Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 9:40:48
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Naša nočka je bla kr neki! Mala je vsake tolk časa čivkala, pa dudo je zgubila ene parkrat, pa še grlo me boli tko da Hvala za kavico! Sjmm - jest tud spisek pišem pa še duplo kocke moram dodat na spisek! Kolumbo mi imamo pa novo najljubro muziko, poje pa duda,duda http://www.youtube.com/watch?v=L-tHHJbSVl0&feature=related Perušk - tisto sm že videla nekej časa nazaj, pojma nimam kje bi se dalo dobit Lepo se mejte na srečanju! Naslednič ga pa naredite popoldne da lahko še midve prideva z Lariso! A katera že navaja otročka na kahlico? Pa na kozarček? Oz. slamico? No šibam na sončka! ja sj jst tud, sam zj k pa rabim, pa ni nikjer na razpolago. kahlica...ne še spljoh....noče...ja afna se ampak resno pa ne.... kozarček pa slamica pa pr nas že na polno laufa....za v vrtec pa tko mamo pa valjda tud še flašo...je bl izi :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 10:05:17
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....mislim da je imela sunny tak pasek .....malo imam v spominu da se naj bi kupilo tudi v DM-u simona.....naša pije po slamici,iz kozarčka le če ji ga kdo pomaga držat,kahlico uporablja pa kot igračo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2010 10:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 10:11:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PETRUŠK TAKOJ ZATE D NE POZABM: http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php Dan mama kolumbo hir , sm zutri prebrala d je ena naša oktoberka k je tko na turbo k jst pa isto ta tretjič noseča.....učeri rodila....tko d sm šla kr nazaj spat- za vsak slučaj Že včeri pooldne me je začela neki glava bolet....ponoč čisti dizast, ob 4h nism vedla a nej a nej , a nej z glavo u steno butam.......grdo grdo me je bolel....sm vzela en lekadol, pa Šime se mi je oddolžil za popodne , tko d me je eno uro maseru po hrbtu pa čoku po glavi d sm na pol spala, .....bilo bi še bl fino če nebi Rokso takoj uletu in se mi na trebuh naslanju....mulc ......ob 5h je še Majkl uletu, tko d sta šla pol clo oba u dnevno, midva pa še mal na stiskanje.....ob 5 30 smo mel družinski zajtrk , tko d smo mel u končni fazi ultra romnantiš morning . Ob 7h sm jih pelala v vrtec in via postla. Zdele je tablet spet spustu .....pol skočm pod tuš d si bučo operem, pol gremo pa ob 12h vsi kolegi skupi kropit....na pogreb je prepovedala, tko d ne gre noben. Popoldne bomo neki vrtičkal, da končno damo še okol mojih grmičkov rdeče sekance.....me je še svakinja klicala d grejo popoldne na njivo, upam samo d ob 14 05 ne bo telefon zvonil, nej še Šime pride....... SIMONA kahle nismo uporablal pri Majklu in če se bo dal jo tut zdej ne bomo, čeprou mam filing d jo bomo , ker ma Rokso 100% kontra fore in jo bo zihr hotu.....v vrtcu majo zdej ta nove , tko d se pomoje tut do novega leta ne bojo s tem ubadal.........po slamci pije že skor eno leto, iz kozarca odkar je v vrtcu- pol leta a sm še kej pozabla? tastar je že doma, tko d šibam čau ooo ful ti hvala kolumbo...sm vedla da boš ti mela čist točn info o tem
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 10:52:27
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr kahlice še ne uporabljamo, pri Nejcu je nismo bomo videli tokrat. Po slamici in iz kozarčka pa že nekaj časa pije Kolumbo 1.10 je men tud lep datum čebela sem ti še slikico tortice dolžna
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 10:57:12
|
|
|
|
Urša08
|
Še slikici mojih dveh sončkov iz sobotnega potepanja po Bledu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 11:31:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Še slikici mojih dveh sončkov iz sobotnega potepanja po Bledu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 11:44:55
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......vav full si dobro tortico naredila ......Nejc in Žiga sta pa itak taka cukra .....pa čist sta si podobna-Žiga je pomanjšan Nejc
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:04:55
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.... Pa še en dan uvajanja za nami...........jok,jok in jok....je pa tako,tukaj so vsi imeli,pred nami ki so uvajali in ti sedaj ko uvajamo,da kar pobegnemo in sem tudi js sedaj dvakrat to naredila,ker naj bi bilo učinkovito ampak,danes sem se pa dogovorila z vzgojiteljico,da midve nimava takega slovesa,da Pati vedno ve,da grem,kam grem in da pridem,ponavadi kmalu... in tako bo tudi ko jo bom pripeljala v vrtec...ker tak sistem ne klapa ne meni ne njej..vseeno pričakujem jok...vem da ji bo hudo...ampak vedela bo da mami gre in pride...ne pa zgine....Drugače pa imam,kljub temu,da je sedaj tako hudo...nekje zadaj občutek,da se bo našla tam,ujela ritem in spoznala da pridemo ponjo,vedno....moram ga imet .......... To življenje..................... Urša-Žiga in Nejc sta si res popolnoma podobna Sjmm- Lepo brati vaše dogodivščine...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:08:36
|
|
|
|
sjmm
|
zaloge nabavlene..zdej bi sam še enga fejst mladeniča d mi jih not zloži..pol še mene mau zmasira..k moj je čist preutrujen ..od česa že????...aja, včeri je bil tekom dneva neki velik varuška...ga je zvečer vrglo v ležečki ob 9h mi smo tud duplote kupil...uno škatlo s šerifom in dajzom Maj je bil u štacuni toooook tečn...se mi ni lubl za pol stvari sploh pogledat...sam najnujnejše zdej skuham...pol bom pa popoldne sebe pedanala k grem na remont urša...tortica tok kjut ...ta mala 2 pa sploh.... men je tud všeč 1.10......najina obletnica
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:10:22
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika, čebela, SURF hvala za pohvale SURF kolk časa se že uvaja Patricija? Pa super da si povedala vzgojiteljici da se boš od svoje pikice poslovila za kolk časa jo pa pustiš tam? A je skoz jok al se potolaži? Tamika a maš sedaj kaj več časa k maš vse 4 kralje na svojih delovnih mestih? čebela kdaj greš po Hano?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:12:41
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm hvala , hvala Pa super da ste zaloge nafilali, u pa Dajza ste kupli Men je tok čudno k je taka tišina, Žiga spi, Nejc bo pa danes prvič v vrtcu spal, me prav zanima kako bo šlo. Ga grem pa 15 čez dve iskat . Za kosilo bom pa palačinke spekla - masa je že narejena tko da bo tik tak
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:15:31
|
|
|
|
Čebel@
|
salt....kaj pa če bi ji pred vrati povedala da greš in da prideš nazaj....noter v igralnici je šunder in te verjetno sploh ne posluša sjmm....lohk prideš k meni na masažo-stopal urša....ob 14.00 ko se budijo in pomalicajo....včeraj je mirno počakala,da sodrugi zaspali,pol se je pa tudi ona ulegla in zaspala in je spala do 13.30,pol pa je itak na vrsti njen najlubši opravil-hrana
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:16:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Men je tok čudno k je taka tišina, Žiga spi, Nejc bo pa danes prvič v vrtcu spal, me prav zanima kako bo šlo. Ga grem pa 15 čez dve iskat . Za kosilo bom pa palačinke spekla - masa je že narejena tko da bo tik tak jaz se tudi ne morem navadit na tišino ......valda da bo pridno spal
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:23:27
|
|
|
|
SURF
|
Urša-tako ...prideva na zajtrk sva še skupaj...potem pa grem...za kako urco...danes je bil šele drugi dan....jutri bo tretji,jutri se bova poslovili,kot se ponavadi drugje....včeraj je rekla da se je malo tudi igrala,pustila pocartat... pravijo,da naj takoj gremo iz vrtca sem danes,jaz prišibala nazaj,ker sem v njenem nahrbtniku pustila mobitel....in potem sem obstala....bil je jok,tak močan,res obupan občutka ne znam opisat .... Tako pa urico na dan,vsak dan malo več...ker si trenutno to lahko privoščim........ Lep dan.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:28:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika a maš sedaj kaj več časa k maš vse 4 kralje na svojih delovnih mestih? NE zjutraj po razvozu kavica z , potem sva šla še po nova stikala za zunaj, gasa domov, itak cote, potem na igrišče po Marina, ker so imeli športni dan MS - Rakičan... zdaj sva juhico skuhala, pa kopalnico malo zribala ... kosilo, potem pa gasa v trgovino in ostale ... ob 16 verouk Marin , ob 17 Tian, mami ima v šoli sestanek za oba na isto uro ... BO ŠE PESTER DAN
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:30:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
aja, Tristan spi v vrtcu, grem okrog 14 po njega ... zjutraj ob slovesu je še jok, potem pa je ok ... počasi, upam, da bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:41:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 12:50:07
|
|
|
|
Urša08
|
SURF joj si kar predstavljam kako ti je upam, da se kmalu privadi. Tebi pa veliko, veliko da boš čim bolj močna čebela če bo Nejc tam spal nimam pojma, on že vsaj eno leto doma ne spi več raten kdaj izjemoma Tamika ni kej pester dan , tebi se bo najbrž šele oktobra malce sprostilo, ko ne bo toliko sestankov Jaz sem ravnokar spekla palačinke, kuhinja in dnevna sta pospravljeno - vsaj dokler Žiga ne vstane , tko da sedaj malce zabušavam. Pa mi kr paše. Sicer bi blo fino še par stvari narest ampak se mi ne da.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 13:18:15
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika.....vav res bizi dan urša......če ne bo spal,se bo pa igral jaz sem tudi dala v prestavo in pospravila .....zdej pa malo počijem,pol pa že počasi po škratka ......popoldan imam pa obiske najavljene-bomo verjetno kar zunaj na dvorišču,k je tko lep sonček
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 13:23:31
|
|
|
|
sjmm
|
naš sonček drnjoha...šolarjev še ni...a prvi bo vsak cajt stopu čez vrata...lačen, mami moj neki ene mere skup meče za pralnico jz mau papirje za plačilno listo poštimam, neki stvari plačam, pa ene parim mau zatežim zarad zamud s plačili pol pa sam še špagetke v vodo vržem popoldna...depilacija, frizura...ampak kr doma ..ma neki morm za oblečt zbrskat iz omare...itak mi nč ni prov k sm debela...sam neki morm najdt k bo gut za k dohtarji čebel@....sm kr mojga mau našimala..pa mi je hrbet zmasiral..kadar več dni skupi švoh spimo..pol me mau hrbtenica za..b..a simona...upam,da se Patijine solzice hitro posušijo in vama bo obema lažje tamika...itak bizi k strela ajde...grem kej narest..še nism dons nč pametnega
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 13:39:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Še slikici mojih dveh sončkov iz sobotnega potepanja po Bledu eeej vi se pa dostkrat po bledu sprehajate...kaj pa mate tam?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 13:40:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke.... Pa še en dan uvajanja za nami...........jok,jok in jok....je pa tako,tukaj so vsi imeli,pred nami ki so uvajali in ti sedaj ko uvajamo,da kar pobegnemo in sem tudi js sedaj dvakrat to naredila,ker naj bi bilo učinkovito ampak,danes sem se pa dogovorila z vzgojiteljico,da midve nimava takega slovesa,da Pati vedno ve,da grem,kam grem in da pridem,ponavadi kmalu... in tako bo tudi ko jo bom pripeljala v vrtec...ker tak sistem ne klapa ne meni ne njej..vseeno pričakujem jok...vem da ji bo hudo...ampak vedela bo da mami gre in pride...ne pa zgine....Drugače pa imam,kljub temu,da je sedaj tako hudo...nekje zadaj občutek,da se bo našla tam,ujela ritem in spoznala da pridemo ponjo,vedno....moram ga imet .......... To življenje..................... Urša-Žiga in Nejc sta si res popolnoma podobna Sjmm- Lepo brati vaše dogodivščine... hehe...tud jst sm rekla, da ne bom ušla....se mi zdi to res bolj človeška varianta, da se posloviš, pa glih tko v obeh primerih joka, sam tle nima občutka da si ga zapustu...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 14:28:31
|
|
|
|
petrušk_
|
čebel@ dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 15:16:55
|
|
|
|
birdy
|
Sam na hitr se javim, ker je Neli na poti domov pa se bom pol bolj težko. Ce dan sem že pokonc, zjutri šla h G po napotnico in takoj na cukr test. V petek grem spet, ta dolga varjanta, ker je bil cukr previsok. Hja, tale nosečnost mi bo dala vetra za obe nazaj. Pol sem pa dam prišla za pol ure, počakala mat da me je peljala v trgovino, pa domov, pol smo zložil v omare, no, zdej je pa že tok ura. Urša, tamaledva sta pa res luštna, pa na sliki bolj podobna zgledata kot sta dejansko v živo, vsaj men se tko zdi. Ostalo pa zvečer...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.