|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.9.2010 14:59:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ?

Kje sta zmenjeni in kdaj?

kje user posted image ...kdaj user posted image user posted image v četrtek user posted image user posted image user posted image

A prideš?

Ko se bosta zmenili kdaj in kje pa povem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
13.9.2010 15:10:08   
Maksi1
Hellou. Sam tok na hitro, doma mi je PC crknu, in čakam na popravilo. Takoj ko bo uštiman, se vam pridružim na debati. Zdej vam želim samo lep dan. Čaučau

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 15:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 15:14:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
13.9.2010 15:36:09   
birdy
Ja, za četrtek sem jst za. Bi se priporočila če bi me kera pelala, če ne me bo pa moj dostavu.
Moj očitno nima viroze, ma kr neke druge težave, verjetno z želodcem, še vedno bruha, še vedno na bolniški, zdele glih leti dam od dohtarce.
Zvečer napišem kaj bo povedu pa Urša še z tabo se zmenim kere...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3605
13.9.2010 15:46:08   
Čebel@
dan

NS odpadlauser posted image jim je UZ crkniluser posted image ......prestavljeno na drug tedenuser posted image

Hana je lepo spančkala v vrtcuuser posted image so bili tudi na sprehodu in je lepo hodilauser posted image

pokometirala vas bom pa zvečer,ker greva zdele ven-dokler se ne ulijeuser posted image

papa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
13.9.2010 16:01:15   
Katjusa
Dan, vikend delaven.... nardil ap skoraj nič sem jst dons dopoldan z mamicno pomočjo več:) sme zbelile dnevno pa vso robo k je ne bomo več rabl sme v garažo znosle in potem je blo še 2 uri časa sem šla podn polagat mami mi je pa izolacijo polagala pa laminatne plošče mi je v roke podajala in sme položle dnevno na 3/4.....
drgač moj se je spomnil da bi blo fino imet še en zračnik in bo zdej še neki v klet prebijal..... aja pa z enimi sosedi bomo klet zamenjal da so bomo mi lahko pol vrata v garažo neredil direktno iz kleti, da ne bo treba več okol bloka hodit...... ne vem če sme že povedala, da sma našla tud kamin za nas in ga boma tud najbrž danes naložla....... drug vikend že imam nafehtano pomoč ker bomo selili kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (upam, da mi bo uspelo nardit podne do petka...)

ju3 bom tud 2 uri polagala pol imam pa zdravnika me je ful strah ampak to bo treba dat skos..... dons ponoči sem si roko povila, da je imela mal opore in me je mal manj ponoči matralo tak da sem se vsaj naspala po dolgem času mal boljše......

zdej čakam mojga pride pome pa letima v ljubljeno po radijatorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brala ves nisem ker ne uspem imam ful malo časa za računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

z mojmu sma imela eno bežno debato o dojenčkuuser posted image no stanje je tako, da se oba bojima imet še enega čeprav vsak iz drugih razlogov.... tko da za zdej bomo še mal počakal itak jst pred spomladjo ne mislim it do G ker se morem najprej tlke ustalit pa roke pošlihtat in fino bi blo it mal v službo pol pa mogoče še kako pupiko naredimo...... bomo videli sem pa seveda ful vesela za moje nosečke tle k ste pogumne in vsaka vam čast ob tok dela lahko še ne dojenčke mislteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ni važno al bo to 2 al 3 pridne ste in super mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom imela priložnost vaše user posted image mal pocartatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo kdaj bo dan D? mislim da si ti zdej prva na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela vuidim da ej NS odpadla..... škoda no pa drug teden al pa če greš kam drugam?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
13.9.2010 16:19:03   
sjmm
kofi bejbe...glede četrtka...može...k mam taximena doma...sam povejte kje, pa točn cajt!!!user posted image

čebel@...ojoj...pa tok smo se veselile novicuser posted image ...nč...bomo pa še mau počakaleuser posted image

katjuša...super za napredke!!!!!!! pa navijamo tud za še enga user posted image ...ko bosta s tvojim tud zauser posted image

maksi...dan!!!!

kolumbo...uf, deci...brez komentarja!!!fajn vlake štejte!!!

ajvy...pridna, pridna...sej pri nas je tud ene pol urce poštiman...sam, če je ta mali zuniuser posted image ...drgač je pol minuteuser posted image

no, zdej pa spet en krog do knjigarne...itak d nas še mau oberejo..pol pa še mal u šetnju..pa bo že večeruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 17:26:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 17:29:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.9.2010 18:44:30   
Čebel@
čer

Hana že spančkauser posted image ....jaz pa moram desca naštimat za kitajsko-danes bi ubijala za mongolcauser posted image ....upam da bo popustil,glede na to da ni ljubitelj kitajskeuser posted image user posted image

uglavnem:NS imam v torek(drug)-zjutraj....tko da ko bom Hano odložila v vrtcu bom direkt pičil našga user posted image  pogledat.....ati je sicer malo žalosten,ker bo takrat v službi,ampak nimaš kejuser posted image

vas grem prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
13.9.2010 18:51:22   
Čebel@
aja....dopoldan sem s povabila k sestrci na obisk,da vidim njihov pridelekuser posted image .....tamala je bila full vesela pajacka(itak če je pa toooook kjut)user posted image ....uglavnem:mali je res tko mejčken-sploh se ne spomnim da bi bila kdaj Hana tok mejčkenauser posted image user posted image user posted image ......a verjamete,da sem ga držala,kot bi prvič imela user posted image  v naročju-jaz sem čist ven padla iz crklanjauser posted image user posted image user posted image ......no sem ga skor 1 uro cartala(mi je zaspal v naročju)user posted image

po Hano sva šla pa skupaj z možkom v vrtec,da sem mu pokazala kje sploh je naša madam dopoldan.....sva prišla v igralnico so sedeli za mizo in jedli piškote in sadjeuser posted image ....naju najprej sploh opazila ni,pol sem jo pa poklicala in prva beseda je bila:ATIIIIIuser posted image ....je rekla vzgojiteljica,da prvič sliši njen glasek,ker dopoldan ona nič ne čebljauser posted image ......no atiju je pa vse povedala,kar znauser posted image .......pa na sprehodu so bli(z vozem) in je rekla da je Hana takoj se prijela in skos lepo zraven hodila-moj mali ponosuser posted image ...itak pa vse zašarmira s koderčkiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.9.2010 18:58:54   
Čebel@
copatki....malo bom še počakala z njimi,ampak če bo imela mrzle nogice-jih bom pa naročila...itak jih moram ene naročit za v vrtec,ker je te že skoraj preraslauser posted image

salt......jaz bi ji pustila dudo,naj se tolaži z njouser posted image

ajvy....sem rekla vzgojiteljici da me je strah noric in podobnega sr*** in je rekla da bo v četrtek na sestanku prosila starše,da za driske in norice oz. nalezljive bolezni obvestijo vrtec,in da bo ona to dala na oglasno deskouser posted image

birdy.....mi preoblačimo postelje 1x na mesecuser posted image

katjuša,sjmm,urša......itak čist pridne in delovneuser posted image user posted image user posted image

srečanje....bom videla kje se boste zmenileuser posted image

to sem si na hitro zapomnilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.9.2010 19:53:43   
Čebel@
no s kitajci ni bilo nič-sta šla tašča in tasta na obisk in ni bilo nobenga ki bi poslušal baby fone....pa jutruser posted image ......sva si pa naročila pohan sir in ponfriuser posted image ......zdej si grem pa zobe ščohat in via posteljauser posted image

se tipkamo jutriuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.9.2010 20:03:02   
Urša08
čer

Mi smo bili popoldan kar zunaj na sončku. Smo šli na igrišče mal na tobogan, gujso in vrtiljakuser posted image . Sedaj sta oba že stuširana, v pidžamicah, sita in gledata medvedka uhca potem pa zobki, pravljica in postelja. Mene pa tud sam še kavč čakauser posted image .

čebela mjami pohan sir user posted image user posted image user posted image

kolumbo uf desciuser posted image user posted image user posted image upam, da se ti mal oddolži

katjuša super si, sam dej pazi mal na rokeuser posted image user posted image user posted image

Grem na ta veliko postlo pravljico prebratuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.9.2010 20:18:50   
sjmm
čer!

končno konc s posodo...se mi zdi d sm bla cel dan u kuhni...marmelada v kozarcih...zdej jo mam pa že poln kuferuser posted image

smo se še paprik napokal zvečer...uf...k je moj doma sam neki jemouser posted image user posted image

Majči v pižamci, še mau duplote razmeče in risanko pogleda..pa via pojstla..dons je popoldne neki počitek skrajšal...je imel pol hud tečnitisuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, jz pa tud neki kavč z usmiljenjem gledam...upam, da mi raa za kako urco gor pristatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.9.2010 21:08:23   
Ajvy
oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res....

Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb....

Birdy...glede preoblačenja pojstelj...sem nekaj takega kot ti....

KOlumbo...kera ura ti paše.....meni je vseeno.....

Maksi...welcome...pa čimprej pridi....

ČEbela....ojej...bedno....pa naslednji teden...bomo odštevale s teboj
MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not

KAtjuša.....super za delo...
Lepo opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image

sjmm...mirmo nočko.....res si tolk pridna s tole kuharijo...bravo

MINI SREČANJE.... četrtek 10.00......
KOlumbo
Ajvy
Urša
Birdy
Sjmm
LAhko te jst pridem iskat Birdy...samo moraš mi povedat kje si doma...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.9.2010 21:21:46   
sjmm

oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res....

Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb....

MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not

KOlumbo
Ajvy
Urša
Birdy
Sjmm

super d ste tko uživale...hja, zdej je res dež že vse namočil...pa kok je lepo brat...kako je tvoja Tarja pridna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful dobr..če se res dobimo!!!!!user posted image ...me zelo veseli, da te bom spoznalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
13.9.2010 21:54:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

KOlumbo
Ajvy
Urša
Birdy
Sjmm

super d ste tko uživale...hja, zdej je res dež že vse namočil...pa kok je lepo brat...kako je tvoja Tarja pridna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful dobr..če se res dobimo!!!!!user posted image ...me zelo veseli, da te bom spoznalauser posted image

hvala enako......lej da nauš preveč pričakovala user posted image user posted image  ne bom pozabila kako me je KOlumbo pogledla user posted image user posted image user posted image  k me je prvič vidla

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.9.2010 22:03:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

KOlumbo
Ajvy
Urša
Birdy
Sjmm

hvala enako......lej da nauš preveč pričakovala user posted image user posted image  ne bom pozabila kako me je KOlumbo pogledla user posted image user posted image user posted image  k me je prvič vidla

ah, dej nehi no...sam d nauš ti debel gledala...jz sm bol obilna gospa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hja...kolumbo je oven..nimaš kej...so zlo na direkt...sam jz sm pa rak...pa morm rečt, da mi je kljub vsemu tud všeč na direktuser posted image user posted image

v glavnem...važn d se vidmo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.9.2010 22:07:41   
sjmm
aja...še ena naša popoldanska...smo se fajn nasmejal......jz pod teraso cote obešam...pa tam z ulce en hihitanje...ene 5,6 punčar...tko nekak Janovih let...no, pol sm itak vidla, da so njegove sošolke.....v glavnem se neki ovijajo tm okol dvoriščne ograje in sosedove garaže...pa ena prav....tle je pa Jan doma...pa ostale....tko mal z vzdihom...aja...kje...a je doma...???...ma, ne vem...a čmo pozvont???...pa mau hihitanja.....pol so pa mene zagledale d grem po stopnicah na teraso...pa so švignle za vogaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, zgleda d je pri nas sezona lova že odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.9.2010 22:43:38   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudnouser posted image user posted image user posted image

Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše.

se navadiš na te male ragljiceuser posted image ....ni nujno da bo slabše-od kolegice user posted image  ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric)

mene pa skrbijo te noriceuser posted image .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobilauser posted image

Če jih dobi Hana te bojo verjetno cepili (mislim, da nosečnice cepijo) saj je okužba z noricami do 20 tedna nosečnosti  nevarna za plod. Napotnico ti lahko izda katerikoli zdravnik... meni je pediatrinja, ker nismo vedeli ali sem jih prebolela ali ne (v 19. tednu nosečnosti jih je imel Vito) ... šli smo na infekcijsko kliniko in sem oddala kri, izvide sem dobila naslednji dan zjutraj.... user posted image Sicer pa, če želiš ti lahko jutri posredujem najbolj točne podatke z infekcijske klinike, sicer pa je najbolje, da se zaradi preventive pogovoriš s svojo binekologinjo....

pa brez strahu...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.9.2010 22:52:05   
Onasiss
čer... na hitro... še vedno nič novega v zvezi s službo...

moj Tyson sovraži kikle, obleke in žabe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sedaj se je odločila, da bo spala v svoji ta vliki postelji, tako da mormo v soboto nujno v Ikeo po varovalno ograjico...

zelo lepo ponavlja za nami, skupaj spravi že po dve besedi kot na primer pejt tja, pejt dol, oke mit (roke umit), sama že vzame zobno ščetko in si umije zobe...zelo rada se vozi v kolesu je solato...... skratka zelo je pridna, včasih jo daje tečnaritis, pa ponoči tudi bolj tko spimo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princ pa se je odloču, da bo začel hodit na plavanje....tako da letos pa mogoče celo splavamo....user posted image

se mi pa revček smili, ker jih večkrat pokasira....user posted image user posted image user posted image user posted image 2 dni nazaj ga je z eno leseno desko po glav, da je bošček  full buško fasu.... če jo ne uboga ga zbrca, zlasa tko da imamo full pestro pri nas.... aja pa še to.... prava mala umetnica je.... ker rada riše po papirju in le-tega zmanjka se loti večjih zadev kot so stene po kuhinji... Onasis je čist ven padu ko je to vidu... user posted image user posted image user posted image ... ko jo je okregu, je non stop v tla gledala, le vsake toliko mu je namenila nedolžen pogled....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.9.2010 22:54:09   
Onasiss
grem se še mal učit... v sredo imam izpit..

bodte pridne, čuvajte se in mislite kaj name....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.9.2010 6:57:41   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.