|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
14.9.2010 6:58:41   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.9.2010 7:04:09   
Urša08
Tamika jutrouser posted image prva slikica odlična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je Tristan v vrtcu? Že spi?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.9.2010 7:06:01   
Urša08
Mi smo včeraj vsi zgodaj omagali, tamaledva mal čez 8, midva pa mal čez 9. Pa mi kr paše malce spanje podaljšatuser posted image . Nejc na poti v vrtec, moj v službo, Žiga je pa ves zaboj kock stresu na tla in se igra. Aja jaz sem pa pri kaviciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.9.2010 7:09:21   
Urša08
Glede srečanja: a ma katera kaj proti če bi bilo v Kranjskem merkatorju (maš otroke bolj na oku)? Dejte povedat.

Sjmm Jan ma pa že oboževalke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok kjut user posted image

Ajvy ja včeraj je bilo lepo popoldan in je blo super it vn, bi blo škoda bit notri. Pridna Tarja na avtobusuuser posted image user posted image user posted image

Onasiss
sem se kr nasmejala tvojmu Tajsonu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.9.2010 7:23:15   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli..user posted image

Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zatouser posted image ....hvala.

ko da bi našo zgodbo brala :(
pa je zj že mal boljš....sam kaj ko je včeri pa zbolela.....je mela zvečer 39 vročine...sm ji dala svečko ji eno uro ni niti prijela....zj zjutraj ko se je zbudila je mela pa 37,8user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.9.2010 7:23:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro......

sjmm.
...super za krasno crkljanje...upam,da je bila mirna nočka....
..evo refill energije

KOlumbo...fino krasno počivaj.....jutr greva pa na kavo..a je prav?

Urša
.....kolk sem vesela za vas, da je NEjc lepo vse sprejel....bravo.....

Čebela.....lepo naj speljejo tudi spanje danes....
LEpo se naglej na NS
Glede noric...uf....to je pa res skrb....potem se pa na daleč izogibaj vseh ki jih imajo..pa prosi v vrtcu (to sem storila jaz med user posted image in potem ko smo imeli novorjenčico ), da če so lahko tako zelo prijazne, da te obveščajo o vsakem primeru kake bolj hue bolezni....sem bila vedno tko lepo obveščena, da sem jima še zdej full hvaležna....res...

petrušk.
....če se vidva že pogovarjata ,da jo bosta dala naslednje leto , ona to že ve....upam,da bosta vztrajala do konca.....in da čimprej začnete brez joka hodit v vrtec...držim pesti....da se vse lepo izteče....
Sicer pa ....itak da naredita ,tako da boste vi zadovoljni....držim pesti ,da najdete pravo pot....

Tisa se tut ni nikoli crkljala...prve pol leta sploh ne....potem pa se je ....kar sama hodila crkljat..ampak samo takrat kadar je ona tko hotela....user posted image user posted image user posted image

sj včer je blo boljš, sam kaj ko je zj pa zbolelauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.9.2010 7:26:44   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy če sem iskrena preoblačim postelje tam na 3 - 4 tedne razen če so kej umazane, nesreča,...

ojeje....sm pa mislla da sm zanikrna...dobr jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.9.2010 7:36:49   
petrušk_
v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni...

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.9.2010 7:56:27   
Čebel@
morgenuser posted image

knedelj je že v vrtcuuser posted image spali smo odličnouser posted image jaz si kuham čaj(cev pisker)user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.9.2010 7:56:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

v glavnem....mi mamo vročino na polno....upam, da kmalu mine...res se nas lneki drži zadnje dni...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.9.2010 8:22:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo

hvala in super za hanči...pa škoda, da nisi mela včer ns....smo vsi težko čakal rezultatuser posted image user posted image user posted image

kako si drugač? kaj manj bruhaš?
jst sm ugotovila, da mi največ problemov s slabostjo nardi folna kislina....sm jo začela jemat zvečer in sm čez dan res veliiikoooo bolje

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.9.2010 8:33:03   
sjmm
jutro!!

noč en mau skozlana...jz povožena...že tko sm do pol1h buljila en film...pol se je pa >Maj odloču d noč ne bo preveč mirnauser posted image user posted image

sam Maj je zdej k rožca...jz pa ubijam za kofeuser posted image

petrušk...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bogico evo!!!

onassis...tvoj tajson pa ni kr tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@...super za hanči!!!! važn d je zdrava!!!!

urša....super za spančkanje!!! kdaj pa z Žigcem začneta??

pri nas dons itak šoping dan, kosilo...špageti s paradižnikom na brzino, ker mam kuhne te dni poln kufer, pozn popoldne mam pa jz G...tko d dan je že splaniran...v bistvuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.9.2010 8:34:50   
Čebel@

hvala in super za hanči...pa škoda, da nisi mela včer ns....smo vsi težko čakal rezultatuser posted image user posted image user posted image

jst sm ugotovila, da mi največ problemov s slabostjo nardi folna kislina....sm jo začela jemat zvečer in sm čez dan res veliiikoooo bolje

Hani zjutraj porinem enga baby borna v roke in je čist srečna cel dopoldanuser posted image user posted image .......sem se jaz tudi full veselila NS,ampak nimaš kajuser posted image .....mi je dala najprej datum v četrtek,ampak imam glih takrat sestanek v vrtcu,tko da bom zdej na NS noseča 13t5duser posted image ......načeloma sem ok-bruhanje je le občasnouser posted image .....jaz pa kar pozabljam na folnouser posted image user posted image .....grem takoj eno tabletko vzetiuser posted image ......kok si pa ti zdej user posted image ?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.9.2010 8:36:33   
Čebel@
sjmm......evo malo virtualne user posted image user posted image user posted image  zateuser posted image user posted image user posted image .....Hani teče iz noska,ampak to je pač normalnouser posted image ........dober opravi pri Guser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.9.2010 8:38:07   
Urša08
Petrušk boga Evi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre vročinca čim prej stran

čebela super da je Hana rada v vrtcu user posted image user posted image user posted image

Sjmm hitr en kofetek spij da te zbudi in da mal energije. Z Žigom začneva v četrtek , imava skupno urco.

Me je pa prov strah k se mi zdi, da so vsi malčki palčki zboleli do sedajuser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.9.2010 8:40:44   
Urša08
Midva z Žigom sva pojedla zajtrk - sva mela kar čokolešnikuser posted image . Kuhinja je pospravljena, kocke še kar povsod, pa tamle me en spet vabi na zmenek ampak ne vem če se mi dauser posted image .

Današnji dan mamo mi tud že kar splanirano, v laboratorij morm odnest blato od Žiga, po Nejca v vrtec, pa v šoping mormo it mal v dm in baby center. Morm Žigu par stvari kupit za v vrtec.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.9.2010 8:44:08   
petrušk_

Hani zjutraj porinem enga baby borna v roke in je čist srečna cel dopoldanuser posted image user posted image .......sem se jaz tudi full veselila NS,ampak nimaš kajuser posted image .....mi je dala najprej datum v četrtek,ampak imam glih takrat sestanek v vrtcu,tko da bom zdej na NS noseča 13t5duser posted image ......načeloma sem ok-bruhanje je le občasnouser posted image .....jaz pa kar pozabljam na folnouser posted image user posted image .....grem takoj eno tabletko vzetiuser posted image ......kok si pa ti zdej user posted image ?

ja to pa le pejt vzet...sam da nauš pol spet user posted image ...
ene 8-9 tednov sm zdaj...v sredo mam pregled, pa bom točno zvedla kako in kaj

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.9.2010 8:45:25   
petrušk_

Petrušk boga Evi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre vročinca čim prej stran

čebela super da je Hana rada v vrtcu user posted image user posted image user posted image

Sjmm hitr en kofetek spij da te zbudi in da mal energije. Z Žigom začneva v četrtek , imava skupno urco.

Me je pa prov strah k se mi zdi, da so vsi malčki palčki zboleli do sedajuser posted image .

hvala urša...ti pa tud dobro opravi svoj polni dan dons

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.9.2010 8:55:10   
Čebel@
urša.......naj te ne bo strah že v naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ......dej mi povej kako si ulovila Žigovo blato?......dober šopingerejuser posted image user posted image

petrušk.....jutr ali naslednji teden?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.9.2010 8:56:30   
petrušk_

urša.......naj te ne bo strah že v naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ......dej mi povej kako si ulovila Žigovo blato?......dober šopingerejuser posted image user posted image

petrušk.....jutr ali naslednji teden?

naslednji teden

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.9.2010 9:08:32   
sjmm
evo kofe u rit...listek za štacuno napisan...zdej pa gremo počas...sam morm jz mau fasade gor nametatuser posted image

kje pa mama kolumbo skače???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.9.2010 9:13:09   
Urša08
čebela Žigu sem blato kar iz pleničke vzela, ko se je pokakal. Saj ti dajo tisto epruvetko k ma tako mini žličko pa not nafilašuser posted image user posted image user posted image

Sjmm u
spešen šoping user posted image a ta teden maš pa tvojga kr skoz na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.9.2010 9:14:28   
petrušk_
eeeejjj bejbe....ma kera še link kje se naroči tisti "pasek" da svoje hlače razširiš, da so ti še en čas prav?? včasih se je pr neckermannu dal to naročit, zj pa ne najdem več....alpa če ma mogoče kera za prodat????
hvala hvala hvala za info

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.9.2010 9:17:00   
sjmm

čebela Žigu sem blato kar iz pleničke vzela, ko se je pokakal. Saj ti dajo tisto epruvetko k ma tako mini žličko pa not nafilašuser posted image user posted image user posted image

Sjmm u
spešen šoping user posted image a ta teden maš pa tvojga kr skoz na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image

lušno delo z žličkouser posted image user posted image user posted image

ja,moj je mau doma, mau ke okol...je neki med 2 deli..pa ma mau frej...sej jz pa še več dela k ponavad k ni ustaljene rutineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.9.2010 9:35:28   
simonakr
Dan! Naša nočka je bla kr neki! Mala je vsake tolk časa čivkala, pa dudo je zgubila ene parkrat, pa še grlo me boli tko da user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico! 

Sjmm - jest tud spisek pišem pa še duplo kocke moram dodat na spisek!

Kolumbo mi imamo pa novo najljubro muziko, poje pa duda,duda user posted image  
http://www.youtube.com/watch?v=L-tHHJbSVl0&feature=related

Perušk - tisto sm že videla nekej časa nazaj, pojma nimam kje bi se dalo dobit user posted image

Lepo se mejte na srečanju! Naslednič ga pa naredite popoldne da lahko še midve prideva z Lariso!

user posted image A katera že navaja otročka na kahlico? Pa na kozarček? Oz. slamico? user posted image

No šibam na sončka! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.