Anonimen
|
Dobro jutro. Saj kar ne morem verjet, da nisem imela vsaj dve strani za prebrat. ČESTITKE MATICU, JURETU IN PATRICKU ZA POL LETA!!! Shooo, mi imamo sicer speedija sx, ne buzza, ampak smo jo že kar nekaj časa nazaj dali v športni del, čeprav še ni sedela sama, samo smo jo itak v poležečem položaju vozili. Pa se glih tako na stran "prekucne", tudi zdaj, ko že kolikor toliko sedi tudi sama. So ji tudi trakovi za privezat ohlapni in sem v BC nabavila podlogo oz. vložek za v športni del za take primere. Originalno sicer paše na freestyle-a, ampak gre tudi na speedija. Pojdi pogledat, če paše tudi na buzza (verjetno ja, ker je vse quinny), ker je zakon. Zdaj tamali ni več prevelik športni del, paše not kot ulita. Stane 6 jurjev. O Ovčka, a v šparu delaš. Fino, potem se bomo velikokrat videli, ker mi več ali manj samo tam nakupujemo. Jaz pa delam na nacionalki, sem realizatorka predvajanja programa, po domače povedano skrbim za to, da doma lahko našo tv gledate. Večinoma delam na 2. programu. Ker pa ne zaposlujejo redno, sem morala odpret s.p., da lahko delam tam. In v tem je glavni keč, da sem morala tako zgodaj nazaj v službo. Tako da me začetka dela ni strah. Mi smo pa včeraj stajico nabavli za tamalo, ta veliko, kvadratno, da ima tamala dovolj placa not, ker ga rabi kar veliko, glede na to, koliko se obrača in na sploh sem opazila, da ful gibanja rabi, če ne kar nervozna rata. Sicer se mora še navaditi nanjo, ker zaenkrat je nekje na pol poti med tem, da ji je všeč in med tem, da ji ni, samo jaz si je ne upam dat več na pojstlo, ker je ne smem spustit izpred oči, dokler se ne plazi je pa tudi na tla nočem dat, ker se mi je že kotalila okrog in se udarila marsikam. In tako bom vsaj na wc lahko mirno šla. Mayflower, za Alekseja. Vaše nove fotke bom pa v torek v službi pogledala, doma mi jih odločno prepočasi odpira. Pa da vidim nove frizurce.
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 16.7.2006 9:28:44 >
|