ronja
|
ooo, ronja, da se nauš za 25 kil zredila kot sem se jaz, pa se nisem basala.. ne me strašit! Pri Ronji sem šla rodit z manj kilami kot jih imam zdaj, pri lejli sem imela dobro kilo več... Zdaj pa... Imam res ogroooomen trebuh (no, saj si videla), da me že vsi pošiljajo rodit in jih komaj prepričam, da to pa ni glih najboljša ideja, ker se detetu zdaj ne bi glih dobro pisalo... Pa zatekam, ja, samo se mi ne zdi nič bolj kot pred kakim tednom... Saj že pri malih je bila moja teža tako, da je ful skokovito rastla - sploh pri Ronji - vedno sem se zredila v pon. zjutraj. witch, hvala za tolažbo, ampak mali ima komaj dobre pol kile (cca 600g se mi zdi), tako da se nanj ne morem kaj dosti zgovarjat... Tehtam se pa zmeraj zjutraj, tak da kak obrok ni bil kriv. pa danes imam enako kil - spet 65,5... Ni ful preveč kar se kil tiče, samo mi ni všeč, kako hitro je to šlo - toliko kil sem mislila imet (po planu, ko sem se vam pridružila) nekje sredi novembra ... Lubi je to komentiral: "No, pa si končno enkrat pred svojimi plani!" Zajebant . (*mam namreč eno lastnost, da imam vedno "rahlo" nerealno postavljene plane - ful stvari hočem naredit, pa mi nikoli ne rata v 24ih urah vsega, kar sem si namislila... in potem imam listke s plani, ki so dolgi - no, predstavljajete si zrezan karton od Gorenjkine 300 g čokolade - na te listke jaz pišem svoje plane... Pa bolj an malo pišem ...) Vilma, res je fajn občutek, ko vidiš, da se da preživet tut brez ogromne količine sladkega. A da se da? Ne vem, ne vem... meni sta mami in tašča (neodvisno ena od druge) prinesli vsaka eno 300 g bajadero... No, ena je še - ampak je že odprta . Pa ne mi rečt, da sem se od tega zredila za kilo pa pol, ker ni mogoče, da se od 300 g zrediš za 1 kilo . Pomagalo pa ziher ni . Sicer pa se moram vseeno malo pohvalit: včeraj zvečer je mel pa lubi svoj moment in je odprl medvedke (un čips iz krompirja) in 200 g Gorenjko z lešniki... In NISEM jedla zraven! Res sem mela zobe že umite in nisem bila lačna, niti sestradana sladkega (saj se spomnite, da sem dobila bajadero, ne ?), ampak sem vseeno ponosna, da se nisem dala, ker navadno kadar en nekaj prinese, ker mu zapaše, drugi noče bit party braker, pa se pridruži, tudi če mu ni glih ful do hrane - sva taka - ful solidarna . No, ampak včeraj je vse to lepo sam požru, hehe. Sem ponosna predvsem zato, ker sem mela toliko kil, ne da bi kaj dosti grešila, pa se nisem dala, da bi rekla, ma, klinc, naj gre vse skup nekam (kar se mi zdi, da bi imela vso pravico ). Tak da - danes mam sicer spet enako kil, ampak sem vseeno zadovoljna.