Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 16:04:20
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene na predgledu ni blo nič hudo sem bla pa kregana kje tako dolgo hodim ker imam desno roko ful hudo levo pa mal boljšo.... z desno sem že močno čez mejo, ki je za operacijo tako, da me čaka operacija, ki se je bojim ful drugače pa je danes dnevna dobila podn do konca in še pol kuhinje..... če bo šlo po načrtu bo ju3 oz. najkasneje v četrtek podn končan.... z mojmu sma se zmenla da bomo drug teden že tam za vikend selimo kuhinjo in bojler za vodo si bomo zmontiral, da se bomo lehko tuširal in bomo tam da bo mal lažje ker se tiče vrtce in tud teh zaključnih del kot so zaključne letve, vtičnice..... tako da hitimo na polno..... moj je zdle še tam ker še more 2 štoka not dat pa eno lukno v klet naredit za neko zrečenje in še električar pride, da bosta pogledala kaj je treba še narest predno nam priklopijo 3 faze..... včeraj sma kupla radijatorje danes grema pa po kaminček
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 16:48:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša kok imaš luštna sončka Onasiss kaka ograjca je v ikei in kolk stane? mi bi jo tud rabli ker bo beni šel tud na veliko posteljo..... da bo več prostora za igranje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 16:51:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo ona jo je imela 4 večere-skos 39C....kašljala ni,ji pa že skos teče iz noska....sem jo pa p treh dneh peljala pokazat,da so ji vzeli kri in vodo in videli da ni nič virusnega oz. bakteriskega ,ampak le prehlad......še kup za vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 16:54:23
|
|
|
|
Katjusa
|
evo to je naša dnevna (slikice so slabe ker so delane s telefonom.....) in še jedilnica:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 17:04:53
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.........in kdaj naj bi imela operacijo?......daj mirkaj na svoje roke-sej ne rečem,si full pridna,ampak zdravje ti naj bo na 1. mestu......imate pa lep pod
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 17:11:16
|
|
|
|
Katjusa
|
datum na kirurgiji imam 20.1. ampak glede na to da imam ful slab izvid bom verjetno dobila novega.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 18:23:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa datum na kirurgiji imam 20.1. ampak glede na to da imam ful slab izvid bom verjetno dobila novega..... upam da čimprej,da bo hitro za tabo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 18:28:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo ona jo je imela 4 večere-skos 39C....kašljala ni,ji pa že skos teče iz noska....sem jo pa p treh dneh peljala pokazat,da so ji vzeli kri in vodo in videli da ni nič virusnega oz. bakteriskega ,ampak le prehlad......še kup za vas hvala za info....s čim si ji pa zbijala? pr nas paracetamol svečke primejo sam za 2 ure....zj sva jo kopala pa je mal boljš....pa pit mi nč noče...sploh ne vem kaj nej še nardim da bo pila??
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 18:33:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo ona jo je imela 4 večere-skos 39C....kašljala ni,ji pa že skos teče iz noska....sem jo pa p treh dneh peljala pokazat,da so ji vzeli kri in vodo in videli da ni nič virusnega oz. bakteriskega ,ampak le prehlad......še kup za vas hvala za info....s čim si ji pa zbijala? pr nas paracetamol svečke primejo sam za 2 ure....zj sva jo kopala pa je mal boljš....pa pit mi nč noče...sploh ne vem kaj nej še nardim da bo pila?? pri nas so svečke pomagale....Hana ni tudi nič pila...ampak je rekla P,če so normalno polulane pleničke,da ni panike....probaj s kakšnim kopotkom(sadje ali pa sok) in pa juha....če jutri ne bo ok,jo pa pelji pokazat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 19:12:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo ona jo je imela 4 večere-skos 39C....kašljala ni,ji pa že skos teče iz noska....sem jo pa p treh dneh peljala pokazat,da so ji vzeli kri in vodo in videli da ni nič virusnega oz. bakteriskega ,ampak le prehlad......še kup za vas hvala za info....s čim si ji pa zbijala? pr nas paracetamol svečke primejo sam za 2 ure....zj sva jo kopala pa je mal boljš....pa pit mi nč noče...sploh ne vem kaj nej še nardim da bo pila?? pri nas so svečke pomagale....Hana ni tudi nič pila...ampak je rekla P,če so normalno polulane pleničke,da ni panike....probaj s kakšnim kopotkom(sadje ali pa sok) in pa juha....če jutri ne bo ok,jo pa pelji pokazat ja sj k nič noče..ne soka, ne juhice, ne nič...upam, da bomo pregurali nočko...jutri gremo pa takoj zjutraj k P...da mi nau pa dehidrirala...grozaaa...resss....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 19:30:04
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr A katera že navaja otročka na kahlico? Pa na kozarček? Oz. slamico? No šibam na sončka! oj simona... pri nas ga damo na kahlico parkrat na teden.... pa se skoraj za vsako polula not... na kozarček že počasi pijemo... na slamico pa opuščamo, kler naš ni nikoli imel flaške in nekje od 6m pije na slamico
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2010 19:57:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 19:58:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo ona jo je imela 4 večere-skos 39C....kašljala ni,ji pa že skos teče iz noska....sem jo pa p treh dneh peljala pokazat,da so ji vzeli kri in vodo in videli da ni nič virusnega oz. bakteriskega ,ampak le prehlad......še kup za vas hvala za info....s čim si ji pa zbijala? pr nas paracetamol svečke primejo sam za 2 ure....zj sva jo kopala pa je mal boljš....pa pit mi nč noče...sploh ne vem kaj nej še nardim da bo pila?? pri nas so svečke pomagale....Hana ni tudi nič pila...ampak je rekla P,če so normalno polulane pleničke,da ni panike....probaj s kakšnim kopotkom(sadje ali pa sok) in pa juha....če jutri ne bo ok,jo pa pelji pokazat ja sj k nič noče..ne soka, ne juhice, ne nič...upam, da bomo pregurali nočko...jutri gremo pa takoj zjutraj k P...da mi nau pa dehidrirala...grozaaa...resss.... če bo žejna bo pila-ti ji pa ponujej .....mirno,prespano in brezvočinsko nočko vam želim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 19:59:53
|
|
|
|
Čebel@
|
čer sem se najdla kitajske-mjamiiiiii zdej pa že na X gledam,tko da LAHKO NOČKO
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:06:01
|
|
|
|
birdy
|
Onasis, a tvoja se je tud odločila da bo spala v tavelki pojstli Pri nas se je tud Kristi to odločila sam je nastal en problem... Ne veva a ona prežene Neli iz njene pojstle (90x200), a gre Neli k nama, Kristi pa takoj v Nelijino pojstlo... Tud popoldanskega spanca ne spi več v svoji pojstli ampak Nelijini. Jo ne gre prepričat da bi spala v svoji. Pade pa HB nikol ne kljub temu da ni nobene ograjice. Lapa pa tud en tok k tvoja, dej dol, padla boš, pejt tan,... Ajvy, jst se bom vsaj za v eno smer priporočila kerikol da me pobere. Moj je sicer doma, sam ma bolniško in ne more okol letat. Ampak v skrajnem primeru pa bi me tud pripelu in odpelu. Mene pa dons neki buča boli, sem bla brez kofeta do enajstih in zdej me kr ne neha. Ja, jst prov nujno moram dobit jutranjo dozo. Zdej grem pa omare mal okol obrnt, tiste v kuhni, bom mal zamenjala razporeditev (aja, v omarah, ne bom omar premikala). Jutr pa mogoče spet mami pride in me bo pelala in mi kupla mal za oblečt. Rabm kakšne dolge hlače, to je pa tud to sicer. Aja, Urša, kere risanke pa pri vas najbolj laufajo? A bi mogoče šlo z kako risanko do četrtka? Sej ne vem kok gre to hitro... Jst ne vem kero bi, jst jih ne gledam nič, pol pa ne vem... Poznam sam naše tastare... Edin, medvedka Uhca maš? Ta je bla men ena najljubših risank, to bi lohk Pa povej, kok so kej teli cd-ji, ti nakažem... Nazadnje sem jih kupovala ene 4 leta nazaj in to tok da jih mam še za zdej dost
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:07:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ČER v deželi sanj ... jaz kot ena ožeta cunja ... sem bila na roditeljskemv 1. razredu ... škoda, da se ne morem prepolovit ... ... ati še vedno v kleti, kjer prenovljajo prostor, da končno damo peč notri ... še dobro, da se je spet pokazal sonček brala sem, ampak sem preveč utrujena za komentarje ... prosim brez zamer za vse bolančke za tiste, ki nekoga pogrešajo, bodisi v vrtcu ali doma
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:08:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
moja večerja : čips +sadje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:10:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ju3 ima pa Tian športni dan, relacija MS - Rakičan....torej ista kot danes , spet ne bom nič naredila, ker bom nesla tršicam in šla iskat svojga kralja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:14:16
|
|
|
|
sjmm
|
čer! sm... ..šla na pregled..pa izjavjo d je dohtarca na bolniški, če nism dobila pošte...bla, bla...no, pa smo šli rajš kr en kofe zdej morm pa mulčke poštimat in vse za ju3 prpravt...d bojo mel kej za oblečt Saška je dons čist morto, Maj še zmeri neki malca no, jz pa upam da me dons spet ne premami kak film k bo ke do pol1h trajal KAK PLAN JE ZA ČETRTEK????? lep večer in mirno nočko!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:29:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:34:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša- meni je vseeno če je v Kranju....pridem kamorkoli rečete...Birdy....komot te lahko peljem v obe smeri.....samo še povedat moraš kje si doma....te kar po telefeonu kontaktiram v sredo, če ti je prav..
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 20:41:52
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, prov, kar po telefonu pokliči. A maš mojo cifro? Aja, pa če bom nedosegljiva, me probi vseen še enkrat poklicat, mi telefon nagaja. Sicer mi bo pa javilo da si me klicala, pa te bom nazaj če me ne boš dobila...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 0:42:11
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce, sploh vas ne dohajam:) kaksno srecanje? mogoce bi lahko prisla :) boma2 next ima h&m velikost. Jaz sem zdaj kupila za 1,5-2 leti in je nasi kar veliko- pa je Eli velika. Ceveljcke pa ima nasa stevilko 22, pri nextu pa 6. katjusa luskan poden, sam cuvaj se birdy kaj bos cukrcek kot jaz?Upam, da ne, ker pol si v bolnici kar nekaj casa prej... dej me poklici :) kako ste kaj ostale nosecke? jaz kar ne morem verjet,da ima nas Irenejcek danes ze en mesec...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 6:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 7:05:11
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kolumbo hvala za kavico Nejc na poti v vrtec, moj v službo, Žiga je priden, jaz mam pa kavico in rr Včeraj popoldan nam ni uspelo it v šoping ker sta stara mama in ata prišla na obisk. Sploh ne vem kdaj mi bo ratalo it. Dons mava posvetovalnico z Žigom, pa mojga neki grlo boli, pa mal vročina daje tko da ni 2 x za rečt da bom še ponj letela, no sej potem pa še po Nejca. Sem pozabla povedat da je včeraj lepo spal v vrtcu 1,5 ure tko da bo to sedaj standard. Se je pa včeraj končno nosek malce poštimal Žigu tko da upam, da damo tole cepljenje mimo, ker ko bo v vrtcu bo samo še slabše. Nejc se mi zdi pa da skoz bolj kašlja, ga mažem z materino dušico, pa en sirup iz vršičkov sem mu zjutraj dala , upam, da gre prehlad mimo. sedaj vas grem pa mal prebrat
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.