Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 6:58:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:04:09
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika jutro prva slikica odlična Kako je Tristan v vrtcu? Že spi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:06:01
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo včeraj vsi zgodaj omagali, tamaledva mal čez 8, midva pa mal čez 9. Pa mi kr paše malce spanje podaljšat . Nejc na poti v vrtec, moj v službo, Žiga je pa ves zaboj kock stresu na tla in se igra. Aja jaz sem pa pri kavici
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:09:21
|
|
|
|
Urša08
|
Glede srečanja: a ma katera kaj proti če bi bilo v Kranjskem merkatorju (maš otroke bolj na oku)? Dejte povedat. Sjmm Jan ma pa že oboževalke kok kjut Ajvy ja včeraj je bilo lepo popoldan in je blo super it vn, bi blo škoda bit notri. Pridna Tarja na avtobusu Onasiss sem se kr nasmejala tvojmu Tajsonu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:23:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli.. Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zato ....hvala. ko da bi našo zgodbo brala :( pa je zj že mal boljš....sam kaj ko je včeri pa zbolela.....je mela zvečer 39 vročine...sm ji dala svečko ji eno uro ni niti prijela....zj zjutraj ko se je zbudila je mela pa 37,8
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:23:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...... sjmm....super za krasno crkljanje...upam,da je bila mirna nočka.... ..evo refill energije KOlumbo...fino krasno počivaj.....jutr greva pa na kavo..a je prav? Urša.....kolk sem vesela za vas, da je NEjc lepo vse sprejel....bravo..... Čebela.....lepo naj speljejo tudi spanje danes.... LEpo se naglej na NS Glede noric...uf....to je pa res skrb....potem se pa na daleč izogibaj vseh ki jih imajo..pa prosi v vrtcu (to sem storila jaz med in potem ko smo imeli novorjenčico ), da če so lahko tako zelo prijazne, da te obveščajo o vsakem primeru kake bolj hue bolezni....sem bila vedno tko lepo obveščena, da sem jima še zdej full hvaležna....res... petrušk.....če se vidva že pogovarjata ,da jo bosta dala naslednje leto , ona to že ve....upam,da bosta vztrajala do konca.....in da čimprej začnete brez joka hodit v vrtec...držim pesti....da se vse lepo izteče.... Sicer pa ....itak da naredita ,tako da boste vi zadovoljni....držim pesti ,da najdete pravo pot.... Tisa se tut ni nikoli crkljala...prve pol leta sploh ne....potem pa se je ....kar sama hodila crkljat..ampak samo takrat kadar je ona tko hotela.... sj včer je blo boljš, sam kaj ko je zj pa zbolela
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:26:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy če sem iskrena preoblačim postelje tam na 3 - 4 tedne razen če so kej umazane, nesreča,... ojeje....sm pa mislla da sm zanikrna...dobr je
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:36:49
|
|
|
|
petrušk_
|
v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:56:27
|
|
|
|
Čebel@
|
morgen knedelj je že v vrtcu spali smo odlično jaz si kuham čaj(cev pisker)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 7:56:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni... za Evo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:22:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni... za Evo hvala in super za hanči...pa škoda, da nisi mela včer ns....smo vsi težko čakal rezultat kako si drugač? kaj manj bruhaš? jst sm ugotovila, da mi največ problemov s slabostjo nardi folna kislina....sm jo začela jemat zvečer in sm čez dan res veliiikoooo bolje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:33:03
|
|
|
|
sjmm
|
jutro!! noč en mau skozlana...jz povožena...že tko sm do pol1h buljila en film...pol se je pa >Maj odloču d noč ne bo preveč mirna sam Maj je zdej k rožca...jz pa ubijam za kofe petrušk... za bogico evo!!! onassis...tvoj tajson pa ni kr tko čebel@...super za hanči!!!! važn d je zdrava!!!! urša....super za spančkanje!!! kdaj pa z Žigcem začneta?? pri nas dons itak šoping dan, kosilo...špageti s paradižnikom na brzino, ker mam kuhne te dni poln kufer, pozn popoldne mam pa jz G...tko d dan je že splaniran...v bistvu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:34:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni... za Evo hvala in super za hanči...pa škoda, da nisi mela včer ns....smo vsi težko čakal rezultat kako si drugač? kaj manj bruhaš? jst sm ugotovila, da mi največ problemov s slabostjo nardi folna kislina....sm jo začela jemat zvečer in sm čez dan res veliiikoooo bolje Hani zjutraj porinem enga baby borna v roke in je čist srečna cel dopoldan .......sem se jaz tudi full veselila NS,ampak nimaš kaj .....mi je dala najprej datum v četrtek,ampak imam glih takrat sestanek v vrtcu,tko da bom zdej na NS noseča 13t5d ......načeloma sem ok-bruhanje je le občasno .....jaz pa kar pozabljam na folno .....grem takoj eno tabletko vzeti ......kok si pa ti zdej ?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:36:33
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......evo malo virtualne zate .....Hani teče iz noska,ampak to je pač normalno ........dober opravi pri G
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:38:07
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk boga Evi da gre vročinca čim prej stran čebela super da je Hana rada v vrtcu Sjmm hitr en kofetek spij da te zbudi in da mal energije. Z Žigom začneva v četrtek , imava skupno urco. Me je pa prov strah k se mi zdi, da so vsi malčki palčki zboleli do sedaj .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:40:44
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Žigom sva pojedla zajtrk - sva mela kar čokolešnik . Kuhinja je pospravljena, kocke še kar povsod, pa tamle me en spet vabi na zmenek ampak ne vem če se mi da . Današnji dan mamo mi tud že kar splanirano, v laboratorij morm odnest blato od Žiga, po Nejca v vrtec, pa v šoping mormo it mal v dm in baby center. Morm Žigu par stvari kupit za v vrtec.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:44:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni... za Evo hvala in super za hanči...pa škoda, da nisi mela včer ns....smo vsi težko čakal rezultat kako si drugač? kaj manj bruhaš? jst sm ugotovila, da mi največ problemov s slabostjo nardi folna kislina....sm jo začela jemat zvečer in sm čez dan res veliiikoooo bolje Hani zjutraj porinem enga baby borna v roke in je čist srečna cel dopoldan .......sem se jaz tudi full veselila NS,ampak nimaš kaj .....mi je dala najprej datum v četrtek,ampak imam glih takrat sestanek v vrtcu,tko da bom zdej na NS noseča 13t5d ......načeloma sem ok-bruhanje je le občasno .....jaz pa kar pozabljam na folno .....grem takoj eno tabletko vzeti ......kok si pa ti zdej ? ja to pa le pejt vzet...sam da nauš pol spet ... ene 8-9 tednov sm zdaj...v sredo mam pregled, pa bom točno zvedla kako in kaj
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:45:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk boga Evi da gre vročinca čim prej stran čebela super da je Hana rada v vrtcu Sjmm hitr en kofetek spij da te zbudi in da mal energije. Z Žigom začneva v četrtek , imava skupno urco. Me je pa prov strah k se mi zdi, da so vsi malčki palčki zboleli do sedaj . hvala urša...ti pa tud dobro opravi svoj polni dan dons
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:55:10
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......naj te ne bo strah že v naprej ......dej mi povej kako si ulovila Žigovo blato?......dober šopingerej petrušk.....jutr ali naslednji teden?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 8:56:30
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......naj te ne bo strah že v naprej ......dej mi povej kako si ulovila Žigovo blato?......dober šopingerej petrušk.....jutr ali naslednji teden? naslednji teden
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:08:32
|
|
|
|
sjmm
|
evo kofe u rit...listek za štacuno napisan...zdej pa gremo počas...sam morm jz mau fasade gor nametat kje pa mama kolumbo skače???
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:13:09
|
|
|
|
Urša08
|
čebela Žigu sem blato kar iz pleničke vzela, ko se je pokakal. Saj ti dajo tisto epruvetko k ma tako mini žličko pa not nafilaš Sjmm uspešen šoping a ta teden maš pa tvojga kr skoz na razpolago
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:14:28
|
|
|
|
petrušk_
|
eeeejjj bejbe....ma kera še link kje se naroči tisti "pasek" da svoje hlače razširiš, da so ti še en čas prav?? včasih se je pr neckermannu dal to naročit, zj pa ne najdem več....alpa če ma mogoče kera za prodat???? hvala hvala hvala za info
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:17:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela Žigu sem blato kar iz pleničke vzela, ko se je pokakal. Saj ti dajo tisto epruvetko k ma tako mini žličko pa not nafilaš Sjmm uspešen šoping a ta teden maš pa tvojga kr skoz na razpolago lušno delo z žličko ja,moj je mau doma, mau ke okol...je neki med 2 deli..pa ma mau frej...sej jz pa še več dela k ponavad k ni ustaljene rutine
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:35:28
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Naša nočka je bla kr neki! Mala je vsake tolk časa čivkala, pa dudo je zgubila ene parkrat, pa še grlo me boli tko da Hvala za kavico! Sjmm - jest tud spisek pišem pa še duplo kocke moram dodat na spisek! Kolumbo mi imamo pa novo najljubro muziko, poje pa duda,duda http://www.youtube.com/watch?v=L-tHHJbSVl0&feature=related Perušk - tisto sm že videla nekej časa nazaj, pojma nimam kje bi se dalo dobit Lepo se mejte na srečanju! Naslednič ga pa naredite popoldne da lahko še midve prideva z Lariso! A katera že navaja otročka na kahlico? Pa na kozarček? Oz. slamico? No šibam na sončka!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.