|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
7.1.2009 8:33:09   
ada2
dobro jutro!

zaenkrat kaže malo boljše z mojim križem, upam, da tudi res bo boljšeuser posted image

Nina uživaj na smučanjuuser posted image

petarda jaz sem si adidaske zavezala 1x poleti, zdaj jih pa kar zavezane na žlico obuvamuser posted image user posted image user posted image pa nič drugega. sem kot ena sirota jerica pri obutvi, odkar sem pokopala martinske nimam več pametne zimske obutveuser posted image .
brila pa se že tudi celo večnost nisem in sem v noge videt kot naša Aša (novofundlandecuser posted image ), cel projekt mi je zrezat nohte na nogah in že pri tem se tako zadiham, da mi potem mine do vsega ostalega lišpanjauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.1.2009 8:53:15   
*bubi*
dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz pa moram jutri nujno k zobozdravniku...sem danes spet zagrizla v živc (prvič sem že v soboto na poti do bubike...na Trojanah) in sem videla vse zvezde...tak, da res moram it....samo se mi res ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne govori, jaz sem čisto šokirana nad javnim zobozdravstvom user posted image

zdaj sem iskala novega zobozdravnika.... je že problem najt enega, ki sprejema.... potem pa mi reče, da je čakalna doba 1 leto user posted image user posted image  kaj pa če boli zob? Ja, vzamemo, samo plombe ne bo naredil user posted image  
a pol ti zvrta in te naroči čez 1 leto za plombo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.1.2009 8:53:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No sem se odločila... ...grem smučat user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.1.2009 8:56:12   
*bubi*
jaz pa do konca nisem imela težav z vezalkami user posted image  Pri bubiju se spomnim, da mi je občasno user posted image  čevlje zavezal user posted image . Zdaj pa me trebuh sploh ni motil, prav fajn mi je bilo z njim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.1.2009 9:02:18   
ada2
zobozdravnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image tisto nujno zlo, ki pač mora obstajati.... poleg tega sem se z enim tu pri nas pošteno skregala po službeni dolžnosti, ker se je dobesedno norca delal iz ene naše stanovalke, jo najprej naročil in seveda obljubil, da ji bo protezo naredil, ko pa sva z revo ubogo prišle do njega in je ugotovil, da je gospa "po kapi" in da ne more govoriti je pa rekel, da se on s tem ne bo zajebavaluser posted image user posted image user posted image in to pred polno čakalnico!!!! potem mi je pa ena gospa prišepnila, da bi mogla kaj prinest, da potem bi naju pa vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image je prišlo vse skupaj tako daleč, da sem bila pri direktorici na zagovoru, nazadnje pa se je direktorica TD opravičila naši direktorci in meni ter tej stanovalki. tisti zobar pa me je še teden kasneje na trgu sredi mesta "napadel" zakaj sem ga zatožilauser posted image user posted image user posted image user posted image

eh, če se spomnim mi kar dlake pokonci grejo

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.1.2009 13:53:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz pa do konca nisem imela težav z vezalkami user posted image  Pri bubiju se spomnim, da mi je občasno user posted image  čevlje zavezal user posted image . Zdaj pa me trebuh sploh ni motil, prav fajn mi je bilo z njim user posted image

Itak, če si pa v natikačih hodila user posted image user posted image user posted image ....jaz pri petarditu nisem imela nobenih problemov, ker sem imela tudi ene fajn teniske za nataknit....samo je bilo do zadnjega lepo vreme...zdaj pa ne morem v teniskah recimo k zobarju user posted image ...ali pa ginekologu user posted image .... no...saj za silo še gre...ko pa ne bo šlo več, bom pa samo še doma user posted image

Danes pa taaaak lep sonček zunaj user posted image ...sva šla s petarditom kar parkrat gor in dol po vasi...samo kaj user posted image  ko ni nobenega pločnika, predaleč v hosto si pa ne upam user posted image ....zdaj spi, juhica že čaka, potem pa k zobarju...če bo moj lahko prej končal...jaz itak najraje nebi šla...ker danes mi je pa že dobro user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, pa vam napišem potem še mojo izkušnjo z zobarji...čeprav moram rečt, da do zdaj sem bila ful zadovoljna s svojo zobozdravnico. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.1.2009 13:54:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zobozdravnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image tisto nujno zlo, ki pač mora obstajati.... poleg tega sem se z enim tu pri nas pošteno skregala po službeni dolžnosti, ker se je dobesedno norca delal iz ene naše stanovalke, jo najprej naročil in seveda obljubil, da ji bo protezo naredil, ko pa sva z revo ubogo prišle do njega in je ugotovil, da je gospa "po kapi" in da ne more govoriti je pa rekel, da se on s tem ne bo zajebavaluser posted image user posted image user posted image in to pred polno čakalnico!!!! potem mi je pa ena gospa prišepnila, da bi mogla kaj prinest, da potem bi naju pa vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image je prišlo vse skupaj tako daleč, da sem bila pri direktorici na zagovoru, nazadnje pa se je direktorica TD opravičila naši direktorci in meni ter tej stanovalki. tisti zobar pa me je še teden kasneje na trgu sredi mesta "napadel" zakaj sem ga zatožilauser posted image user posted image user posted image user posted image

eh, če se spomnim mi kar dlake pokonci grejo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....enkrat bo že dobil, kar mu pripada user posted image user posted image ...mene tudi razjezijo taki ljudje in taki odnosi do bolnih, starejših, nemočnih...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.1.2009 13:57:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

brila pa se že tudi celo večnost nisem in sem v noge videt kot naša Aša (novofundlandecuser posted image ), cel projekt mi je zrezat nohte na nogah in že pri tem se tako zadiham, da mi potem mine do vsega ostalega lišpanjauser posted image

aha...meni pa noge še grejo skozi brez problemov user posted image user posted image user posted image user posted image .... mi je pa že problem pobrit se spodaj....user posted image ....no, zaenkrat z dobro voljo še gre...ko ne bo šlo več...bo pa user posted image  vskočil user posted image ....jao, jao...kakšne mava...naju bodo novembrke napodile na kak drug forum user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.1.2009 17:27:38   
petarda
Prišla od zobarja, zdaj še pod vplivom inekcije, tako da boli me nič user posted image ...se bom pa najverjetneje spravila v posteljo zdaj user posted image ....mi je pa zrihtala zob, pobrala ven živce ( nisem pa ziher, če vseuser posted image , nisem pa dosti spraševala, ker sem imela nabuhana ustauser posted image ), zaflikala in me naročila aprila za naprej....sta pa obe prijazni...sestra in zdravnica user posted image ....sta me vzeli kljub temu, da me ne boli stalno in da me ni bolelo ponoči....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.1.2009 22:55:28   
Urša
Danes smo šli drsat na jezero. Jaka je obul Nikine drsalke in kar naenkrat dojel kako se drsa, sploh nisem mogla verjet, ker prejšnjič, ko je bil prvič na drsalkah, je bil kot teliček. user posted image  Zdaj pa čisto sam, sploh ni več rabil, da ga držim za roke in precej pogumen, je na vsake toliko padel in se celo sam pobral. user posted image  Smo šli potem kar drsalke zanj kupit in jutri gremo spet! user posted image

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.1.2009 2:37:56   
petarda
Je pa dober Jaka user posted image user posted image user posted image user posted image ....a si dala dve slikici goruser posted image ...ker 1. mi ne pokažeuser posted image

Drgač pa ja....zob me boliuser posted image ...saj...če bi spala bi bilo verjetno ok, pa je imel petardito nočne pohode...user posted image ...grem zdaj nazaj v posteljo in upam, da nehauser posted image

Je pa zunaj fuuuuuul pobelilo.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.1.2009 2:39:45   
petarda
Sedaj sem pa videla tudi 1.slikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.1.2009 8:24:12   
*bubi*
dobro jutro user posted image

user posted image  Jaka user posted image  
Jaz sem kot otrok drsala in so bile obvezne rokavice - predvsem iz varnostnih razlogov.

petarda user posted image  da se čim prej pozdravi zob. Jaz bom pa še 1 mesec čakala user posted image

No, mi smo danes super spali, bubika mi je prizanesla z nočnim hranjenjem user posted image  Razmišljam, da bi jo navadila brez mleka ponoči, za začetek bi ji recimo dala malo čaja, če dudka ne bi pomagala. Potem pa lahko gre k bubiju v sobo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.1.2009 8:24:40   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolečina popušča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nisem vzela nobenega tableta...sem prav ponosna nase user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.1.2009 8:28:48   
petarda
No, mi smo danes super spali, bubika mi je prizanesla z nočnim hranjenjem user posted image  Razmišljam, da bi jo navadila brez mleka ponoči, za začetek bi ji recimo dala malo čaja, če dudka ne bi pomagala. Potem pa lahko gre k bubiju v sobo.

Uuuu...a že??? Jaz sem že čisto vse pozabila kako to gre user posted image ...časovno in to....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.1.2009 8:45:34   
*bubi*
pri 2. popravljaš napake od prvič user posted image

Bubi je hotel pri slabih dveh letih imet nastavljeno v postelji flašo čaja in flašo mleka. Za vsak slučaj. Dokler mi ni prekipelo in smo flašo ukinili, pa nastavili kozarec vode user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.1.2009 8:46:45   
*bubi*
no, saj na silo ne bom nič.... če bo lačna, bo pač jedla. Da se razumemo.

Ampak dejansko naj ne bi rabili več ponoči. Sploh ko ji bom začela večerni obrok gostit z rižolinom.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.1.2009 8:57:42   
ada2
dobro jutro!

spet imamo sončekuser posted image

vau Jaka je pravi frajeruser posted image user posted image user posted image

ja, petarda bova spet od začetka začele, ne? mene kar skrbi, ker Nuša in Adam sta bila kar se noči tiče oba kar pridna, pa se mi malo verjetno zdi, da bom še v tretje imela to srečo. pa glede na to kolikokrat se ponoči sprehopdim v kuhinjouser posted image , bomo verjetno cele noči samo jedliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.1.2009 10:38:14   
ada2
naša babica je pa začela štikat pajacka za Mihijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.1.2009 10:39:16   
NinaŠ
Dobro jutro!

Frajer Jaka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Pri nas je Anže včeraj prvič na drsalkah stal in mu je kar šlo, Tini pa jih letos sploh še nimam namena kupit (mogoče si jih kdaj kje sposodim user posted image ), ker ni nič vztrajna user posted image  in vem, da bodo le za 5 minut user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.1.2009 10:42:06   
NinaŠ
pri 2. popravljaš napake od prvič user posted image

...in delaš nove user posted image user posted image user posted image  

Petarda, ja saj vem, partibrejkerca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.1.2009 10:43:55   
NinaŠ
Bolečina popušča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda preden šibaš nazaj k zobarci počakaj dan ali dva, ker je to čist normalno, da zob še malo boli user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.1.2009 11:06:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bolečina popušča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda preden šibaš nazaj k zobarci počakaj dan ali dva, ker je to čist normalno, da zob še malo boli user posted image  

Ja...ja...saj vem...me je opozorila, pa  moj lubi tudi, ker je že imel take posege. user posted image  Je že dobro....te že lahko user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.1.2009 11:08:16   
petarda

petarda user posted image  da se čim prej pozdravi zob. Jaz bom pa še 1 mesec čakala user posted image

Bubi...pa saj če te boli..te MORA vzeti user posted image ...pa četudi ti potem samo "začasno" zapre...bolje to, kot da trpiš en mesec...jaz si ne predstavljam, da bi en mesec še čakalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.1.2009 11:49:51   
NinaŠ
Včeraj, ko sem šla smučat user posted image user posted image user posted image  - kot bi prvič na smučah stala user posted image user posted image user posted image  - sem dala smuči na servis, so nabrusili robnike, obnovili drsno ploskev,... aaaaaa sem hotela že po dveh vožnjah odnehat, ker sploh nisem znala smučat user posted image  user posted image - no saj potem sem se malo privadila, samo še vedno dvomim v svoje smučarko znanje user posted image user posted image . Malo bolje je bilo na fisu, kjer je samo naraven sneg user posted image  Robniki kar grabijo..... no - zdaj so res tiste carving smuči, ko lahko uživaš v zavojih (če jih obvladaš user posted image ) user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.