lonja
|
Hojla babe, da se javim še jaz, preden odrinemo na Krk za 14 dni. Ko pridem nazaj, boste pa tko že na 100. strani, he, he. Prav čvekaste smo (ste) ratale, kdaj vam uspe? Pa pojdimo po vrsti: Danes je bila ena supeeeeer noč, smo se po dooolgem času samo enkrat dojile. Sedaj je ura devet in še vedno spi, midva z mojim pakirava, mama pa vmes še malo na RR skoči. Lumpy Men si tudi na uni slikci s čopom najbolj všeč, ampak ti ful verjamem, da se tako bolje počutiš, tako da za pogum. Tinkamiška Suuuuuuuuper slišati tele dobre novička o tvoji mamici. Je res pomagalo, ko smo prav vse januarčice mislile nanjo. Še lepo jo pozdravi ! Meta22 A so ob Balatonu kakšni campi? Mogoče kaj poznaš? Tudi midva z mojim se že dalj časa pogovarjava, da bi bilo treba odrinit enkrat tudi v tisto smer. AlenkaIST Bravo za prve izrečene besede. Tudi jaz moji vsak dan ponavaljam mama ampak bo po Murpyju zanesljivo najprej izustila ata. No, pustimo se presenetiti. Če pridete kaj na Krk, pokliči, al pa raj SMS pošlji, da se dobimo. Renan Sem vesela, da ste končno zdravi. Naj tako ostane! Pa enga lupčka Vladimirju!!! AjdaN Ko je še moj prebral tisto o polizanem kalkulatorju, je skromno pripomnil, da pazi, da ga kaj ne rukne. JanjaE, Mayflower Medtem ko nas ne bo, boste praznovale. VSE NAJBOLJŠE!!! PA današnji slavljenki Tinkari tudi vse naj za pol svečke. Pa seveda vsem, ki boste praznovali do konca meseca tudi. Tako vas bom pogrešala. PA še vsem ostalim, ki se boste v naslednjih 14 dneh nahajali na Krku, pridte na kavico v camp Glavotok, smo na parceli 306!!! Pa sej se našo Ajdo sliši daleč naokoli, tako cvili zadnje čase. V glavnem, lepo se imejte, pa se slišimo čez 14 dni, pa, pa lonja in Ajda in ati Tomaž
|