|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
5.1.2009 6:26:13   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in

nova stran za nov dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.1.2009 7:41:47   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico...user posted image

Petardito je ponoči parkrat tako zakašljal...tisto, kot bi kuža lajal...tak suh kašelj...in je danes kar doma user posted image .... ga bova "pocajtala"....samo moram še pogruntat kako...user posted image  Pravi pa, da ga nič ne boli grlo, vročine tudi nima...hvala bogu in upam, da tako tudi ostane. user posted image user posted image user posted image

Saj drugače ga nebi doma obdržala za tako "malenkost"....samo zdaj so bile itak počitnice in se je že navadil, da je doma in se mi ne zdi tako kritično, če ostane še dan ali dva user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.1.2009 7:50:13   
NinaŠ
Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.1.2009 7:54:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, opis kašlja me spominja na laringitis - poskusi mu dati žlico Claritina - če je to to bo pomagal, če pa ni to to pa škodoval tud ne bo.

Ga nimam doma user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.1.2009 7:57:30   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

če bi bila doma mal bližje meni bi ti ga prinesla user posted image , tko pa najboljš da de(s)ca najagaš v lekarno user posted image ...al pa počakaj, če ima katera druga še kak sprejemljivejši nasvet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.1.2009 8:27:10   
petarda

če bi bila doma mal bližje meni bi ti ga prinesla user posted image , tko pa najboljš da de(s)ca najagaš v lekarno user posted image ...al pa počakaj, če ima katera druga še kak sprejemljivejši nasvet user posted image

Bova danes poskusila z intenzivnim vlaženjem prostorov, pa ven bova šla, samo da se še malo ogreje...če pa ne bo bolje, bova pa razmišljala naprej....Hvala za nasvet user posted image , ko bova v mestu, se bom oglasila še po Claritine...tolk, da ga imam pri roki user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.1.2009 8:37:53   
ada2
dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za petardita, pa saj ne bo nič hudega, mogoče ga je suh zrak motil.

jaz sem imela pa take neumne sanjeuser posted image user posted image user posted image namreč, da sem v 10 cm snegu na otroškem igrišču v parku travo kosilauser posted image user posted image user posted image in to z navadno domačo kosilnicouser posted image user posted image user posted image pa sneg se je ful topil in je bilo vse mokro, jaz sem pa z velikim trebuhom tiščala tisto kosilnico naprej in samo govorila, da mora biti igrišče urejeno ko mihi prideuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.1.2009 8:56:21   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bova danes poskusila z intenzivnim vlaženjem prostorov, pa ven bova šla, samo da se še malo ogreje...

user posted image user posted image user posted image

Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal.... saj to ni alergijska reakcija ampak vnetje. No, zanesljivo pomaga Flixotide. Samo niso vsi taki "srečneži" user posted image  da bi ga imeli doma.

Aja, petarda, zame tudi velja, da moram samo do LJ prit? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.1.2009 8:57:06   
*bubi*
Ti pa si že zdaj tak skrbna mamica, ada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.1.2009 10:36:09   
NinaŠ
Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal....

Meni (oz. Anžetu), ga je ob laringitisu (lajajoč kašelj) predpisala P user posted image . Ker (pravi da) ob laringitisu grlo oteče in Claritin zmanjša oteklino user posted image . Vsaj tolk sem jaz podučena user posted image

Jaz sem si pa danes (končno) kupila smučarko čelado user posted image . Mi je zadnjič, ko sva z user posted image smučala in je bila ful gneča na smučišču mal dalo mislit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.1.2009 12:33:35   
*bubi*

Hmmm.... ne vem, če bi tukaj Claritine lahko pomagal....

Meni (oz. Anžetu), ga je ob laringitisu (lajajoč kašelj) predpisala P user posted image . Ker (pravi da) ob laringitisu grlo oteče in Claritin zmanjša oteklino user posted image . Vsaj tolk sem jaz podučena user posted image

Ja, no..... mogoče bi res malenkost pomagalo.... če že ni drugega user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.1.2009 12:39:32   
ada2
kaj naj s križem naredim? boli me, da komaj hodim, sedim, vstanem, pa saj sploh ne vem, če me križ boli ali trticauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.1.2009 12:52:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj naj s križem naredim? boli me, da komaj hodim, sedim, vstanem, pa saj sploh ne vem, če me križ boli ali trticauser posted image

Enako je pri meni, ko me zagrabi....prav en živc me zagrabi tam pri trtici user posted image ....meni pomaga samo počitek...takole kar celo noč recimo...no, zadnjič mi je pomagala tudi masaža, ker ni bilo časa počivat, samo je počitek bolj dolgotrajno pomagal....

Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat user posted image ....upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.1.2009 12:54:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, petarda, zame tudi velja, da moram samo do LJ prit? user posted image

Saj veš kako je...ni problem nam priti do LJ...samo čas si moramo vzeti....tak, da se lahko zmenimo....ampak user posted image  boš pa ja prišla v NM pogledat, ne? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.1.2009 12:56:48   
ada2
Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat ....upam, da bo kmalu bolje

nimamuser posted image , bom pa se s kolegico probala zmenit, da me pride domov zmasirat.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.1.2009 13:23:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Če imaš masažno kad, bi mogoče pomagalo, če bi se šla kar noter zmasirat ....upam, da bo kmalu bolje

nimamuser posted image , bom pa se s kolegico probala zmenit, da me pride domov zmasirat.

Še boljše user posted image user posted image user posted image ....jaz pa mislim, da se bom šla tudi zdaj uležt za kako urco user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.1.2009 14:45:34   
petarda
A nosečnost vpliva na spomin? user posted image

Dam kuhat juhico in pogret mleko za kapučino, ker nisem šla spat user posted image ....grem medtem na kulinariko, da malo preverim kako lahko še izboljšam govejo juhico, berem, berem...in slišim, da na štedilniku nekaj vre...si mislim...je pa hitro zavrela tale juhica user posted image ...berem, berem naprej...in potem grem pogledat juhico in vidim, da mleko! user posted image user posted image user posted image user posted image  vre na ful in glih malo ga je šlo že ven, tak, da mi cela kuhinja zdaj smrdi user posted image ....

In se sprašujem če sem že mal sklerozna user posted image user posted image user posted image ....

....grem potem pogledat k petarditu, ki spi v svoji sobici, ker se mi zdi, da slišim neke zvoke od tam...on mirno spi, pogledam na stopnice, če je user posted image  mogoče prišel in on ropota user posted image ....ga ni....grem na stranišče, ker me ravno lulat user posted image ....in potem vidim, user posted image user posted image user posted image da ropota savna, ki sem jo vključila, da malo navlažim stanovanje....mislim haloooo??? čist sem pozabila nanjo....user posted image

....in zdaj me resno skrbi, da ne bom pozabila it ob 16.uri v knjižnico user posted image user posted image user posted image user posted image ....sva zmenjeni s podgurko, da popeljemo naša sončka v svet knjižnih polic user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, saj malo ga že poznata iz vrtca, samo je čisto drugačna veliiiika knjižnica, ne? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.1.2009 15:11:50   
petarda

Sem že našla odgovor...predno me kera prehiti user posted image .....ne nosečnost!....starost, starost! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.1.2009 23:42:57   
petarda
user posted image user posted image user posted image  user posted image Kje pa ste vse? Ok...Ada je na masaži zaspala in potegnila do jutra user posted image , bubi ima itak preveč dela user posted image , Nina pa? user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.1.2009 0:03:57   
petarda
Obračam datum, upam, da petardito danes potegne vsaj do 8-ih user posted image  in vam želim lahko noč. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
6.1.2009 6:54:50   
NinaŠ
Nina pa? user posted image ...

...se je šla v posteljo gret in tudi zaspala user posted image

Drugače pa: dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.1.2009 6:55:51   
NinaŠ

Sem že našla odgovor...predno me kera prehiti user posted image .....ne nosečnost!....starost, starost! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image kombinacija obojega je pa sploh ubijalska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.1.2009 8:02:06   
petarda
Nina hvala za kavico...ta je bolj ziher, kot če jo grem jaz pristavit!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.1.2009 8:03:57   
petarda
Drgač pa moram zdaj en projekt speljat...moram petardita na ful zmatrat, tak da bo šel že ob enajstih spat, ker mora že ob pol dveh pokonci, da greva do zobarja na kontrolo user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.1.2009 8:08:07   
petarda
Včeraj sta pa z Vidom fuuuul uživala v knjižnici user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa res imamo ful, ful, ful lepo in otrokom prijazno knjižnico v NM...je bila lani ali predlani prenovljena in je res špica user posted image user posted image user posted image ...polna lepih knjig in zanimivih ustvarjalnih igrač user posted image user posted image user posted image user posted image ....bomo zdaj pozimi večkrat tja zaviliuser posted image user posted image user posted image ....

Petardito mi je kar nosil knjigice eno za drugo, smo jih morali 5 že kar tam prebrat....potem smo šli še na čajček in sta se oba kar v gostilni zakopala v knjigice user posted image user posted image user posted image user posted image , zvečer je pa itak oči moral  (obeuser posted image ) prebrat kar sva domov prinesla user posted image user posted image user posted image ....

Upam, da obdržita to veselje do knjig user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.