|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
8.1.2009 13:57:08   
NinaŠ
Joj, a sem vam povedala, da je moj stari ata končno dobil mesto v domu bližje nas user posted image No v ponedeljek se je preselil v Bohinj, točneje v Srednjo vas user posted image . Danes gremo pogledat kako se ima tam user posted image . Dom je čisto nov, tako da pogoji so, predvidevam da, super user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.1.2009 14:53:18   
petarda
Super Nina...ga boste sedaj lahko večkrat obiskali... user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan....zdaj pa se je petardito zbudil in greva mal na sonček user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.1.2009 15:17:28   
Urša
Rokavice...user posted image  jih ima gor, ampak čez par minut so že dol. Včeraj sem nalašč pustila da jih nima, pa je kmalu videl, da zelo boli, ko enkrat zanohta, upam, da ga je kaj izučilo in da si jih danes ne bo dol dal.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.1.2009 15:22:33   
Urša
Nina, super! user posted image  V Srednji vasi imam pa jaz prijateljico, sploh nisem vedela, da so dom naredili.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.1.2009 16:17:34   
*bubi*
Fajn, Nina. Se ne boste več rabili na Koroško vozit user posted image

Petarda, kaj ni petardito v vrtcu user posted image  Pa ne mi rečt, da ga misliš zdaj met doma? Jaz sem pri bubiju vztrajala, v bistvu mu ne dam izbire, al bi on šel al ne. V vrtec se gre pa pika.

Urša, meni se zdi pri drsanju nevarno, da kdo čez prstke zapelje pri padcu user posted image  Zato bi vztrajala pri debelih rokavicah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.1.2009 16:21:26   
ada2
mi pa danes praznujemo od mojega ata rojstni dan - 81 letuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.1.2009 16:32:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.1.2009 16:41:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, kaj ni petardito v vrtcu user posted image  Pa ne mi rečt, da ga misliš zdaj met doma? Jaz sem pri bubiju vztrajala, v bistvu mu ne dam izbire, al bi on šel al ne. V vrtec se gre pa pika.

Ne. Smo se odločili, da bo ta teden kar doma...ker se tisti kašelj ni pozdravil v dveh dneh...no, potem je ratal tak produktiven, pa iz nosa začelo curet...in se mi ni zdel glih za v vrtec, ker sem se bala, da mu udari še na ušesa..se mi zdi, da ga lahko doma bolj pocajtam user posted image  (čajčki, limonca, med, sadje, zračenje, vlaženje...navadil se je pojest juhico s korenčkom, cvetačo, krompirčkom...vse kar mu je bilo prej bljek...., pa svež zrak, pa ravno prav oblečen, pa ko se namoči takoj preslečen...) pač komoditeta, ki je v vrtcu ni....in ki si jo trenutno hvala bogu lahko privoščim....ne vem...zmeraj me je pekla vest, ko sem ga dajala v vrtec ali v varstvo, ko je bil na meji, da zboli ni pa še bil čisto bolan, potem je pa zbolel... jaz pa nisem " mogla" na bolniško...mogoče zdaj zdravim te frustracije user posted image

Drugače se pa totalno strinjam s tabo in tudi mi ne dajemo petarditu izbire, da se odloči ali bo šel v vrtec ali ne...ker itak bi on bil skoz doma user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.1.2009 16:42:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

to pa je zavidljiva starost...to je tvoj stari ata?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.1.2009 16:44:23   
petarda
Jaz sem pa zdaj skidala cel parking zunaj...smo hoteli narediti sneženega moža, pa je sneg presipek...zdaj pa gremo v Črnomelj po darilo za našo slavljenko. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.1.2009 18:26:58   
NinaŠ
sploh nisem vedela, da so dom naredili.

Jap user posted image 5.1. letos so ga odprli user posted image . Moj ata je bil prvi varovanec tam, še vedno pa je skoraj prazen (mislim, da not še ni 10 varovancev). Napolnili naj bi ga, po predvidevanjih, do konca februarja. Nas pa zdaj loči le ca 50 km, tako da bomo lahko večkrat tam user posted image .

Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan...

Hm petarda, a misliš, da bi bilo kaj uporabnega, če bi mal tole vabilo kopirala user posted image ...za prijateljičin 30. r.d. user posted image user posted image ...mislim, če bi bila tako prijazna user posted image in ga posredovala user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.1.2009 18:49:44   
Urša
Bubi, saj vem. Danes je imel rokavice skoz gor, se je včeraj naučil, da fejst peče, ko prstki zanohtajo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.1.2009 18:53:08   
Urša
Nina, potem pa lahko izkoristite obisk še z vodnim parkom, juhu!user posted image

Vse najboljše Ada tvojemu atu! user posted image  To je tvoj očka, a ne?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.1.2009 20:03:42   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nina, potem pa lahko izkoristite obisk še z vodnim parkom, juhu!user posted image

Vse najboljše Ada tvojemu atu! user posted image  To je tvoj očka, a ne?

po moje je njen dedek kaj pa vem lahko bi biluser posted image  no ali je očka ali dedek čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa lepo praznujte

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.1.2009 20:09:53   
amy26
Ela je bila tudi zadnja dva dni doma, ma nevem s čim naj ji odpravim hropenje, hrope že dobrih deset dni, pa ne čez cel dan, je dobro par ur pol se pa očitno ne zna še dobro izkašljati in spet. Bili pri zdravnici, pljuča čista, le fiziološko dajati čimvečkrat v nosa in delati inhalacije, kako jih ve delate? Fiziološko ji dajem ene 4x na dan pa še to komaj ji dam gre pol ven k notri k se upira in cmera nenormalno.

Drugače razpoložena okuser posted image  je še kar, najbolj pogosto je njen obrok flaša mleka, sveže sadje mogoče juha, kokice, kruh, meso (dobro začinjeno) in tukaj se njen jedilnik konča. Noče pravega kosila, torej kakšen rižek, zelenjava ali podobno, samo juha, tako da živi največ od mleka allernova.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.1.2009 20:22:03   
NinaŠ
Za Elo user posted image user posted image user posted image . Jaz, kadar je pač potrebno (zdaj že nekaj časa ne - tok, tok na les), nos spiram s fiziološko, ki jo dam v 5 ml brizgo. Našpricam obe nosnici (se pravi 2 brizgi), tako da gre fiziološka tudi skozi usta ven user posted image user posted image - ampak ni kaj, je vsaj spucano. Ob kašlju ju po pljučih - spredaj in zadaj, namažem s smrekovim mazilom in gor dam tople (pečica na 70°) krpe (bombažne plenice), za v posteljo dobita še termoforček (no tega imata sedaj itak skoz user posted image )

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.1.2009 20:43:59   
petarda
Punce držite pesti!!! Moja svakinja, (ki živi pod nami)...trenutno rojeva svojega prvega user posted image  in mojega prvega nečaka ali nečakinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, komaj čakam dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.1.2009 20:46:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz pa sem zdaj sestavljala vabilo za taščin 50.rojstni dan...

Hm petarda, a misliš, da bi bilo kaj uporabnega, če bi mal tole vabilo kopirala user posted image ...za prijateljičin 30. r.d. user posted image user posted image ...mislim, če bi bila tako prijazna user posted image in ga posredovala user posted image

Nisem še dokonca sestavila...no...pravzaprav bo neka mešanica vabil, ki so dostopna na internetu...nič izvirnega...ampak lahko ti ga posredujem, ko bo končano...mogoče bo že danes, glede na to, da itak verjetno ne bom mogla spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.1.2009 21:03:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Punce držite pesti!!! Moja svakinja, (ki živi pod nami)...trenutno rojeva svojega prvega user posted image  in mojega prvega nečaka ali nečakinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, komaj čakam dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.1.2009 21:13:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punčko mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse je OK! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.1.2009 21:14:01   
Urša
O,super,Petarda, bo pa pestro pri vas! user posted image user posted image user posted image  Sporoči ali boš teta ali stric!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.1.2009 21:15:28   
Urša
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.1.2009 22:24:13   
petarda
Lubi je šel spat (je pameten, ker bo napooooren vikend user posted image )...jaz sem pa tako vesela...ne vem ali bi skakala, al bi se jokala al smejala, najrajši bi se ga napila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Me je prej poklicala svakinja in povedala, da se dobro počuti in da je vse OK, mala pa čisti cuker! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj...najboljš, da se res spat spravim, ker drgač ne bom sfolgala ta vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.1.2009 23:24:42   
petarda
Zdaj grem pa res spat user posted image user posted image user posted image user posted image ....lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.1.2009 7:27:37   
NinaŠ
Ooooo čestitke tetica petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.