Anonimen
|
živjo. Upam, da ste v redu in pridno božate svoje trebuščke. Sem se odločila, da napišem svoje težave kar na forumu. Sj v bistvu ni nič takega, bebica raste in pridno brca, samo jst nisem v redu - v glavi. Ful sem otožna, vsak pogled mi gre na živce. V službi je ful težko, ker je tolk dela jst pa nisem več čist 100% pri delu in gre vse samo na slabše - sodelovke so grozne, tud drug folk. Najraje bi bila doma, sama, čeprav imam pol skoz polno glavo tega, kar se je v službi dogajalo, kaj je kšna rekla, kako se obnašajo do mene itd. Res se slabo počutim, čeprav se potem tolažim, da glavno, da je z malim vse ok... Doma ni nič z menoj, starejši sin mi kar preseda, čeprav tem, da rabi le malo pozornosti, tudi mož in najraje vidim, da gresta od doma, da lahko kaj po svoje postorim, kar pač lahko - boli me tudi križ in kolki. Ne vem, a je to depra? A obstajajo kaka zdravila za boljšo voljo, ki bi jih lahko jedla med nosečnostjo. K zdravniku mislim, da nima smisla it, saj sem ji že poiskušala povedati kako se počutim, pa me je ful hitro odslovila-ni imela časa. A ima katera kak dober nasvet, ker sem skoraj ves čas na robu joka. V službi se poiskušam zadržati in pretrpeti tiste ure, doma pa pride vse za mano in sem čist na tleh. hvala za odgovore in lp
|