|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
3.1.2009 16:50:22   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.1.2009 17:01:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Smehuljcica user posted image user posted image user posted image  Kaj sem spet zamudila user posted image user posted image user posted image

zaenkrat nič. Jaz pojma nimam, kdo je to user posted image . Pa kje je ravno mene našla, da me je nagovorila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.1.2009 20:47:52   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka kako lepo, da si se oglasila! Se velikokrat spomnim nate in te prav pogrešam tu na čveku...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni pa nič fajn brati o Muser posted image  alergijah....upam, da kmalu izzvenijo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

se še jaz podpišem. SAmo nekaj mi ni jasno - mleka in pudinga ne sme, kislo mleko in jogurt pa lahko user posted image  Pa na flaško? user posted image user posted image user posted image

Kak pa kaj nečakec?

Malo mleko pa mi na morju prakticiramo, ker ga ni treba imet v hladilniku. In k sreči je mleko dovolj, ne rabi bit čokoladno. Ker je sladkarij že itak too much user posted image
Doma pa tudi nenavadno veliko mleka spije, sploh odkar imamo bubiko. user posted image user posted image user posted image

Pri M user posted image  sumijo na intoleranco na laktozo. Konec januarja gremo na dokončne preiskave. Laktoza je mlečni sladkor, ki se ne nahaja v fermetiranih mlečnih živilih (jogurt, kislo mleko, sir...). Povroča pa lahko hude težave v črevesju. M user posted image  bruha, ima močne krče, ga napenja, ima drisko .... več o tem: http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1679

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.1.2009 22:54:18   
petarda
Mi smo varno prispeli domovuser posted image  Imeli smo se super, sankali samo slabo uro, ker smo prispeli pod pohorje komaj po 15.uri, ko se je sonček že prevesil na drugo stran. Mi je kar malo žal, da nismo videli še ostalih novembrk... evo lahko pa se jutri dobimo na smučišču tu blizu nas user posted image . Bubi hvala za vse, mi je kar malo nerodno koliko vsega si nam napokala user posted image user posted image ....

Drugače pa je bubika res ful pridna dojenčica user posted image ....edin pričakovala sem po slikah, da je bolj podobna bubiju, pa sem potem ugotovila, da je bubi bolj po očitu, bubika pa bolj po mamici user posted image user posted image user posted image ...skratka lepotička user posted image

Toliko za danes...grem pod tuš, ker danes pa ne mislim datuma obračat user posted image ....se moramo zjutraj zgodaj odpravit, če se hočemo nasankat do kosila user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.1.2009 7:50:27   
petarda
ok....obračam datum user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte danes, ko imate še vso družino na "kupu" user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.1.2009 8:07:10   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.1.2009 8:16:44   
Paštetka
petarda, kdaj boste pa kaj pripokali v naše kraje? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.1.2009 9:10:01   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image  za M user posted image . Seveda, iz laktoze nastane mlečna kislina, zato je v jogurtu ni user posted image  

Hvala vam za obisk, petarda, sem vas bila ful vesela. user posted image  Zdaj pa smo res mi na vrsti user posted image

Jaz komaj čakam pomlad, ker takrat pa naju res nič ne ustavi, se bova skoz potepali user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.1.2009 9:10:59   
*bubi*
Mi smo že 1. dopust rezervirali, sredi maja gremo v Novigrad user posted image user posted image user posted image

Mislite, da bo kriza v odnosih SLO-CRO?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.1.2009 10:05:08   
ada2
spet je tak lep sončekuser posted image ... še malo sladoleda pojem, pa se spravimo na en sprehodek... čeprav moram potem po sprehodu vsaj za pol ure v vodoravni položajuser posted image , ker me tako izčrpa, ampak paše pauser posted image user posted image user posted image

ajde babnice, novo leto je, treba je razmislit kje in kdaj bo srečanje. pa prosim upoštevajte, da mi2 s petardo verjetno glih v marcu še ne bova nevem kako okrog letale. jaz sem za 1x v majuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.1.2009 14:38:06   
NinaŠ

Mislim, da vaš dopust ne bo ogrožen user posted image , raznovrstna šikaniranja slovenskih dopustnikov pa tudi upam, da ne bodo preveč porasla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.1.2009 14:39:28   
NinaŠ
Mi smo se ravno vrnili s kopanja - smo šli v Vodni park Bohinj user posted image user posted image user posted image . Ful dobro malo za spremembo user posted image , pa še nobene gužve ni bilo user posted image - z razliko od smučišč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.1.2009 17:18:13   
ada2
joj nina si mi lušte s kopanjem naredila... bi mi pasalo za moj križ, samo ne upam iti, ker me nekaj peče tam doli, pa ne bi rada kakega vnetja fasala.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.1.2009 18:10:22   
NinaŠ
Da ne pozabim - pohvalit Tine user posted image - odkar ima svojo sobico (še) vedno pridno spi v svoji postelji user posted image user posted image user posted image user posted image , celo pri njej mi ni treba sedeti, da zaspi user posted image - samo lupčka in lahko noč user posted image , zadnja dva dneva zahteva celo temo user posted image (prej sem ji mogla pustit namizno lučko prižgano user posted image ). Tako da mislim user posted image , da smo projekt speljali bp user posted image . Ponoči se včasih sicer še zbudi ko se oddela in jo zebe, samo pokliče, jo pokrijem in spi dalje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.1.2009 19:11:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Da ne pozabim - pohvalit Tine user posted image - odkar ima svojo sobico (še) vedno pridno spi v svoji postelji user posted image user posted image user posted image user posted image , celo pri njej mi ni treba sedeti, da zaspi user posted image - samo lupčka in lahko noč user posted image , zadnja dva dneva zahteva celo temo user posted image (prej sem ji mogla pustit namizno lučko prižgano user posted image ). Tako da mislim user posted image , da smo projekt speljali bp user posted image . Ponoči se včasih sicer še zbudi ko se oddela in jo zebe, samo pokliče, jo pokrijem in spi dalje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sanjsko! Ti imaš tako komando doma, da bi se lahko me ostale kaj od tebe naučile user posted image ....Petardito se je zdaj med počitnicami kar razvadil...in prihajal ponoči okoli treh k nama...no...zdaj pa že dva dni tudi lepo prespi celo noč v svoji postelji in tudi ne rabi nikogar za zaspat zraven...damo pravljice, potem ugasnemo, pustimo lučko na hodniku in zaspi...izjemoma mora user posted image  kdaj ležati na zgornjem pogradu, pri meni pa tega ne poskuša več user posted image ...upam, da bo zdržal tudi od jutri naprej, ko gre ponovno v vrtec user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.1.2009 19:14:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

joj nina si mi lušte s kopanjem naredila... bi mi pasalo za moj križ, samo ne upam iti, ker me nekaj peče tam doli, pa ne bi rada kakega vnetja fasala.

Moj križ je bil danes tudi katastrofalen.... verjetno je k temu pripomoglo včerajšnje sedenje v avtu in današnje sankanje....sem prišla domov čist polomljena... potem me je  user posted image  zmasiral in je bilo toliko bolje, da smo šli še obiskat babice in da lahko tu sedim user posted image user posted image user posted image ...skratka masaža res fuuuul pomaga. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.1.2009 19:17:48   
petarda

Mi smo že 1. dopust rezervirali, sredi maja gremo v Novigrad user posted image user posted image user posted image

Super bubi! Po moje se boste imeli suuuuper user posted image user posted image user posted image .....in mislim, da krize ne boste občutili...ti bom pa povedala v katero restavracijo morate it nujno jest...pa naj bo hamburger, pizza, špageti, lignji, bakalar, dunajski....karkoli...vse super in ugodno user posted image ....joj, mi bomo ziher v KBG...drgač bi te pa z veseljem prišla dol pogledat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.1.2009 19:18:40   
petarda

ajde babnice, novo leto je, treba je razmislit kje in kdaj bo srečanje. pa prosim upoštevajte, da mi2 s petardo verjetno glih v marcu še ne bova nevem kako okrog letale. jaz sem za 1x v majuuser posted image

Jaz tudi user posted image  Kje pa? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.1.2009 19:20:04   
petarda

Hvala vam za obisk, petarda, sem vas bila ful vesela. user posted image  Zdaj pa smo res mi na vrsti user posted image

Jaz komaj čakam pomlad, ker takrat pa naju res nič ne ustavi, se bova skoz potepali user posted image

Ja...res ste vi na vrsti user posted image user posted image user posted image ....vas pričakujemo enkrat...hm...konec marca, začetek aprila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.1.2009 19:21:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz imam MB že kar za "vaše kraje" user posted image user posted image user posted image ...imam pa občutek, da se bomo mi prej srečali v "naših krajih", ko boste prišli kaj nečakeca pogledat user posted image .....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.1.2009 20:15:15   
ada2

Jaz imam MB že kar za "vaše kraje" user posted image user posted image user posted image ...imam pa občutek, da se bomo mi prej srečali v "naših krajih", ko boste prišli kaj nečakeca pogledat user posted image .....

user posted image user posted image user posted image je potem MB v prekmurju, ali je MS na štajerskem?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.1.2009 20:21:55   
NinaŠ
Ti imaš tako komando doma,

user posted image ja to pa ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imam le zelo razumevajoče otroke user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.1.2009 20:23:08   
ada2

user posted image ja to pa ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imam le zelo razumevajoče otroke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.1.2009 20:35:43   
petarda

user posted image user posted image user posted image je potem MB v prekmurju, ali je MS na štajerskem?

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa saj....za "naše kraje" imam tudi območje od LJ, Grosuplje, NM...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.1.2009 20:36:41   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudiuser posted image

Blagor vama user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.