|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.7.2006 20:11:40   
tinkamiška
U madona kolk ste danes napisaleuser posted image user posted image

Najprej o nas:

Iza se ponoči še vedno zbuja, ampak se opazi napredek, ne joka in prej zaspi nazaj, malo jo moram božat po rokici, pa dudo ji dam v usta, včasih spije malo vode, ampak pred 2.30 se ne dojiva. Ko bova bovladali spanje brez zbujanj do 3h, bova pa to uro podaljševali. Upam, da nama bo ratalo potem spat celo noč. Čez dan pa spi bolj malo, veliko manj kot prej. Vsega skupaj 2-3ure.

AjdaN, mi gremo tudi šeseptembra malo na morje. Mi gremo na Pag v apartma našega znanca. Sicer ima dve spalnici, oziroma spalnico in dnevno z kuhinjo. V spalnici je kauč, ki se raztegne, midva sva tam lepo spala. V dnevni, se pa zakonska postelja zloži iz omare(ne vem če si predstavljaš) Če te zanima, mi piši na privat, pa ti pošljam par slikic...sicer ne vem kako ima kaj prosto, ampak lahko se pozanimam.

Renan samo, da ste zdravi!user posted image

Rija, ne vem, sem očitno spregledala, ampak zakaj ga imaš pri sebi? Ker divja po posteljici in te zbuja? Jst mislim, da je boljše, da bi spal sam, čeprav bo verjetno na začetku hudo, ker bo tečnaril, ampak bo slej kot prej dojel, da je treba spat. Aja, kadaj pa hodite spat? Praviš, da je od 7ih naprej tečen, Iza hodi spat že ob 18.30, če jo prebedim jo je veliko težje dat spat. V glavnem zvečer je terba otroče umirjat, da se njihova energija umiri, če so preveč zdivjani, težje zaspijo. Kakorkoli, močno ti želim, da bo tole divje obdobje hitro za vami in da boste spet lepo spaliuser posted image

Tašonka, sej po Montignacu je tudi neke vrste ločevanje, ne smeš mešat beljakovin z ogljikovimi hidrati, se mi zdi veliko manj zahtevan kot ta 90 dnevna dieta. Pravijo, da Montignacov način prehranjevanja v bistvu ni dieta, ampak samo način prehranjevanja. No v Vale Noav sem odkrila knjigico z 200timi recepri, zdej jo moram še samo kupit, potem pa gremo lepo zgubljat trebuhuser posted image

Aja, jst sem se postrigla čisto na kratko, slikico sem pa že poslala Srečici, da jo da v album mamicuser posted image

Mayflower
tudi Iza se zelo poti, tudi ponoči, nimam je nič pokrite, spi pa v pižamici( kartek rokav in kratke hlačke), proti jutru jo malo pokrijem po nogicah.
Kako pa je z tvojim mastitisom?

Lumpy, sem pogledala na hujšajmo, ampak je preveč iskanja, bom kr knjigico kupilauser posted image

Na koncu pa še enkrat vsem lepa hvala za vaše dobre misli in pestke!

Pa vsem čestitam za zobke!!!
user posted image user posted image user posted image Blagor vam, ko je nekaj že za vami nas to še čakauser posted image

Lahko noč vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.7.2006 20:16:23   
lumpy
Ajda n,
vsaj ti si tukaj, sem mislila da ste me vse zapustile user posted image .

Alhko postavim eno butasto vprašanje: Kaj pomeni da je mali v flikah?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.7.2006 20:19:18   
ajdaN
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Če je naš mali v flikah - to pomeni da spiuser posted image

Tinkamiška morm lubija povprašat če nam otoki pridejo v poštev - mislili smo iti nekam dol do Zadra. Vseeno mi pa lahko pošlješ slikice, spraševat pa zaenkrat še ni treba. Ti pišem na ZS.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.7.2006 20:24:29   
lumpy
O, pa še Tinkamiška, dober večer.  Komaj čakam da te vidim z novo frizuro.

Med tem ko vas ni bilo, sem tudi jaz ustvarila svoj prvi album ( me je firbec matral kako to izgleda) dodala sem slike z novo in staro  frizuro, če katero zanima, geslo je pa : firbec

Mi smo pa sedaj zvečer imeli malo težav, čez dan je bilo vse ok, potem smo se pa sedaj kopali in jedel je kašico kot vsak večer, ni hotel veliko le 100, potem se pa cartava in on na veliko v loku bruhne ??????????? ne vem je bilo mogoče preveč hrane, ker ob 18.00 sva pa pojedla celo skuto z sadjem. In sedaj je čisto ok volje, nič vročine, nič tečnarjenja...

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.7.2006 20:28:43   
ajdaN
Lumpy luštna frizurca, čeprav si meni skoraj bolj všeč z dolgimiuser posted image

Mali se je pa verjetno preveč najedel. Meni je tudi zadnjič pobruhal cel hodnik, pa čeprav je pojedel manj kot ponavadi. Včasih mu pač ne paše toliko pojest, ampak nima pa nobene mere - potem pa bruha.

Če je drugače živahen, se po mojem nimaš kaj sekirat.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.7.2006 20:35:23   
lumpy
Ajda n,
hvala za tolažbo, tudi jaz sem mislila tako, da se je verjetno preveč najedel. Kaj pa naj zdaj, naj mu preden gre spat še dam jesti ? Zdaj sem ga dala kar v posteljico pa bi mogoče ponoči raje vstala in bi se najedla ko bo sila, ker meni verjetno po tem tudi ne bi bilo za jesti, če bi bruhala

Kako si pa ti zadnjič naredila ?

Glede frizure: marsikdo poda mnenje kot ti, ampak jaz se pa tako lepo počutim s kratkimi lasmi, saj bodo še zrasli če bom želela.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.7.2006 20:47:56   
meta22
hojla čvekice!

prebrala sem celo vašo klonfanje, pa sem tolk zmatrana da se mi ne da na veliko pisati.

samo tolko , da gremo jutri za dva dni na balaton, če bi me katera slučajno pogrešala!user posted image

mejte se fajn, pa ne klonfajte tolko. vas ne bom brala ko pridem domov če bo spet 10 strani!!!

tinkamiška user posted image user posted image user posted image  za mamo!

lp
meta

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.7.2006 20:48:28   
ajdaN
Ja jaz bi mu dala še mal pojesti - vsaj polovico tega kar ponavadi poje. Meni je bruhal ene 2h pred spanjem, pa sem mu potem kar normalno količino dala.

Ampak če je že v postelji ga ne dvigaj. če bo lačen se bo že zbudil.

Glede frizurce - če se ti dobro počutiš - super. Jaz bi se tudi postrigla čisto na kratko. Sem že bila. Ampak mi je takooooo škoda las. Samo mi bo mali itak vse ven spulil ob njegovem "crkljanju"user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.7.2006 20:51:47   
Anonimen
Lumpy vidim, da imaš tudi ti podobne lase kot jaz - skodrane. Tudi mene se vsi frizerji bojijo, ko jim omenim kratko frizuro. Tudi jaz do sedaj imela dolge lase. Zadnjič po krstu (ko je bila taka vročina) sem pa kar prijateljico poklicala in rekla, da se hočem eno kratko frizuro. Je najprej rekla, da ne ve, kaj in kako vendar smo na koncu se le ostrigli.

Tako, da se tudi jaz pridružujem klubu novih frizur.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.7.2006 20:54:49   
lumpy
Ajda n,
evo ni in ni hotel zaspati pa sem mu dala še malo mleka in je brez problema zaspal ( pojedel je sicer  samo 20 ml ) pa ni kaj , bomo pa ponoči verjetno spet papcali, enkrat za sprmembo lahko user posted image , da ne pozabim čisto, kako je tistim, ki vstajate vsako noč ( Rija, Tinkamiška...), upam le da se ne bo navadil  user posted image . Hval za nasvet Ajdna n.

Glede las, itak  bom tudi s kratkimi lasmi postala plešasta, tako tudi ti , če se boš ustrigla. user posted image

Meta 22,
uživaj in v  ponedeljek poročaj kako je bilo. Pogrešale te bomo

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.7.2006 20:57:09   
lumpy
A Nemsis, imaš podobne izkušnje s frizerji kot jaz, pa kateremukoli omeniš kratko frizuro - joj ne , oh in sploh... tako da če nisi sam dovolj odločen te prepričajo, mene so kar nekjkrat, sedaj sem pa rekla dovolj.

Daj kakšno slikico v album ali pa naredi svoj album z potem in prej, da te vidimo. In kako si ti zadovolojna s svojo frizuro sedaj? Kaj pravijo drugi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.7.2006 20:57:45   
ajdaN
Ja lumpy kar malo vstajaj ponoči user posted image ! Da boš videla kako je to. Mi smo to fazo sicer že dal mimo, ampak kaj veš kaj nas še čaka. Ampak po mojem ima hrane čez glavo in ti bo ravno tako spal celo noč.

Uuuuuuuuuuu vse nekaj z novimi frizurami. Važičkeeeeeeeuser posted image ! Sej bi jaz tudi, pa ne upaaaaaaaaam. Ampak mi vsaj vroče ni-

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.7.2006 21:00:45   
Anonimen
Lumpy bom najprej morala narediti eno slikico na novo. Saj sem vse povsod slikana tako, da se ne vidi ravno najbolje. Bom jutri mojemu rekla, naj naju me slika in bom slikico objavila.

Kakšna sem bila pa prej, pa lahko vidiš v mojem albumu.

Punce za takle čvek bi pa messenger prišel prav.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.7.2006 21:04:26   
lumpy
Ja točno msn, a ga kaj uporabljate ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.7.2006 21:06:58   
ajdaN
Jaz ga. Z mojim sva vsako dopoldne "na vezi" ko je v službi.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.7.2006 21:11:46   
lumpy
Ajda n,
vredi tole,  se pravi da sta cel dan na vezi in mu sproti lahko poročaš kaj ga Lovro špiči user posted image
Mi ga tudi kar veliko uporabljamo, s prijatelji, sorodniki...cel čas imamo prižganega, kadar smo na računalniku.  

Nemsis,
saj v labumu na slikah pa imaš bolj kratke lase, vsak kolkor se vidi, sem šla še  enkrat gledat, ko si napisala da lahko vidim tvojo frizuro, pa se mi je zdelo katera si, pa si me zmedla, sem vedela  da si mislim pravo osebo. A se boš še bolj na kratko ustrigla ?

< Sporočilo je popravil lumpy -- 14.7.2006 21:14:00 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.7.2006 21:12:35   
Anonimen
Jaz ga tudi uporabljam. Med nosečnostjo smo tako veliko s Puri govorile.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.7.2006 21:16:08   
lumpy
Kje pa so danes vse večerne klepetulje ? Nobene ni od nikoder ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.7.2006 21:17:25   
ajdaN
Ja ja vse je na tekočem kaj mulc dela. Itak se pa zadnje čase tako dere in vriska, da ga po mojem skoraj do službe slišiuser posted image . Ima direkten prenos!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.7.2006 21:21:29   
XXYY
O dober večer!

Vidim, da ste spet zgovorne.

In res bi rable enga messengerja za naš forum. Madonca.

Najprej:

Tinkimiški: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za mami, da je sedaj zdrava.

Lumpy: zelo fejst frizura user posted image , zdaj ti vsaj vroče ni, a ne?
Zadnjič je pa tudi nam bruhnila v loku. Prej je popapala skutico s sadjem in ni podrla kupčka, pol je pa blo vse na tleh. In po mojem se je malo preveč napapcala.

AlenkaIST: zdaj si pa res blažena (jaz bi bla full), zdaj pa hitro delat še eno punčko (ker te je prva poklicala) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Meta22: uživajte še za nas. Ko pa prideš domov in na RR - te bo pa "pršvok" zadel, k boš mogla tolko brat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.7.2006 21:21:49   
srečica
Alo punce,

na hitro vas samo pozdravim, pa grem brat kaj ste napisale. Mislim, da imam za prebrat 6 strani. Joj, joj... res ste prave čvekice.

Poglejte v album maice, Tinkamiška z novo frizuro.

Lumpy jaz bi pa imela geslo za tvoj album in eno slikico da jo zamenjam s staro v albumu mamice.

ŠE ostale bi prosila za gesla, da bi lahko pogledala vaše slikice.

Hvala.

Zdaj pa grem hitro brat kolikor mi bo uspelo.

Papa

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.7.2006 21:25:04   
lumpy
Kaj bosta jutri kuhale svojim user posted image  ?

Mene malo muči jutrišnji dan, ker smo ves čas na terenu, bom morala malo prilagoditi. Najprej gremo v šoping da kupimo sedež, pa nove dude in cuclje, potem pa na en vikend od kolegov, potem pa vkino in verjetno še na bowling.

Pa bo zjutraj najprej dobil mleko, potem pa ko bomo štercali vmes sadno kašico, ki sem jo kupila ( upam da jo bo jedel, ker do zdaj kaj kupkjenega še ni spravil v sebe, no res pa je da sva to poskušala v začetku dodajanj, ko nama še ni tako teklo  vse po maslu), za vsak slučaj nesem še zraven v hladilni torbi od Aventa skuto s sdajem in banano, potem bomo pa že tako na vikendu da bom lahko kaj skuhala, se mi fajn zdi da dobi kaj toplega razen melka v sebe.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.7.2006 21:26:42   
Anonimen
Lumpy katere slike si pa gledala?

Srečica moji gesli sta ines in krst

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.7.2006 21:28:51   
LE&TA
Kje ste vse, vas je vročino čist ubila??

Tašonka, JanjaE - jst pa nimam problemov z zajtrkom, si vedno skuham kavico pa še kaj zraven pomalcam, Tačas Tinkara še spi al pa je še u pojstlci in se kej pogovarja, pa ata zbudi user posted image . Pol pa še njo zrihtam in ji dam jest in že letiva ven.
Bi pa tud jst še rada mal shujšala, Tašonka kako dieto maš?? Meni zdej v tem času ne gre da bi se neki strogo držala, ko je sladoled, pa pivce tud paše...

Dans smo se kopali in smo meli že skor poplavo ker je Tinkara tko brcala, jst jo še vedno kopam v banjici, ma razmišljam da bo treba it kar u baanjo. So pa ratali zdej kak teden ful zanimivi prsti na nogah in jih ma stalno v ustih. Me pa še vedno mal skrbi njeno uho, ker se še kar prijema, ponoči mi je pa 2x mal pojokala. Čez 14 dni mamo pregled pa bom takrat vprašala, zdej se pa ful pazimo prepihov.

Tinkamiška, me veseli da je mama zdrava!user posted image

Dans sva šla z user posted image  mal u gozd na sprehod , Tinkaro pa sva dala u nahrbtnik, nekej časa je bla ful zadovoljna, sploh zato ker je več vidla , pa še sama drevesa, kar jo ful fascinira, pol je pa ratala tečna, razlog je bil zaspanost. Sm jo pa navadla da gre po kosilu počivat in jo dam u pojstlco pa tetra pleničko da se z njo pokrije in zaspi za 2 ali 3 urce!! Dans sm še jst z njo 1 uro in mi je ful pašalo!

A katera ve kolko ml mleka na dan morjo spit pri tej starosti?

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.7.2006 21:29:18   
lumpy
O še druge so tu z nami, lepo ! user posted image

Hvala za kompliment Ovčka, ja je super pa taka lahka glava, kar sama skače okrog user posted image .

Srečica,
evo geslo je : firbec, slikico bom pa poslala za skupni album. Pa še eno Maticevo ko je špinačo, sem jo hotela tule prilepit pa ni šlo.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.