|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2012
7.10.2011 18:47:12   
Sončica66
Meni vsake toliko prav konkretno priteče izcedek iz dojk.... zadnjih par tednov ugotavljam... bo res treba začet blazinice uporabljat ja user posted image

_____________________________

Maja; 10.2.2012

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: februarke 2012
7.10.2011 22:57:40   
Rižkoo
Punce pozdravljene!
Se opravičujem, ker kar vdiram ampak mogoče bo pa katero zanimalo.

http://www.bolha.com/uporabnik/alissa

Čuvajte trebuščke... in veselite se še lepše prihodnosti z malimi čudežki, ki prihajajo :-). Jaz imam že dva in sem presrečna mamica :-).
Ker mam pa dost..., sem pa prilimala link zgora
j :-
).[/b]

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.10.2011 22:58:22 >


_____________________________

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: februarke 2012
9.10.2011 9:08:43   
Sončica66
Dobro jutro, kam ste pobegnile vse???

Jaz sem že čisto obupala nad izbiro vozičkov. Že nekaj postov nazaj sem omenila, da iščem štirikolesnega v velikimi napihljivimi kolesi.. tako sem šla prejšnji teden pogledat Baby boom, Baby spa in Lux4Kids. In ko sem že z eno nogo bila na tem, da naročim Lux4Kids Q7 model, sem na forumih prebrala take izjave mamic z izkušnjami na teh vozičkih, da več sploh ne vem kaj naredim.... Iskala sem namreč vse v kompletu (jajčka, košara in športni del med 400 in 500 €). Ali so res samo vozički nad 600 € kvalitetni vozički??

Kakšne imate kaj izkušnje tiste, ki ste že mamice???
Hvala za odgovor in lepo nedeljo želim vsem user posted image


_____________________________

Maja; 10.2.2012

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: februarke 2012
9.10.2011 9:32:47   
arupnik3
http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/otro-1/otroski-vozicek-hauck-shopper-trio-set-2011.html

mi imamo približno takega sam smo lupinico kupili posebej .... globoka košara mi je všeč ker se preprosto odctrani in jo mam čez dan v dnevni .... ja edino ni mi všeč da ima mala kolesa ampak tudi to smo preživeli in bomo še sedaj .... sej bi kupila novega samo finančno ne bomo si bomo raje kaj drugega privoščili user posted image

(odgovor članu Sončica66)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: februarke 2012
9.10.2011 9:36:36   
arupnik3
sončiča66 mal poglej po netu se bo že kaj našlo če je vožiček ful drag nap. od 600€ naprej najbrž da v veliki večini plačaš znamko  to je samo moje mnenjeuser posted image


http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/leviroo.html

lp
p.s. imate kak dober predlog za nedeljski izlet tko v jesensko zimskem času user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: februarke 2012
9.10.2011 12:14:58   
Teta M
Sončica666: po moje boš za vsak vozek našla pozitivna in negativna mnenja na netu...pač ti se odloči na podlagi svojih kriterijev, je pa res,da pri dražjih vozičkih plačaš resnično samo ime ....Pa malo poglej tudi rabljene vozičke,ki jih prodajajo npr.na bolhi,se res da kupiti zelo kakovosten voziček za malo denarja....

_____________________________

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: februarke 2012
9.10.2011 13:59:44   
kika31
Js pa nisem istega mnenja, da z vecjo ceno placas ime. Bom povedla svoj primer. Ko smo predlani dobli prvega otrocka, smo bli fuuuul navduseni nad vozickom Jaguar car. Za 450 evrov smo kupli cel komplet, torej ogrodje, sportni del, kosaro in lupinico. Vozicek je res lahek, vodljiv, super....zmotlo nas je kasneje to, da je kosara precej trda. V bistvu je plastika, ena tanka pena cez in povrh poliester, tako da sem kupla mehko peno debelo pet centi in jo vlozla not. Podobno je z lupinico.....ko so nam prijatli pokazali maxi cosi lupinico res ni primerjave. Zascita je veliko vecja pri naxi cosi, bolj je kompaktna in veliko bolj oblozena. Tako smo vozicek prodali v kompletu in nabavli maxi cosi mura 3, ki jer res drazji, ampak mislim da vreden svojega denarja.

Sicer pa tut mi pricakujemo 11. februarja tako da sem "vasa"user posted image . Danes smo napolnili 22 tednov, user posted image ze veselo brca, bratec pa mu posilja lupcke cez busija.

Lepo se imejte, pa se beremo.

Pa pa

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: februarke 2012
9.10.2011 17:02:23   
cilla
Tale, da pri znamki plačaš samo ime, je meni malo naivna. Res je sicer, da če nimaš, pač ne moreš dati, ampak pač niso vsi vozički enaki. Ne po funkcijah, ne po materialih, na po izdelavi... Pri vozičkih se mi zdi, da sploh velja tisti rek "kolikor denarja, toliko muzike".

Sama se nagibam k rabljenemu prav zato, ker tisti, ki me še najbolj prepriča (oz. vsaj ima, kar sem dala na seznam, četudi ni najlepši), pride v Sloveniji blizu 1000€ z vso opremo.

Sončica66, a štirikolesniki od ABC Design ti ne sedejo?
http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=8957
http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=11209


(odgovor članu kika31)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: februarke 2012
10.10.2011 10:42:59   
nanaa
Ojla,

evo se malo javim, sem vsa smrkasta:(...danes imam morfologijo, sem kar malo živična.

Glede vozičkov: pomojem res vsak najbolj ve, kje, kako bo uporabljal voziček. Mi smo za prvo kupili Jane in je bil res super, tako, da ga bomo uporabili še pri drugmu, čeprav imajo sedaj tako lepe barve, da bi imela kar novga:))..amapak bo ta ok. Men je bilo tukaj všeč predvsem to, da je lahek v primerjavi z ostalimi vozički, košara je večja in bolj oblazinjena, pa čist lahko se jo sname, športni del mi je bil pa tudi všeč razen, to me je motilo, ker ga nisem mogla obrniti k sebi (ampak te novi modeli imajo tudi to funkcijo). Je pa res, da pomojem slabih vozičkov ni, samo vsak si ga zbere po svojih željah.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: februarke 2012
10.10.2011 13:19:32   
*Zvončica*
Hej, kako ste kaj v teh jesenskih dneh?

Za menoj sta uspešna morfologija in test za sladkorno, zdaj samo da so še ostali testi bp, pa bom še bolj happy. Na morfologiji je gin. potrdila sum z Ns da bomo najverjetneje dobili punčko, čeprav ni želela 100% trditi. Ampak že kar verjamemo da bo tako user posted image .

Čestitam pa tudi vsem ostalim za uspešne preglede user posted image .

Glede vozička; po mojem ni ravno nujno da pri vseh vozičkih plačaš le ime. Pri določenih vozičkih se mi zdi da so tisti dražji res nekako bolj kompaktni in dlje zdržijo. Mislim tudi da ponekod velja malo denarja malo muzike. So pa določeni cenejši sigurno tudi zelo dobri in uporabni. Bi rekla da res ne gre posploševati, ampak je veliko odvisno od modela. Priporočam pa, da če se le da vozičke v živo pogledate. Tako boste najlažje ugotovile kateri vam ustreza. No mi imamo še od prvega člana Mutsyja, se je izkazal kot zelo kvaliteten in dober voziček in tudi drug user posted image se bo vozil v njem. Košara je velika, šp. del se obrača v obe smeri in se čisto poleže, je zelo dobro vodljiv, tudi dokaj lahek (ne pa najlažji), kolesa so napihljiva ali ne (kakšen model pač vzameš), skratka ima vse tisto kar sva želela in sva zelo zadovoljna z nakupom. No barva tokrat ne bo čisto ta prava (prvi je fantek) ampak OK user posted image .

Glede previjalne in ostale opreme. Midva sva pri prvem imela oboje in previjalno in posteljico v spalnici (no itak smo bili v manjšem stanovanju in ni bilo veliko možnosti) in se je zelo vredu obneslo. Ponoči je otrok ob tebi, ne rabiš se veliko vstajat da greš do njega če joka, če je lačen itd., pa previješ ga tudi po potrebi kar tam (čeprav je naš zelo,zelo hitro prespal celo noč, tako da se vstajala v bistvu sploh nisem, sem se pa vseeno vsake toliko zbujala in pogledala kako je). Previjalna je sicer praktična v kopalnici zaradi kopanja, čeprav smo mi to po par mesecih rešili tako da je imel še eno previjalno blazino na pralnem stroju, kjer sem ga osnovno uredila, pa skopala, obrisala, oblačila sem ga potem ponavadi v sobi. Zdaj smo sicer v večjem, ampak bova vseeno imela previjalno in posteljico v spalnic, ker se je prvič obneslo; pa še sin bo imel otroško za sebe da se bo v miru naspal.

No, zdaj sem se kar razpisala, vas malo pokomentirala, zdaj pa lakota počasi tudi dela svoje. Grem kosilat...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: februarke 2012
10.10.2011 17:21:56   
Marjana1984
Ojla!
Da se še tukaj malo javim. Morfologija je mimo; rezultati so vsi ok. Naslednji pregled imam 20.10.Zdaj pa tudi jaz že čutim brcike, sploh zjutraj in zvečer. Posteljici in previjalno bova midva imela zaenkrat v spalnici. Od opreme pa tudi že imava kar nekaj. Voziček sva kupila na Bolhi, eno posteljico tudi že imava, previjalna je že naročena, lupinice mi bo soseda posodla in cunjic do št. 62 imam že več kot dovolj. Tko da mislim da nama manjka samo še kozmetika, plenice, flaške in ena posteljica.
Ok, dovolj za danes. Uživajte v sončku in božajte bušije.

(odgovor članu *Zvončica*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: februarke 2012
11.10.2011 10:24:56   
alegra
hej punce!

mi smo imeli včeraj pregled in je kazalo da je vse bp..mali mož ima že kar malo prostora, in zvečer mi to krepko pove user posted image .

Glede plačljivosti morfologije (ko sem se pritoževala in spraševala) smo včeraj prišli na čisto. Denarja mi sicer ne bodo vrnili, čeprav je njihova napaka, mi bodo pa naredili še eno morfologijo..ok..ni ravno super, je bolj v smislu volk sit, koza cela. user posted image

Kar se tiče pohištva, opreme..previjalna je doma, prav tako banjica, pa še par malenkosti. Zaenkrat sem kupila samo posteljnino..največji projekt "voziček" pa me še čaka..user posted image ..
V soboto sem "uč" vrgla v baby centru..pa sem skoraj ven zbežala..ja je v trendu, pa čist je in..če voziš otročka v črnih, temnosivih..barvah. ampak meni je to grozno..juuu..prav tako mi je bz dajat za voz 700 €+..omg kot bi kak rabljen avto kupovalauser posted image

pri prejšnjem sem ga imela iz druge roke..še dobro, ker se sulc ni hotel niti minuto vozit v njemu..dretje v neskončnost-

a mogoče katera pozna tole firmo vozkov:
http://www.fp-trgovina.si/index.php?view=catalog&catid=3&subid=2002&artid=516

bodite lepo..user posted image

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: februarke 2012
11.10.2011 17:32:50   
Teta M
Alegra: ne poznam te znamke vozičkov,me pa močno spominjajo na vozičke Jaguar Car(sami imamo tega),samo da so pač trikolesniki...mi smo z našim zadovoljni in ga bomo uporabili tudi sedaj pri drugem otroku....

Drugače pa smo mi včeraj kupili rabljen vozek ABC design-tandem,za dva otroka z majhno starostno razliko(pri nas bo to 13 m.),sedita en za drugim....si ne bi nikoli mislila,da bom rabila tak voziček...user posted image


_____________________________

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: februarke 2012
11.10.2011 19:01:54   
cilla
Foppapedretti je ena zelo znana italijanska firma, predvsem so poznani po "inventivnem" pohištvu (npr. iz omarice potegneš stojalo za cunje in likalno mizo, stojalo za plašče v kaki hudi obliki in podobne fore). Imajo tudi lepo (in kar drago) otroško pohištvo, zadnja leta pa tudi vozičke.

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: Februarke 2012
11.10.2011 21:52:50   
Anonimen
Ojla punce,

jaz imam en voziček viška za prodat. Uporaben od rojstva dalje. Je modre barve, jaz pa pričakujem punčko.
Voziček je NOV in nikoli uporabljen. Smo prehitevali z nakupom
Tak kot na sliki:
user posted image
user posted image
user posted image

moj tel. 051 749 808
cena 120 €

še opis in mere: Otroški voziček z prevajalno torbo in torbo za prenašanje otroških potrebščin.
Otroški voziček je primeren za novorojenčke in otroke do 20kg. Konstrukcija otroškega vozička je stabilna in hitro zložljiva. Podvozje odlikujejo velika (ca 26cm) kolesa. Ogrodje otroškega vozička je opremljeno z vzmetmi za bolj udobno vožnjo. Zavore so na prednji in zadnji osi vozička. Ima dve možnosti vožnje, in sicer da je otrok obrnjen proti smeri vožnje oz. obratno. Ima preklopen senčnik, katerega se da tudi odstraniti. Naslonjalo za hrbet in noge je nastavljivo po naklonu v različnih stopnjah. Postelja je debelo oblazinjena iz prijetnega kvalitetnega materiala. Po 6. mesecu je možnost uporabe športnega sedeža. Zadaj na otroškem vozičku je velika nakupovalna košara. Otroka varujejo kar 6 točkovni varnostni pasovi.    
Dimenzije vozička in teža: Odprt voziček
Zložen voziček:
Postelja
(DxŠxV) 104,5x51x87,5cm
(DxŠxV) 92x51x45cm
(DxŠxV) 69x32,5x17cm
Vsebina vozička 1 x otroški voziček
1 x prenašalna postelja
1 x podnožna torba
1 x torba za potrebščine
 
 

(odgovor članu Sončica66)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: Februarke 2012
12.10.2011 12:33:40   
sanrca.81
Jane slalom pro.....poglej na bolhi za rabljene,jih je kar nekaj....kupi komplet....verjemi ne bo ti žal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: februarke 2012
12.10.2011 21:34:34   
mucomuc
pozdravljene,
tudi jaz pričakujemuser posted image februarja in sicer 2.2.2012. To bo moj 2 otrokuser posted image . Kupila pa nisem še čisto nič, ker sem grozno vraževerna.

(odgovor članu mz13)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: februarke 2012
13.10.2011 18:28:46   
Teta M
Dobrodošla mucomuc.... user posted image

No,danes sem imela test krvi za sladkorno...in vse je super, ni nič povišana vrednost cukra v krvi user posted image ....Traja pa sedaj zadeva v UKC Ljubljana 3,5 ure....dolgi postopek...Važno da je vse ok...


_____________________________

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mucomuc)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: februarke 2012
13.10.2011 20:22:46   
ninasiki
ojla punce

se opravičujem ker vdiram v vašo temo in pogovore ampak bi vam rada povedala da prodajam zibelko z posteljnino in baldehinom, banjico za kopanje z stojalom in oblekice (majčke z kratkimi rokavi, hlače in 2 kompletka ter jopico) vse info. na ninasiki@gmail.com

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: februarke 2012
14.10.2011 5:51:50   
@uror@
Živijo babike!
Vidim da ste bolj pridne pri pisanju od mene... jaz enostavno nimam energije... ko pridem iz službe me zmanjka, najraje bi spala celi božji dan, pa še takrat ne vem če bi se odpočila...

user posted image imam vprašanje.... ali je katera v prejšnji nosečnosti imela predležečo posteljico in ali je imela posledično kake težave s temuser posted image  
ker meni je namreč G rekla da posteljica prekriva maternični vrat in da sedaj še kao ni panike, pol pa so lahko problemi...
aja pa dete ima vztrajno že ves čas noge dol in me skoz brca v mehur... ja sej vem da se še ima čas obrnit, pa vseeno
user posted image ali je kateri dete ostalo takole obrnjeno do konca in je zaradi tega imela CRuser posted image
mene je CR strah, ko hudiča križa
no, zdaj pa dovolj od mene.... grem na šiht user posted image
lp

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: februarke 2012
14.10.2011 8:25:16   
rea24
Živjo @uror@!
Predležeča posteljca zna bit indikacija za carski rez vendar, to se odločajo šele mislm da tam nekje po tridesetem tednu, ko naj bi se posteljica že odmaknila iz materničnega vratu, če se ne navadno delajo carski rez. Prav tako je z lego tvojega novorojenčka, če se ne obrne, ga nekateri ginekologi skušajo obrnt, kar pravjo temu zunanji obrat, drugače, pa se potem večinoma tudi odločijo za CR, to precenijo tudi glede na medenico in vse. To je to, kr so nas u šol učil. :) naj te ne bo strah, do februarja maš še kar nekaj časa in mogoče se bo vse postavilo na svoje mesto. drugače pa malo povprašaj tudi ginekologinjo kako in kaj.

lp

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: februarke 2012
14.10.2011 9:18:54   
@uror@
rea24 - hvala za odgovor in tolažbo... sej upam da se bo vse porihtalo, pa na naslednjem pregledu bom izčrpno izprašala ginekologinjo, da mi razloži in pove vse o mojih "težavah". ker nazadnje ko sem bila na pergledu mi je ti dve reči le omenila, podrobneje pa mi ni želela razlagati... (bi bila bolj vesela, če mi sploh ne bi nič omenila...)

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: februarke 2012
14.10.2011 15:47:03   
2mama
pozdravljene,
včeraj sem imela pregled pri G; sem v 25. tednu, bebica pridno raste, še vedno je medenična vstava, je pa včeraj ves čas pregleda imela odprta usta. Ok, vmes je tudi zehala, ampak iz zehanja je spet odprla usta. za zdaj kao ni panike (ker vse ostalo štima), bo pa naslednjič spet bolj pogledala usta, kaj počne z njimi. a ve katera od vas, zakaj bi naj bilo to problematično?
mene mučijo glavoboli, vsak dan, popoldne bolečina narašča in zvečer, ko dam naša fanta spat, je zadeva neznosna, tako da grem tudi kar sama spat.

lepo bodite!

(odgovor članu @uror@)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: februarke 2012
14.10.2011 20:31:34   
Tejkamatejka
Punce živjo,

že kar nekaj časa spremljam forum februarke 2012, ker sem tudi jaz prvič srečka nosečka, ki ima PDP 5.2.
Imam že zanimivo zgodbo za sabo, ki se je na srečo končala dobro. Do 20. tedna nosečnosti nisem imela nobenih problemov,
tud slabo mi ni bilo, potem pa kar naenkrat bolečine v žlički in lopatici (z danes na jutri). Ugotovili so, da imam žolčne kamne oz. pesek. Z dieto ni bilo nič boljše (napadi so bili vsako noč po 3-4 uri in tudi spasmexi niso prijeli) in tako sem bila v 21. tednu laparaskopsko operirana. Hvala bogu je sedaj vse ok, dete tudi in pridno brca ter raste user posted image .

Vidim, da se je tudi že debata o vozičkih začela user posted image . Midva sva kupila Maxi cosi Muro 3, ker mi je bil najbolj všečen in baje zelo dobro služi svojemu namenu.

Lepo se imejte in se pustite razvajati user posted image .



(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: februarke 2012
14.10.2011 21:55:32   
dvojčica6
ojla babe!

Vidim, da se je kar razgrela debata okoli vozičkov...prvo naj povem, da mi je mimo, da se oglasi vrivajo med naš čvek...brez zamere punce, za to je plac na bolhi oz. drugih podobnih spletnih straneh!

alegra
- meni se tut zdi podoben Jaguarčku... sploh to ogrodje... in je v redu voz, edino vodljivost bi lahk bla boljša... se drgač čisto strinjam s tabo... mi mamo avto vreden 300 evrov... pa za voziček smo dali glih tolko... mislim, da mal pretiravajo

Drgač pa dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image mucomuc mamo isti PDPuser posted image
Tejkamatejka, si mela pa res pestro... dobro, da ste poštimaliuser posted image
2mama...a si probala pit magnesol? meni je kar pomagalo s temi nosečniškimi glavboli...

@uror@...
js ne vem nič o tem.. res bi lahk mal več ti povedala...ker pol sam o tem razmišljalš in na koncu rata en bavbav vn...meni je tut v prvi user posted image omenila, da mam kalcinirano posteljico na koncu in jaz pol cela boga brskam po netu, kaj je to ena zadeva... no, izkazalo se je,da je to čisto normalen pojav na koncu user posted image ... čimmanj sekiranja če se le da, no...boš vidla, da bo vse ok!

(odgovor članu Tejkamatejka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?