user posted image !
Upam, da Alexu viroza že končno mine, da bo lahko spoznal Tila......

Aja, pa čestitkeuser posted image

Nannn, gugalnico imamo, vendar je še nismo namontirali, ker so tisti originalni trakovi vsaj ene 3x prekratki....po nove pa se še nismo spravili.....

Meta22.....kaj ga vidva biksatauser posted image  Ajde, hitro šššššcccc virozo skozi okno....kdo pa se bo šel kopatuser posted image Upam, da tudi vidva čimprej ozdravita....

Midva sva to noč spala pri babici in user posted image  je spal CELO noč....me prav zanima, kako bo danes doma.....user posted image

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.7.2006 10:12:23   
bobika
Ja kje pa ste danes?

rija, tvojemu frajerčku kot zgleda ni všeč vaša lepa hiša user posted image .

Ali katera uporablja nuby flaško in cucelj, ki je narejen, da ne kaplja?
Mi imamo flaško in v Mb ni za dobiti cuclja s širokim vratom, ki ne kaplja.

Če ga katera kje vidi, naj mi prosim javi. Zgleda pa tako:
http://www.nuby.be/en/frameset.htm

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
27.7.2006 10:42:09   
meta22
živjo čveke!

spet na hitro: pri nas še nič boljše!!!user posted image  vročina čez 39 stopinj, tuširanje z mlačno vodo, svečke,... pa nošenje na rokicah, drugače je jok!user posted image  in to celi dan. sem že čisto out. pa se mi mali tak smili ko tak jokca. prej pa tako veselo dete. upam da bo z vročino tudi jokanje minilo, ker se mi potem zmeša če bo tak tečen!

smo probali vročino zbijat tudi z rdečo peso, pa je bla bol packarija kot da bi kaj pomagalo. zdaj ma krompir na podplatih, pa bomo vidli če kaj pomaga. ve katera še kako domačo zdravilo za zbijanje temperatutre?

kornelija, vi pa z vročino kar že 10 dni???? meni bi se zmešalo!!!! ž

rija, da slučajno ne greste čapkat brez naju!!! bote malo počakale, pa pika.

grem gledat kak je z valom, ker spi.

lp
meta

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.7.2006 11:01:48   
rija
Bobika, očitno mu res ni všeč.....user posted image  zato smo se odločili, da jo prodamo. Ker danes ponoči zopet ni spal....user posted image user posted image
Kupi kera?

Meta22, veš da počakamouser posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.7.2006 11:48:17   
meta22
naš grofek še kar aja! pa švicati je začel, kar prej ni. mislim da je to dober znak, al ne?

nann, naš val ima gugalnico, pa v njej ful uživa. poglej si slikico v albumu, pa boš vidla kaj je veselje. je pa res, da so vrvice za pritrditev ful kratke, tako da boste mogli malo improvizirati pri montiranju (če boš seveda nabavla enako ).

lp
meta

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.7.2006 11:48:30   
renan
meta 22 si poskusila v hladne(ne prehlande) obladke noge  zavijati? vsakih 15 min jih menjaš, dokler vročina ne pade.

mi smo danes tudi fajn spali, edino zjutraj od 5.30 do 7.00 smo mrežo za komarje lovili, potem pa do 8.30 nazaj zaspali.

mayflower, poskusi se sprostiti in pozitivno razmišljati, drugače ti bo vsak stres mastitis povzročal.

vsi bolni se hitro pozdravite!

tu je danes zunaj vroče za pop....povabljena sva k sosedi na kosilo, potem pa noter bunker sistem.

lp, renan

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.7.2006 11:48:50   
Anonimen
http://www.lepa-si.com/vsebina.acam?var=3,2004031711221613

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.7.2006 12:26:45   
Anonimen
Ojla

Mi smo se že skrili pred vročino in soncem. Smo bile že ob osmih zjutraj na sprehodu. Pa je bilo ob devetih že kar vroče in soparno.

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Samo to, da zavračamo mleko. Bi pa ves čas pili čaj ali pa sok. Tako, da jo moram zjutraj in zvečer prisiliti, da spije tisto bogo flašo mleka. Se mi zdi, da se ji je začela hrana malce ustavljati.

No, gremo zdaj lepo na kosilo. Se je Klavdija že zbudila. Sedaj bo pa spet tečka, ker bomo ves čas doma. Pa je jaz nočem ravno po rokah nosit, ker smo jo že dovolj razvadili. Moj bi jo pa ves čas imel po rokah. Samo danes ga ni doma, pa bomo lepo same.

Se beremo

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.7.2006 13:09:51   
lumpy
Zdravo!
Mi smo zopet tu, včera smo se potepali pri prababici, je pasalo se  malo razvajati user posted image . Vidim da ste zopet pridno čvekale.

Alex, vse najboljše za nazaj.

Tašonka,
bravo za tvojega očija !!! Dober je pri tolkih letih . Upam da ti glede sebe čim prej rata nekaj naredit, takole ne bo šlo punca, vzemi se v roke ( ne mi zamerit, samo dobro ti hočem). Se pa priporočam za horoskop dne 16.01.2006.

Janja e,
bravo tudi meni si pomagala. user posted image

Bobika,
meni glih te stvari enako manjkajo user posted image

Renan,
tudi jaz sem mnenja da imaš malega malo preveč ponoči oblčenega ( razen če nimate klime ) ,  pri nas je Matic oblečen le v body brez rokavov, pa ko greva še midva spat, ga samo čez nogice pokrijeva samo z rjuho.

Tinkamiška,
jaz sem  prišla do te večerove arhivske strani, ampak gledaš lahko preko Monete ????user posted image

Nemsis,
mi imamo knjigico To sem jaz, ki smo jo dobili in mi je svetovna, kolegica , ki nam je le to podarila, pa ima Moj otrok knjigo in pravi da je že tudi ona razmišljala da bi zamenjala, ne vem če se ti to splača, jaz je nisem videla, Pojdi v Knjigarno in jo malo preglej pa primerjaj pa boš najbolj vedela, jaz mislim da velike razlike ni, le da je ta naša bolj podrobna.

Kornelija,
dolgo te ni bilo ?  Ja zdaj pa še vi, upam da se Alex čimprej pozdravi ti pa po dopustu lepo opravi, pa javi se kaj.

Mayflower,
lepo da ste tako opravili na pregledu, smo še mi veseli. user posted image  Pa to je že 3 mastitis??? user posted image Tole je pa sedaj verjetno blo pogojeno tudi psihično. Drži se, saj bo.

Meta,
Val tudi virozo! Pa kaj ste zopet vsi bolni !!!!

Eno user posted image  za vse  da boste čimprej zdravi.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.7.2006 13:34:32   
shooo
ojla,
je pa res veliko bolanih te dni! upam da vam bo cim prej boljse!!
za zbijanje temperature baje pomaga krompircek na podplatkih, jaz sem pa danes se za rezervo kupila PANADOL BABY sirup.
MAYFLOWER:  hvala za informacije.saj mene ta luskavica toliko ne skrbi koliko me skrbi artritis. lani je bilo namrec tako hudo da je dragi sepal dva meseca.pomagala mu je redna refleksna masaza.sedaj pa mu ze kazalec na desni roki zateka.sploh je fino ker dela za racunalnikom cele dneve.user posted image
gede informacij z neta.se popolnoma strinjam s tabo. tuudi nasa dermatologinja nam je odsvetovala.samo se mi zdi fajn ce najdes ljudi s podobno izkusnjo (tak kot me tukaj!)na kaksnem forumu.
sedaj bom nas vse prijvila na kaksno jogo, da se naucimo dihalnih tehnik in sproscanja.in seveda mislit pozitivno!!!vsak dan, cim  vec!
mi je kar hudo za ta tvoj mastitis , ze tako si v skrbeh za malcka...verjetno je res vse povezano s stresom...
pa se nekaj: naza je danes postala ob 12 sitna, ji ponudim zizo ce bo sesala in obrne glavo vstran in se kar naprej cendra..ops, hitro skocim po kasico ji ponudim zlicko mala pa samo mmmmm.in zmaze celo porcijo!zato pa ponoci po 3x ziza!
lep dan

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.7.2006 13:57:17   
AlenkaIST
Midve sva se danes mal potepale, Sara zdaj pančka mami pa za računalnikom user posted image

Meta22 - jaz vem da gazico namočiš v hladno vodo (lahko dodaš malo kisa), ožameš in otrokove rokice oviješ. Jaz sem to pri Sari ponoč 2x naredila pa ji je temperatura zelo hitro padla.

Bobika jaz imam (no Sarauser posted image ) cucelj od Nubyja ki ne kaplja. Sam imam tud malo flaško oziroma ozek vrat. Pojma nimam če obstaja tud za širok vrat. Lohk pa ob priliki pogledam v Domžalah ali Ljubljani v BC.

Mayflower in za vse ostale boščke pa user posted image user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.7.2006 14:57:43   
Kornelija

RIJA  pa je tale mali navihanček tudi bolj mestniuser posted image , kot mamica. Saj ne misliš zares tole s prodajo hiše, kajne? Toliko si se v zadnjih dnevih nosečnosti trudila, da ste se preselili v novo hišo, še pred rojstvom Tila, da sem te res občudovala in večkrat pomislila od kod jemlješ voljo in energijo!
Ko imaš 10 letnega sina, ki ima cel kup prijateljev in prijateljic, pa  našemu user posted image  res ni težko dobiti kake virozeuser posted image
Ja res je že čas, da se Til in Alex spoznatauser posted image

OVČKA nisem pozabila nate, ampak ker je Alex bolan ga niso ne zmerili in ne stehtali. Sem pa ga sama za tebe: 9500g in 75cm (tako nekako)user posted image  
Še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo preglednico, super bo pogledati kako naši user posted image user posted image  napredujejo!

MAYFLOWER tale mastitis pa te res ne pusti pri miru, ko pomislim na svoj mastitis res ne vem kako zdržiš tale ponavljanja bolečin in visoke vročine?
Na sosednjem forumu sem videla, da si spraševala o nevrofibromatozi, ali za njo misliš, da bi jo imel tvoj sonček? To je dedna bolezen, jo je imel potem kdo v tvoji družini? Ne vem zakaj te tvoja pediatrinja straši s takimi stvarmi.

LUMPY na dopust gremo šele 10.8 po dopustu pa bom vseeno še raje poiskala mnenje drugega G, kot so mi ene tukaj svetovale. Več glav, več ve....
Tvoj user posted image  tako lepo je gosto hrano, da ti malo našega posodim, sedaj ko bo zdravuser posted image  Naš se je pri 4m odločil da je flaška fuj in fej, tako sem ga hranila po žlički od mleka dalje, sedaj ko je bolan pa samo da vidi žličko se že davi, flaška pa je postala zakon...kdo bi razumel naše mališaneuser posted image

Meta22 ti je že renan napisala, da lahko ovijaš meča od user posted image , ki pa mora imeti nogice vroče in ne sme drgetati, preden mu daš obkladke gor. Čez mu lahko obuješ tvoje nogavice, da obkladki ostanejo na svojem mestu.
Ja še malo pa bodo moji živci šli adijo, če ne bo tale vročina skoraj padla na normalno.

NEMSIS  tile moški bi samo razvajali in po rokah nosili našeuser posted image , potem  pa ko smo same , si jih pa lahko, kar privežemo k sebi in jih ves čas nosimo s sabo, kot to delajo črnkeuser posted image

TAŠONKA  te čisto razumem kako se počutiš, saj sem sama včasih tudi tako pesimistično razpoložena. Otroci ti obrnejo stari ritem življenja čisto na glavo in mamice na to pač niso pripravljene, čeprav svojo dete obožujejo in ga imajo neizmerno rade, jih včasih preplavi občutek jeze na svojo dete, potem jih je tega sram in tako se vrtijo v začaranem krogu. Verjemi, da ko user posted image  postajajo večji in manj odvisni od mamice, bodo tudi tvoji občutki veliko boljši.  Sedaj pa si poskušaj res vzeti nekaj časa samo zate in nekaj časa tudi za partnerja, naj bo user posted image  v varstvu pri osebi, ki ji zaupata.
Ko se boš najslabše počutila, takrat pomislili, kako hudo je tistim, ki imajo zelo bolne otroke in takrat se zahvali, da imaš ti tako srečo z zdravjemuser posted image , pa boš takoj bolj srečnauser posted image user posted image user posted image

Pa še eno vprašanje:
Meni je rekla pediatrinja, da je temperatura merjena v ušesa 37.5 že normalnauser posted image  Koliko se spomnim,  so mi v bolnišnici rekli, da je v ušesu merjena temperatura realna, v danki pa za 0.5 višja. Kaj menite ve o tem?

Tale post sva pa z Alexom pisala celo večnost...mi je pomagaluser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.7.2006 16:11:25   
lumpy
Kornelija,
kako sta vidva velika in težka user posted image . Glede drugega mnenja pa imaš prav, zakaj ne bi še kje izvedela kaj mislijo, če imaš to možnost. Kam boš pa šla ? Glede hranjenja, še vse bo, tudi pri nas, pač sedaj ima obdobje ko lepo je user posted image , še dobro da sedaj ko je bolan še sploh kaj je, velikokrat menda čisto izgubijo apetit.

Glede temperature:
user posted image  temperatura zdravega otroka je od 36,5 do 37,5

user posted image    do 37,5 - normalna temperatura
    user posted image  do 38 - nekoliko povišana temperatura
    user posted image   do 38,5 - povišana temperatura
    user posted image   med 38,5 in 38.9 - zmerna vročina
    user posted image   med 39 in 40,5 - visoka vročina
    user posted image   še višje zelo visoka vročina
user posted image  zjutraj je nižja kot zvečer
user posted image  najzanesljivejše merjenje je v danki, pri čemer je temperatura za od 0,4 do 0,6 višja kot pod pazduho ali v merjena v ušesu ali v dimljah ( pod pazduhu in v ušesu je temperatura ista)

Gremo rito sprevit - user posted image  smrdi!

< Sporočilo je popravil lumpy -- 27.7.2006 16:12:11 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.7.2006 16:28:19   
Anonimen
Ojla

Mi smo pa končno malo dežeka dočakali.

Smo zdajle s Klavdijo dve urici spale. Pa bi še spale, če ne bi babi prišla in rekla da naj rolete dvignem, če bodo ropotale.

Danes smo pa mi za kosilo jedli Hipppovo kašo testenine s šunko in zelenjavo. Mi je jo zadnjč pojedla nekako tretjino. Danes sem ji pa vse pogrela in je vse tudi zmazala. Sploh nisem mogla verjeti.

No, grem še mal nazaj k Klavdiji. Ona se bo igrala v telovadnici, mami bo pa še malce dremala ali pa TV gledala. Če bo Klavdija seveda pustila.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.