Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 6:26:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! in nova stran za nov dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 7:41:47
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Hvala za kavico... Petardito je ponoči parkrat tako zakašljal...tisto, kot bi kuža lajal...tak suh kašelj...in je danes kar doma .... ga bova "pocajtala"....samo moram še pogruntat kako... Pravi pa, da ga nič ne boli grlo, vročine tudi nima...hvala bogu in upam, da tako tudi ostane. Saj drugače ga nebi doma obdržala za tako "malenkost"....samo zdaj so bile itak počitnice in se je že navadil, da je doma in se mi ne zdi tako kritično, če ostane še dan ali dva ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 7:50:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 7:54:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo. Ga nimam doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 7:57:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo. Ga nimam doma če bi bila doma mal bližje meni bi ti ga prinesla , tko pa najboljš da de(s)ca najagaš v lekarno ...al pa počakaj, če ima katera druga še kak sprejemljivejši nasvet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 8:27:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo. Ga nimam doma če bi bila doma mal bližje meni bi ti ga prinesla , tko pa najboljš da de(s)ca najagaš v lekarno ...al pa počakaj, če ima katera druga še kak sprejemljivejši nasvet Bova danes poskusila z intenzivnim vlaženjem prostorov, pa ven bova šla, samo da se še malo ogreje...če pa ne bo bolje, bova pa razmišljala naprej....Hvala za nasvet , ko bova v mestu, se bom oglasila še po Claritine...tolk, da ga imam pri roki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 8:37:53
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! za petardita, pa saj ne bo nič hudega, mogoče ga je suh zrak motil. jaz sem imela pa take neumne sanje namreč, da sem v 10 cm snegu na otroškem igrišču v parku travo kosila in to z navadno domačo kosilnico pa sneg se je ful topil in je bilo vse mokro, jaz sem pa z velikim trebuhom tiščala tisto kosilnico naprej in samo govorila, da mora biti igrišče urejeno ko mihi pride
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 8:56:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bova danes poskusila z intenzivnim vlaženjem prostorov, pa ven bova šla, samo da se še malo ogreje... Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal.... saj to ni alergijska reakcija ampak vnetje. No, zanesljivo pomaga Flixotide. Samo niso vsi taki "srečneži" da bi ga imeli doma. Aja, petarda, zame tudi velja, da moram samo do LJ prit?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 8:57:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Ti pa si že zdaj tak skrbna mamica, ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 10:36:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal.... Meni (oz. Anžetu), ga je ob laringitisu (lajajoč kašelj) predpisala P . Ker (pravi da) ob laringitisu grlo oteče in Claritin zmanjša oteklino . Vsaj tolk sem jaz podučena Jaz sem si pa danes (končno) kupila smučarko čelado . Mi je zadnjič, ko sva z smučala in je bila ful gneča na smučišču mal dalo mislit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 12:33:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal.... Meni (oz. Anžetu), ga je ob laringitisu (lajajoč kašelj) predpisala P . Ker (pravi da) ob laringitisu grlo oteče in Claritin zmanjša oteklino . Vsaj tolk sem jaz podučena Ja, no..... mogoče bi res malenkost pomagalo.... če že ni drugega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 12:39:32
|
|
|
|
ada2
|
kaj naj s križem naredim? boli me, da komaj hodim, sedim, vstanem, pa saj sploh ne vem, če me križ boli ali trtica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 12:52:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kaj naj s križem naredim? boli me, da komaj hodim, sedim, vstanem, pa saj sploh ne vem, če me križ boli ali trtica Enako je pri meni, ko me zagrabi....prav en živc me zagrabi tam pri trtici ....meni pomaga samo počitek...takole kar celo noč recimo...no, zadnjič mi je pomagala tudi masaža, ker ni bilo časa počivat, samo je počitek bolj dolgotrajno pomagal.... Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat ....upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 12:54:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, petarda, zame tudi velja, da moram samo do LJ prit? Saj veš kako je...ni problem nam priti do LJ...samo čas si moramo vzeti....tak, da se lahko zmenimo....ampak boš pa ja prišla v NM pogledat, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 12:56:48
|
|
|
|
ada2
|
Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat ....upam, da bo kmalu bolje nimam , bom pa se s kolegico probala zmenit, da me pride domov zmasirat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 13:23:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat ....upam, da bo kmalu bolje nimam , bom pa se s kolegico probala zmenit, da me pride domov zmasirat. Še boljše ....jaz pa mislim, da se bom šla tudi zdaj uležt za kako urco
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 14:45:34
|
|
|
|
petarda
|
A nosečnost vpliva na spomin? Dam kuhat juhico in pogret mleko za kapučino, ker nisem šla spat ....grem medtem na kulinariko, da malo preverim kako lahko še izboljšam govejo juhico, berem, berem...in slišim, da na štedilniku nekaj vre...si mislim...je pa hitro zavrela tale juhica ...berem, berem naprej...in potem grem pogledat juhico in vidim, da mleko! vre na ful in glih malo ga je šlo že ven, tak, da mi cela kuhinja zdaj smrdi .... In se sprašujem če sem že mal sklerozna .... ....grem potem pogledat k petarditu, ki spi v svoji sobici, ker se mi zdi, da slišim neke zvoke od tam...on mirno spi, pogledam na stopnice, če je mogoče prišel in on ropota ....ga ni....grem na stranišče, ker me ravno lulat ....in potem vidim, da ropota savna, ki sem jo vključila, da malo navlažim stanovanje....mislim haloooo??? čist sem pozabila nanjo.... ....in zdaj me resno skrbi, da ne bom pozabila it ob 16.uri v knjižnico ....sva zmenjeni s podgurko, da popeljemo naša sončka v svet knjižnih polic ...no, saj malo ga že poznata iz vrtca, samo je čisto drugačna veliiiika knjižnica, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 15:11:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A nosečnost vpliva na spomin? Sem že našla odgovor...predno me kera prehiti .....ne nosečnost!....starost, starost!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 5.1.2009 23:42:57
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa ste vse? Ok...Ada je na masaži zaspala in potegnila do jutra , bubi ima itak preveč dela , Nina pa? ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 0:03:57
|
|
|
|
petarda
|
Obračam datum, upam, da petardito danes potegne vsaj do 8-ih in vam želim lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 6:54:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina pa? ... ...se je šla v posteljo gret in tudi zaspala Drugače pa: dobro jutro in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 6:55:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda A nosečnost vpliva na spomin? Sem že našla odgovor...predno me kera prehiti .....ne nosečnost!....starost, starost! kombinacija obojega je pa sploh ubijalska
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 8:02:06
|
|
|
|
petarda
|
Nina hvala za kavico...ta je bolj ziher, kot če jo grem jaz pristavit!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 8:03:57
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa moram zdaj en projekt speljat...moram petardita na ful zmatrat, tak da bo šel že ob enajstih spat, ker mora že ob pol dveh pokonci, da greva do zobarja na kontrolo ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.1.2009 8:08:07
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj sta pa z Vidom fuuuul uživala v knjižnici ....pa res imamo ful, ful, ful lepo in otrokom prijazno knjižnico v NM...je bila lani ali predlani prenovljena in je res špica ...polna lepih knjig in zanimivih ustvarjalnih igrač ....bomo zdaj pozimi večkrat tja zavili .... Petardito mi je kar nosil knjigice eno za drugo, smo jih morali 5 že kar tam prebrat....potem smo šli še na čajček in sta se oba kar v gostilni zakopala v knjigice , zvečer je pa itak oči moral (obe ) prebrat kar sva domov prinesla .... Upam, da obdržita to veselje do knjig
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.