ronja
|
Zgovorna tale tvoja dohtarca . Meni vedno rečejo, da ni v redu, kadarkoli pridem do dohtarja - zato pa ne marm k njim hodit . Bom poiskala recept za ene zdrave kroglice, vem, da sem jih že parkrat delala po različnih receptih, en je bil brez vsakega sladkorja in te so bile meni najbolj všeč. Sicer pa jedilniki (ja, moji so malo bolj obsežni kot vaši ): sobota: zjutraj piškoti (smo bili pri dediju, no! Jih vedno kupi za nas... Bodite vesele, da jih nisem v petek zvečer načela - lubi jih je, jaz sem se pa zadržala - no, zjutraj se seveda nisem nazaj držala ), 1 kos kruha s pečenim pršutom (ala prešana šunka zgleda meni) dop. malice: kompot iz jabolk in sliv, 1 lučka in grozdje, pa 1 večja napolitanka (une kvadratne, podobno kot tortica) kosilo: mini košček mesa (nisem ljubiteljica), pečen krompir in pečena zelenjava (paprika, korenje malancani) in gobova omaka, sladoled za čez (normalna porcija, ne moja normalna;). pop. prigrizki: smartiji in pest čipsa (vsi 4je smo pojedli eno vrečko medvedkov, ni blo tak hudo, so ostali dobili kar lepe deleže;) večerja: mandarine nedelja: zajtrk: 2 kavina jogurta, 1 rezina neke suhe salame (dedi vztrajal, naj probam), vroča čokolada (sumim, da je bila dvojna porcija) malice: pečen kostanj, 5 merci čokoladic in 1/2 une kvadratne napolitanke, grozdje, banana kosilo: rižota s papriko in masleni ohrovt večerja: 1 hruška (velika).