|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.7.2006 21:01:47   
renan
mi tudi že spimo. upam, da bo boljše kot včeraj, ko sem morala skoraj vsako uro dudo not dajat. danes sem ga pustila samo v pižamici, brez spalne vreče. mogoče ga je bilo vroče včeraj. bomo videli...
mi bomo tudi morali počasi količino hrane povečati. razmišljam še, da bi kmalu uvedla popoldansko malico namesto cice...

drugače je tu tudi svinjsko vroče in  čez dan se kar noter drživa. v hiši ne gre termometer čez 25, hvala bogu.
vse bolj razmišljam, da hišo prodam, ker je preveč dela, jaz pa z malim nič ne utegnem...user posted image user posted image user posted image

mene tudi zanima, kako je z vami, mayflower...

IZI poljubček od vladimirja za 7 mescevuser posted image

adijo,
renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.7.2006 21:11:07   
LE&TA
Tudi mi že spančkamo, smo se pa pozneje kopali kot ponavadi, je bla že tko zaspana da je jokala zraven in sm jo kr na hitro. Je bla pa cela umazana po nogah in rokah ker je sama jedla piškot in pojedla celga!
Miže je popila mleko in zdej že smrči!user posted image

Tinkamiška, meni se zdi da se 21. 12. začne kozorog!

Tud jst grem mal pred TV in spat, sm zmatrana!! Jutri pa v LJ v nabavo plenic, mleka....... Nona bo pa čuvala. Že komej čaka.user posted image

Nočko

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.7.2006 21:12:03   
LE&TA
user posted image Pa še čestitke IZI!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.7.2006 21:16:15   
lumpy
Tinkamiška,
jaz sem tudi že gledala in iskala horoskop za 16.01.2006 , za knjigico  "To sem jaz "  pa nisem nikjer našla, če najdeš kje prosim tudi meni povej. Ali katera druga ima horoskop za ta datum?

Držim pesti da spet dobro spite user posted image . , prav tako želim tebi Renan.

Renan,
škoda da nisi na našem koncu bi kar kupila tvojo hišo in končno rešila naš stanovanjski problem. user posted image  ( če mi ne bi preveč zasolila cene )

Tašonka,
kako pa si kaj ti drugače ???

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.7.2006 21:23:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpy

Ali katera druga ima horoskop za ta datum?

Tašonka,
kako pa si kaj ti drugače ???

Horoskope upam, da bom uspela dobit. Mislim, da ja, obljubim pa ne.

Jaz sem pa bolj kuser posted image . Hvala za skrb.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.7.2006 21:24:18   
shooo
cer!!
mi smo pa dali nezo v posteljo in je danes spet po dolgem casu (1 mesec) zaspala  brez zize!!!!
pred spanjem smo ji ponudili vodo, ki je sicer ne pije, in jo je kar nekaj spila.upam da bo ponoci tudi voda o.k. ..Nekako bi jo rada odvadila zizanja in spanja z nami  a da ne bi vse skupaj bilo prevec travmatcno- za njo- se razume. Nekaj casa je ze spala celo noc in tuid zaspala je sama potem pa morje in vse se je zrusilo..Mislim si tudi da je ponoci zejna zato ji ponudim sesanja-vodo je do danes pljuvala s cajem pa tudi ni kaj boljse...
ma ni mi jasno vsi pravijo da dojencki ki dobijo flasko ponoci spijo, neza tudi dobi flasko med 19-20 pa nic...Kaksno je pa pri vas stanje ponoci?

PA SE EN JUPIIII pri nas je danes dezevalo celih 6 minut!!!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
25.7.2006 21:46:03   
XXYY
O REKORDE že PODIRAMO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz bi PROSILA, če lahko katera najde horoskop, ki je bil objavljen za dne 31.12.05 - tudi za vpis v knjigico TO SEM JAZ. Pa sem skor cel internet obrnila, pa nikjer ne najdem več za ta dan horoskopa user posted image  = TAŠONKA help nam.

Mi tudi že spimo. Saj danes ni šla spat že od 2 popoldne. Je bila že prava tečka.

Včeraj ponoč se je tudi miljonkrat zbujala = dudo popravt, pa žejna, ... verjetno ji je bilo tudi vroče, ker je bilo res neznosno ponoči. Danes sem jo oblekla kar v kratek bodi in kratke hlačke, včer je pa imela body s kratkimi rokavi in dolge hlače oz. pižamca, pa ji je bilo verjetno vroče. Upam, da bo danes kaj bolje.

TAŠONKA: verjetno boš morala res priti kaj na naš konc pogledat, da greve malo na kavico in na dolg sprehod.

AJDAN: user posted image  za novo slikco, full je lepa. Na tej slikci je pa pravi cukrček tvoj LOVRO, ko se smeji.

Nč, grem spat.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.7.2006 21:48:55   
bobika
Dober večer!

Starega horoskopa žal nimam. Sem pa zase oz. za Manco shranila večer in novice na dan njenega rojstva.
V tej knjigici mi kar nekaj podatkov manjka in bi vas prosila, če mi lahko malo napišete kaj in kako se je dogajalo. Manjka pa mi:
- Katere knjige so priljubljene?
- Glasba in izvajalci na vrhu lestvice?
- najboljši športnik?
- trenutna moda (januarja)?
To sem nekak pozabila napisati. Saj veste kako je bilo na začetku.

No lepo se imejte, vas še kaj preberem.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.7.2006 22:09:38   
srečica
Alo punce,

nove slikice v albumu januarke in mamice, shooo se nam je pridružila. Hitro poglejte nove slikice. Lepe so, ne bo vam žal.

Lepo ajajte, grem spat, ker sem čist zanič.

Darja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.7.2006 22:29:04   
Anonimen
Horoskopa nisem našla. Edina varianta, ki se je še spomnim je, da bom tukaj v službi povprašala na teletekstu, če imajo kje arhiv starih horoskopov, ki jih dnevno objavljajo na infokanalu. Če ne bo pa treba najdet kakega psihota, ki špara prastare cajtnge. Med drugimi zna biti to moj fotr. Ga bom vprašala, ko ga slišim.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.7.2006 0:12:33   
Anonimen
No, moj fotr baje že kakšno leto ni zabrisal stran starih cajtgov (če se prav spomni, upam). Ko bom naslednjič pri njemu, bom prebrskala tisti kup, da najdem horoskope. Bo trajalo vsaj dva tedna, ampak dobite. Njega pa ne bi matrala, da telovadi okrog tistega kupa, ker je včeraj praznoval 79. rojstni dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.7.2006 1:31:02   
kofetek2010
arhiv horoskopov: http://www.vecer.com/arhiv/default.asp?jezik=SLO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.7.2006 7:43:25   
ajdaN
Dobro jutrooooo!

Dans po mojem praznuje samo Alex ane. V glavnem VSE NAJBOLJŠE!

Jana73 a imaš malo preveč časauser posted image . To te bojo babnice vesela da si jim najdla link!

Bobika za tiste zadeve za v knjigico nimam pojma. In če jih ne bom najdla bo pač prazno. Jaz se ne bom nič sekirala.

U Ovčka hvala za pohvaleuser posted image . Mali se že en čas veselo takole reži in jezik ven moliuser posted image . Pa mi ga tako malokrat rata ujet. Potem se pa po možnosti še premakne pa je vsa zmazana slikauser posted image .

Drugač je pa našemu takooooo vroče zvečer, da je ves prešvican v glavo. Včeraj sem do 10 zvečer letala ene 10x tja! Pa spil je cca. 1 dcl vode! Toliko tekočine mu ne uspe spravit vase v celem dnevu. Pa samo da me vidi zaspi nazaj. Pa mu ne morem nič sobe zluftat. Zjutraj mu že ob 6 nažiga sonce v šipe, popoldne se pa itak en drek ohladi. Potem ko je končno zaspal in sem šla tja ga pogledat, je pa vročina kar puhtela od njegauser posted image . Revček bogi.

Shooo pri nas že od začetka dobi zvečer flašo, tako da sploh ne vem kako bi se zbujal brez. Spi pa po cele noči oz. se 1x zbudi za pomalcat. Okrog 5. meseca je pa imel neke ideje o 3x nočnem hranjenju oz. crkljanju, pa smo imeli par dni šolo in malo joka, zdaj pa spet lepo spančka.

Se bo pa po mojem počasi odstavil. Prej je vsaj ta jutranjo rundo lepo pojedel pri meni. zdaj pa se bolj crklja in duda. Poje pa bolj malo. Edino za pred spanjem sem še dobrauser posted image . Ga bo treba še tega počas odvadit.

U Renan ti ga pa precej napraviš ponoči. Sicer ne vem koliko stopinj imate v hiši ponoči ampak pri nas spi samo v kratkem tankem bodiju. Pa nogavičke. Spalno vrečo smo ukinili že kakšen mesec nazaj. Upam samo da ne bo potem problem it nazaj vanjo.

Meta22 kako ste? Pa Mayflower? Upam da je z vami vse v redu in da imaš kakšen drug razlog da se ne javiš. En user posted image  zate, pa lupčka Alekseju.

Tašonka tebi se pa tole že precej dolgo vleče ane? Upam, da se kmalu "spraviš k sebi". Mogoče pa tudi tale vročina malo vpliva nate.

U pikica* ima tudi novo slikicouser posted image ! Aja zakaj pa Fred ne bi bil primeren za drugo letouser posted image ? Jaz računam da ga bomo vsaj ene 3 sezone uporabljali.

No tako, nekako sem se prebila za prvo silo skozi pisanje, zdaj grem pa mal zabušavat preden se mali zbudi. Uživajte kolikor lahko v tejle user posted image  vročiniuser posted image !

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.7.2006 8:27:16   
Anonimen
Bobika

Konzorcij - top 10 JANUAR

Najbolj prodajane knjige v knjigarni Konzorcij januarja 2006:

1. Naše deklice z vžigalicami, Vlasta Nusdorfer, Tipografija

2. Atlas Slovenije, Več avtorjev, Mladinska knjiga Založba

3. Babe ne tarnajo, J.S. Bolen, Eno

4. 90 dnevna ločevalna dieta, Več avtorjev, Katarina

5. Digitalna trdnjava, Dan Brown, Mladinska knjiga Založba

6. Kratka zgodovina skoraj vsega, Bill Bryson, Mladinska knjiga Založba

7. Tih bot dedi, Andrej Rozman, KUD F. Prešeren

8. Zgodbe iz Narnije: lev čarovnica in omara, C.S. Lewis, Mladinska knjiga Založba

9. Look Back in Anger, John Osborne, Faber & Faber

10. Da Vincijeva šifra, Dan Brown, Mladinska knjiga Založba

Federer je najboljši

Federer "šampion šampionov" po izboru L'Equipe
N.J./STA, Pon 02.01.2006, 11:15
user posted image

Pariz - Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je dobil še eno prestižno priznanje za dosežke v minulem letu. Francoski športni časnik L'Equipe ga je proglasil za "šampiona šampionov" v letu 2005. Drugo mesto s skoraj pol manj glasovi, kot jih je dobil Federer, je pripadlo italijanskemu "doktorju" na motorju Valentinu Rossiju, tretji pa je bil Španec Fernando Alonso, svetovni prvak v formuli 1.

Federer je po Andreu Agassiju leta 1990 šele drugi teniški igralec v zgodovini izbora, ki mu je pripadala ta čast. "Federer je občudovan ne le zaradi športnih dosežkov. Je reinkarnacija perfekcije na igrišču - močan in hkrati eleganten. Brez dvoma je lider nove generacije šampionov v vseh športih," so zapisali v L'Equipe.

Najboljših 10 v 2005:

1. Roger Federer (Švi/tenis)               676 točk
2. Valentino Rossi (Ita/motociklizem)      387
3. Fernando Alonso (Špa/F1)                324
4. Kenenisa Bekele (Eti/atletika)          250
5. Ronaldinho (Bra/nogomet)                203
6. Bode Miller (ZDA/alp. smučanje)         163
7. Ladji Doucoure (Fra/atletika)           133
8. Justin Gatlin (ZDA/atletika)            132
9. Sebastien Loeb (Fra/reli)               130
10. Tom Boonen (Bel/kolesarstvo)            103

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.7.2006 9:57:41   
tinkamiška
Dobro jutro!

Iza spi prvi spanček, sem vesela.

Jana73user posted image , jst sem našla včeraj tole stran, ampak je bil arhiv prazenuser posted image in danes tudi nič ne najdem notriuser posted image user posted image user posted image kaj pa ostale? Jana hvala za tiste podatke, ki si jih napisala, jih bom šla takoj prepisat v knjigicouser posted image user posted image user posted image

Tašonkauser posted image kok lepo, da boš pogledala v stare časopise!!!user posted image Hvala, hvala, pa tudi če bo dlje trajalo, ni problema, Iza še ne zna bratuser posted image
Pa glede tvojega počutjauser posted image jst bi ti tako rada pomagala, ampak ne gre veš, ti moraš nekaj jardit gelde tega...jst sem šla včeraj v fitnes, me ni bilo cel dopoldan doma. Pa nisem nek ljubitlej fitnesa, celo nasprotno, ampak me je potem kar razganjalo, poleg tega sem vesela, ker sem nardila nekaj zase. Prosim, pejt pa naredi nekaj zase, res se je težko spravit, ampak dej se prisili, če ti le čas dopuščauser posted image user posted image user posted image

Veliko vas ima nove slikice invse so mi všečuser posted image , me je kr prijelo, da bi šla še svojo zamenjatuser posted image mogoče mi pa ratauser posted image

Shooo, jst zdej tudi odvajam Izo od joške, zvečer jo najprej skopam, potem dobi večerjo(mlečno kašico) malo počakam in se podojiva. Potem se pa še nekaj časa malo cartkava v dnevni sobi, zapojem kakšno pesmico in jo odnesem v potslco. prižgem vrtiljak, če je treba in dam lubčka za lahko noč, dudo obvezno in zaspi. Ponoči sva pa imeli šolo 14 dni , nisem ji več dala joške, ampka samo vodo. Po 4 uri pa ji dam, če želi. Je blo nekaj dni hudo, ker se je zbujala na 15 min-30 minut, potem je blo par dni, ko je spala do 5ih, pa spet nekaj dni, ko je bilo hudo, zdej pa dva dni že spet spi kot polhek. Danes sva se dojili ob 4.30 in smo spali do 7.30 Počasi nam greuser posted image Čez dan ji pa tudi ne ponujam joške sama od sebe razen za 1xmalico dopoldan in 1x malico popoldan, ostali trije obroki pa so že samojstojni.

Le&Ta, hvala, vem da je kozoroginja, samo za v knjigico rabim dnevi horoskop, ki je bil na pisan na dan Izinega rojstvauser posted image

Lumpy hvala za pestke, so zgleda pomagaleuser posted image

Zdej grem pa slikice iz fotoaparata spen naložit na rač. in jih mal uredit.

Aja, bom pogledala slikice mamicuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.7.2006 10:15:26   
XXYY
Dobro jutro!

ALEX vse najboljše in najlepše za pol leta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jana73: unle dodaten link (arhiv horoskopa) se sploh noče odpreti.

Ampak sem nekaj najdla, če katero zanima:

http://www.vecer.si/vecer2006/default.asp?kaj=19

Tukaj vtipkate datum rojstva in se vam izpiše horoskop za tisti dan. No, pa sem ga vseeno našla. Upam da bo to vredu.

Danes je bilo pri nas kar bolje ponoči kot včeraj user posted image  . Verjetn ji je bilo res vroče.

JanjaE : user posted image  za seznam, ki nam kar manjka. HVALA.

No, se morda še potem kaj oglasim. Pa pridno beritne dnevne horoskope vaših user posted image  na dan rojstva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.7.2006 10:32:35   
renan
dobro jutro!

jaz sem se danes spravila lupinico in voziček oprat.  v tem vremenu se vsaj vse hitro osuši...

lumpy moja hiša ti ne bi prišla prav, saj je le majhen del stanovanjski. cena bo zagotovo zasoljena, saj drugače nima smisla prodajat...

ajdaN: vladimir je v stanovanju v nem tudi v bodiju spal, tukaj je pa ponoči kar za pokriti se. spalno vrečo imava čisto tanko- za poleti.

lep dan vsem,

renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.7.2006 10:37:46   
Ovnica78
ALEX VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je bila zelo pestra noč. Tin se je zbujal na eno uro in spil skoraj 2dcl vode, tako, da je bila plenička zjutraj zelooooo težka.

Pa še en link, če ga še niste opazile, za izračun imen vaših user posted image , če verjamete v to. Jst ravno ne, ampak vseeno je pa fajn brat. Sem pa nalepila v Tinovo knjigico, pa bomo čez leta videli, koliko to drži.

Trenutno mi ne gre odpret tiste strani. Bom kasneje poskusila. Sorry! user posted image

Grem perilo obesti.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.7.2006 11:01:58   
Ovnica78
evo link: http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.7.2006 11:08:14   
AlenkaIST
http://sl.wikipedia.org/wiki/2005

to je en naslov kjer je zbrano mnogo podatkov! Preglejte.

Dons se mi glih ne da pisat ker mi je vroče za popuser posted image . Naj povem samo to da je Sara po dolgem času zopet spala celo noč (brez zbujanja, pitja vode in izgubljanja dude)user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.7.2006 11:17:54   
Anonimen
Ojla

Kakšna vročina je že zunaj.  Za ****. Smo šli že takoj zjutraj v Celje v Interspar po nekaj stvari, ki so od danes naprej znižane. Je bila takšna gužva, da je joj. Hladilne torbe so bile prodane v minutki. Si mislite.

Tašonka tudi jaz bi rada časopis za 22.01. 2006. Moram tudi jaz še nekaj stvari vpisati v Klavdijino knjigico. Mi imamo knjigico Moj otrok. Sem že razmišljala, če bi ji še ta drugo knjigico kupila, pa ne vem. A se veliko razlikuje od naše?

So pa tudi druge strani za pregledat.

No, se beremo kasneje.

Aja, ALEX VSE NAJ NAJ.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.7.2006 12:12:51   
pikica*
Ste me s svojim pisanjem spomnile, da moram malo poažurirat našo spominsko knjigicouser posted image . Zdaj smo malce bolj na tekočem.

Tukaj pri nas je vroče za umret. Zdaj bi pa res rabila klimo. Ponavadi se da normalno živet, zadnje dni je pa res noro. V stanovanju imamo 28Cuser posted image . Ker je vroče, je seveda tudi Zoja cela sitna, meni se pa počasi trga. Kaj pa ve ponavadi naredite, ko vam počasi zmanjkuje potrpljenja in volje? Jaz se včasih lepo zleknem na kavč, zmešam si en gin tonic (ta navada je ostala še iz starih časov, ko sva se z user posted image  še spoznavala in je postala to kar najina tradicija) in ne mislim popolnoma na nič. Pomagauser posted image . Aja, pa zdaj sem začela vsak dan delat vaje Pilates. Res fina zadeva. Da energijo, poleg tega pa zraven še malo za telo poskrbim. Je res skrajni čas, ker so kilce kar obvisele na meni.

Kar se spanja tiče, zaenkrat zadeve kar laufajo (trkam na les) za razliko od prejšnjega tedna, ko se je Zoja non stop zbujala, tako da sem pol noči letala okrog, poleg tega je pa še user posted image  preboleval gnojno angino, tako da sem bila za vse praktično sama (nobene babice nimamo v bližini). Eni pa kar ornk oblačite svoje user posted image  za ponoči. Jaz ji dam gor samo eno tanko pižamco, pokrivam je pa sploh ne, ker ji je takoj vroče. Je pa danes zopet pogruntala nekaj novega. Ko sem jo šla ponoči nahranit, je bila gospodična obrnjena okrog, tako da je imela nogice pri povštru. Nimam pojma kako ji je uspelouser posted image . Vem, da večina vaših user posted image  to počne že nekaj časa, ampak naša je kar se tega tiče malo bolj lenobuškastauser posted image .  Zjutraj je bila pa počez obrnjena. Se je zataknila in jo je moral oči reševatuser posted image . Eh, ti naši otroci. Vedno znova nas spravljajo v smeh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.7.2006 12:43:14   
Nannn
Cau,

Da se se midve malo javiva...spimo spet v redu...danes je spala do 8 in nato do 9 in seveda mami to izkoristi user posted image user posted image  dojiva se zjutraj ko se zbudi potem okoli 12 ko gre spat in nato okoli osmih zvecer....preden gre spat pa dobi flasko z mlekom in not dam malo mlecne kasice od Milupe...imava ze kot samostojen obrok kosilo okoli 14 in potem se popoldan sadni obrok...mogoce bi ji zacela se v dopoldanskem casu dodajti kaksno sadje user posted image  nimam pojma...za mene je tale prehrana itak cela znanost sploh pa ker sem do sedaj bolj malo kuhala...danes imava na sporedu makarone in zelenjavno omakco...ji bom pa en del makaronckov zmiskala....nasa ima pa zeloooo rada sladoled...sicer ji ne dava veliko ampak je tako smesna da bi sladoled kar pojedla user posted image user posted image  sedaj pa je zacela ze bolj lizati....haha prav smesni smo teli nasi user posted image  

Tudi pri nas je neznosna vrocina da se nam vsem ze mesa...se dobro da imamo klimo je zivljenje lazje....vceraj sva bili z se eno prijateljico v Snoviku in nasa pupa je spet takoooo cofotala v tavelikem bazenu user posted image  in se vsi so jo takooo gledali da je mami ful zrasla user posted image user posted image  treba veckrat ponoviti...imamo pa kar veliko dela sploh pa ce greva sami...da sem zvecer cisto utrujena ampak potem nastopi ocka in gre v akcijo user posted image user posted image  spi pa tudi nasa samo v bodiju in z plenicko se pokrije....se pa obrne iz hrbta na trebuscek in tako zaspi...me je kar malo strah da ne bi bilo kaj narobe...oci jo pa ko vidi kar v spanju obrne...

A ima katera doma gugalnico za nase user posted image  jaz sem bila sedaj z tamalo pri sosedi in je nasa pupa uzivala v gugalnici....

Tudi mi bi bil cas da malo spet napisemo kaj v naso knjigo To sem jaz in vsak link bi bil dobrodosel user posted image

Tudi jaz bi morala malo zamenjati slike in osveziti album samo kaj ko nimam casa niti mi se moj ni prenesel podatke na moj novi prenosnik tako da niti slik nimam se na rac....upam da kmalu...danes so nam pripeljaji novo dnevno sobo in predsobo in ze komaj cakam da pride moj domov in zacne montirat user posted image

Sibam kuhat pa se potem kasneje se kaj javim....

Iza vse najboljse za 7 mesecev in Ela posilja velik poljubcek user posted image

LP Nannn

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.7.2006 12:54:19   
Kornelija
Najprej hvala za čestitke Alexu.......ravnokar sva se vrnila od zdravnika, saj ima ubožček že 10 dni vročino do 39 stopinj. Krvni test mu kaže povišane levkocite in tako zdravnica pravi, da je to viroza. Danes so mu ponovno jemali kri in izvidi so enaki - slabi levkociti. Tako imamo cepljenje prestavljeno za 1 mesec.
Danes smo morali dati tudi vodo in tako so mu že ob 7h zjutraj nastavili vrečko, pa se je mali gospod  ob 7.30 polulal in pokakal, tako je bila ta vrečka neuporabna . Potem so mu nastavljali na 45minut vedno nove vrečke, ga nalivali z vodo, on pa nič. Komaj ob 11h se je ponovno polulal in takrat mu je ena sestra dala kar lubčka na ličkauser posted image , ker mu je končno uspelo.
Verjetno ste že pozabile, da sem imela prejšni teden termin za operacijo, no še vedno sem v starem stanju, saj ko sem v bolnici čakala na sprejem je prišla user posted image  in tako je operacija seveda odpadla. V bolnišnici smo se zmenili, da pridem na operacijo po morju. Vsaj enkrat je user posted image  prišla pravi trenutek, saj me Alex sedaj najbolj potrebuje. Prejoka dneve in nočiuser posted image  Jaz pa sem tako zmantrana, da vas sploh ne utegnem brati, zato nimam pojma, kaj se vam dogaja. Upam, da ste vsi čim bolj zdravi in uspešno prenašate te vroče dni.
Že spet smo se zbudili in user posted image  
Pa pa

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.7.2006 13:53:46   
Anonimen
ALEX, ČESTITKE ZA 6 MESECEV!!!user posted image

(odgovor članu Kornelija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.