*Zvončica*
|
Hej, kako ste kaj v teh jesenskih dneh? Za menoj sta uspešna morfologija in test za sladkorno, zdaj samo da so še ostali testi bp, pa bom še bolj happy. Na morfologiji je gin. potrdila sum z Ns da bomo najverjetneje dobili punčko, čeprav ni želela 100% trditi. Ampak že kar verjamemo da bo tako . Čestitam pa tudi vsem ostalim za uspešne preglede . Glede vozička; po mojem ni ravno nujno da pri vseh vozičkih plačaš le ime. Pri določenih vozičkih se mi zdi da so tisti dražji res nekako bolj kompaktni in dlje zdržijo. Mislim tudi da ponekod velja malo denarja malo muzike. So pa določeni cenejši sigurno tudi zelo dobri in uporabni. Bi rekla da res ne gre posploševati, ampak je veliko odvisno od modela. Priporočam pa, da če se le da vozičke v živo pogledate. Tako boste najlažje ugotovile kateri vam ustreza. No mi imamo še od prvega člana Mutsyja, se je izkazal kot zelo kvaliteten in dober voziček in tudi drug se bo vozil v njem. Košara je velika, šp. del se obrača v obe smeri in se čisto poleže, je zelo dobro vodljiv, tudi dokaj lahek (ne pa najlažji), kolesa so napihljiva ali ne (kakšen model pač vzameš), skratka ima vse tisto kar sva želela in sva zelo zadovoljna z nakupom. No barva tokrat ne bo čisto ta prava (prvi je fantek) ampak OK . Glede previjalne in ostale opreme. Midva sva pri prvem imela oboje in previjalno in posteljico v spalnici (no itak smo bili v manjšem stanovanju in ni bilo veliko možnosti) in se je zelo vredu obneslo. Ponoči je otrok ob tebi, ne rabiš se veliko vstajat da greš do njega če joka, če je lačen itd., pa previješ ga tudi po potrebi kar tam (čeprav je naš zelo,zelo hitro prespal celo noč, tako da se vstajala v bistvu sploh nisem, sem se pa vseeno vsake toliko zbujala in pogledala kako je). Previjalna je sicer praktična v kopalnici zaradi kopanja, čeprav smo mi to po par mesecih rešili tako da je imel še eno previjalno blazino na pralnem stroju, kjer sem ga osnovno uredila, pa skopala, obrisala, oblačila sem ga potem ponavadi v sobi. Zdaj smo sicer v večjem, ampak bova vseeno imela previjalno in posteljico v spalnic, ker se je prvič obneslo; pa še sin bo imel otroško za sebe da se bo v miru naspal. No, zdaj sem se kar razpisala, vas malo pokomentirala, zdaj pa lakota počasi tudi dela svoje. Grem kosilat...
|