|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
14.9.2010 9:40:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan! Naša nočka je bla kr neki! Mala je vsake tolk časa čivkala, pa dudo je zgubila ene parkrat, pa še grlo me boli tko da user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico! 

Sjmm - jest tud spisek pišem pa še duplo kocke moram dodat na spisek!

Kolumbo mi imamo pa novo najljubro muziko, poje pa duda,duda user posted image  
http://www.youtube.com/watch?v=L-tHHJbSVl0&feature=related

Perušk - tisto sm že videla nekej časa nazaj, pojma nimam kje bi se dalo dobit user posted image

Lepo se mejte na srečanju! Naslednič ga pa naredite popoldne da lahko še midve prideva z Lariso!

user posted image A katera že navaja otročka na kahlico? Pa na kozarček? Oz. slamico? user posted image

No šibam na sončka! 

ja sj jst tud, sam zj k pa rabim, pa ni nikjer na razpolago.

kahlica...ne še spljoh....noče...ja afna se ampak resno pa ne....user posted image user posted image user posted image
kozarček pa slamica pa pr nas že na polno laufa....za v vrtec pa tko mamo pa valjda tud še flašo...je bl izi :)user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.9.2010 10:05:17   
Čebel@
petrušk.....mislim da je imela sunny tak pasekuser posted image .....malo imam v spominu da se naj bi kupilo tudi v DM-uuser posted image

simona.....naša pije po slamici,iz kozarčka le če ji ga kdo pomaga držat,kahlico uporablja pa kot igračouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:07:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.9.2010 10:11:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK TAKOJ ZATE D NE POZABM:
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php

Dan mama kolumbo hiruser posted image , sm zutri prebrala d je ena naša oktoberka k je tko na turbo k jst pa isto ta tretjič noseča.....učeri rodila....tko d sm šla kr nazaj spat- za vsak slučajuser posted image

Že včeri pooldne me je začela neki glava bolet....ponoč čisti dizast, ob 4h nism vedla a nejuser posted image user posted image user posted image  a nejuser posted image , a nej z glavo u steno butam.......grdo grdo me je bolel....sm vzela en lekadol, pa Šime se mi je oddolžil za popodneuser posted image , tko d me je eno uro maseru po hrbtu pa čoku po glavi d sm na pol spala, .....bilo bi še bl fino če nebi Rokso takoj uletu in se mi na trebuh naslanju....mulcuser posted image ......ob 5h je še Majkl uletu, tko d sta šla pol clo oba u dnevno, midva pa še mal na stiskanje.....ob 5 30 smo mel družinski zajtrkuser posted image , tko d smo mel u končni fazi ultra romnantiš morninguser posted image user posted image user posted image . Ob 7h sm jih pelala v vrtec in via postla.

Zdele je tablet spet spustuuser posted image user posted image user posted image .....pol skočm pod tuš d si bučo operem, pol gremo pa ob 12h vsi kolegi skupi kropit....na pogreb je prepovedala, tko d ne gre noben.

Popoldne bomo neki vrtičkal, da končno damo še okol mojih grmičkov rdeče sekance.....me je še svakinja klicala d grejo popoldne na njivo, upam samo d ob 14 05 ne bo telefon zvonil, nej še Šime pride.......

SIMONA kahle nismo uporablal  pri Majklu in če se bo dal jo tut zdej ne bomo, čeprou mam filing d jo bomouser posted image , ker ma Rokso 100% kontra fore in jo bo zihr hotu.....v vrtcu majo zdej ta noveuser posted image user posted image user posted image , tko d se pomoje tut do novega leta ne bojo s tem ubadal.........po slamci pije že skor eno leto, iz kozarca odkar je v vrtcu- pol leta

a sm še kej pozabla?

tastar je že doma, tko d šibam

čau

ooo ful ti hvala kolumbo...sm vedla da boš ti mela čist točn info o temuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.9.2010 10:52:27   
Urša08
Simonakr kahlice še ne uporabljamo, pri Nejcu je nismo bomo videli tokrat. Po slamici in iz kozarčka pa že nekaj časa pijeuser posted image

Kolumbo 1.10 je men tud lep datumuser posted image

čebela sem ti še slikico tortice dolžna
user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.9.2010 10:57:12   
Urša08
Še slikici mojih dveh sončkov iz sobotnega potepanja po Bledu
user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.9.2010 11:31:58   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.9.2010 11:44:55   
Čebel@
urša.......vav full si dobro tortico naredilauser posted image user posted image ......Nejc in Žiga sta pa itak taka cukrauser posted image user posted image .....pa čist sta si podobna-Žiga je pomanjšan Nejcuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.9.2010 12:04:55   
SURF
Pozdravčke....
Pa še en dan uvajanja za nami...........jok,jok in jok....je pa tako,tukaj so vsi imeli,pred nami ki so uvajali in ti sedaj ko uvajamo,da kar pobegnemouser posted image in sem tudi js sedaj dvakrat to naredila,ker naj bi bilo učinkovitouser posted image ampak,danes sem se pa dogovorila z vzgojiteljico,da midve nimava takega slovesa,da Pati vedno ve,da grem,kam grem in da pridem,ponavadi kmalu... in tako bo tudi ko jo bom pripeljala v vrtec...ker tak sistem ne klapa ne meni ne njej..vseeno pričakujem jok...vem da ji bo hudo...ampak vedela bo da mami gre in pride...ne pa zgine....Drugače pa imam,kljub temu,da je sedaj tako hudo...nekje zadaj občutek,da se bo našla tam,ujela ritem in spoznala da pridemo ponjo,vedno....moram ga imetuser posted image ..........
To življenje.....................

Urša-Žiga in Nejc sta si res popolnoma podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo brati vaše dogodivščine...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.9.2010 12:08:36   
sjmm
zaloge nabavlene..zdej bi sam še enga fejst mladeniča d mi jih not zloži..pol še mene mau zmasira..k moj je čist preutrujen ..od česa že????...aja, včeri je bil tekom dneva neki velik varuška...ga je zvečer vrglo v ležečki ob 9huser posted image user posted image

mi smo tud duplote kupil...uno škatlo s šerifom in dajzomuser posted image user posted image user posted image

Maj je bil u štacuni toooook tečn...se mi ni lubl za pol stvari sploh pogledat...sam najnujnejše

zdej skuham...pol bom pa popoldne sebe pedanala k grem na remontuser posted image user posted image

urša...tortica tok kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ta mala 2 pa sploh....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je tud všeč 1.10......najina obletnicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.9.2010 12:10:22   
Urša08
Tamika, čebela, SURF hvala za pohvale user posted image

SURF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk časa se že uvaja Patricija? Pa super da si povedala vzgojiteljici da se boš od svoje pikice poslovila user posted image user posted image user posted image za kolk časa jo pa pustiš tam? A je skoz jok al se potolaži?

Tamika a maš sedaj kaj več časa k maš vse 4 kralje na svojih delovnih mestih?

čebela kdaj greš po Hano?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.9.2010 12:12:41   
Urša08
Sjmm hvala , hvala user posted image Pa super da ste zaloge nafilali, u pa Dajza ste kupli user posted image user posted image user posted image

Men je tok čudno k je taka tišina, Žiga spi, Nejc bo pa danes prvič v vrtcu spal, me prav zanima kako bo šlo. Ga grem pa 15 čez dve iskatuser posted image . Za kosilo bom pa palačinke spekla - masa je že narejena tko da bo tik tak user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.9.2010 12:15:31   
Čebel@
salt....kaj pa če bi ji pred vrati povedala da greš in da prideš nazaj....noter v igralnici je šunder in te verjetno sploh ne posluša

sjmm....lohk prideš k meni na masažo-stopaluser posted image

urša....ob 14.00 ko se budijo in pomalicajo....včeraj je mirno počakala,da sodrugi zaspali,pol se je pa tudi ona ulegla in zaspala in je spala do 13.30,pol pa je itak na vrsti njen najlubši opravil-hranauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.9.2010 12:16:34   
Čebel@

Men je tok čudno k je taka tišina, Žiga spi, Nejc bo pa danes prvič v vrtcu spal, me prav zanima kako bo šlo. Ga grem pa 15 čez dve iskatuser posted image . Za kosilo bom pa palačinke spekla - masa je že narejena tko da bo tik tak user posted image

jaz se tudi ne morem navadit na tišinouser posted image user posted image ......valda da bo pridno spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.9.2010 12:23:27   
SURF
Urša-tako ...prideva na zajtrk sva še skupaj...potem pa grem...za kako urco...danes je bil šele drugi dan....jutri bo tretji,jutri se bova poslovili,kot se ponavadi drugje....včeraj je rekla da se je malo tudi igrala,pustila pocartat... pravijo,da naj takoj gremo iz vrtca sem danes,jaz prišibala nazaj,ker sem v njenem nahrbtniku pustila mobitel....in potem sem obstala....bil je jok,tak močan,res obupanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image občutka ne znam opisatuser posted image ....
Tako pa urico na dan,vsak dan malo več...ker si trenutno to lahko privoščim........

Lep dan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.9.2010 12:28:56   
TAMIKA3

Tamika a maš sedaj kaj več časa k maš vse 4 kralje na svojih delovnih mestih?

NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zjutraj po razvozu kavica z user posted image , potem sva šla še po nova stikala za zunaj, gasa domov, itak cote, potem na igrišče po Marina, ker so imeli športni dan MS - Rakičan... zdaj sva juhico skuhala, pa kopalnico malo zribala ... kosilo, potem pa gasa v trgovino in ostale user posted image user posted image user posted image ... ob 16 verouk Marin , ob 17 Tian, mami ima v šoli sestanek za oba na isto uro ... BO ŠE PESTER DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.9.2010 12:30:08   
TAMIKA3
aja, Tristan spi v vrtcu, grem okrog 14 po njega ... zjutraj ob slovesu je še jok, potem pa je ok ... počasi, upam, da bo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.9.2010 12:41:22   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.9.2010 12:50:07   
Urša08
SURF joj si kar predstavljam kako ti jeuser posted image user posted image user posted image upam, da se kmalu privadi. Tebi pa veliko, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš čim bolj močna

čebela če bo Nejc tam spal nimam pojma, on že vsaj eno leto doma ne spi več raten kdaj izjemomauser posted image user posted image user posted image

Tamika ni kej pester dan , tebi se bo najbrž šele oktobra malce sprostilo, ko ne bo toliko sestankovuser posted image

Jaz sem ravnokar spekla palačinke, kuhinja in dnevna sta pospravljeno - vsaj dokler Žiga ne vstaneuser posted image user posted image user posted image , tko da sedaj malce zabušavam. Pa mi kr paše. Sicer bi blo fino še par stvari narest ampak se mi ne da.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.9.2010 13:18:15   
Čebel@
tamika.....vav res bizi danuser posted image user posted image

urša......če ne bo spal,se bo pa igraluser posted image

jaz sem tudi dala v prestavo in pospravilauser posted image .....zdej pa malo počijem,pol pa že počasi po škratkauser posted image user posted image user posted image ......popoldan imam pa obiske najavljene-bomo verjetno kar zunaj na dvorišču,k je tko lep sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.9.2010 13:23:31   
sjmm
naš sonček drnjoha...šolarjev še ni...a prvi bo vsak cajt stopu čez vrata...lačen, mamiuser posted image

moj neki ene mere skup meče za pralnico

jz mau papirje za plačilno listo poštimam, neki stvari plačam, pa ene parim mau zatežim zarad zamud s plačili

pol pa sam še špagetke v vodo vržem

popoldna...depilacija, frizura...ampak kr domauser posted image ..ma neki morm za oblečt zbrskat iz omare...itak mi nč ni prov k sm debela...sam neki morm najdt k bo gut za k dohtarjiuser posted image

čebel@....sm kr mojga mau našimala..pa mi je hrbet zmasiral..kadar več dni skupi švoh spimo..pol me mau hrbtenica za..b..auser posted image

simona...upam,da se Patijine solzice hitro posušijo in vama bo obema lažje user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...itak bizi k strelauser posted image

ajde...grem kej narest..še nism dons nč pametnegauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.9.2010 13:39:09   
petrušk_

user posted image

user posted image

eeej vi se pa dostkrat po bledu sprehajate...kaj pa mate tam?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.9.2010 13:40:29   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....
Pa še en dan uvajanja za nami...........jok,jok in jok....je pa tako,tukaj so vsi imeli,pred nami ki so uvajali in ti sedaj ko uvajamo,da kar pobegnemouser posted image in sem tudi js sedaj dvakrat to naredila,ker naj bi bilo učinkovitouser posted image ampak,danes sem se pa dogovorila z vzgojiteljico,da midve nimava takega slovesa,da Pati vedno ve,da grem,kam grem in da pridem,ponavadi kmalu... in tako bo tudi ko jo bom pripeljala v vrtec...ker tak sistem ne klapa ne meni ne njej..vseeno pričakujem jok...vem da ji bo hudo...ampak vedela bo da mami gre in pride...ne pa zgine....Drugače pa imam,kljub temu,da je sedaj tako hudo...nekje zadaj občutek,da se bo našla tam,ujela ritem in spoznala da pridemo ponjo,vedno....moram ga imetuser posted image ..........
To življenje.....................

Urša-Žiga in Nejc sta si res popolnoma podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo brati vaše dogodivščine...

hehe...tud jst sm rekla, da ne bom ušla....se mi zdi to res bolj človeška varianta, da se posloviš, pa glih tko v obeh primerih joka, sam tle nima občutka da si ga zapustu...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.9.2010 14:28:31   
petrušk_
čebel@
dj mi pliz povej kako je pr vas zgledal k je mela hanči vročino...je tud kr par dni trajal ane?? k eva ma na isto foro....okrog 39....že 2 dni.....pa še smrka pa čist mal kašlja.....je blo pr vas tud tko...pliz povej, da vem kolk časa bo še hudo

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.9.2010 15:16:55   
birdy
Sam na hitr se javim, ker je Neli na poti domov pa se bom pol bolj težko. Ce dan sem že pokonc, zjutri šla h G po napotnico in takoj na cukr test. V petek grem spet, ta dolga varjanta, ker je bil cukr previsok. Hja, tale nosečnost mi bo dala vetra za obe nazaj. Pol sem pa dam prišla za pol ure, počakala mat da me je peljala v trgovino, pa domov, pol smo zložil v omare, no, zdej je pa že tok ura.
Urša, tamaledva sta pa res luštna, pa na sliki bolj podobna zgledata kot sta dejansko v živo, vsaj men se tko zdi. Ostalo pa zvečer...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.