darja.mark
|
No evo, še mene nazaj. Po vseh pretresih in šokih ki so me doleteli te dni Vidim da se menite za kavico, tudi jaz bi se pofočkala, če me vzamete s sabo. Zdaj mi bo malo babjega čveka prav pasalo. Pa še Vilma, se bove spoznale malo prej kot bi se sicer, mogoče. In Ronja, tudi ti pridi, da vidimo tvoj trebušček, slikce vidim da še nisi prilimala :) No, drugače pa še eno obvestilo :) Jaz sem med drugim tudi šivilja-konfekcijski modelar, tako da lepo hujšajte, da bom imela kaj dela , vam bom vse zožala kar vam preširokega leži v omarah. Resno, če bo katera kaj rabila, me kar pocukajte, dodaten evro mi bo prav prišel zdaj ko bom brez zaposlitve. Jaz pa šivam itak s takim veseljem, da mi boste naredile 2 uslugi naenkrat. In ne, ne bom računala 20 evrov na kos...joj ej, saj še zdej ne morem verjet Vilma . No toliko o tem, zdej pa še moje stanje v kg; sem kar pridna no, malo grešim, malo se držim, pa gre. Hlače počasi postajajo ohlapne, malo je šlo dol, sem pa porajtala da mi je šlo dol največ v pasu in se prav čudim, ker ponavadi mi glih v pasu ni šlo in sem skos kot ena v tretjem ali pa četrtem mesecu nosečnosti, samo po nogah se mi je poznalo. No, zdaj je pa ravno obratno-čudno, ne vem kako to. No pa sej prav, da ne bom okrog skakala kot ena nosečka hehe. Saj počasi nam bo ratalo. Je veliko lažje ko se tkole podpiramo in bodrimo, ko vidiš da nisi sam v tem in kar gre... Tako. To je to, pridne bodite, želim vam čimveč sončnih dni, za kavico se pa le oglasite in da se zmenimo.
|