|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.7.2006 9:35:19   
Anonimen
Jutro

Klavdija je z babico na sprehodu, mami pa za računalnikom na RR. No, saj ne bom dolgo, moram Klavdijine cote malce pregledati in dati tiste, ki so ji premajhne v škatlo.

user posted image user posted image  vsem za zobeke. Mi jih še nimamo. Pa čeprav je bila včeraj tečna kot user posted image  .

Smo pa danes spali malce slabše kot zadnje tri dni. Klavdija se je prvič zbudila že ob petih. Sem ji dala čaja za pit, pa je nato spet zaspala. Ampak v moji postelji. Potem paje spala do osmih. Ampak punce kako je spala. Obrnila se je čisto na bok in je spala tako kot spim jaz včasih. Eneparkrat pa jo je obrnilo na bušija. Potem pa se je začela jokati, ker ni vedela kam z rokico, ki jo je imela pod sabo. To je pri nas še problem. Saj se obrne na bušija, ampak ne ve kam z rokico. Pa sem jo morala nato popravljati.

Tudi mi ne bomo imeli hojice. Prvič, ker nimamo prostora in drugič ker jo pediatri odsvetujejo.

Pri nas je tudi včeraj deževalo. Je kar prijalo, ampak je potem spet sonce sijalo z vso močjo.

Naša se tudi poti kot sto user posted image  . Je tudi čisto mokra v lupinici ali sedežu.

A se katera hodi kopat v Aqualuno?

Grem sedaj cote porihtat.

se beremo

papa

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.7.2006 9:35:32   
Anonimen
Rija poskušaj takrat biti čisto resna, pa malo ga okregaj. Reci mu, da ne sem to delat, da se to ne sme.

Glede nočnega spanja pa poskušaj naslednje: Pred spanjem ga fino utrudi, recimo kotaljita se po postelji. Našo najbolj utrudi kopanje, ter kotaljenje po postelji. Pa malo ga zadržuj, ko bo postajal že zelo siten. Ko pa boš vidla, da učke komaj skupaj drži pa ga daj v posteljico, da bo sam zaspal. Pa poskušaj se z tvojim dogovoriti za ene dva dni, če bi on prevzel nočno vlogo. Lahko bo tudi to palilo. Ali pa naj ga da on spat.
Sicer ne vem ali ga uspavaš ali sam zaspi. Ker če ga uspavaš se lahko tudi zaradi tega zbuja.
Če imaš možnost zamenjaj posteljico. Recomo, če imaš prenosno, pa ga daj notri spat, mogoče mu bo pa všeč.
Pa še nekaj je, lahko da je tam, kjer je njegova posteljicca, močno sevanje ali vodni tok. Ta dva dejavnika pa zelo motita spanec. Premakni pposteljico.

Naša Lara spi brez problema v posteljici celo noč. Sem jo pa že od začetka dajala notri, ugasnila luč in šla ven. Kadar joka malo jo kar pustim, kmalu neha in zaspi. Če pa se dere jo pa dvignem, pa se malo kotalive po kavču oz. če je očka doma prevzame to vlogo. Včasih samo pol ure, včasih pa celo uro, pol gre pa spat, pa zaspi. Sem pa ugotovila, da če ene dva tri dni ne vidi očkata, potem noče zaspati, dokler ga ne dočaka. Se malo pocrklata in gre potem spat.

Upam, da bo katera stvar pomagala.

Pa čimprej ga poskušaj navaditi, ker pravijo kakor se navadi do šestega meseca, tako rado ostane.

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 14.7.2006 9:38:20 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.7.2006 9:45:41   
renan
jutrouser posted image

mi pa gremo cez eno uro nazaj k pediatru.upam, da bo vse v redu..

Rija to bodo zagotovo zobki. lahko ga pripeljes k nam za vikend, ce ti ni predalec.user posted image za tam ok. 15.8. bi  slo. saj boste prej kaj javile...midva bova tako ali tako verjetno do morja doma ostala.

ste pogledale oni link, ki sem ga omenila vceraj? meni je smesno za umret...

pa se to: Se vam tudi dogaja, da ste se cisto podebilile (beri pootrocile) zaradi nasih sonckov? mi si vsi cel dan raimonda lapa pojemo ali pozvizgavamo,  na internetu otroske pesmice iscemo, cel dan poplesujemo in ploskamo sami sebi kot idioti  in se pogovarjamo ege, aje, gege,mama,tata (razen, ko vladimir spi)... skratka, obzorje se nama je spremenilo za 180 stopinj. LUDA KUCAuser posted image

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.7.2006 9:48:10   
Anonimen
JanjaE hvala za nasvete. Pri nas je tudi vedno borba s spanjem. Jo moram vedno uspavati. Včeraj popoldne sem jo položila v posteljico pa je nisem hotela dvigniti. Sem si rekla, da se mora punca navaditi sama zaspati. Jok brate. Celo uro in pol ali pa še več ni hotela zaspati. Tako da se tudi že jaz sprašujem kako naj jo uspavam oz. navadim da bo sama zaspala. Punca je tako nabrita, da ko jo položiš v posteljo je vse drugo bolj zanimivo. Pa nima nobenih igrač v postelji, celo vrtiljak ji odstranim. Pa noče zaspati. se premetava, pa vleče plenico pa kovter ali odejo, pa noge v luft. V glavnem take fore mi špila po postelji. Ko pa prideš do posteljice, se pa reži 100 na uro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.7.2006 10:09:08   
rija
JanjaE: posteljico smo po nasvetu bioenergetika premaknili, ko je bil star skoraj dva meseca. In takrat je začel tudi spati celo noč. Tako, da je posteljica verjetno na dobrem mestu. V prenosni posteljici ni variante da spi, ker je od malega navajen, da je to prostorza igranje.
Uspavam ga na roka, pa ga dam v posteljico. Prej pa je tudi zaspal v posteljici. Ampak to je zdaj zgodovina. Sem brala, da pač pri tej sstarosti bolj dojemajo in se pojavijo prvi zavedni strahovi. Mogoče pa je touser posted image
Moj pa hodi v službo, ki je dvanajsturna, zahtevna, nočna, dnevna, tako, da je tudi od nekje med luno in zemljo. Ko je posebno hudo,gre pač v sobo za goste, da spi vsaj kakšno urico v miru....
Pa zvečer ga zmatram: včeraj smo se kopali v veliki bani ene 45 minut, tak da se je na koncu od utrujenosti samo tunkal.....ampak ko prideva pred posteljo, so ga zopet same oči. Tečen je pa itak od 7 naprej.
Jaz močno upam, da so to zobeki in bomo imeli vsaj vmes kaj malo miru.

renan: za en vikend miru ti ga tudi na Aljasko pripeljem....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.7.2006 10:18:31   
Ovnica78
Pozdravljene!!!
Komaj sem se uspela prebiti skozi čvekanje. Sem že včerj nekaj brala, pa nisem uspel, potem se mi pa sploh ni ljubilo nič več napisat.

Meta22, Renan in AjdaN čestitam za zobke!user posted image  Zdaj pa hitro bedrce spečt in dat user posted image  za hrustatuser posted image .

Tinkamiška najprej eno user posted image  za tvojo mamo. Držim pesti! Glede zbujanja ponoči nimam pojma kaj mu je. Se zbuja na vsako uro in hoče vodo ali dudo. Rija tudi jaz sem taka kot en zombi. Pa še glavobol sem imela danes ponoči, tako, da tako nisem in nisem mogla spat.  Ne vem mogoče so še vedno zobeki krivi pa čeprav sta oba že zunaj. kaj pa vem. En razlog pa že mora biti. Špinače pa mu navsezadnje nisem dala.

Lonja jaz zelenjavi, ki jo skuham dodam ščepec soli.

Kornelija držim pesti in upam, da bo operacija čim prej za tabo.user posted image

Mayflower sočustvujem s tabo. Jaz sem imela mastitis na začetku, ko sem še dojila kar 4x, tako, da sem na koncu začela izgubljat mleko zaradi vročine in zaradi skrbi, ki sem si jih delala zaradi tega. Vem, da zelo boli in da ni luštno, pa saj bo minilo. Sploh, če ješ antibiotike bo šlo hitro nazaj.user posted image

Nemsis ne sekiraj se zaradi tašče, ker ni vredna tega!

Lumpy pri nas je še sedaj po enem tednu po celjenju začutiti zatrdlino na mestu vboda. Drugače pa ni imel vročine in nobene druge reakcije. Dajala sem mu pa obkladke s kislo smetano.

Tašonka midva z mojim Tina vsak drugi dan kar stuširava. Je veliko hitreje, kot če ga umivam, pa mali tudi uživa. S tušem ga kar čez glavo polijem, pa se mu ful fajn zdi. Gre pa ponavadi ati zraven pod tuš, je tako lažje. Potem mora pa mami kar oba umit user posted image .

Zdaj pa šibam Tinko me že kliče!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.7.2006 11:28:03   
Anonimen
Renan, pri nas smo se tudi podebilili, sploh oči pa blazno uživa v tem, ker njemu tudi sicer same norije grejo po glavi in zdaj pravi, da ga končno noben ne gleda kot kretena, ko je otročji 100 na uro.user posted image

Nas tudi mogoče zobki matrajo, vsaj upam, da je to, ker je spet več ali manj skoz neki tečna. Ponoči je baje spet žurirala od pol štirih naprej, samo pri nas se vam lahko naš oči smili, je on tisti, ki je zombi, saj on tamalo rihta ponoči.user posted image  Meni ni jasno, kako nič ne slišim, ker smo v garsonjeri in se nima kam umaknit, da me slučajno ne bi motil, ampak jaz nimam pojma o nočnem dogajanju.user posted image  Madonca, tako spim, da bi mi ponoči lahko žurat ven hodil, pa ne bi vedela.user posted image

Rija, evo pridem jaz k vam čuvat tamalega za vikend, pa pejta vidva nekam uživat.user posted image  Samo ne it v Tučepe, da ne bankrotirata. Btw, kje pa je to? Normalni s cenami ziher niso, še olinkluziv ne bi smel toliko koštat.
Drugače bomo pa mi šli na Krk v Baško, v prikolico od tasta in tašče, prva dva tedna v septembru. Najcenej varianta.

Nemsis, v aqualuni jaz še nisem bila.

JanjaE, jaz še zdaj nisem zajtrkovala, pa je ura že pol dvanajstih. Je že tako pozno, da razmišljam, da bi ga kar preskočila in kasneje kosilo pojedla. Jaz imam ta problem, da ko mi tamala žurira, nimam cajta jest, ko pa zaspi, pa ne smem ropotat, da bi si kaj pripravila, da je ne zbudim. Evo, in sem lačna. Zanimivo, da mi kljub temu ne rata shujšat, ne?user posted image  Ja, pomoje zato, ker ponavadi potem za lakoto kake kekse ali čokolado pojem, to še lahko s tamalo v eni roki naredim. Zdaj sem pa na dieti, pa še tega ni.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.7.2006 11:30:11   
tinkamiška
Nisem še uspela prebrat kar ste napisale, vam bi rada samo povedala, da me je klicala mama in da je zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem točno kaj so rekli na konziliju, povedla je samo, da je zdrava, da ni sotalo nobenega rakastega tkiva, sicer je ostala brez enega dela črevesa, ampak to se da vse preživet.

se bom kasneje še oglasilauser posted image

hvala vam januarčice, ker ste mislile na nasuser posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.7.2006 11:34:54   
Ovnica78
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image  za tvojo mamo!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.7.2006 12:05:17   
lumpy
Potenje:
Tudi mi se potimo 100 / uro, sploh zatilje , če je, drugače pa hrbet ko je v vozičku, čeprav je sedaj nekaj dni že bolje, ker ves čas sedi tako da se spredaj drži in se hrbet zrači - jupi, pa tudi v stajici ves čas bolj kot ne sedi, da se tudi ne tišči hrbet, najbolj pa seveda še vedno uživa če je na tleh.
Mu pa velikokrat vmes dam pleničko dol, pa da je nakj časa kar brez, da si še risto prezrači in to je pa sploh oh in sploh fajn. user posted image

Tašonka,
le pogum za frizuro, boš videla kako paše met kratke lase, sploh po takšnem času. Jaz sem se kar okorajžila, čeprav od prvega razreda nisem imela kratkih lasi ( moji lasje so namreč čudni, fuul gosti in pa skodrani in nobeden frizer mi ni priporočal kratke frizure, saj sem že velikokrat razmiljala o tem, ampak ker sem trmasta sem si rekla kar bo bo in sem šla )   Pa sem sedaj full zadovboljna, čeprav nekaterim ni všeč ( pa glavno da je meni).

Ej punce a ni tale dieta 90 dnevan ločevalna malo huda, no saj tiste ki zdržite vsaka vam čast, meni je veliko bolj ljubša in enostavna tale dieta ( nikoli lačen, pa če imaš takšne stvari rad sploh ni problema).

S to dieto lahko v petnajstih dneh izgubite do 15 kilogramov. Dieto uporabljajte največ 15 dni (oziroma 21, če upoštevamo 2 dni brez diete). Ker je dokaj restriktivna, se je pred njeno uporabo potrebno posvetovati z zdravnikom.

PONEDELJEK
Zajtrk: 1 pomaranča (ali v podobnem obsegu hruška, breskev, lubenica, melona&#8230; - ne banana), 2 prepečenca, skodelica kave ali čaja brez sladkorja

Kosilo: 1 pomaranča, 1 kuhano jajce, 1 kislo mleko (ali jogurt)

Večerja: 2 paradižnika ali 2 dcl paradižnikove mezge, 2 kuhani jajci, 1/2 kg zelene solate (mala glavica) ali kumar, 2 prepečenca

TOREK
Zajtrk: 1 pomaranča (ali v podobnem obsegu hruška, breskev, lubenica, melona&#8230; - ne banana), 2 prepečenca, skodelica kave ali čaja brez sladkorja

Kosilo: 1 pomaranča, 1 jajce, 1 kislo mleko, 2 prepečenca

Večerja: 125 g mlete govedine, 1 paradižnik (ali 1dcl mezge), 1 prepečenec, 1 skodelica čaja ali kave

SREDA

Kosilo: 1, pomaranča, 1 kuhano jajce, 1 kislo mleko, 1 manjša glavica solate, 1 pomaranča

Večerja: 125 g mletega mesa, 1 pomaranča, 1 prepečenec, 1 skodelica kave ali čaja

ČETRTEK

Kosilo: 125 g skute z malo mlečne maščobe (lahko pa tudi sira mozzarele), 1 paradižnik, 1 prepečenec

Večerja: 125 g mletega mesa, 2 paradižnika ali 2 dcl paradižnikove mezge, 1 jabolko, 1 prepečenec

PETEK

Kosilo: 200 g kuhanega mesa ali ribe, 1 paradižnik, 1 prepečenec

Večerja: 500 g kuhane zelenjave (korenček, grah, krompir,&#8230;), 1 jajce, 1 paradižnik

VIKEND:

Jejte normalno.

ZA VZDRŽEVANJE PRIDOBLJENE TEŽE:

Ko dosežete želeno težo, jo vzdržujete tako, da vsak ponedeljek jeste po tem jedilniku.

Zajtrk: 1 limonada brez sladkorja (lahko uporabite umetna sladila)

Kosilo: 1 jajce, 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jabolko)

Večerja: 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jajce)

DODATNI NASVETI:

Meso in kuhano zelenjavo lahko začinite z vegeto
Med dieto ne pijte alkohola
Živila lahko jeste vroča ali hladna, a pomembno jih je jemati v točnem vrstnem redu, prav tako ne smete izvzeti nobenega navedenega živila
Po petih dneh izgubite 2,5 - 5 kg. Po petih dneh ste 2 dni brez diete in jeste normalno, a zmerno, po dveh dneh dieto ponovno ponovite in tako 3 krat po 5 dni (3*5=15)
V petnajstih dneh diete (če odštejemo dni brez diete), lahko izgubite do 15 kg, ki jih ne boste povrnili, če po dieti jeste normalno in vsak ponedeljek po jedilniku za vzdrževanje
telesne teže

S to dieto lahko v petnajstih dneh izgubite do 15 kilogramov. Dieto uporabljajte največ 15 dni (oziroma 21, če upoštevamo 2 dni brez diete). Ker je dokaj restriktivna, se je pred njeno uporabo potrebno posvetovati z zdravnikom.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 14.7.2006 12:13:15 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.7.2006 12:11:58   
lumpy
Rija,
kak se mi smiliš da se ne naspiš, samo za kakšno noč bi ti ga pa mogoče babica vzela , če ne dojiš?Da vsaj malo prideš k sebi.

Mi gremo na morje na Pag , ampak šele septembra.

Janja e,
imate kaj stranskih učinkov po pikici  ?

Mi smo jo zgleda dobro odnesli, brez težav, dobro razpoložen. Čeprav pravijo da se reakcije lahko pjavijo v roku 10 dni ?

Tinkamiška,
bravo za tvojo mami, se veselimo s tabo. user posted image

Mi smo se pa sedaj nakosilali in že veselo spimo, naredila sem mu pire kropmir s korenčkom, pa špinačo iz blitve in kuhane piščančje pris in zmažžžZMAZALI SMO VSE !!!

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.7.2006 13:18:02   
renan
sporocam veselo novico, da smo zdravi..user posted image

rija zdaj tako mislis, potem bi pa ze cez dve uri nazaj po malega prisibala.user posted image

ZOBKI: zvedela sem od pediatra se eno zanimivost in sicer, da vrocina nikoli ne nastopi, ker prihajajo zobki, pac pa zobki hitreje predrejo dlesen, ko je otrok bolan. baje, da zaradi vecje prekrvavljenosti organov. se pravi, kdor hoce hitro zobke imet, naj pride k nam, mogoce se se kaksen virus najde.user posted image

tinkamiska superuser posted image

ovcka novi podatki za nasega miseka: 73 cm in 8340 g

zdaj pa si grem skuhat kosilo in potem se pridruzim vladimirju pri popoldanskem spanju...

lp, renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.7.2006 13:36:53   
lumpy
Renan,
končno , juuuuuuuuuuuuuuuuupi samo da ste zdravi ? user posted image  Kako ste pa ostali januarčki in bolne mamice ? Mislim da počasi boste vsi končno zdravi .

Vidim da ste bili v posvetovalnici, kako ste se pa zmenili za tretjo pikico??? Kdaj jo dobite?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.7.2006 13:42:18   
renan
tu pri pediatru sem ga stehtala in zmerila. za tretjo pikico sem ga narocila v ms in sicer 10.8. upam, da takrat ne bo vec sledu od viroze...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.7.2006 14:00:31   
Anonimen
Lumpy zaenkarat ni stranskih učinkov, oz. nič ni zaspana, vstala je ob 7.00, vmes pa dvakrat za 10 minut. Ponavadi vstane po 8 uri, pa še kakšne 2 uri vmes zadremucka. Sem jo dala zdajle spat, pa ni šans. Tako da je zdajle na tleh in balončke dela. Noče biti na kovtru, amak je na tepihu in ji je blazno všeč.

Tinkamiška bravo za mamo user posted image

Rija upam, da so res samo zobki ter da bo potem spet spal celo noč. Lara, ko so jo matrali zobki, ni hotla zaspati. Ponoči je pa spala, ampak je včasih začela ful jokat, pa sem jo malo pobožala, pa je blo. So pa zobi pri nas trajali ene 14 dni.

Nemsis če ne joka jo kar pusti, enkrat bo že zaspala. Lara sicer ma v postelji igračo - most. Je pa navezan pri nogah, to pa zato, da zjutraj ko se zbudi se obrne in se malo še igra. Počne pa tudi vsemogoče stvari. Najbolj je posrečena zjutraj, ko se zbudi. Se obrne na trebuh in zroko porine obrobo dol, da vidi ven in kuka k meni v posteljo, češ a še spiš. Pa obrača se na vse strani.

Renan bravo, da ste se pozdravili user posted image

Tašonka meni tudi ni jasno kako to da kile ne grejo dol, ampak grejo gor. Mi pa ni uspelo danes pridet do zajtrka.  A pri vas je tudi tako, ko spi da morajo biti vsi tiho, in hoditi po prstih

m b mjuzbhg tzvbb        utgzhd5t 47u]m6d8kmn hgvv  PA ŠE POZDRAV VSEM user posted image  OD LARE         20GZ  4CCCCCCCCMVNKILN JK

user posted image

Še to sem pozabila. Zdravnica mi je rekla da se da lahko pri bolečinah, ko rastejo zobki CALPOL, saj Calgel poližejo dol.

< Sporočilo je popravil JanjaE -- 14.7.2006 14:04:34 >

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.7.2006 14:13:42   
AlenkaIST
user posted image  Sploh vas ne dohajam. Pa to mora bit človek non stop prijavljen tle gor če hoče bi na tekočem user posted image

Videla sem da je bilo nekaj govora o hojcah. Tudi jaz sem proti in jo nočem niti sprobat čeprav bi bila verjetno super ker sara tako z nogicami brca user posted image

Ponoči spet spimo samo danes smo imeli težavo ker se je 2x obrnila na hrbet potem pa nazaj ni šlo, tako pa očitno tudi ni mogla zaspat. Ja, bo treba tudi to veščino obvladat user posted image

Drugače ni nič novega, še zmeraj je user posted image  vroče!
Ampak eno novico pa imam! Včeraj sem prvič slišala besedo MAMA. user posted image  Ni bilo tistega čeblanja mamama in bababa ampak je samo in čisto lepo rekla MAMA. Res je to nekaj najlepšega in težko je opisat občutke ko besedo prvič slišiš.

PRIDE JUTRI KATERA K NAM (Mengeš) NA PIKNIK?

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.7.2006 14:19:58   
AlenkaIST
TINKAMIŠKA
 user posted image  za tvojo mamo!   user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.7.2006 14:24:02   
lumpy
Janja e,
pri nas ni treba da je tišina ko mali spi, mi čisto normalno ropotamo , sesamo, poslušamo glasbo, igra tv....

A se vaši kaj bojijo, če so budni in vi sesate? Pri nas to v začetku sploh ni bil problem, sedaj pa že kakšen mesec, začne kar jokat, če sesam ??? user posted image  Če je ati doma se eden z njim umakne v drugo sobo, drugi pa posesa, če sva sama moram pa takrat izkoristiti, ko spi.

Alenka ist.
zdaj pa si user posted image , ha.

Kakšen piknik pa imte?

Glejte kako mi jemo špinačo  :

< Sporočilo je popravil lumpy -- 14.7.2006 14:32:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.7.2006 14:31:34   
shooo
pozdrav
jaz pa imam nekaksne tezave z rr. snoci sem napisala ogromen post ki je pa potem zginil in vse skup sploh vec ni delovalo..za znoret.
ta da sedaj spet tipkam z nezo v narocju,ostala sem dolzna podatke o horoskopih, ker ne vem komu jih kar tu pribelezm:
moja2 sta oba vodnarcka jaz pa oven.dojimo se se vedno do zvecer, ko ob 19 dobi 200 aptamila2 in nato po kopanju se ziza.
glede potenja: me obe plavama v potu.za nezko je pogoj visoka temp.zraka zame pa niti ne.potim se pri sobni 21 temperatut. groza.
kornelija, glede tvojjih slabih izkusenj: a mislis koga tozit? mislim, kaj moramo narediti da nas bojo upostevali???bi se se razpisala pa ni mogoce,neza zganja vragolij..
vsem zobkom zelimo cimprejsnje izrastanje, vsem bolnim cimprejsnje okrevanje in vsem zaspanim cim vec nocnega miru.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.7.2006 14:34:46   
lumpy
sem hotela pokazat slikico kako jemo špinačo, pa ne znam slikice sem spravit kot to počne rija ??????????????

SHOOO,
to se meni tudi včasih naredi, po moje je to kakšna napaka na strani rr.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.7.2006 15:08:51   
ajdaN
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Naš mali spi popoldansko rundo. Upam, da bo še kakšno urco mir!

Rija veš kako hitro bi priletela nazaj po ta malega, če bi ga dala na počitniceuser posted image . Verjamem da bi ti pasalo za kakšno noč, ampak potem pa ne bi spala, ker bi nonstop premišljevala kako je, pa kaj dela...

Na dopust gremo mi septembra. Iščem kakšen pameten apartma. A katera kakšnega pozna? Pa obvezno mora imet 2 spalnici oz. spalnico pa dnevno s kavčem. Ker malija nočem imeti zraven ponoči, ker potem nobeden nič ne spi.

Renan jaz se pa zavedno držim nazaj in se z malim ne pogovarjam po otročje pa kakšnega gugu tudi nimamouser posted image . Se pa spakujemo pa "pljuvamo" pa afne guncamo...

Tinkamiška SUPEEEEEEEEEEEEEEER!!! So pomagale naše pesti!

Uuuuuu AlenkaIST si se kar stopila ane. Pri nas kaj dlje od vpitja in kričanja ne pridemo. Včasih mu še kakšen mmmmm uide med kosilom.

Naš se sesalca ne boji. Bo prej zaspal zraven, kot pa se ga bal. Prav z zanimanjem firbca kaj delam, pa študira, kako bi za kabel potegniluser posted image .

Shooo včerej sem imela pa tudi jaz probleme z RR. Nekajkrat me je kar dol vrglo, pa odjavilo. Na srečo nisem nobenega kilometrskega posta ravno takrat pisalauser posted image .

Danes čakam na deeeež! Upam, da bo kaj, da se z malim ne bova tako kuhala! Oblačno je, ampak ne vem če bo kaj priletelo.

Jutri pa študiram če bi šla v LJ. Mal na razprodaje pogledat. Čeprav me je groza gužve. Se moram še odločit kako in kaj.

No zdaj grem pa zmazat eno porcijo sladoledauser posted image

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 14.7.2006 15:09:29 >

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.7.2006 15:15:52   
renan
lumpy jaz tudi ne morem slikice prilepit, ker meni paste pri pisanju sporocil ne delauser posted image

sem se ze naspala, vladimir pa se spi...user posted image tu se je pa ulilo kot iz skafa. hvala bogu, ohladitev.  po novem bova tudi po dezju mobilna, saj sem kupila ono plastiko. ki se da cez vozicek, ko dezuje. user posted image

pri nas ni treba biti cisto tiho, dobro z lonci glih ne razbijamo..

ajdaN: saj mi to v bistvu delamo, ko se igramo, drugace se tudi normalno z njim pogovarjamo..

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 14.7.2006 15:18:04 >

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.7.2006 15:41:30   
lumpy
Renan,
kašen paste ti ne dela ? Jaz sem zadnjič prilepila slikico od vozička brez problema,ker sem jo z interneta potegnila,  te svoje slike pa ne znam ?

Drugače pa se mi z malim tudi čisto normalno pogovarjamo, že pomanjašmo kakšno stvar pika poka, slikica...spakujemo se pa ne.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.7.2006 20:05:29   
lumpy
Ja kje se pa danes vse potepate ? Na razprodajah pozno v večer ? user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.7.2006 20:07:28   
ajdaN
Jaz tukaj, mali v flikah, pospravt bi mogla celo stanovanje, pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Razprodaje pa še čakajo na jutri - če bo kaj volje se it gužvatuser posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.