|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
15.9.2010 12:23:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helov, mi smo dons bolj na izi... Kristi ene pol urce že spi, moj šlifa zibko, jst sem pa glih balkon pomila. Mami očitno dons ne bo, pa ni panike. Jutr mam dopoldne že zaseden z vami, petek pa tud. Dons pa ob petih še roditeljski.
Urša, ti presnemi kar se tebi zi vredu, ti zaupamuser posted image Drugač pa bolj take fantovske varjante, ala kake bagerje pa to, ker to je edin kar Neli zanima. Pri nas pač vozički in dojenčki laufajo samo pri Kristi. No, sej pri Neli tud voziček, sam sdamo tako, da je kristi not in laufa okol z njimuser posted image Pa povej, a ti nakažem, al pa prinesem cd... Kar brez vsega pa ne bo šlouser posted image
Petrušk, joj bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimhitreje se pozdravite, ker je to menda boleč k sto user posted image Moja mami še dons, po 22 letih ne mara Lošinja zarad slinavke... Sem jst tam zbolela in smo šli domov in sem tulila menda čist celo pot...
Majchy, tud pri vas upam da bo vseen vse vredu, mal krizice da ti pove da te ma rada in da je vseen rajš pri tebi.
Barbara, če bom na dieti te zih pokličem v petek, pa sej te v vsakem primeru a prov? Bom mela v petek dopoldne čas po telefonu lapat k bom mogla čakat...
to si pa tko lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
15.9.2010 12:28:22   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj zavrača vse...noro je resss....nič noče ne jest ne pit...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.9.2010 12:44:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk vem kako je user posted image user posted image user posted image user posted image dej vseeno probi s kakim mrzlim jogurtom al pa pudingom, men je Nejc vsaj par žličk tega pojedu. Drži se , bo ene par dni še hudo potem bo šlo pa naboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.9.2010 12:55:50   
petrušk_

petrušk vem kako je user posted image user posted image user posted image user posted image dej vseeno probi s kakim mrzlim jogurtom al pa pudingom, men je Nejc vsaj par žličk tega pojedu. Drži se , bo ene par dni še hudo potem bo šlo pa naboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noče pudinga niti jogurta...sam da lonček vidi že reče da ne bo...edino kar mi poje je sladoled...sam ji pa tud cel dan ne morm sladoleda dajat...na srečo je vsaj prehlad od prejšnjega tedna minil, da lahko je sladoleduser posted image
ej kolk dni pa je tko hudo? kolk dni ste mel vi vročino?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
15.9.2010 13:16:48   
sjmm
helov!

tko...še ena zmaga...preostale slive razkoščičene in v njih je zapokana po 1 kocka sladkorja...so v pripravljenosti za knedlčke....in sm jih kr u skrinjo nabasalauser posted image

juhca...por, brokoli, cvetača, krompirček...sam še zmiksam

knedlčke bom pa zdele nardila...se je masa že mau pohladila

kompotek ..jabolka, hruška,breskve...se pa že hladi

pol pa posoda...pa mogoče gremo za kako sedežno pogledat

Miha in jan bosta dons spet začela kariero kitaristovuser posted image

Majči pa spančka

moj pa u dnevni kavč pegla...ma zvečer še eno delo, zdej pa mau odmarauser posted image

user posted image user posted image user posted image a je katera k bo pršla ju3 v kranj drgač iz Ljubljane in bi lahk mene pol za nazaj
nekje u Lublan vn fliknila....k moj se je javu d bo varuška...d mu nebi blo slučajn popoldne treba na sestank in majčka verjetn mau u tivoli peljal..pol bi me pa nek u Lublan pobraluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
15.9.2010 13:25:32   
sjmm
petrušk...glede na moje izkušnje je prve 2 dni s hrano bol težko ob bolezni...sej veš, še nam se vsaka misel na hrano upira, ko smo bolni, kaj šele malčkom palčkom bogim...no, jz sm na kup vse risanke in knjigice zvlekla, pa mobitele....pa se je zamotil...in še to kr na kavču..pa sva začela žličko po žličko...no, naš je sicer imel grlo vneto, kar je spet nekaj drugega...samo isto je bil brez apetita ...brez želje ...in tko je skoraj nevede pač malce pojedel..in čez kak 3 dni sva se že počasi vrnila k mizi...sprva samo kar ima najraje, pa po malo..potem pa gre počasi naprej.......mislimo na vaju.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....če boš lahk že do ju3 mkvina...potem prosim povej, koliko sem ti dolžnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.9.2010 13:26:56   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro punce....

res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih.....

no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA
pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne???

tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miškauser posted image

o, revčka boga...mogoče je pa ves jok in slaba volja že napovedoval tole bolezen...veliko crkljanja in kmalu se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala sjmm za pikepoke....ja sj mogoče res...k slinla se je res norooooo...upam, da ne dobi zj še pol vrtca tega....

slinovka se baje dobi, preko herpesa odraslih... oziroma lahko tudi od mamice ali očeta, če ima ta virus v sebi... :(
je pa full grozno..  ker se lahko ponovi, pa zelo moraš paziti, da je ne dobiš še ti.. :(
Kako ne dati poljubčka svojemu otroku, ko vidiš kako je bogi... :(

mi smo upam, da iz ta hudga ven.. :)

boma2 :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
15.9.2010 13:32:14   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 15.9.2010 13:33:22 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.9.2010 13:34:19   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico 

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.9.2010 13:40:30   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)?????

user posted image

Kok so luštni user posted image user posted image user posted image user posted image čebela pojma nimam, ampak sej tud vreme se lahko že iz dons na jutri zamenja.

men so tudi všeč.. pa so rekli, da naj raje imamo copate, take ki imajo podplat tak, da se ne zmoči.. zdaj sem pa full u dilemi a nove kupit al kaj?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.9.2010 13:43:12   
boma2
pozdravljeni!

Avto popravljen.. za full dobro ceno juhuuuuser posted image user posted image

Žigec je uveden.. :) je danes že spal 3 dan... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.9.2010 13:59:47   
boma2
user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje, če  mi lahko katera pomaga... Sinček mi ponoči ne spi, skoz se zbuja... in pije ponoči.. razmišljam da mu bi dala vodo namesto čaja, da bi se to nehalo.. :(

a ima katera kakšen recept.. :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 14:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
15.9.2010 15:02:31   
Urša08
Jaz bom pop.i.z.d.ilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od vrtca do doma smo rabl 50 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se bo zrolal ampak res

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.9.2010 15:05:00   
Urša08
boma2 men je bilo rečeno da se slinovka lahko dobi od npr. kamenčkov k jih otrok daje v ustauser posted image

Petrušk počasi je šlo na boljše, mislim da po treh dneh vročine ni mel več, ampak jedel ni pa pet dni skor nič. Ni pa mel hude oblike slinovke.

Kolumbo uvau a tok nej bi popili naši mulčkiuser posted image pr nam noben tok ne popijeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
15.9.2010 15:06:27   
Urša08
Se grem mal shladit ker dons ni moj dan definitivno. Pa moj je bolančkan in mi je že napovedal da z njim ne bo nč user posted image . Halo jaz pa prekipevam od energijeuser posted image mah grem neki hladnega spituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 15:23:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.9.2010 16:49:49   
MIHAILO
PETRUSK pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri imam morfologijo...upam,da je moj zrihtal,da bo lahko sel zmenoj...

Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.9.2010 16:56:22   
sjmm
mi smo kar obsedeli po kosilu...k smo se ful napokal knedlov...sm še jz 2 zmazala, Majči pa dobre pol, pa seveda kompotek zravn, juhco pa smo že prej, ko je vstal pojedli...dons je imel namreč Jan ta dolgo..k je imel košarko...in pol so mulci šli še kr peš domov...pa vmes po bombončke u štacuno, pa smo ga ceu murje cajta čakal d svojo rit domou prmigaluser posted image

zdej smo se nagoflal...smo zvedl vse novice iz sveta srednješolcev in Janovih ljubic...tko d evo..še mau štedilnik podrgnem..pa bo počasi kuhna u red...Majči pa je vn odpelu očija in Mihca...itak čez eno uro pride že un kekec za kitaro...jz se bom pamau med cunje in loverja zakopalauser posted image

urša...joj, dons pa res ni tvoj dan...pa sej mend bojo kej nehal tam pri vas razkopavat....pa še tvojga se je neki lotil..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še zate mau...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...dobro uredi na M, pa upam, da tvoj najde čas in potem...POROČAJ!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.9.2010 17:36:59   
Čebel@
dan

Hana je že omagalauser posted image .....ni pa druzga hotla jest,razen mlekauser posted image .....pa skos cmeranjeuser posted image user posted image ......ati je šel ene avtomobile gledat v Zagorje-je glihkar domov prišeluser posted image

jaz sem pa tudi čist hinuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.9.2010 17:52:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

Hana je že omagalauser posted image .....ni pa druzga hotla jest,razen mlekauser posted image .....pa skos cmeranjeuser posted image user posted image ......ati je šel ene avtomobile gledat v Zagorje-je glihkar domov prišeluser posted image

jaz sem pa tudi čist hinuser posted image

a to že  kr za ponoč???? bogica...čist fučuser posted image user posted image user posted image

spočij še čebelc@!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.9.2010 18:29:58   
Čebel@
sjmm......ja,za ponočiuser posted image ...upam da se sred noči ne spomni ustatuser posted image

mihailo....dobro opravi na morfiuser posted image user posted image user posted image

urša........samo en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zate

kolumbo......držim pestke,da se izide vajina frej sobotauser posted image user posted image user posted image

boma.....če je žejen,mu daj vodo-je za naprej boljše za njegove zobkeuser posted image

petrušk....se strinjam z bomo2-ne jo lupčkatuser posted image .....lahko je dobila tudi od igrač v vrtcu,ker jih veliko še nosi v ustauser posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.9.2010 19:23:37   
Urša08
Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.9.2010 19:33:27   
sjmm

Birdy a ti posnamem kot divx - se? Ti jih špila dvd?

a boš men tud lohk strelo...sej vem d maš dons hud dan...tko d če ne bo cajta ..NIČ HUDEGA!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.9.2010 20:03:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

sm clo neki prštimala za u P, če bi bla sila ( toaletno torbico zameuser posted image ), pa lupino pa not en kompletek.

Šime neki muti, d bi radi d dam pride delatuser posted image , ej jst bom unga njegovga big brotherja ta starga enkrat nekam zaklenila.......ma ko ga j...še njega....če ne šteka d zdele kakšen mesec ne mormo glih takoj skočt, je pač to njegov problem........morm pa taščo pohvalt....zadnje cajte se ful z Roksotom ukvarja, tko d k pridemo jst nč kej ne mrdamuser posted image .....za vikend se je ponudila, d bi Maj u soboto tm spal in bi jih u nedelo pelal še z bratrančkom na eno kopanje.......sm takoj še našo mati napadla, če bi pa Rokso loh bil pr mojih k je bl njihov lupčekuser posted image , je clo rekla JA in morda se nama obeta solo Satrdej najtuser posted image user posted image user posted image .

grem mal poležat k sm še neki s sesalcem strašila, hot lover me ni prepriču d ga upalim.

PETRUŠK.....NI PANIKE ČE NČ JE JE, AMPAK PIT MORAAAAA.....ŽLIČKO PO ŽLIČKO AL PA PO SLAMCI......kr mal si piši, ker v 24h urah naj bi naši mulčki zaužil vsaj 1,2litra ( šteje se vse- tekočina, juha, sladoled.......)

hvala kolumbo...je clo pojedla 3 žličke monte pa 2 flaše čaja popila...bo mogl bit dost,....zj ma spet 39 vročine sm glih dala sečko...zj bova šle pa spat...

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.