|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.7.2006 22:37:29   
srečica
Evo, tudi od Lumpy so slikice v albumu,v obeh albumih. Jutri še dodelam album maice. Velja?
Seveda vas bom vedno obveščala kadar bom dodala kake nove slikice.

Zdaj pa res grem pospravit kuhinjo in spat,

Lahko noč,

darja

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.7.2006 22:42:56   
renan
pogledam po dolgem casu en film, pa sem ze v taksnem zaostanku z branjem, da rabim pol ure, da se do konca prebijemuser posted image zdaj vec nimam energije  za kaj pametnega napisat...
razen: mi tudi razmisljamo, da kupimo maxi cosi tobi.
jutri imamo namen iti v center po razprodajah...

lepo spite cvekice,
renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.7.2006 23:23:36   
Anonimen
Mater, odtelovadim svoje in je že ena nova stran napisana.user posted image  Še dobr, da sem prišla pogledat pred tuširanjem. user posted image  Sem bila pridna, sem odkolesarila dobrih 11 km v 35 minutah in skurila 460 kalorij.user posted image  Muzika na ušesih ful pomaga.

Pa vseeno bolj na kratko. Naša kake hudo priljubljene igrače nima. Seveda ji je najbolj zanimiv računalnik in mobitel, kaj pa drugega, saj cele dneva gleda mami s tema dvema igračkama. user posted image  Ko je na pojstli in od strani postavim mizico, da se ne skotali dol, jo nobene igrače ne brigajo, ki ji jih namečem zraven, ampak pikira direkt na mizico, kjer so same zanimive stvari - računalnik, pa miška je zakon, pa dva mobitela, pa dva daljinca... Navali narod!user posted image

Neki sem še hotla napisat, pa sem pozabila. Pa se mi ne ljubi čakat, da mi obrne stran an prejšnjo, da preberem in se spomnim. Se mi zdi, da sem hotla AjdiN nekaj komentirat.

Aja, pa še Radenci. Meni bi blo tud fino pridet, samo sem pa veliko dlje kot samo pol ure, pa definitivno se zgubim, ker še nikoli nisem bila v tistih koncih. Škoda. Sva se pa z mojim menla, da bi enkrat malo "raziskala" naše Prekmurje, pa se takrat obrnem na vas Prekmurke.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.7.2006 23:26:26   
rija
Ej Tašonka, v katerem kampu pa boste v Baški: zarok ali bunculuka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.7.2006 7:07:34   
XXYY
Dobro jutro ČVEKICE!

TINKARA vse najlepše in najboljše za dopolnjenih 6 mescev user posted image  user posted image  user posted image  pa eno veliko user posted image  pa pol svečke.

Madonca ste se včeraj zvečer razpisale. Zdaj Lara trenutno še pančka, jaz sem pa hitro izkoristila priliko tukaj malo "prečikirat" na RR-u. In se malo sezname preuredit, dokler mam mir. Ker naslednja stran bo hitro tukaj.

Saj se še slišimo danes kaj. Do takrat pa bodite pridni. No, Lara se že pogovarja sama sabo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.7.2006 7:59:07   
AlenkaIST
G G96EM,T6G C HG X ŽĆN    dec  >yc dD P        <YE

EVO prvo besedo je že napisala in to dec, ja pa to ne moreš verjet user posted image  Počasi se bomo oblekli, spili kavico pol gremo še mal v lj po trgovinah, pol pa piknik namesto kosila. Ne bo nič posebnrga, sam da mami ni treba kuhat, ker za to pa oči poskrbi user posted image

lepo se imejte, moram nehat ker mi hoče mala iz naročja splezat in jo komi še držim........ čao

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.7.2006 8:05:08   
XXYY
Ta stran je že tukaj!

1) PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH
JANUAR: - Tašonka: 2.1.1979

- user posted image  TIL: 4.1.2006
                - user posted image  VLADIMIR: 4.1.2006
                - *hana* : 5.1.1977
                - Nyah : 6.1.1978
                - user posted image  KLARA: 6.1.2006 
               - user posted image  TIN: 6.1.2006 
               - user posted image  LOVRO: 8.1.2006 
               - user posted image  MAJ: 8.1.2006 
               - user posted image  ELA: 8.1.2006 
               - user posted image  LARA: 10.1.2006 
               - user posted image  ALEKSEJ: 10.1.2006 
               - user posted image  TINKARA: 15.1.2006 
               - user posted image MATIC: 16.1.2006
               - user posted image  JURE: 16.1.2006
               - user posted image  PATRICK: 16.1.2006
               - user posted image  SARA: 17.1.2006
               - user posted image ANŽE: 17.1.2006
               - user posted image  TIJANA: 17.1.2006
               - Kornelija: 18.1.1971
               - user posted image  MANCA: 19.1.2006
               - user posted image  VAL: 19.1.2006
               - user posted image  NAJA: 21.1.2006
               - user posted image  ŠPELA: 21.1.2006
               - user posted image  KLAVDIJA: 22.1.2006
               - user posted image  ZOJA: 23.1.2006
               - user posted image  ALEX: 26.1.2006 
               - user posted image  DAVID: 28.1.2006

FEBRUAR:
- user posted image  JAN: 1.2.2006

- Tinkamiška: 12.2.1974
                 - Puri : 12.2.1980

MAREC: - Shooo:
27.3.1978

APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978 
             - AlenkaIST: 19.4.1978

- Ovčka: 19.4.1980

MAJ: - Meta22: 4.5.1976

- Srečica: 22.5.1980

- Bobika: 24.5.1981

JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978

JULIJ: - Gigica: 3.7.1980

- Rija: 8.7.1970

- Lonja: 12.7.1973

- JanjaE: 22.7.1976

- Mayflower: 22.7.1978

AVGUST: - Caffee: 19.8.1980

SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977

- Lumpy: 12.9.1982

- Alenkica: 13.9.1974

OKTOBER: - Renan: 22.10.1975

NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980

DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977

- Uniq: 17.12.1978

- user posted image  IZA : 25.12.2005

- user posted image  HANA: 30.12.2005

- user posted image  AJDA: 31.12.2005

- user posted image  LARA: 31.12.2005

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.7.2006 8:06:32   
ajdaN
Dobro jutroooooooo!

user posted image   user posted image   user posted image    Vse najboljše Tinkari za pol svečke!  user posted image   user posted image   user posted image

Jaz sem se ravno zvalila iz postelje, mali še spi. Počakam da se zbudi, potem pa greva v šoping. Sem se še z eno kolegico zmenila, da ta prvič vidi našega mulota.

Pa mal zapravljat. Ker naš mali ima itak takoooooo malo cunj!

No dons bolj na kratko - mogoče se popoldne še kaj oglasim. Če ne bom preveč utrujena od šopinga, pa z malim zaleglauser posted image .

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.7.2006 8:11:42   
renan

dobro jutro!

tinkari vse najboljseuser posted image

nimam veliko casa, ker je Vladimir ze buden...zanima me ena stvar: ko greste z vasimi user posted image ven, npr. po nakupih, naredite tako, da najprej doma spijo svoj popoldanski spanec ali jih vzamete s sabo in spijo v vozicku? nas spi namrec nekje do 16.00, takrat je pa potrebno ful hiteti, da kaj opravis preden postane lacen in zaspan, to je ok. 18.30.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.7.2006 8:12:27   
XXYY

HOROSKOP JANUARK
:

TINKAMIŠKA
– vodnarka; IZA – kozoroginja; OČI – vodnar
*HANA* – kozoroginja; HANA – kozoroginja; OČI – oven
LONJA
– rakovica; AJDA – kozoroginja; OČI – škorpijon
OVČKA
- ovnica; LARA - kozoroginja, OČI - lev
RIJA
- rakica, TIL - kozorog, OČI - ?
RENAN
– tehtnica; VLADIMIR – kozorog; OČI – dvojček
OVNICA78
– ovnica; TIN – kozorog; OČI – tehtnica
CAFFEE
– levinja; KLARA – kozoroginja; OČI – tehtnica
ajdaN
– dvojček; LOVRO – kozorog; OČI – oven
PURI
– vodnarka; MAJ – kozorog; OČI – strelec
JanjaE
– rakovica; LARA – kozoroginja; OČI – tehtnica
Mayflower
– rakovica; ALEKSEJ – kozorog; OČI – oven
LE&TA
– strelka, TINKARA – kozoroginja; OČI – strelec
LUMPY
– devica; MATIC – kozorog; OČI – oven
ALENKICA
– devica; JURE – kozorog; OČI – devica
AlenkaIST
– ovnica; SARA – kozoroginja; OČI – devica
SREČICA
– dvojček; ANŽE – kozorog; OČI – oven
BOBIKA
– dvojček; MANCA – kozoroginja; OČI – tehtnica
META22
– bikica; VAL – kozorog; OČI – kozorog
NYAH
– kozoroginja; NAJA – vodnarka; OČI – vodnar
TAŠONKA
– kozoroginja; ŠPELA – vodnarka; OČI – devica
NEMSIS
– škorpijonka; KLAVDIJA – vodnarka; OČI – kozorog
Pikica*
– devica; ZOJA – vodnarka; OČI – devica
SHOOO
– ovnica; NEŽA – VODNAR; OČI - vodnar
KORNELIJA
– kozoroginja; ALEX – vodnar; OČI – kozorog
GIGICA
– rakovica; DAVID – vodnar; OČI – tehtnica
UNIQ
– strelka; JAN – vodnar; OČI – kozorog

Tako imamo:
1-KOZOROGOV = 25 user posted image
2-VODNARJEV =12
3-OVNOV = 9
4-DEVIC = 7
5-TEHTNIC = 5
6-DVOJČKOV = 4
7-RAKOV = 4
8-STRELCEV = 3
9-LEVOV = 2
10-ŠKORPIJONOV = 2
11-BIKOV = 1
12-RIBICI = 0 user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.7.2006 8:14:21   
XXYY

PODATKI O DOJENJU OZ. NEDOJENJU:

IZA
(Tinkamiška) - polno dojena
HANA
(*hana*) - adaptirano mleko Milumil 2
AJDA
(Lonja)
- polno dojena
LARA
(Ovčka) - adaptirano mleko Hipp 2
TIL
(Rija) - adaptirano mleko Milumil 2
VLADIMIR
(Renan) - polno dojen
TIN
(Ovnica78) - ?
KLARA
(Caffee) - adaptirano mleko Aptamil 2
ELA
(Nannn) - dojena zvečer + Aptamil Comfort
LOVRO
(AjdaN) - dojen + Aptamil 2
MAJ
(Puri) - polno dojen
LARA
(JanjaE) - adaptirano mleko Novalac 2
ALEKSEJ
(Mayflower)
- polno dojen
TINKARA
(LE&TA) - adaptirano mleko Aptamil 2 + AptamilAR
MATIC
(Lumpy) - adaptirano mleko Aptamil 2
PATRICK
(MatMaj)
- ?
JURE
(Alenkica)
- polno dojen
SARA
(AlenkaIST)
- dojena + adaptirano mleko Comformil 2
ANŽE
(Srečica)
- polno dojen
TIJANA
(Dali28) - adaptirano mleko Aptamil
MANCA
(Bobika) - polno dojena
VAL
(Meta22) - dojen + adaptirano mleko Comformil 2
NAJA
(Nyah)
- adaptirano mleko Aptamil 2
ŠPELA
(Tašonka) - adaptirano mleko Beba 2 + AptamilAR
KLAVDIJA
(Nemsis) - adaptirano mleko Comformil 2
ZOJA
(Pikica*) - adaptirano mleko Aptamil 2
NEŽA
(Shooo) - dojena + Aptamil2
ALEX
(Kornelija)
- adaptirano mleko AptamilAR 2
DAVID (Gigica) - ?
JAN
(Uniq) - adaptirano mleko Hipp2

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.7.2006 9:12:55   
tinkamiška
Dobro jutro!

Ne, ne, sej smo že ob 7ih vstali, ampak pri nas je to super!user posted image Danes se je Iza dojila šele ob 5ih zjutraj, res sem vesela, da se pozna napredek, čeprav se zbuja, hitro zaspančka in načeloma je ne jemljem več iz posteljice.

Zdej sva pa z mamo vmes govorili sem pa pozabla kaj vse sem hotla napisatuser posted image

Aja, igračke:

V postlci ma eno piko-poko(tisto, ki jo dobiš z telegramom), jo ima tam že od kar smo kupili taveliko postlco. Zelo rada ima eno pojočo bibo, ki visi nad njeno previjalno. Potem ima v igralnici kup igračk, ampak najrajši ima eno ropotuljico-rožico, ki jo veselo žveči in eno ribico, ki je namenjena prav za obdobje izraščanja zobkov. Pa eno roziko žabo ima zmeraj v vozičku, kadar gremo na sprehod. Ja kr neki igračk ima rada. Seveda, ko gre spat mora bit pa obvezno plenička-bruhica in duda pri rokiuser posted image

Renan jst ponavadi pustim Izo da odspi svoje in gremo potem po nakupih, je pa res, da je to ponavadi v dopoldansekm času. Ampak ravno tako hitimo, ker je potem treba hitro skuhat kosilo in ponavadi gre malo podremuckat po hranjenju. Popoldan pa je odvisno. Takat bolj redko spi in če smo ravne kje zunaj, jo pustim da spi kr v vozičku ali pa v avtu, če se kam peljemo.

Tinkara vse najlepše za 6. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva se pa odločava med Romerjem King TS Plus in Maxi Cosi Tobijem. A ima katera namen kupit preko e-buya? Sem malo gledala cene in so veliko ceneje.

Jst bom začela hodit 1x na teden v fitnes(zjutraj) in 1x na teden na Tae-bo. Pa Montignac bo na jedilnikuuser posted image

Rija, jst vsakič, ko padem na koncu dneva dol, pridem do zaključka, da mi malo moja leta narobe hodijo in potem pomislim, da bi rada mela še dvauser posted image in mi sploh ni jasno kako bom sfuralauser posted image Poleg tega mi vedno zmanjka energije zauser posted image Če bi hotela zdej delat nauser posted image bi moral bit brezmadežno spočetuser posted image user posted image user posted image
Mimogrede meni se tudi dopade vaša kahlauser posted image

Kako pa vam kaj uspevajo vragolije v spalnici?user posted image

No pište kejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.7.2006 9:16:11   
tinkamiška
Pa še to:

A veste kje se kaj potikata Nannn in Caffee? A sem kej spregledala, sta na dopustu?user posted image

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.7.2006 9:20:08   
lonja
Hojla babe,

da se javim še jaz, preden odrinemo na Krk za 14 dni. Ko pridem nazaj, boste pa tko že na 100. strani, he, he. Prav čvekaste smo (ste) ratale, kdaj vam uspe?

Pa pojdimo po vrsti:

Danes je bila ena supeeeeer noč, smo se po dooolgem času samo enkrat dojile. Sedaj je ura devet in še vedno spi, midva z mojim user posted image  pakirava, mama pa vmes še malo na RR skoči.

Lumpy
Men si tudi na uni slikci s čopom najbolj všeč, ampak ti ful verjamem, da se tako bolje počutiš, tako da user posted image  za pogum.

Tinkamiška
Suuuuuuuuper slišati tele dobre novička o tvoji mamici. Je res pomagalo, ko smo prav vse januarčice mislile nanjo. Še lepo jo pozdravi user posted image !

Meta22
A so ob Balatonu kakšni campi? Mogoče kaj poznaš? Tudi midva z mojim se že dalj časa pogovarjava, da bi bilo treba odrinit enkrat tudi v tisto smer.

AlenkaIST
Bravo za prve izrečene besede. Tudi jaz moji vsak dan ponavaljam mama ampak bo po Murpyju zanesljivo najprej izustila ata. No, pustimo se presenetiti. Če pridete kaj na Krk, pokliči, al pa raj SMS pošlji, da se dobimo.

Renan
Sem vesela, da ste končno zdravi. Naj tako ostane! Pa enga lupčka Vladimirju!!!

AjdaN
Ko je še moj prebral tisto o polizanem kalkulatorju, je skromno pripomnil, da pazi, da ga kaj ne rukne.

JanjaE, Mayflower
Medtem ko nas ne bo, boste praznovale. VSE NAJBOLJŠE!!!

PA današnji slavljenki Tinkari tudi vse naj za pol svečke. Pa seveda vsem, ki boste praznovali do konca meseca tudi. Tako vas bom pogrešala.

PA še vsem ostalim, ki se boste v naslednjih 14 dneh nahajali na Krku, pridte na kavico v camp Glavotok, smo na parceli 306!!! Pa sej se našo Ajdo sliši daleč naokoli, tako cvili zadnje čase.

V glavnem, lepo se imejte, pa se slišimo čez 14 dni, pa, pa

lonja user posted image in Ajda user posted image  in ati Tomaž

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.7.2006 9:20:08   
Anonimen
Ojoj punce kok ste se razpisale! Samo par ur me ni gor, pa vas že ne uspem prebrati.

Ko sem brala, sem vse sproti pozabljala kaj moram napisat. Če pa predolgo pustim odprto me pa ven vrže. A vam tudi kaj nagaja. Sem se pred kakšno uro prijavila, pa pridem zdajle pa me je kar dol vrgu. Pa to se večkart zgodi. Pa če predolgo pišem tud vse kar zgine.

Midva pa sva včeraj naši ljubici kupila avtosedež. Odločila pa sva se za ROMERJA KING TS PLUS, nameravala sem kupiti Maxi cosi Tobi, pa je tok zakompliciran za pripenjanje na sedež, pa tudi za otroka pripet se mi je zdel Romer bolj enostaven.  Ker bo pa prinas sedež v večih avtih, rabim pač bolj enostavnega.

Renan jaz poskušam prakticirat tako, da se mi naspi doma, zato da tudi ona spremlja kam gre. Si pa med njenim spanjem pripravim vse za sabo in ko vstane jo na hitro zrihtam in gremo.

TINKARA VSE NAJBOLJŠE
user posted image

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 15.7.2006 9:27:14 >

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.7.2006 9:25:07   
rija
Mi pa še spimo....glede na to, da smo se drli ko zverine od pol šestih do pol sedmih....se je verjetno utrudil, pa mora zdj nadoknadit....user posted image  mali!

Sem bila tako jezna nanj, da ga nisem vzela gor....pa zopet se je med¸polnočjo in pol četrto zbudil ene 6 x.

Tako sem se odločila, da pa zdaj začnemo s šolanjem: res, nimam več ne energije, ne živcev za take štorije. Pa naj tuli en teden, potem pa upam, da se bo naveličal.

tinkamiška: dva bi še melauser posted image  Pri meni ni šans. Naredim samomor, če pozabim pilulo vzet user posted image

Drugače pa se dogaja tak tak: enkrat vsak dan, enkrat teden dni nič....user posted image user posted image  trenutno teden dni ničuser posted image user posted image user posted image  ker se nama preveč vsega drugega dogajauser posted image user posted image

Fitnes: bljak....tečno od tečnega...je pa to še povezano z mojo službo, tako da ni šans! Bom pa jeseni hodila na telovadbo mamice+user posted image  ki jo bo organizirala moja dobra prijateljica, ki ima tudi sama user posted image  in malce mlahav trebušček....user posted image

Renan: jaz mojega pustim spati edino dopoldan in se takrat prilagodim s potepanjem. Popoldan pa se ne oziram nanj. Drugače nikamor nebi prišla. Če je zaspan, bo itak zaspal v vozičku, hranimo se pa kar po poti oz. kjerkoli že smo. In tako prakticiramo dobesedno od drugega meseca naprej. Prvi mesec smo ga malo šparali potem pa gremo...Se mu tudi ful pozna: je namreč zelo žaben in se mu vidi,da je ogromno z tujimi ljudmi. Upam, da tak tudi ostane.

Pa še vprašanje: kaj bi storile na mojem mestu?

Imamo rezervirano in plačano Turčijo septembra....all inclusive ah in oh in sploh....pa je moj user posted image  malce cviknil, češ, kaj pa če bo z  user posted image  kaj narobe, ne moremo v hipu domov in predlagal, da gremo na Hrvaško.
Meni se sicer ne zdi nič kaj preveč problematična ta Turčija....ampak če se bo on bolje počutil.....

Zdaj pa gledam malo cene na Hrvaškem in me kar glava boli. Za isti denar kot v T dobimo totalni luksus, pa res mislim luksuz, bi dobili na H povprečen hotel s povprečno hrano. Če pa računam še vse kave, sladolede ipd, kar je v T že v ceni, pa je H že dražja.....

Kam naj torej gremo?

Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.7.2006 9:34:54   
Anonimen
Rija jaz mislim, da bi tudi cviklna glede Turčije. Res je Hrvaška ful draga, ampak je Slovenija blizu. Turkom pa nič ne zaupam, raje bi šla v Grčijo. Pa Turčija je zelo umazana država, tudi iz pipe sploh ne smeš piti, teče rumena voda.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.7.2006 9:38:10   
rija
JanjaE: jaz pa sem bila v T pa ti moram rečt, da je prekrasno. Veliko bolj kot na H. Vode ne pijemo iz pipe niti doma. Pa tudi Grčija mi je fenomenalna, samo sva bila z mojim že tolikokrat, da je rekel, da pa letos naj Grčije niti ne omenjamuser posted image  Itak pa nebi kaj dosti iz naselja hodili, je ogromno in imaš vsega i svačega....ne vem, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.7.2006 10:12:48   
tinkamiška
Rija, jst bi kr šla v Turčijo, ker, če tako študiraš še naslednjih par let ne bi šla nikamoruser posted image Ampak, če se možek ne počuti dobr, potem nima haska, ker to ne bi blo to.
Vem Hrvaška je res draga, čeprav so plaže res lepe...mi gremo tudi na Hrvaško-Pag, ker sva rekla, da gremo drugo leto v Grčijo ali pa kašno Sicilijo, Sardinijo, letos imava pa pač bolj poceni počitnice, ker ima znanec apartma in midva prideva ceneje skozi...

Kaj čem ti reč kam na morje, a ti sploh kaj drugega preostane kot Hrvaška? Kam bi si pa tvoj možek upal it, razen na H?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.7.2006 10:15:45   
rija
Na Hrvaškouser posted image   user posted image user posted image user posted image

Ne, resno...on je po naravi pač malce paničen pred potovanji.....tudi ko sva bila še sama....sem enkrat kupila avio karte za nekam daleč, pa je mesec pred potovanjem dobil paničen napad: jaz ne grem....sem rekla OK. Grem sama.....

No, pa je vseeno šel....user posted image user posted image   in potem rekel, da je bilo to najboljše potovanje doslej....user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 15.7.2006 10:16:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.7.2006 10:24:05   
tinkamiška
user posted image Rija,potem ga pa kr pred dejstvo postaviuser posted image Nevem no, sej kej hudega pa res ne more bit. Sej ne boš dajalauser posted image za jest drugega kot je doma, pa da bi posmeteh brožil mu tudi ne boš pustilauser posted image . Če pa stakne kak prehlad(bognedaj), je pa tako isto kot doma, tudi tukaj ne dobiš kakšnih posebnih zdravil, fiziološko, pa kaj za vročino zbijat...

Moj brat je bil pred lani, ko je bila Nika stara slabo leto v Bolgariji, pa je blo vse vredu...

No, upam, da se boste fajn odločiliuser posted image

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.7.2006 10:47:33   
Anonimen
Rija, mi bomo v kampu Zarok. Boste kaj tam okrog hodili? Če boste, se kar oglasite. user posted image  Obvezno!
Jaz bi pomoje šla v Turčijo. Pri pediatru bi nafehtala vso potovalno lekarno, ki je za tako pot potrebna in kup nasvetov, pa bi šla. Saj si dovolj pametna, da boš znala pazit, da se ti Til ne zastrupi. Jaz bi pomoje same kupljene kašice s sabo nesla, če jih smeš vzeti s sabo, pila pa itak flaširano vodo. Ja, jaz bi definitivno šla v Turčijo.

TINKARA, ČESTITKE ZA POL LETA!user posted image

Tinkamiška, vragolije v spalnici so pa pri nas čisto v podnu.user posted image  Jaz imam od poroda dalje ful probleme. In potem planiram že naslednjega.user posted image  Bo tudi moral biti brezmadežno spočet.user posted image

Renan, mi našo s sabo večinoma jemljemo kadarkoli, pa da spi v vozičku. Včasih pa tudi počakamo, da odspi svoje doma.

Šibam se zrihtat, gremo na en poročni piknik.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.7.2006 11:12:02   
Anonimen
TINKARA VSE NAJ NAJ NAJ ZA POL LETA user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa oglasim potem. Sem imela že nekaj napisanega, pa je Klavdija tak genij, da mi je vse zbrisala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.7.2006 14:45:17   
Anonimen
Ojla

Mi se pa moramo danes spet malce pohvaliti s spanjem. Spali smo od pol desetih do osmih. Pa smo bile doma same. Sicer smo že cel teden ponoči same in Klavdija je tako pridna ta teden za spat. Ko bi vsaj vedno bilo tako.

Drugače pa smo danes jedli sadno kašico jabolko z gozdnimi sadeži. Mi pa še vedno bolj kot ne zavrača mleko. Le zjutraj ga poje toliko kot ponavadi. Danes ga je pojedla 180 ml. Potem ko smo prišle domov smo pojedle to sadno kašo. Potem je spila skoraj celo flašo čaja in zaspala. Ko se je zbudila, sem ji dala 120 ml mleka, vendar ga je pojelda samo 70 ml. Jaz sploh ne vem kaj ji je.
Ji bom kasneje poskusila dati še malo mleka s piškoti.

Kako ste pa kaj ve drage moje in vaši user posted image  v tej sparini? Mi smo tečni da je joj. Zaspati sploh nočemo. Pa lahko še tako zaspano jamramo v postelji, ne bomo zaspali. Le če jo vzamem na roke potem bo zaspala za kakšne pol urce. Jaz spoh ne vem kako naj jo navadim, da bo sama zaspala. Vedno ko mislim, da sedaj bo pa zaspala (ker pač tako zaspano stoka), ona veselo razgraja po postelji. Pa jo lahko pustim celo urico noter, pa ne bo zaspala. Ne vem od kod ji energija za lumparije.

No, trenutno je v postelji, zaspano jamra, vendar spali ne bomo. Nasprotno, čedalje bolj se dere. Tako, da moram letet.

se beremo

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.7.2006 14:50:36   
renan
RIJA, kam v turcijo gresta? midva sva bila za porocno potovanje v antalyi v sheratonu. tam je bilo zrihtano kot npr. nekje v zah. evropi. s hrvasko se sploh primerjat ne more. verjamem, da je tam tudi zdravstvena oskrba v redu. pa saj ima verjetno  vsak hotel tudi svojega zdravnika. edino, zakaj jaz ne bi sla  sept. tja, je vrocina. midva sva bila v sredini oktobra in je bilo tam 30 stopinj, zdaj je pa ok.40 do 45.
hrvaska je cedalje bolj draga. edini plus je, da nam je sorodna in je blizu. ne vem, jaz bi mogoce zaradi user posted image izbrala hrvasko, ceravno je hrana v turciji prva liga (zame zelo pomembnouser posted image ).

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.