Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 16:50:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 17:01:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Smehuljcica Kaj sem spet zamudila zaenkrat nič. Jaz pojma nimam, kdo je to . Pa kje je ravno mene našla, da me je nagovorila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 20:47:52
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku... Ni pa nič fajn brati o M alergijah....upam, da kmalu izzvenijo se še jaz podpišem. SAmo nekaj mi ni jasno - mleka in pudinga ne sme, kislo mleko in jogurt pa lahko Pa na flaško? Kak pa kaj nečakec? Malo mleko pa mi na morju prakticiramo, ker ga ni treba imet v hladilniku. In k sreči je mleko dovolj, ne rabi bit čokoladno. Ker je sladkarij že itak too much Doma pa tudi nenavadno veliko mleka spije, sploh odkar imamo bubiko. Pri M sumijo na intoleranco na laktozo. Konec januarja gremo na dokončne preiskave. Laktoza je mlečni sladkor, ki se ne nahaja v fermetiranih mlečnih živilih (jogurt, kislo mleko, sir...). Povroča pa lahko hude težave v črevesju. M bruha, ima močne krče, ga napenja, ima drisko .... več o tem: http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1679
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.1.2009 22:54:18
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo varno prispeli domov Imeli smo se super, sankali samo slabo uro, ker smo prispeli pod pohorje komaj po 15.uri, ko se je sonček že prevesil na drugo stran. Mi je kar malo žal, da nismo videli še ostalih novembrk... evo lahko pa se jutri dobimo na smučišču tu blizu nas . Bubi hvala za vse, mi je kar malo nerodno koliko vsega si nam napokala .... Drugače pa je bubika res ful pridna dojenčica ....edin pričakovala sem po slikah, da je bolj podobna bubiju, pa sem potem ugotovila, da je bubi bolj po očitu, bubika pa bolj po mamici ...skratka lepotička Toliko za danes...grem pod tuš, ker danes pa ne mislim datuma obračat ....se moramo zjutraj zgodaj odpravit, če se hočemo nasankat do kosila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 7:50:27
|
|
|
|
petarda
|
ok....obračam datum Kavica Lepo se imejte danes, ko imate še vso družino na "kupu"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 8:07:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 9:10:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za M . Seveda, iz laktoze nastane mlečna kislina, zato je v jogurtu ni Hvala vam za obisk, petarda, sem vas bila ful vesela. Zdaj pa smo res mi na vrsti Jaz komaj čakam pomlad, ker takrat pa naju res nič ne ustavi, se bova skoz potepali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 9:10:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo že 1. dopust rezervirali, sredi maja gremo v Novigrad Mislite, da bo kriza v odnosih SLO-CRO?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 10:05:08
|
|
|
|
ada2
|
spet je tak lep sonček ... še malo sladoleda pojem, pa se spravimo na en sprehodek... čeprav moram potem po sprehodu vsaj za pol ure v vodoravni položaj , ker me tako izčrpa, ampak paše pa ajde babnice, novo leto je, treba je razmislit kje in kdaj bo srečanje. pa prosim upoštevajte, da mi2 s petardo verjetno glih v marcu še ne bova nevem kako okrog letale. jaz sem za 1x v maju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 14:38:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mislite, da bo kriza v odnosih SLO-CRO? Mislim, da vaš dopust ne bo ogrožen , raznovrstna šikaniranja slovenskih dopustnikov pa tudi upam, da ne bodo preveč porasla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 14:39:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se ravno vrnili s kopanja - smo šli v Vodni park Bohinj . Ful dobro malo za spremembo , pa še nobene gužve ni bilo - z razliko od smučišč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 17:18:13
|
|
|
|
ada2
|
joj nina si mi lušte s kopanjem naredila... bi mi pasalo za moj križ, samo ne upam iti, ker me nekaj peče tam doli, pa ne bi rada kakega vnetja fasala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 18:10:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Da ne pozabim - pohvalit Tine - odkar ima svojo sobico (še) vedno pridno spi v svoji postelji , celo pri njej mi ni treba sedeti, da zaspi - samo lupčka in lahko noč , zadnja dva dneva zahteva celo temo (prej sem ji mogla pustit namizno lučko prižgano ). Tako da mislim , da smo projekt speljali bp . Ponoči se včasih sicer še zbudi ko se oddela in jo zebe, samo pokliče, jo pokrijem in spi dalje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:11:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Da ne pozabim - pohvalit Tine - odkar ima svojo sobico (še) vedno pridno spi v svoji postelji , celo pri njej mi ni treba sedeti, da zaspi - samo lupčka in lahko noč , zadnja dva dneva zahteva celo temo (prej sem ji mogla pustit namizno lučko prižgano ). Tako da mislim , da smo projekt speljali bp . Ponoči se včasih sicer še zbudi ko se oddela in jo zebe, samo pokliče, jo pokrijem in spi dalje Sanjsko! Ti imaš tako komando doma, da bi se lahko me ostale kaj od tebe naučile ....Petardito se je zdaj med počitnicami kar razvadil...in prihajal ponoči okoli treh k nama...no...zdaj pa že dva dni tudi lepo prespi celo noč v svoji postelji in tudi ne rabi nikogar za zaspat zraven...damo pravljice, potem ugasnemo, pustimo lučko na hodniku in zaspi...izjemoma mora kdaj ležati na zgornjem pogradu, pri meni pa tega ne poskuša več ...upam, da bo zdržal tudi od jutri naprej, ko gre ponovno v vrtec
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:14:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj nina si mi lušte s kopanjem naredila... bi mi pasalo za moj križ, samo ne upam iti, ker me nekaj peče tam doli, pa ne bi rada kakega vnetja fasala. Moj križ je bil danes tudi katastrofalen.... verjetno je k temu pripomoglo včerajšnje sedenje v avtu in današnje sankanje....sem prišla domov čist polomljena... potem me je zmasiral in je bilo toliko bolje, da smo šli še obiskat babice in da lahko tu sedim ...skratka masaža res fuuuul pomaga.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:17:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo že 1. dopust rezervirali, sredi maja gremo v Novigrad Mislite, da bo kriza v odnosih SLO-CRO? Super bubi! Po moje se boste imeli suuuuper .....in mislim, da krize ne boste občutili...ti bom pa povedala v katero restavracijo morate it nujno jest...pa naj bo hamburger, pizza, špageti, lignji, bakalar, dunajski....karkoli...vse super in ugodno ....joj, mi bomo ziher v KBG...drgač bi te pa z veseljem prišla dol pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:18:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ajde babnice, novo leto je, treba je razmislit kje in kdaj bo srečanje. pa prosim upoštevajte, da mi2 s petardo verjetno glih v marcu še ne bova nevem kako okrog letale. jaz sem za 1x v maju Jaz tudi Kje pa?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:20:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hvala vam za obisk, petarda, sem vas bila ful vesela. Zdaj pa smo res mi na vrsti Jaz komaj čakam pomlad, ker takrat pa naju res nič ne ustavi, se bova skoz potepali Ja...res ste vi na vrsti ....vas pričakujemo enkrat...hm...konec marca, začetek aprila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 19:21:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, kdaj boste pa kaj pripokali v naše kraje? Jaz imam MB že kar za "vaše kraje" ...imam pa občutek, da se bomo mi prej srečali v "naših krajih", ko boste prišli kaj nečakeca pogledat .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 20:15:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, kdaj boste pa kaj pripokali v naše kraje? Jaz imam MB že kar za "vaše kraje" ...imam pa občutek, da se bomo mi prej srečali v "naših krajih", ko boste prišli kaj nečakeca pogledat ..... je potem MB v prekmurju, ali je MS na štajerskem?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 20:21:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ti imaš tako komando doma, ja to pa ja ...imam le zelo razumevajoče otroke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 20:23:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ti imaš tako komando doma, ja to pa ja ...imam le zelo razumevajoče otroke jaz tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 20:35:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, kdaj boste pa kaj pripokali v naše kraje? Jaz imam MB že kar za "vaše kraje" ...imam pa občutek, da se bomo mi prej srečali v "naših krajih", ko boste prišli kaj nečakeca pogledat ..... je potem MB v prekmurju, ali je MS na štajerskem? pa saj....za "naše kraje" imam tudi območje od LJ, Grosuplje, NM...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.1.2009 20:36:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ti imaš tako komando doma, ja to pa ja ...imam le zelo razumevajoče otroke jaz tudi Blagor vama
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.