|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 12:00:23   
ronja
witch, 3 kile na mesec se meni ne zdi slabo! Saj pravijo, da naj bi bilo idealno hujšanje do pol kile na teden -to je 2,5 kile na mesec! Tako da bodi lepo zadovoljna sama s seboj, ok?

63 cm obsega je pa res malo, toliko imajo tiste suhljate manekenke. Si lahko srečna, da po treh nosečnostih pišep šestico na prvem mestu

haha, samo jaz mam mal več spodaj in zgoraj kot pa tiste suhiceuser posted image . Pa po 3. nosečnosti vprašanje, če bom videla 6ko na prvem mestu, to mi je že jasno, da imajo leta in nosečnosti svoj davekuser posted image . Ampak za par cm se ne bom sekirala, samo da dobim svoje telo in počutje nazajuser posted image .

Zdaj je že boljše - čeprav imam 65,5 kil (danes zjutraj), se ne počutim več kot slon. Smo včeraj delale s puncama jogo in sem že kar razgibana. Vedno mi je neverjetno, kak napredek je med 1. in 2. ko jo delaš! Neverjeten! Potem med 2. in zadnjič ni nikoli toliko, hehe. Pa ne naredim špage, da ne boste mislileuser posted image . Ampak svečo, plug pa te osnovne, ki niso glih na trebuhu (to ne pride v poštev) pa brez problemauser posted image . Sem bila kar poz. presenečena, da še nisem čist za v staro šarouser posted image . Pa delala sem nosečniške vzibe in me ni nič bolelo!!!user posted image user posted image user posted image Sem bila ko nova potem, hehe. Ful mi manjka gibanje - moje mišice so bile vseuser posted image : "to mi deli, punči!"

Drugače imam tudi jaz postavo peščene ure, s tem da imam jaz konstantno čez 100 cm čez boke. Al hujšam, al pa ne.

Važna je oblika, ni res?user posted image meni se zdi, da so proporci ful bolj pomembni kot pa kile in absolutne cifre. mam par prijateljic, ki niso ravno suhe, pa meni fenomenalno dobro zgledajo! (res so pa meni bolj všeč bolj polne punce, so mi bolj seksi - mislim, ženska mora met obline).

Včerajšnji jedilnik:
zajtrk: mleko s kosmiči (corn flakes, medeni kosmiči in dietni kosmiči)
malica: 1 veliko jabolko
zgodnje kosilo: 1 palačinka z marmelado (domača, marelična)
malice: 1 velika hruška, 25 g čokolade, pest bučnic, 6 jafa keksov
kosilo: špageti s paradižnikovo omako z olivami
večerja: 2 jabolki (veliki)


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 13:18:48   
StrawberrY
Haha, jaz sem šla od včeraj kar o,5 kg dol.user posted image Sem jedla 5x na dan.
Danes sem začela s tekom, počasen tempo, da me kaj ne zabaše, ker na vsake toliko časa še vedno ostanem brez glasu. Pa grob sem šla uredit, je bila babica tako vesela.
Popoldne tamalega peljem na namizni tenis, ga tako pridna trenira. Že dve leti čist navdušen. Res sploh ne morem verjeti, koliko volje ima ta otrok, kljub temu da je na inv.vozičku.
Med tem časom, ko bo otrok na treningu bom spekla kostanj. Njamsi. Čeprav včasih sem se ga nažrla, da me je vse bolelo, sedaj jih pojem ene 10 in je čisto v redu. Tako, da bo kostanj moja večerja.

Bosta pa zdaj dva vikenda krizna, imata tašča in moj oče roj.dan. In pečem torte, seveda jih moram potem še malo poskusiti. Pa za očeta bom delala še eno čist novo, jo še nikoli nisem tako, pa čist čokoladno, tako da .... oh ja...user posted image Ampak bom s športom poskusila vse skupaj malo omiliti.

Punce bodite pridne in se beremo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 14:03:52   
uškinamama
Bolna user posted image  ....joj mi je dolgčas...Ne jem, pa ne zato, ker sem na dieti ampak ker ne morem user posted image .

Wilma - a to hodiš k linei snelli?

Diana 28- nekam sumljivo velikokrat omenjaš hormone user posted image  , a nam želiš kaj povedati (ali mogoče vse veste samo jaz ne)

Jagodka , kostanje bi tudi jaz jedla user posted image , vsaj tri...trideset...user posted image . Pa bravo za tvojega fanta, z veliko volje user posted image  (vemo po kom jo je pobral)


Lepo se imejte.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 15:31:28   
diana 28
Ne, ne nič ne skrivam .... user posted image   Zadnje mesece so mi hormoni malo ponoreli in imam zelo dolge presledke med M (verjetno zaradi ciste)... In kakih 10 dni pred M mi teli hormoni in PMS delajo hudiča, da bi vse po vrsti prebutala...  

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 15:40:02   
Lianna
Hojla.

Jaz sem se včeraj tehtala in ni bilo nobenega navdušenja. Samo 0,5kg sem šla doluser posted image  Tako, da sem v 2 tednih shujšala 2kg.

Današnji jedilnik:
Z: malo mleka in kosmiči
M: jabolko
K: čufti, krompir, solata
M: ne vem še

Zdaj se mi je vse malo zamaknilo, saj bom ene 3x na teden jedla v službi in posledično bo kosilo že ob 12h. Tako, da upam, da ne bom popoldne preveč grešila. Bom poskusila zdržat z ogromno količino sadja, zelenjave:)

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 18:50:59   
Vilma
Uškinamama ni Linea Snela, je pa podobno. Zgubiš evre in kilograme. No prvo garantirano, drugo pa kot se potrudiš. user posted image

Danes sem bila pri lokalni šivilji. Prišla sem z enimi preširokimi hlačami in pencil skirtom. A veste, da je postavila ceno za hlače 20 evrov, za krilo pa 18?! user posted image Meni se zdi to predrago, imam pa vsaj ene 8 kosov za zožat.
To bi me prišlo cca 200 evrov, čist noro! Raje si kupim štiri nove kose, pa tudi če jih imam manj kot pa ožat stare. A katera ve za kakšno cenejšo šivijo v Ljubljani? Sem mislila, da me bo kos prišel 10 evrov, ne pa enkrat več. user posted image


(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 19:17:16   
diana 28
A veste, da je postavila ceno za hlače 20 evrov, za krilo pa 18?! user posted image Meni se zdi to predrago, imam pa vsaj ene 8 kosov za zožat.



user posted image A je malo ponorel narod?? A resno je toliko??? Meni je zaračunala šivilja v Gorici 5 € (krajšanje) Če bi rekla 20€ bi ji kar pustila hlače tam pa tudi, če bi ji bile premale user posted image Ni šans, da ji toliko plačam.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 19:23:27   
witch
ooo Vilma iz tvojih ust v božja ušesa  ko bi le bilo do konca leta 10 manj   Pa seveda čestitam za telovadbo brez jamranja   še malo pa jo boš tak vzljubila, da brez nje ne bo šlo 

ronja vem... saj sem vesela. Ampak saj veš, itak bi radi v prevem dnevu -20.. Sem vesela in ponosna user posted image

Drugače pa VSAKA punca je lepa user posted image pa če je kot peščena ura, ali ima velike joške, ali veliko rit, vsaka je po svoje lepa user posted image

jagodka user posted image user posted image za tvojega sinčka, za toliko volje. Prav je, da ima nekaj kar ga zabava. Tebi pa čestitam za - kilogramče. le tako naprej. Čez vikend se pa le nagradi. Kos torte ni tak greh.

uškinamama user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš

Lianna
kot so meni punce rekli, za zdravo hujšanje je to dovolj. Bodi vesela in ponosna da ti vsaj pol kilogramčka uspelo poslati nekam daleč vstran od tebe user posted image

Oj joj Vilma, to je pa samo za ožanje res veliko user posted image user posted image moja mami pa to še kar zastonj dela user posted image Bi lahko služila kot nora. AMpak je res, da to dela samo kolegom in sorodnikom.

Zjutraj je bilo na sporedu najprej 30 trebušnjakov in skodelica zelenga čaja
Z: nektarina
M: banana
K: popečena paprika
M: jabolko
Prešitahala od polovice polovico vrta user posted image Imamo res velikega (skoraj njivo user posted image )
V: popečena paprika
Z nečakcem sva udarila en sprehod, ki je bil dolg ene 3 kilometre.
Pridno sem pila čajčka in eno kavo, seveda vse brez cukra.




_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 20:11:30   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Uškinamama ni Linea Snela, je pa podobno. Zgubiš evre in kilograme. No prvo garantirano, drugo pa kot se potrudiš. user posted image

Danes sem bila pri lokalni šivilji. Prišla sem z enimi preširokimi hlačami in pencil skirtom. A veste, da je postavila ceno za hlače 20 evrov, za krilo pa 18?! user posted image Meni se zdi to predrago, imam pa vsaj ene 8 kosov za zožat.
To bi me prišlo cca 200 evrov, čist noro! Raje si kupim štiri nove kose, pa tudi če jih imam manj kot pa ožat stare. A katera ve za kakšno cenejšo šivijo v Ljubljani? Sem mislila, da me bo kos prišel 10 evrov, ne pa enkrat več. user posted image




Jaz nosim krajšat hlače sem: http://www.cistilnica-novak.si/n4-cenik.html Plačam okol 5€ in to je najceneje kar sem našla v Ljubljani. Pokliči in povprašaj koliko stane ožanje. Piše, da tudi ožajo, samo v ceniku pa tega ni.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 20:34:17   
Vilma
Liana hvala za kontakt, bom po moje kar tja šla. Saj Vodnikova je v Šiški ane? Fajn, mi je na poti domov.
Da ožanja nimajo v ceniku je praksa vseh, ker je odvisno od materiala, od tega, koliko mora zožat, koliko ima dela ipd.
Še najboljše bi bilo,da se vpišem na tisti začetni tečaj šivanja, o katerem sem tukaj že sanjala in si sama vse zožam. No ja, bomo videli.
Zdaj pa šibam pred tv, upam da bo kaj dobrega za pogledat. Včeraj sva začela sicer gledat film Biutiful, pa ga nisva končala, ker je bil moj zaspan. Danes ga ni, ker dežura, tako da bo nadaljevanje tega filma jutri. user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 20:43:09   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Liana hvala za kontakt, bom po moje kar tja šla. Saj Vodnikova je v Šiški ane? Fajn, mi je na poti domov.
Da ožanja nimajo v ceniku je praksa vseh, ker je odvisno od materiala, od tega, koliko mora zožat, koliko ima dela ipd.
Še najboljše bi bilo,da se vpišem na tisti začetni tečaj šivanja, o katerem sem tukaj že sanjala in si sama vse zožam. No ja, bomo videli.
Zdaj pa šibam pred tv, upam da bo kaj dobrega za pogledat. Včeraj sva začela sicer gledat film Biutiful, pa ga nisva končala, ker je bil moj zaspan. Danes ga ni, ker dežura, tako da bo nadaljevanje tega filma jutri. user posted image



Vodnikova je v Šiški oz. bolj natančno je ta čistilnica v Kosezah. Če se iz centra pripelješ po Vodnikovi, moraš mimo tržnice Koseze in malo pred obvoznico je na levi strani (v hiši) čistilnica.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 11:04:12   
ronja
poročilo od včeraj - jedlilnik:
- zajtrk: kosmiči z mareličnim jogurtom, 1 kavin jogurt
- malice: 1 veliko jabolko, 1 velika hruška, 1 jagodni jogrut ali skuta s koščki čokolade, 6 jaffa keksov, skleda domače popolnoma nemastne, ampak slane pokovke (sem probala naredit uno, ki jo kupiš kar tako v vrečki v zrnju v mv in gre super - dala v jena skledo, pokrila s krožnikom, pa za 5 min. na high - to je pri meni 850W, če se ne motim - če se bo še kateri zahotelo "zdravega" junkauser posted image )
- kosilo: puranji ražnjiči z zelo veliko zelenjave in zelo malo purana;), 1,5 kornšpica zraven - lubi kuhal, ker me je vse ful bolelo, pa se je malo uštel pri količinah (beri: smo bili še lačni;), tako da sem potem spila še 3-4 dl kakava in pojedla četrt maslenega rogljička
- kostanj
- večerja: veliko jabolko

Danes sem imela 65,6 kg, sicer spet deka gor, ampak upam, da je to samo nihanje, ki bo zanihalo kdaj tudi v drugo smeruser posted image . Sem pa danes pretakala slikce in nalagala nekaj na blog in vmes sem med pregledovanjem slikc videla tudi eno, kjer me je lubi slikal od zadaj, v spodnjih gatah - beri: slikal je mojo rituser posted image - ja, vem, ima ludihuser posted image . Ampak moram priznat, da sem bila kar poz. presenečena, slikca je od res pred kratkim (ta mesec) in v bistvu sploh ne zgledam tako grozno kot se včasih počutim (no, vsaj od zadaj, heheuser posted image ). Priporočam, da vas dragi poslikajo, tako, ko ne veste, mogoče, da je čisto spontano - boste po moje prav poz. presenečene!


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 12:20:21   
StrawberrY
user posted image user posted image Tri dni jem petkrat na dan, tri dni mi gre teža dol user posted image user posted image .
Uškina mama, zdaj je pa že čas, da se spraviš k sebi. Ti pošiljam en kup user posted image .

Nimam prav veliko časa, moram na hitrco skuhat kosilo. Polnozrnati špageti s paradižnikovo omako in mehka solata.

Ronja, sem že na čvekanju vprašanje postavila, pa ga še tukaj. Mogoče ti, ki si bolj v teh vodah veš, kje bi se dalo dobiti rebrasti flis-blago v bež ,oker barvi.

Kaj več napišem zvečer. Pridne bodite.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 12.10.2011 12:22:46 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 12:32:11   
ronja
Največ šans je po moje Svet metraže na Rudniku - pokliči, pa vprašaj. Sicer kupujem še v Kilometru in Ceciliji (oboje hala A, btc)

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 12:49:30   
Serendipity
Ojla,

no tehtanje je ta teden odpadlo - crknila tehtnica user posted image Po moje, se je naveličaala kazati stalno iste cifre in je raje šla rakom žvižgat user posted image user posted image user posted image user posted image No, baterija ziher ni faktor, ker ne deluje tudi če so zamenjane baterije.

Danes pridno lunarim, jutri pa gremo spet novim minus kilogramčkom naproti.

Pridne ste punce! Prave čveka hujšarice! Do novega leta bomo dosegle rekord v minuskih! user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 13:27:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Liana hvala za kontakt, bom po moje kar tja šla. Saj Vodnikova je v Šiški ane? Fajn, mi je na poti domov.
Da ožanja nimajo v ceniku je praksa vseh, ker je odvisno od materiala, od tega, koliko mora zožat, koliko ima dela ipd.
Še najboljše bi bilo,da se vpišem na tisti začetni tečaj šivanja, o katerem sem tukaj že sanjala in si sama vse zožam. No ja, bomo videli.
Zdaj pa šibam pred tv, upam da bo kaj dobrega za pogledat. Včeraj sva začela sicer gledat film Biutiful, pa ga nisva končala, ker je bil moj zaspan. Danes ga ni, ker dežura, tako da bo nadaljevanje tega filma jutri. user posted image



Vodnikova je v Šiški oz. bolj natančno je ta čistilnica v Kosezah. Če se iz centra pripelješ po Vodnikovi, moraš mimo tržnice Koseze in malo pred obvoznico je na levi strani (v hiši) čistilnica.


Čisto blizu mene. user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 13:28:58   
Najaa
Pozdravljene, danes je luna tako da pijem samo vodo (in kavo user posted image ) in niti ne bom brala kaj ste jedle, ker bi jaz tuuuuud! user posted image Ampak ne, se bom držala ker če se ne držim mi je pol do nasl. lune žal.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 13:32:56   
uškinamama
Najprej hvala za dobre želje in jagodka hvala za pikalonce user posted image , ujagala sem pljučnico tako, da....

Vilma, pa dobro ni linea snella...pa daj napiši kej zgubljaš eure in kilograme user posted image , naša rr jevka raho se je ful obklestla z lineo snello..škoda , da je ni na tej temi.

SD - piši božičku za novo tehnico user posted image , bo še lepše takrat stopiti gor.

Vsem , ki lunarijo user posted image . Bodite pridne.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 15:39:40   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Liana hvala za kontakt, bom po moje kar tja šla. Saj Vodnikova je v Šiški ane? Fajn, mi je na poti domov.
Da ožanja nimajo v ceniku je praksa vseh, ker je odvisno od materiala, od tega, koliko mora zožat, koliko ima dela ipd.
Še najboljše bi bilo,da se vpišem na tisti začetni tečaj šivanja, o katerem sem tukaj že sanjala in si sama vse zožam. No ja, bomo videli.
Zdaj pa šibam pred tv, upam da bo kaj dobrega za pogledat. Včeraj sva začela sicer gledat film Biutiful, pa ga nisva končala, ker je bil moj zaspan. Danes ga ni, ker dežura, tako da bo nadaljevanje tega filma jutri. user posted image



Vodnikova je v Šiški oz. bolj natančno je ta čistilnica v Kosezah. Če se iz centra pripelješ po Vodnikovi, moraš mimo tržnice Koseze in malo pred obvoznico je na levi strani (v hiši) čistilnica.


Čisto blizu mene. user posted image



In meneuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 18:32:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Najprej hvala za dobre želje in jagodka hvala za pikalonce user posted image , ujagala sem pljučnico tako, da.... Tebi tole user posted image in tole user posted image user posted image , pljučnici pa tole user posted image user posted image


SD - piši božičku za novo tehnico user posted image , bo še lepše takrat stopiti gor. Hoču! user posted image Potem bom pa vaažnaa!

Vsem , ki lunarijo user posted image . Bodite pridne. Se trudimo user posted image


Pa še vsem, ki vas pestijo take inu drugačne jesenske kih in smrk in oh in sploh preglavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem bila pa pridna danes. Res pridna. Po dolgem času. Pridno opravila DVA (jap, 2!!) daljša sprehoda, lunarjenje (ok, pojedla en mini keksek, ker je cuker padel) in kasneje, še jogatajm (ko bo mala miss šla v svet škratkov in vil) :)



(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 18:35:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Vodnikova je v Šiški oz. bolj natančno je ta čistilnica v Kosezah. Če se iz centra pripelješ po Vodnikovi, moraš mimo tržnice Koseze in malo pred obvoznico je na levi strani (v hiši) čistilnica.


Čisto blizu mene. user posted image



In meneuser posted image


Hm, in zelo, zelo, zeeeelo daleč od mene user posted image user posted image

Moja mama tudi občaso krajša hlače. Če je sorodstvo ali prijatelji je tak ali tak brez plačila, drugače pa cca 5 evročkov ali manj. Ma, ko je 'zarobila' (kaj te jaz znam pravilni knjižni izraz user posted image ) eno fuuuul veliko in težko in široko zaveso, je pa zakasirala malce več.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 18:55:52   
StrawberrY
Evo mene, malo več časa, da lahko še kaj pokomentiram.

Najprej ronja tebi hvala, ker si mi povedala za trgovine. Sem že klicala in v Svetu metraže-Rudnik imajo. Zdaj se je pojavil drug problemuser posted image . Ta flis potrebujem, ker sem mislila naredit deke za čez kavč, ker je že takoooo grd. No pa je danes mož prišel z idejo, da bomo kar kavč zamenjali, ker je že res potreben (ne mož, kavč)user posted image , pa še nekaj takega moramo kupiti, da nam ne bo prišlo čez radiatorje, ker so sedaj ti delilniki gor in se potem tam preveč toplote zadržuje. In posledično je potem tudi cena ogrevanja ulala.
Berem pa tvoj jedilnik ronja, pa se čudim, tako suha (kadar nisi v drugem agregatnem stanjuuser posted image user posted image ), pa toliko sladkarij poješ. Jaz samo pogledam čokolado imam dve kili več, kaj šele da jo pojem.

Uškina mama, pljučnica.user posted image Res se dobro pocajtaj, sama sem v feb.prebolela res hudo pljučnico in sem fejst dolg k sebi hodila.Se mi zdi, da več kot 2 m.

Vilma, daj nam kaj več zaupaj o tej zadevi. Predvsem kar se eur tiče.

Serendipity, Najaa pridno lunarita. To luno se jaz ne grem. Sem enostavno pozabila na njo, čeprav bi me že moje trmarjenjeuser posted image v teh dneh lahko spomnilo na to, da se nekaj dogaja user posted image .

witch, ti si pa pridna. Preštihala vrtuser posted image . To se je maščoba kar topila.

diana 28, nič hudega če pride kakšen dan,dva ko se človek pregreši. Sedaj pa pridno naprej.user posted image



(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 20:17:58   
ronja
Berem pa tvoj jedilnik ronja, pa se čudim, tako suha (kadar nisi v drugem agregatnem stanjuuser posted image user posted image ), pa toliko sladkarij poješ.

haha, v 2. agregatnem stanju, ta mi je pa ful všečuser posted image . bom še uporabila, če dovolišuser posted image .
Ja, sladkarij pa res precej pojem. Vedno rečem: vsak ma nekaj: jaz ne pijem, ne kadim, se ne drogiram (ničesar od tega nisem niti nikoli probala - probala sem 1/4 dl vina, pa se mi je vrtelo in enkrat drugič en požirek piva, to je bilo to), pojem veliko sadja in zelenjave in imam rada šport, v službo sem vedno kolesarila, skratka - zdravo življenje... ampak sladkarij pa ne dam! no, razen za tamale, seveda. Ko so mi pri Lejli svetovali dieto, sem se je čisto držala - nič sladkarij - in seveda shujšala, kakopak. Ko so mislili, da je Ronja alergična na mleko in jajca, sem se tudi popolnoma držala (se je namreč še dojila, čeprav 1 leto stara) in to seveda tudi pomeni, da nič sladkarij. Ampak kot sem rekla: res samo za svoje otroke, pa za lubija no, oz. bi morali res z nečim strašnim grozit, da bi pustila cuker pri miruuser posted image .
Jaz mam sistem: veliko pojej, veliko pokuriuser posted image - to mi edino laufa - malo jest ne znamuser posted image . Zato pa mam zdaj probleme, ko ne morem veliko pokurituser posted image .
Sicer pa - ko si ravno o potrebnem kavču govorila... to je en (zame) zelo učinkovit način porabljanja kalorijuser posted image . Se mi kar pozna, kadar me boli, pa sva rajši "pridna"... Pa bk (before kids) sem res lahko pojedla pol vola, pa sem bila trlica... po moje prav zato... Tak da se lubi vedno reži, če rečem, da moram shujšat - ala: jaz vem en način...user posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
12.10.2011 20:34:38   
ronja
Še današnji jedilnik:
- zajtrk: pest smartijev, 1 kavin jogurt, 3-4 dl kakava in 1 makov mlečni rogljiček
- malica: 1 velik višnejv jogurt (četrt litra, zelene doline), 1 jabolko
- pozno kosilo: kuhana cvetača, ovčke iz krhkega testa in sirova omaka, pa paradižnikova omaka s papriko in sirovi polžki
-pa še: 1 veliko jabolko, 1 kinder bueno (nas tašča zalaga) in 40 g temne čokolade (55% kakava) z malinami (dedi - moj oče dal, je prav dobra, probajte, če vam to vaša pravila dovoljujejo - ampak saj je temna;)
Zdaj pa dost za danesuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
13.10.2011 9:49:03   
Vilma
Ok, punce bom razložila, kam moji evrčki odtekajo. user posted image
Linea Snela je bila dolgo časa brez konkurence v Sloveniji, leto dni nazaj smo v Postojni prvi dobili Figuro Bellouser posted image , ki je podobna Linei. Razlika med njima je v tem, da je Linea delana po italijanski, Figura pa po belgijski licenci. Obe sta na sceni v Evropi že 20 let, mogoče več, ne vem točno. Kar se tiče cen (to je najpomembnejše, ane ane user posted image ) je pri Linei 30 obiskov mislim da 1.240 eur, pri Figuri pa 760.
Od zdaj naprej bom pisala za Figuro Bello, ker v Linei itak nisem bila: Telovadi se v ogrevani komori na 37 stopinj, notri so štiri špage, dve za nogi, dve za roki, ki sta v bistvu uteži. Vaje ti prilagodi trenerka glede na tvoje telo. Po telovadbi sledi stretching, potem pa kisikova komora (ki je nekaj zares čudovitega) ali toplotna blazina, ki deluje nekaj podobnega kot savna. Telo je možno krepit tudi na neki vibracijski plošči, vendar je jaz ne uporabljam, ker imam vstavljeno mireno.
Na prvem obisku ti naredijo analizo telesa, ti izmerijo roke, noge, boke, trebuh, nad stegna,… potem pa te po vsaki sedmi telovadbi ponovno izmerijo (jaz sem do zdaj izgubila 53 cm-ti se seštevajo, drugače če bi npr. gledala samo trebuh, sem pa šla 12 cm dol! user posted image ) . Seveda te kontrolirajo tudi glede jedilnikov, zato si moram zapisovati vsak obrok kaj pojem in kdaj jem.
Najpomembnejše pa je to, da se je Figura Bella začela širiti po Sloveniji.  Konec septembra se je odprla poslovalnica v Domžalah, v planu so še druga mesta, Celje, Ljubljana, kdaj točno pa ne vem. Lahko pa se pozanimam, če vas zanima.  
In še pomembnejše, če bo katera prišla v Postojno na to telovadbo, naj pove, da je prišla po priporočilu Vilme. Ker za vsako novo, ki pripeljem, dobim 5 obiskov gratis. user posted image Skratka jaz res zelo priporočam Figuro Bello, mogoče kakšni Ljubljančanki ne bo težko it v Domžale, sicer pa tudi Postojna ni daleč. Sploh za Logatec, Cerknico ipd… Je drago, mene kar stisne, ko računam, da bom za vsak izgubljen kilogramček dala več kot 50 eur. Po drugi strani pa teh 35 obiskov še vedno koristim. Začela sem 18.maja, računam da bom končala sredi novembra, kar znese skupaj pol leta (vmes so bili dopusti, včasih kakšna bolezen in se zavleče). Ne vem pa, kaj bom po koncu te telovadbe. Verjetno bom vzela vzdrževalno kuro, hodila na telovadbo 1x na teden, potem pa na pomlad začela razmišljati, kako hudiča bi spravila svojo leno rit sama na neko telovadbo. Tek, ali pač nekaj, kar mi odgovarja. Ker brez telovadbe ni nič in to moram nekako vnest v svoje življenje.
Eto to je to, upam da nisem bila predolga. Če katero še kaj zanima, pa naj vpraša. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?