ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada si kaj bolje danes? ne, še slabše, masaže ni bilo, k vsemu je pa prav fajn prispeval še moj , obljubil je, da bo najkasneje do 5 doma včeraj, ker je moral nujno s kolegi na pijačo (pa saj, logično, letos se še sploh niso videli ) in je prišel 10 minut pred 7. spičila sva se prav grdo, ker je bilo meni vsega dovolj. že 3 mesece sem bolj ali manj zaprta v hiši, vsa komunikacija z zunanjim svetom mi je ta prekl internet in pa moja starša (saj je ok družba, ampak vmes so skoraj 3 generacije), ter otroka. kolegice so očitno pozabile name, ker odkar sem jaz nehala klicat tudi mene nobena več ne pokliče, da bi pa se katera na obisku oglasila je pa itak že znanstvena fantastika. v petek sem šla za eno slabo uro v službo malo poklepetat in včeraj mi je moj to pod nos vrgel, da kako pa lahko jaz njega obsojam, ko pa sem jaz tudi šla v petek na pijačo (ja, ful sem se napila, pa cel dan me ni bilo - v bistvu sem šla teti v dom voščit novo leto, pa pri sodelavkah sem pol ure poklepetala). pa da ne boste mislile, da ga hočem doma privezat na sebe. sem mu že milijonkrat rekla, da zaradi mene lahko gre vsak dan na pijačo, ampak naj bo to ena pijača, ne pa od 2 popoldne pa do 7 zvečer. no, tak, dala sem iz sebe, zdaj grem pa spat, ker sem totalno hin in se prav bojim, da zapadem v depresijo, saj se mi vsake toliko oči kar napolnijo s solzami aja, Adam tudi ful uživa v knjižnici, prakticiramo to že dolgo, saj jo redno obiskuje Nuša.