ronja
|
Kateri kavin jogurt ti to skoz ješ? Zelene doline, ful so mi dobri, to lahko res skoz jem! (ne rečem, da so lih dietni, so pa dobri;) Pred prvo sem pojedla ful unih spenjenih skutic, nemško sranje, polno enih ejev in cukra... POtem v pa bum - so se mi čisto uprle, še predno sem test naredila, jih videt nisem mogla - ko da bi telo samo vedelo, kaj je polno umetnih snovi! Ker sama zavestno se nisem ne vem kaj sekirala glede tega - ampak res mi vse te umetne reči niso več pasale. To, kjer je pa not cuker pa mleko - to mi je pa ok - očitno ni tok strupeno . Če si se navajena gibat, je normalno, da se telo poleni in nabiraš mal več, ampak tvoja G ima prav. Raje bolj polna, pa da je vse ok... boš že še mela čas za resno hujšanje. Ne, sej ko sem začela dobivat na kilah,je ona rekla, da naj bo žlica rajš mal bolj prazna! Ronja tri kile v enem tednu je res dosti. Po mojem najbolje,da okriviš tisto 300g bajadero, ker dežurni krivec itak mora bit. V bistvu sta bili dve škatli , saj veš - eno je prinesla tašča, eno pa mami - ampak nisem čisto vsega sama pojedla - večino pa . eno tako 300g bajadero imaš lahko naslednjič za tri dni. ja, saj to sem jo mela - samo potem sem pa drugo dobila . No, zdaj sem mal bolj na izi s sladkarijami, včeraj sem pojedla pol noissete čokolade (50 g), ker smo jo spet dobili od tašče ... in sva z lubijem res rabila pavzo (delava eno veliko reč (poleg Svita), boste vidle kmalu:). Sicer pa sem za kosilo včeraj jedla: - zelenjavno juho - 2 svinjski rebrci in 2 žlici kuskusa - tiste pol čokolade za posladek za večerjo pa - 1 jabolko Danes sem pojedla -ugani kaj - 1 kavin jogurt - 1 šalco jabolčnega kompota s slivami (od včeraj, domač, zdrav;) - 1 hruško, pol jabolka (ostanek od malih;) Saj vem, da kadar se redim, se redim od sladkarij, samo 3 kile v 1 tednu se mi vseeno zdi tu mač, pa če bi jedla ko Elvis . Verjetno v prihodnjih tednih ne boš hujšala, je pa fajn, da ne greš navzgor vsaj ene dva tedna. Kako se ti to zdi? Pa jaz bi šla še ene pol kilce dol, vsaj - danes sem imela 65,9, pa če bi recimo prišla nazaj na to težo do konca oktobra, bi bilo nekak sprejmljivo. Pa ne bit jezna name, ti hočem samo dobro, res. Vem, vem, nič se ne jezim nate, samo nase . Meni npr. pomaga pašta, danes sem jo jedla s paradižnikom in papriko, odčino je bilo, sita bom pa do večera, garant. Joj, ne praši - mi jemo pašto skoraj vsak dan, smo čist testeninski vsi 4je! Če je par dni ne jemo, smo že kar sitni vsi skup . Res, si našla pravega pašta fana. Ampak ne morem pa delat pašte za prvo in drugo kosilo . sita bom pa do večera, garant. Pri meni je problem "sladki kot" . Ta je prazen, tudi če sem sita .