tinkamiška
|
Dobro jutro! Iza spi prvi spanček, sem vesela. Jana73 , jst sem našla včeraj tole stran, ampak je bil arhiv prazen in danes tudi nič ne najdem notri kaj pa ostale? Jana hvala za tiste podatke, ki si jih napisala, jih bom šla takoj prepisat v knjigico Tašonka kok lepo, da boš pogledala v stare časopise!!! Hvala, hvala, pa tudi če bo dlje trajalo, ni problema, Iza še ne zna brat Pa glede tvojega počutja jst bi ti tako rada pomagala, ampak ne gre veš, ti moraš nekaj jardit gelde tega...jst sem šla včeraj v fitnes, me ni bilo cel dopoldan doma. Pa nisem nek ljubitlej fitnesa, celo nasprotno, ampak me je potem kar razganjalo, poleg tega sem vesela, ker sem nardila nekaj zase. Prosim, pejt pa naredi nekaj zase, res se je težko spravit, ampak dej se prisili, če ti le čas dopušča Veliko vas ima nove slikice invse so mi všeč , me je kr prijelo, da bi šla še svojo zamenjat mogoče mi pa rata Shooo, jst zdej tudi odvajam Izo od joške, zvečer jo najprej skopam, potem dobi večerjo(mlečno kašico) malo počakam in se podojiva. Potem se pa še nekaj časa malo cartkava v dnevni sobi, zapojem kakšno pesmico in jo odnesem v potslco. prižgem vrtiljak, če je treba in dam lubčka za lahko noč, dudo obvezno in zaspi. Ponoči sva pa imeli šolo 14 dni , nisem ji več dala joške, ampka samo vodo. Po 4 uri pa ji dam, če želi. Je blo nekaj dni hudo, ker se je zbujala na 15 min-30 minut, potem je blo par dni, ko je spala do 5ih, pa spet nekaj dni, ko je bilo hudo, zdej pa dva dni že spet spi kot polhek. Danes sva se dojili ob 4.30 in smo spali do 7.30 Počasi nam gre Čez dan ji pa tudi ne ponujam joške sama od sebe razen za 1xmalico dopoldan in 1x malico popoldan, ostali trije obroki pa so že samojstojni. Le&Ta, hvala, vem da je kozoroginja, samo za v knjigico rabim dnevi horoskop, ki je bil na pisan na dan Izinega rojstva Lumpy hvala za pestke, so zgleda pomagale Zdej grem pa slikice iz fotoaparata spen naložit na rač. in jih mal uredit. Aja, bom pogledala slikice mamic LP, Tinka