|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.7.2006 21:33:34   
lumpy
Nemsis,
gledala sem slike v skupnem albumu naši dojenčki... Tebe se vidi samo pol in od strani , v ospredju je pa Klavdija.

Le  - ta,
mislim da sedaj sploh ni več tako pomembno koliko ml melka popijejo, ker so že pravi korenjaki in korenjačice, vsak ima svoj ritem,različen apetit, različne potrebe ...važno je da se redi in raste. Mislim da dva nista enaka .

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.7.2006 21:34:28   
ajdaN
Ah lumpy, če bo en dan samo na hladni hrani ne bo nobene škode. Bolj bo problem, če ne bo maral kupljene kaše. Pri nas bo tudi dobil kupljeno če bova šla v šoping. Pa mu potem popoldne ne mislim nič dodatno kuhat.

Če bova pa doma, bo pa verjetno dobil makarončke. Edin mal me moti, ker ne vem kaj mu dat zraven, Zadnjič sem mu skuhala cvetačo pa je bil navdušen. Pol mi pa že zmanjka idej. ravno kakše omakce mu tudi še ne morem narest.

Lumpy a gresta z malim v kinouser posted image

No grem še slikice pogledat.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.7.2006 21:37:40   
ajdaN
O madona, še preden napišem mam spet pol strani za prebrat.

LE&TA do enega leta rabijo pol litra mleka dnevno. Oz. lahko se ga nadomesti z mlečnimi kašicami, jogurti, skuto...

Lumpy če hočes slikico prilepit, jo moraš imeti na netu nekje. Npr. v "moj album"

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.7.2006 21:38:49   
Anonimen
Tinkamiška, suuuupeeeeerrrrr za tvojo mami!user posted image

Lumpy, naša se nič ne boji sesalca, do zdaj se pravzaprav še ničesar ni bala.
Glede diete pa - se mi zdi tale, ki si jo ti napisala, malo bolj radikalna od 90-dnevne. Sicer pa v vsakem pirmeru zame ne pride v poštev, ker ne jem mesa.user posted image

Renan, super, da ste zdravi!

Aja, še glede ropotanja, ko dete spi. Na začetku bi naši lahko tud pleh muska špilala pri glavi, pa je ne bi zbudilo, potem je pa kar občutljiva ratala, niti ne vem točno kdaj, še manj zakaj, že nekaj časa je od tega, tako da moram zdaj ful pazit, kaj počnem. K sreči z visenjem na netu ne povzročam hrupa.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.7.2006 21:39:37   
LE&TA
Lumpy, mal si poenostavi, pa mu daj eno sadno kašico, pol pa lahko še kako mlečno kašico, jst sm tko delala na morju u hotelu ker nisem mela kje skuhat, sicer sam 4 dni. Tud vi boste en dan preživeli. Lahko pa tudi pretlačiš banano, pa mal sokca vmes npr.Frutek, pa kak piškot in se ful naje! Jst sm dans nardila sok iz jabolk, pa banano pretlačla, pa 1 Plasmon in je bil sadni obrok. Za kosilo sm ji pa dala špinačo in krompir z malo Aptamila. Zdej bo ful zelenjave na vrtu, pa že pobiram tisto kar zraste taprvo.
Boš povedala kaj si "skuhala"  pa lepo preživite dan!

Kateri sedež pa bosta kupla?
A zvečer mata pa varstvo in pohajat? user posted image  To tud meni manjka, pa čakam da pride mama z dopusta da si z mojim po doooooolgem času privoščiva kino pa še kaj zraven en večer SAMA.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.7.2006 21:43:08   
LE&TA
Sm mislila da sm sama gor pa ste našopale enih sporočil da ne utegnem sproti brat!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.7.2006 21:44:19   
Anonimen
Lumpy na vseh slikah sem skoraj tako slikana, ker je pač Klavdija taglavna. Sej sem rekla, da bom mojemu rekla naj me slika sedaj s to frizuro. Eno staro bom pa tudi že našla. Mislim, da jo imam celo v albumu (ines=geslo).

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.7.2006 21:48:44   
lumpy
Ajda n,
ne ne, greva z malim v kino user posted image user posted image user posted image , mali gre potem služit k prababici in tudi midva bova potem kar tam prespala da se ne bomo ponoči vozili domov, pa ga prestavljali, če ni treba.

A  tako je to, se pravi jo daš nekam na net, pa lahko pod moj album tudi narediš zasebni album?

Tašonka,
a sploh nobenega mesa ne ješ ?

Le - ta,
v mislih sva imela ves čas Romer TS King plus ali maxi cosi priori, sedaj sva pa videla tega Maxi cosi Tobi ima dobre teste, pa še všeč nama je in mislim da bo tale jutri padel, čeprav je drag ko žefran ga morava videti v živo, pa malega sprobat notri dat .

Ja jutri pa pohajat !!!!! Jupi!!!!! Podolgem času !!!! Bo malo pasalo !!!!
Upam da bo z malim vse ok, tako nemirno spi.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.7.2006 21:52:34   
lumpy
Nemsis,
zdaj sem pa šla tvoje albume gledat, ja sedaj sem pa videla. Pokaži še novo frizuro, al ko te bo dragi poslikal.

A pravite da ne bi toliko komplicirala? Saj imate čist prav, bo pa jutri bolj ali manj na kašicah, pa sadje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.7.2006 21:54:39   
Anonimen
Sem kar spregledala eno stran. Sploh ne morem dojet, koliko naklafrate čez dan.user posted image

LE&TA, jaz sem na 90-dnevni ločevalni dieti (šele drugi dan, drugi poskus). Je 4-dnevni ciklus, prvi dan je beljakovinski, drugi škrobni, tretji ogljikohidratni in četrti sadni oz. vitaminski dan. Vsak 29. dan je vodni dan, samo ga mislim jaz spremenit v sadni dan, ker če ne ne bom zdržala, me je prvič zdriblalo totalka. Na katerikoli dan lahko zajtrkuješ (do 12. ure) samo sadje, na en obrok ista vrsta sadja. Pa všeč mi je, ker imaš na OH dan sladkarije za večerjo.user posted image  Meni ni tako zelo radikalna tudi zato, ker se je ne držim do pičice natanko. Ne jem striktno iste hrane v enem obroku oz. celo enem dnevu (isto za kosilo in večerjo), ampak npr. beljakovine med sabo tudi pomešam, samo da so beljakovine. Nočem se še dodatno psihično mučit, važno da bo šlo dol, pa četudi kilo manj na mesec kot sicer.

Lumpy, ne nobenega mesa ne jem. Jajca in mleko ter mlečne izdelke ja, mesa pa nobenega. Sploh.user posted image

Ma ziher še kaj nisem odgovorila, samo zdaj pa šibam na sobno kolo, pod tuš in spat. Jutri je dolg dan.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 14.7.2006 21:57:33 >

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.7.2006 21:56:15   
rija
Tinkamiška: mali spi v posteljici, k sebi ga vzamem proti jutru, ko nimam več energije se dvignit iz postelje....hja, meni se očitno tudi leta malo poznajouser posted image

Mi smo se pa danes malo v MB potepali pa malo mothercare izropaliuser posted image user posted image

Imajo še kar nekaj uporabnih pajackov po zelo,zelo ugodnih cenah. Kvaliteta pa mi je itak zakon.

Evo, bom poslala eno novo slikico srečici z novo frizurco.

Nemsis: daj javi, kam ti pošljem mrežo proti komarjem.

Evo, tak pa se pripravljamo na prvi kupček....user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.7.2006 21:59:52   
Anonimen
Rija lepo od tebe da si se spomnila name. Naslov ti pošljem na ZS.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.7.2006 22:02:18   
lumpy
Oj, Rija, ste vse trgovine izropali ali samo Mothercare ?

Povej mi hitro, kje ste dobili tole svetovno kahlico user posted image , ki jo preizkušate kar s pleničko user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.7.2006 22:02:37   
Anonimen
Rija si dobila naslov?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.7.2006 22:03:17   
ajdaN
Ja baje da se da na "moj album" tudi narest vse pod geslom. Nism pa 100% ker ga ne uporabljam. Bo bolj kakšna druga vedela. Npr. Rija ga uporablja. Mogoče se bo oglasila ko se ji bo mali naveličal nogice v usta tiščatuser posted image . Ali je pa še čist fertik od današnjega šopinga.

Ja Tašonka kako pa lahko celo stran fališ?! Mi pa takole pridno klofamouser posted image . Ej veš kaj sem ti pa fuuuuuul fouš! Da tamale ne slišiš ponoči! Pri nas je mali v svoji sobi za zaprtimi vrati, do spalnice je 2m hodnika, vrata spalnice so čisto priprta (včasih zaprta), moja stran postelje je v čisto kontra kotu od vrat... Ampak mulca slišim samo da zajamra malo bolj glasno. P včasih že mislim da se mi je samo zdelo, ker se oglasi, jaz se zbudim, potem je pa ene 2 minutke tišina in že mislim no super lahko zaspim nazaj... A potem se maliuser posted image  začne pogovarjat!

Drugač sem pa jaz tudi lani začela s tole 90 dnevno dieto. In je šlo v 14 dneh kar ene 3-4 kg dol. No potem sem pa nardila test - noseča. Pa sem imela izgovor, da ni bilo treba nadaljevatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.7.2006 22:05:46   
Anonimen
ajdaN isto je bilo pri meni. Dala približno 5 kg dol, naredila test - noseča in takoj prenehala z dieto. Pa je bil še en izgovor tu za konec diete. Sedaj se pa nikakor ne morem spraviti nazaj na njo.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.7.2006 22:07:24   
Anonimen
Punce jaz se poslavljam, grem vkrtkovo deželo. Sva s Klavdijo namreč same ponoči user posted image  , ati je v nočni in bog ve kdaj se bo tamala zbudila prvič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.7.2006 22:07:47   
ajdaN
Ah nemsis jaz imam pa kar izgovor - še dojim a veš, pa tkouser posted image . Itak lahko toliko poješ, da ne mleko ne bi NIČ vplivalo, ampak izgovor pa je. Mojih 15 kg viška bo pa kar šlo en dan! Itak - prej na lotu zadanemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.7.2006 22:08:24   
XXYY
Madonca kolk pišete?

Kokr nekaj preberem, moram dat osveži in spet polno sporočil. Madonca.

Saj hvala bogu, DA SMO KONČNO ZAČELE GOVORT, k pa je bilo prej prav veliko zatišje. A ne?

LE&TA: jaz mislim, da sedaj sploh ni tako pomembno koliko mleka popije, ko ima že malo goste hrane. Jaz našo več ne silim. Če noče piti, potem je sploh ne silim. Hvala bogu, da vsaj ostale hrane kar nekaj poje.

Dajte napisat: ali imajo morda vaši user posted image  že kakšno priljubljeno igračo ali kar koli, da zaspijo zraven nje oz. da se z njo najraje igrajo?

Naša ne mara nobenih igrač. Njena najboljša prijateljici sta DUDA in PLENICA, ki se mora obvezno pokriti čez oči, ko zaspi. Tudi če ne spi, jih najraje premetava. To dvoje ima najrajši. Dostikrat ji malo težimo s kakšno plišasto igračo, da jo naj malo k sebi stisne. Madonca je tolk jezna na te plišaste igrače, da jih takoj vrže stran.

No, zdaj pa grem spat. Pa lahko noč in se beremo jutri!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.7.2006 22:08:29   
lumpy
user posted image

Takole pa mi papamo špinačo, končno mi je uspelo prilepit slikico!!!Hvala Ajda n! 
Drugače jemo kar lepo, tukaj sav ga pa srala, jaz mu dam žlico pred usta on pa glavo dol pa direkt v žličko z nosom ( hihihi).

Rija, kako pa narediš da tam spodaj ne piše naslov ?

< Sporočilo je popravil lumpy -- 14.7.2006 22:09:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.7.2006 22:14:20   
lumpy
Ovčka,
naš Matic ima že od vsega začetka zelo rad pleničko, sedaj pa že ena 2 meseca zraven njega spi plišasti zaspanček, če nima nekaj zraven sebe , da drži z roko ne zaspi, tudi pri prababici ima plišastega kužka, samo da je nekaj.

Drugače pa priljubljene igrače: kocka živih barv z števillkami in črkami , ki si jo je sposodil od strejšege fanta ker mu je zakon, pa reklame, to je šele igrača, vse razcefra, pa prebere user posted image , pa duda mu je tudi zelo zanimiva igrača, zunaj pa listi na drevju ki migljajo, tistih igrač na vozičku še povoha ne.

Zdaj pa grem tudi jaz počivat punce, jutri me čaka naporen dan - šoping user posted image .

Uživajte v menda vroči soboti in se slišimo jutri, če ne pa v nedeljo. user posted image

< Sporočilo je popravil lumpy -- 14.7.2006 22:17:15 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.7.2006 22:16:16   
srečica
Tako, punce končno mi je uspelo prebrat, kaj vse ste napisale.

Zobki - čestitke vse za zobke. Naš Anže še nima nobenega.

Msn - ja, jaz ga redno uporabljam: darja@hotmail.com, če bi katera želela kdaj govorit z mano.

Radenci - jaz bi full šla se z vami  kopat samo to je 50 km vstran od mene pa sama ne bo mogla iti z Anžetom.

Hojica -  mi je tudi ne bomo uporabljali.

Cartanje - moj sonček se tudi neskončno rad carta in me objema. res nepozabni občutki.

Naš Anže pa kliče ATE. Še mene zjutraj ko se zbudi kliče Ate.. hihihhi

Rija, k meni ga pripelji na počitnice, sem takoj za, ker sem navajena se 3 krat zbudit ponoči in Anžeta nahranit, tako, da ni problema še enega. Hihihih

Meni pa gredo kg samo dol, zdaj ko še ponoči dojim. Pa pojem full sladkarij. Sem že na kilaži, ki sem jo imela pred nosečnostjo. Zredila pa sem se 16 kg, začela s 54 končala s 70 kg.

Moja kolegica pa ima čez 13 dni rok. Si predstavljate kako je bilo 14 di pred rokom? Ne bi bila rada zdaj v njeni koži. Joj, joj...

Bi pa še tudi jaz imela enega dojenčka. Če ne bi hodila v službo bi imela ko bi bil ANže star 2 leti, zdaj pa bom morala še kako leto počakat.

V četrtek sem bila malo v H & M in sem seveda spet Anžetu nakupila nekaj novih oblačil, čeprav jih ima mnogo preveč in bo nekatere imel oblečene le enkrat. Pa kaj! Saj je prvi otroček.

Babice - Anžetovi babici sta obe ok in ga obe obožujeta. Moja mama je stara 56 let, od mojega pa 47 let. Je bolj mlada babica in je full super. Pa obvlada v nulo saj ima 4 otroke.

Tako, punce pošljite kake nove slikice, da jih zamenjam s starimi.

Zdaj sem se pa že jaz malo razpisala, da boste lahko kaj brale.

Lepo in mirno noč

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.7.2006 22:16:59   
ajdaN
Ovčka baje je pomembno koliko mleka popijejo. Ne vem sicer točno zakaj, ampak morajo ga pol litra. Vse skupaj - mleko in mlečni izdelki.

Priljubljene igrače nima - sem mu v Leclercu kupila eno "ninico" pa je ne šmirgla 5 posto! Oz. jo celo preliže pa pobruha, pa flikne prečuser posted image . Drugače so pa najbolj zanimive zadeve, ki niso za njega niti najmanj primerne - mobiteli, daljinci, kalkulatorji... Dans je en kalkulator tako zaslinil da revež komaj še delauser posted image . Ena črtica pri številkah kar manjka.
U lumpy vidim da ti je ratalo user posted image . fajn jesta. Takole pri nas zgleda ko nečesa ne mara. Zadnjič je bil skuta povsod, samo v ustih ne.

Rija fino vadite. Če že spi ne ponoči, bo pa pri enem letu na kahlo hodiluser posted image !

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.7.2006 22:17:19   
srečica
ojoj, zdaj ste pa se spet tako razpisale, da imam spet zelo zelo dosti za brat.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.7.2006 22:37:13   
rija
Nemsis: dobila, ti pošljem v ponedeljek, ker ne vem, če jutri poštar pobira pakete...

Lumpy: kahlica je iz mothercare. Bili pa smo še v zari, pa sem vzela eno majico za jurja, dolgi rokav, pa super kavbojke za dva in pol....

Sliko pa jaz prilepim iz albuma na RR: dam v svoj album, grem na sliko, da jo poveča, kopiram in prilepim. Tako mi ni treba delat albuma na moj album.

Igrače: vse po vrsti....samo da gre v usta. Najraje pa ima vrečke s sladkorjem pri kavi....te včasih, če ga ne gledam cel cajt tako prežveči, da mu sladkor še iz uh gleda...on pa je sumljivo tiho....user posted image user posted image

srečica: kaj pa je 50 km za par ur dobrega druženjauser posted image  Pa jaz mam do mB več, pa se peljeva....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.