Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 7:09:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebela upam, da ste včeraj uživali z obiski uvau pa do kitajske si prišla Katjuša želim ti da dobiš čim prej datum in da ta čas čuvaš svoje roke Sjmm ti si pa zastonj šla uf sem jaz huda za takle, no sej je kavica pasala ane petrušk kako je z Evo? kolumbo iiii dojenčka si mela v naročju mene je včeraj klicala prijateljica da nej pridemo za vikend pogledat njuno princesko, komi čakam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 7:12:18
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy če se jutri dobimo ni panike boš dobila. Mojedva mata rada backa Jona, vesele avtobuske, Florjana, Fifi, mojstra Miha, Nejc ma ful rad vlakca tomažka,...Sem ti že zadnjič hotla rečt da super da bosta tvojedva vzela obe za čez vikend ti pa le glej da boš počivala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 7:13:40
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika včerej je bil pa res bizi day, pa danes bo tud kot berem. Dobra si taxi mama
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 8:02:25
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro no danes je pa mojo punco v vrtcu zvilo ....preveč jih je jokalo(že v garderobi) in je tudi ona šobico naredila .....sicer ji je una takoj dala dudo in ko sem čez pol minute stopla noter,da sem ji dala že Haninega kužka,sem vidla Hano ki je že špancirala se igrat ......včeraj je imela pa mala slab dan in je v vrtcu samo da jo je kakšen bolj grdo pogledal,že jokala ....upam da je bila le utrujena
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 8:56:19
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan!!! noč kar ok, sam moj je neki užaljen...k je imel včeri pol k je G odpadu skoz u mislih neki romantikuš večer, sam pol ga zvečer ni blo, jz sm mau tv čekirala..je pršu okol pol11h...šel pod tuš in zgleda d je mene umes zmanjkal...itak k popoldne nism nč pametnega delala...najprej sm se glancala pa rihtala, pol smo se pa brez veze ke okol vozili NO, KAKO JE ZA JU3...KDAJ IN KJE...D TAXISTU SPOROČIM vas še mau preberem
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:01:40
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce.... res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih..... no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne??? tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miška
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:02:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no danes je pa mojo punco v vrtcu zvilo ....preveč jih je jokalo(že v garderobi) in je tudi ona šobico naredila .....sicer ji je una takoj dala dudo in ko sem čez pol minute stopla noter,da sem ji dala že Haninega kužka,sem vidla Hano ki je že špancirala se igrat ......včeraj je imela pa mala slab dan in je v vrtcu samo da jo je kakšen bolj grdo pogledal,že jokala ....upam da je bila le utrujena ojej...upam, da je sam momentalno, da ni slučajn pa za njo pršlo, k je bla do zdej tko pogumna....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:16:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce.... res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih..... no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne??? tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miška
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:16:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no danes je pa mojo punco v vrtcu zvilo ....preveč jih je jokalo(že v garderobi) in je tudi ona šobico naredila .....sicer ji je una takoj dala dudo in ko sem čez pol minute stopla noter,da sem ji dala že Haninega kužka,sem vidla Hano ki je že špancirala se igrat ......včeraj je imela pa mala slab dan in je v vrtcu samo da jo je kakšen bolj grdo pogledal,že jokala ....upam da je bila le utrujena ojej...upam, da je sam momentalno, da ni slučajn pa za njo pršlo, k je bla do zdej tko pogumna.... jaz tudi upam da je bil le moment
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:26:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce.... res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih..... no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne??? tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miška o, revčka boga...mogoče je pa ves jok in slaba volja že napovedoval tole bolezen...veliko crkljanja in kmalu se pozdravite
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:28:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no danes je pa mojo punco v vrtcu zvilo ....preveč jih je jokalo(že v garderobi) in je tudi ona šobico naredila .....sicer ji je una takoj dala dudo in ko sem čez pol minute stopla noter,da sem ji dala že Haninega kužka,sem vidla Hano ki je že špancirala se igrat ......včeraj je imela pa mala slab dan in je v vrtcu samo da jo je kakšen bolj grdo pogledal,že jokala ....upam da je bila le utrujena ojej...upam, da je sam momentalno, da ni slučajn pa za njo pršlo, k je bla do zdej tko pogumna.... jaz tudi upam da je bil le moment verjetn je težko za njo gledat da se vsi jokcajo..pa se je kr mau prdružla...NAJ HITRO MINE..k je taka mala junakinja!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:32:21
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo...vau ste pa zgodnji pri vas zadne cajte...a se na bejbija prpravlate urša... za Nejčkovo spanje!!!!! pri nas pa spet mkvin laufa...kolkr se ga da še vidt..k kr nek na sred se ustau in gre še 1x od začetka...sam Maj je čist očaran...upam, da ga zdej mau na sončka spravm...dons sva dopoldne sama mene tud ju3 popoldan čaka še roditeljski pri Saški...pol je pa za en cajt zatišje dons bom pa slivove knedlčke delala...upam, da jih bo tud Majči jedu...pa mau morm po hladilniku pobrskat kako juhco bomo ubodl...d bo še kej za ju3 ostal zdej si grem pa obraz sčistit, ker sm učer kr z mejkapom zašlafala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 9:34:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce.... res ste naspidirane...super pridne, že vse po 2 stroja perete..pa mulčke v vrtcih..... no mi smo pa že od P.... včeraj je blo eno grozno popoldne in večer....vročina, rasla in rasla....no danes smo šli k P in dobili diagnozo: SLINOVKA pojma nimam kje jo je fasala...k v vrtcu jo noben nimaa....okol nas pa tud ne??? tolk zaenkrat zj grem pa cartkat mojga miška o, revčka boga...mogoče je pa ves jok in slaba volja že napovedoval tole bolezen...veliko crkljanja in kmalu se pozdravite hvala sjmm za pikepoke....ja sj mogoče res...k slinla se je res norooooo...upam, da ne dobi zj še pol vrtca tega....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 10:02:28
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.... KOlumbo...kje potem jutr? Slinavka...uf...upam,da čimprej mine....zdejle bo še ene par dni hudo....revčki mali.... <šele zajtrkujem.....včeraj smo šle spet na uno veliko igrišče je bilo krasno... Tisa je nekaj sumljiva....upam, da se motim....
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 10:24:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 10:38:41
|
|
|
|
Ajvy
|
JUTR OB DESETIH V HIPER SOSEDU V KRANJU PRI IGRALNICI
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:01:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy JUTR OB DESETIH V HIPER SOSEDU V KRANJU PRI IGRALNICI če ne bo preveč deževalo,mogoče še jaz pridem ......a gre kera mimo Domžal,da bi peljala za njo???
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:24:40
|
|
|
|
Urša08
|
Midva sva že nazaj. Žiga že v avtu omagal. Njegove mere so 10450g in 82 cm, baje mu lahko kako žlico več za jest dam Pregled sva hitro opravila, potem sem še novo vlogo za otroški dodatek nesla in sva šla domov. Sem pa tok besna na tele naše delavce k nam že en let rijejo, pišuka najraj bi povsod cesto zaprli , ti pejt pa z avionom. Joj sem komi vn prišla na eni strani zapora, na drugi taka lukna da jo komi obvoziš , pa še to morš 10 minut čakat da se ti bager odmakne . Sem kar pred britofom pustila avto (zraven vrtca) in sva šla z Žigom z vozičkom mal po sončku, pa ob dveh bova šla po Nejca in takrat upam, da nam rata do doma pridt . Jutri sem za
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:25:56
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk ojoj slinovka, mi smo jo mel pri Nejcu. Ponujaj ji hladne stvari - jogurte, pudinge, sladoled,... ostalo bo itak zavračala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:31:56
|
|
|
|
Urša08
|
čebela saj se je hitro potolažila tvoja pikica, verjetno nas pa še vse čaka kak dan ko bodo mal pojokcal al pa rekli, da ne bi šli v vrtec.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:33:06
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy upam da se motiš glede Tise Sjmm super kosilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:42:40
|
|
|
|
sjmm
|
urša....a to je tm u kranju k smo se enkrat že dobile????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:50:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša....a to je tm u kranju k smo se enkrat že dobile???? ja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 11:52:15
|
|
|
|
Urša08
|
Se mi ne da nč kuhat tko da sem vzela omako za makarone iz skrinje, pa sam makarončke skuham in bo kosilo. Ene 20 do dveh bova z Žigom že šla peške po Nejca, potem pa ni 2 x za rečt da ne skočim v Kranj v qulandijo. Mam že cel spisek kaj nam manjka.Bom vidla kake volje bo Žigec.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.9.2010 12:11:00
|
|
|
|
birdy
|
Helov, mi smo dons bolj na izi... Kristi ene pol urce že spi, moj šlifa zibko, jst sem pa glih balkon pomila. Mami očitno dons ne bo, pa ni panike. Jutr mam dopoldne že zaseden z vami, petek pa tud. Dons pa ob petih še roditeljski. Urša, ti presnemi kar se tebi zi vredu, ti zaupam Drugač pa bolj take fantovske varjante, ala kake bagerje pa to, ker to je edin kar Neli zanima. Pri nas pač vozički in dojenčki laufajo samo pri Kristi. No, sej pri Neli tud voziček, sam sdamo tako, da je kristi not in laufa okol z njim Pa povej, a ti nakažem, al pa prinesem cd... Kar brez vsega pa ne bo šlo Petrušk, joj bogica Čimhitreje se pozdravite, ker je to menda boleč k sto Moja mami še dons, po 22 letih ne mara Lošinja zarad slinavke... Sem jst tam zbolela in smo šli domov in sem tulila menda čist celo pot... Majchy, tud pri vas upam da bo vseen vse vredu, mal krizice da ti pove da te ma rada in da je vseen rajš pri tebi. Barbara, če bom na dieti te zih pokličem v petek, pa sej te v vsakem primeru a prov? Bom mela v petek dopoldne čas po telefonu lapat k bom mogla čakat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.