Kornelija
|
RIJA pa je tale mali navihanček tudi bolj mestni , kot mamica. Saj ne misliš zares tole s prodajo hiše, kajne? Toliko si se v zadnjih dnevih nosečnosti trudila, da ste se preselili v novo hišo, še pred rojstvom Tila, da sem te res občudovala in večkrat pomislila od kod jemlješ voljo in energijo! Ko imaš 10 letnega sina, ki ima cel kup prijateljev in prijateljic, pa našemu res ni težko dobiti kake viroze Ja res je že čas, da se Til in Alex spoznata OVČKA nisem pozabila nate, ampak ker je Alex bolan ga niso ne zmerili in ne stehtali. Sem pa ga sama za tebe: 9500g in 75cm (tako nekako) Še enkrat za tvojo preglednico, super bo pogledati kako naši napredujejo! MAYFLOWER tale mastitis pa te res ne pusti pri miru, ko pomislim na svoj mastitis res ne vem kako zdržiš tale ponavljanja bolečin in visoke vročine? Na sosednjem forumu sem videla, da si spraševala o nevrofibromatozi, ali za njo misliš, da bi jo imel tvoj sonček? To je dedna bolezen, jo je imel potem kdo v tvoji družini? Ne vem zakaj te tvoja pediatrinja straši s takimi stvarmi. LUMPY na dopust gremo šele 10.8 po dopustu pa bom vseeno še raje poiskala mnenje drugega G, kot so mi ene tukaj svetovale. Več glav, več ve.... Tvoj tako lepo je gosto hrano, da ti malo našega posodim, sedaj ko bo zdrav Naš se je pri 4m odločil da je flaška fuj in fej, tako sem ga hranila po žlički od mleka dalje, sedaj ko je bolan pa samo da vidi žličko se že davi, flaška pa je postala zakon...kdo bi razumel naše mališane Meta22 ti je že renan napisala, da lahko ovijaš meča od , ki pa mora imeti nogice vroče in ne sme drgetati, preden mu daš obkladke gor. Čez mu lahko obuješ tvoje nogavice, da obkladki ostanejo na svojem mestu. Ja še malo pa bodo moji živci šli adijo, če ne bo tale vročina skoraj padla na normalno. NEMSIS tile moški bi samo razvajali in po rokah nosili naše , potem pa ko smo same , si jih pa lahko, kar privežemo k sebi in jih ves čas nosimo s sabo, kot to delajo črnke TAŠONKA te čisto razumem kako se počutiš, saj sem sama včasih tudi tako pesimistično razpoložena. Otroci ti obrnejo stari ritem življenja čisto na glavo in mamice na to pač niso pripravljene, čeprav svojo dete obožujejo in ga imajo neizmerno rade, jih včasih preplavi občutek jeze na svojo dete, potem jih je tega sram in tako se vrtijo v začaranem krogu. Verjemi, da ko postajajo večji in manj odvisni od mamice, bodo tudi tvoji občutki veliko boljši. Sedaj pa si poskušaj res vzeti nekaj časa samo zate in nekaj časa tudi za partnerja, naj bo v varstvu pri osebi, ki ji zaupata. Ko se boš najslabše počutila, takrat pomislili, kako hudo je tistim, ki imajo zelo bolne otroke in takrat se zahvali, da imaš ti tako srečo z zdravjem , pa boš takoj bolj srečna Pa še eno vprašanje: Meni je rekla pediatrinja, da je temperatura merjena v ušesa 37.5 že normalna Koliko se spomnim, so mi v bolnišnici rekli, da je v ušesu merjena temperatura realna, v danki pa za 0.5 višja. Kaj menite ve o tem? Tale post sva pa z Alexom pisala celo večnost...mi je pomagal
|