ronja
|
Te krvne skupine, to je zanimiva dieta. Ko sem brala za svojo krvno skupino sem bila kar presenečena, ker so me zadeli. Meni že tako ne paše veliko mesa, sem bolj rastlinojedec. Tako da mi je že telo samo napeljevalo na tako hrano. hehe, zadeva nima sicer nobene znanstvene podlage (enkrat je bil fajn odgovor na intervju v sobotni prilogi) in kar se mene tiče - meni taka hrana kot mi jo svetujejo sploh ne odgovarja, tako da verjamem, da bi shujšala, če bi tako jedla (sem 0 in oni bi radi, da jem samo meso - jaz pa mesa skoraj nič ne jem). Vsekakor se ni preveč za igrat s temi visoko beljakovinskimi dietami, ker hitro uničijo ledvica, pa še holesterol zna bit problem. 20 dag mesa je za en dan ogroooomno! čokolada kopni (presnete mravlje) Hehe, veš, da sva midve s starejšo sestro dejansko prepričali mlajšega brata, da so mu mravlje pojedle čokolado ap, prav grozljivo je, ko vržem to svoje salo v položaj mačke ali pa sveče. Da ne omenjam zvokov., ki spremljajo tovrstne podvige... Saj mačke morajo pihat! Ko me z malimi delamo, rjovimo ko levi, pihamo ko mačke, ko delamo kobro, se sliši KSSSSSSSSSSSSS... itd... To je čisto ok . Zdaj res ne vem ali so krivi kg, ki sem jih izgubila ali je to zgolj slučaj.... Moti me najbolj to, da ne znam uživati v tem. "kriva" je najverjetneje tvoja samozavest, gibanje - kadar smo zadovoljne s sabo, se drugače držimo, drugače hodimo, drugače gledamo... in fantje to še kako dobro vidijo. In probajo. To ni nič hudega. Jaz sem bila čisto paf, ko se mi je v 1. in 2. nosečnosti parkrat zgodilo, da me je kak iskispilon fant povabil ven. Mislim - sem, počutim se ko slon, nikakor ne privlačno,... od kje jim ideje? Moti me najbolj to, da ne znam uživati v tem. Kot sem rekla, namesto bit ponosna, bi se skor najraje zredila in bila v medvedji luknji ...Kar jezna sem sama nase. Kaj bi to pomenilo... čudna zadeva ne?? Verjetno imam samozavest čisto na dnu. Diana, ljudi na splošno je strah sprememb - če se nečesa navadimo, nam je to ok, tudi če ni najboljše za nas - tega smo navajeni, to poznamo, tu se počutimo varno. Tako si se ti počutila varno v svoji medvedji lluknji. Nihče te ni povohal in čisto fajn ti je bilo tako. Zdaj pa se počutiš malo izpostavljeno in zato ranljivo. Ljudje te opazijo in naenkrat te prešine: ljudje me gledajo, opazujejo... To ni vedno fajn filing, včasih bi se človek pač rajši zavlekel v medvedjo luknjo. Ampak to bi bilo škoda. Včasih res rabimo mir, večinoma smo pa socialna bitja. Saj se boš navadila in začela uživat v tem, ko boš videla, da ti vsi ti ljudje, ki te prej niso opazili in ti zdaj "težijo", v bistvu nič hudega nočejo. No jaz bom pa dala dieto na stran, saj sem po 4 letih truda končno user posted image user posted image mogoče pa je pomagala dieta Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Bravo punčiiiii! Ne bom več edina nosečka na tej temi Ti rečem, da mam tako karmo - se prijateljica z mano pogovarja, da se trudi zanosit, pa še nič ne rata, naslednjič je . Sosede smo itak okužili - najprej tiste, ki mejijo na najino spalnico, potem tiste, ki mejijo na kuhinjo in potem še tiste diagonalno, zdaj se gremo že 2. krog (oz. midva 3 )! Namesto bit vesela, mi je ob komplimentih nerodno in se ne znajdem v tem To se ti pa lahko dogaja tudi, če si celo življenje suha - trust me .