Vilma
|
Hej joj punce Te dni sem bolj leteča, otroka sta se pozdravila, pridno hodim na telovadbo in povedat vam moram, da se rezultati poznajo! V ponedeljek, ko sem se tehtala, je vaga pokazala 68,6 kg, danes zjutraj pa 67,5 Se mi je zdelo, da se je nekaj velikega odtrgalo, ker so mi hlače postale kar naenkrat še za odtenek bolj široke. Tako da mi manjka do končnega cilja še 2,5 kg, sploh ne morem verjet! Še malo, pa bom morala cunje nest kakšni šivilji, da mi zoža vse stvari, pa tudi nakup spodnjega perila me čaka, jupiii S hrano sem pridna, včeraj jedla takole: Z: 1 PZ kruh, 2 dl džusa M: malica, ki je bila bolj kosilce. Solata iz paradižnika, melancan, zelja, korenčka, tune. M: indijski oreščki V: 1 svinjski zrezek, solata iz paprik, paradnižnika in kumar. Danes pa takole. Z: 1 PZ kruh z marmelado, 2 dl mleka M: hruška K: golaž V: kefir Serendipity ti pa vedno prilimaš kakšno res fajno in motivacijsko fotko. da o tvoji zgodbi Witch niti ne govorim! Torej se da priučiti teka, mogoče bi tudi jaz poskusila. Vsaj poskusila, saj če mi ne bo všeč, lahko odneham. Se pa v ponedeljek naredila tiste težke trebušnjake (31 komadov) z dvigom nog v enem šusu, sem bila tako ponosna nase. Pa mal sem omenila moji trenerki, da mi je padla motivacija prejšnji teden, pa je rekla, da jo lahko v takih hudih trenutkih pokličem. Urškinamama pozdravi se čim prej, potem pa veselo na delo z nami naprej, me te čakamo! Jagodka si se pa dobro spomnila s tem zdravim hujšanjem preko zdravstva, odlično! A potem oni tudi telovadbo organizirajo?
|