petarda
|
No...drugače pa grozna obdobja trme pri nas ....če ga samo vprašaš kaj, kar mu ne ustreza ali pa čist tako brez veze....znori v nulo .....začne cepetat z nogami, se dret na ves glas.... ....in do zdaj edino kar pomaga je, da ga v primeru, da smo doma zaprem v njegovo sobo in ne sme ven priti, dokler se ne umiri...in potem čakam....nori, nori, nori, še bolj nori, totalno znori...in potem......pride ven kot nov ....kot da nikoli nič ni bilo ...se lepo opraviči, mi da lupčka in normalno funkcioniramo naprej .....no, včeraj je isti napad doživel, ko smo šli na kosilo k moji mamici in je tudi njigova soba prav prišla ....je pa problem, ko mi tako začne zganjat v trgovini ....sem ga tudi že naložila čez ramo in nesla ven in se je potem v avtu pol ure drl ....ali pa recimo kje sredi mesta, na sprehodu, v restavraciji.... ga ne morem kar pustit, da ga mine, ker s tem moti druge (v restavraciji recimo)...ne morem pa kar prenehat jest in pit, pa it? .... Zadnjič mi je en kolega rekel, da je pri svoji punčki, ki je še leto mlajša od petardita uporabil sistem presenečenja....jo je polil na hitro z mrzlo vodo .... in pravi, da se je v trenutku spravila k sebi....no, tudi mami mi je včeraj rekla, da je tako presenetila mojega brata, ko sva bila majna in da je tudi pomagalo...da nič drugega ni, kozarec mrzle vode v faco ga je pa takoj k sebi spravil .....no, ampak to itak ne pride v poštev v situacijah, kjer bi meni prav prišlo....si predstavljate, da ga sredi restavracije zalijem z mrzlo vodo? .... Kakšni pa so vaši ukrepi? Predvsem prosim za take, ki delujejo.
|