tinkamiška
|
U madona kolk ste danes napisale Najprej o nas: Iza se ponoči še vedno zbuja, ampak se opazi napredek, ne joka in prej zaspi nazaj, malo jo moram božat po rokici, pa dudo ji dam v usta, včasih spije malo vode, ampak pred 2.30 se ne dojiva. Ko bova bovladali spanje brez zbujanj do 3h, bova pa to uro podaljševali. Upam, da nama bo ratalo potem spat celo noč. Čez dan pa spi bolj malo, veliko manj kot prej. Vsega skupaj 2-3ure. AjdaN, mi gremo tudi šeseptembra malo na morje. Mi gremo na Pag v apartma našega znanca. Sicer ima dve spalnici, oziroma spalnico in dnevno z kuhinjo. V spalnici je kauč, ki se raztegne, midva sva tam lepo spala. V dnevni, se pa zakonska postelja zloži iz omare(ne vem če si predstavljaš) Če te zanima, mi piši na privat, pa ti pošljam par slikic...sicer ne vem kako ima kaj prosto, ampak lahko se pozanimam. Renan samo, da ste zdravi! Rija, ne vem, sem očitno spregledala, ampak zakaj ga imaš pri sebi? Ker divja po posteljici in te zbuja? Jst mislim, da je boljše, da bi spal sam, čeprav bo verjetno na začetku hudo, ker bo tečnaril, ampak bo slej kot prej dojel, da je treba spat. Aja, kadaj pa hodite spat? Praviš, da je od 7ih naprej tečen, Iza hodi spat že ob 18.30, če jo prebedim jo je veliko težje dat spat. V glavnem zvečer je terba otroče umirjat, da se njihova energija umiri, če so preveč zdivjani, težje zaspijo. Kakorkoli, močno ti želim, da bo tole divje obdobje hitro za vami in da boste spet lepo spali Tašonka, sej po Montignacu je tudi neke vrste ločevanje, ne smeš mešat beljakovin z ogljikovimi hidrati, se mi zdi veliko manj zahtevan kot ta 90 dnevna dieta. Pravijo, da Montignacov način prehranjevanja v bistvu ni dieta, ampak samo način prehranjevanja. No v Vale Noav sem odkrila knjigico z 200timi recepri, zdej jo moram še samo kupit, potem pa gremo lepo zgubljat trebuh Aja, jst sem se postrigla čisto na kratko, slikico sem pa že poslala Srečici, da jo da v album mamic Mayflower tudi Iza se zelo poti, tudi ponoči, nimam je nič pokrite, spi pa v pižamici( kartek rokav in kratke hlačke), proti jutru jo malo pokrijem po nogicah. Kako pa je z tvojim mastitisom? Lumpy, sem pogledala na hujšajmo, ampak je preveč iskanja, bom kr knjigico kupila Na koncu pa še enkrat vsem lepa hvala za vaše dobre misli in pestke! Pa vsem čestitam za zobke!!! Blagor vam, ko je nekaj že za vami nas to še čaka Lahko noč vsem! Tinka