petarda
|
A nosečnost vpliva na spomin? Dam kuhat juhico in pogret mleko za kapučino, ker nisem šla spat ....grem medtem na kulinariko, da malo preverim kako lahko še izboljšam govejo juhico, berem, berem...in slišim, da na štedilniku nekaj vre...si mislim...je pa hitro zavrela tale juhica ...berem, berem naprej...in potem grem pogledat juhico in vidim, da mleko! vre na ful in glih malo ga je šlo že ven, tak, da mi cela kuhinja zdaj smrdi .... In se sprašujem če sem že mal sklerozna .... ....grem potem pogledat k petarditu, ki spi v svoji sobici, ker se mi zdi, da slišim neke zvoke od tam...on mirno spi, pogledam na stopnice, če je mogoče prišel in on ropota ....ga ni....grem na stranišče, ker me ravno lulat ....in potem vidim, da ropota savna, ki sem jo vključila, da malo navlažim stanovanje....mislim haloooo??? čist sem pozabila nanjo.... ....in zdaj me resno skrbi, da ne bom pozabila it ob 16.uri v knjižnico ....sva zmenjeni s podgurko, da popeljemo naša sončka v svet knjižnih polic ...no, saj malo ga že poznata iz vrtca, samo je čisto drugačna veliiiika knjižnica, ne?
|