|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
7.10.2011 13:07:08   
ronja
Ronja dve škatli, jojmene bejb, tole ti je res prehuda porcija.

no, sej ne v 1 dnevu - v 5ih, recimouser posted image . To je sam dobrih 10 dag na danuser posted image ... No, bom probala omejit zadeve - saj če nimam doma, potem ni problema, kupim si itak nikoli ne... Če mi pa prinesejo... hmmmm. pol je pa ful težko rečt ne pa gledat gor na omari... (ja, je razlog, da je to tako visoko spravljenouser posted image )

Nisem še nikoli jedla jogurta s takim okusom.

Meni se je najprej slišalo ful zanič, ampak ko sem probala, mi je bil pa ful dober. Hoferjevih jogurtov pa se držim ko hudič križa - 1x probala, pa nikoli več. to je pa tako sladko in umetno, da ni res! Sploh nobenih mlečnih izdelkov od tam ni šans!

Drugače tudi jaz ne maram jeseni, bi raj podpisala za poletje in temperature nad 30. user posted image Zdaj se zame začenjajo težji dnevi, sploh november mi je tak obupen mesec, ga komaj zvozim.

My kind of girl.

jaz imam pa cca 2 meseca probleme s kolkom in sem tak jezna, ker res nič ne morem.

najaa, ko sem mela jaz zlomljeno stegnjenico, nisem smela niti mogla nič, kar vključuje noge, pa sem se potem z rokami dvigala na tisti štil nad posteljo - ker nekje pač mora človek porabit tisti višek energije (takrat še nisem mela otrokuser posted image , zdaj to ne bi bil problemuser posted image ). Probaj kaj kvihtat z rokami, bolje išta nego ništa - to lahko delaš v sede...

Miško tudi jaz pogrešam, ja kje pa je?

Miš sam ob luni ven iz luknje prideuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
7.10.2011 14:19:24   
Lianna
Ojla punce.

Jaz sem malo zanemarilo to temo, ker sem že cel teden ful prehlajena in ko pridem domov iz službe se mi preprosto nič ne da.

Še vedno sem pridna kar se hrane tiče, kg pa stojijo.

Lep vikend

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
9.10.2011 21:21:51   
Serendipity
Uh, viikenda konec in jutri je nov dan in novim minus kilogramčkom šibamo nasproti, mar ne? user posted image

Upam, da nisem edina, ki vztraja pri hujšanju in da vama stvar gre super duper od rok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
9.10.2011 21:30:45   
uškinamama
Vilma , saj jih kar nekaj misli, da sem Urškina user posted image , ni problema. Mali pa bo imel šest let - tako, da se nisem zatipkala (mislim, da me je jagodka vprašala kdaj praznuje , pa sem napisala triindvajsetega (v mesecu)

Najaa - sploh ni problem shujšat 20 kg v mesecu...če odšteješ otroka , posteljico, vodo...tako da je bila dejanska izguba 10 kg. Nespanje user posted image , dojenje, krči - posledično samo hrana , ki naj ne bi napenjala (kuhano sadje, kuhana zelenjava, žrebiček, zajec, testenine...) od tega sem živela skoraj šest mescev...

Drugače jaz še zmeraj kašljam in to nekam čudno, jutri grem nazaj zdravnici.Danes sem šla na en kratek sprehod ( 30 minut) in me je kmalu pobralo user posted image . Pa mi tako manjka se it stečt in prepotit.

Lepo se imejte, poletje 2012 prihaja user posted image

P

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
9.10.2011 21:37:36   
Lianna
Ojla.

Jaz sem še kar pridna. Včeraj sem bila na pikniku in pojedla zelo malouser posted image  Sem pojedla malo golaža in košček kruha ter 3 majhne koščke peciva. Končno mi uspe ne pretiravat.

Danes pa sem jedla:
Z: kos kruha, maslo, med
M: 1/3 flancata, ki si ga je moj privoščil
K: musaka

Spijem pa ogromno čaja, saj sem še kar prehlajena. Sedaj me še učki nekaj dajejo.

Sva bila pa danes malo zunaj, nabrala kostanj, šla na Rožnik, tako da sem vsaj malo migala.


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
9.10.2011 21:56:23   
StrawberrY
Sam na hitrco, predno skliznem spat. Čez vikend bila pridna, razen treh griotuser posted image . Pa se mi jih je že par dni tako luštal, da sem se včeraj ob sedmih zvečer usedla v avto in jih šla iskatuser posted image .
Jutri imam tehtanje, tako doma, kot v ZD, upam, da je šla kakšna dekca dol. Kar se tiče športanja sem še vedno na izi, ker si kar nekak ne upam, da me spet kaj hitro ne položi v posteljo. Ampak s torkom pa sigruno začnem. In komaj čakam.

Uškina mama, ti se pejt pa res rajši še enkrat pokazat. Se ni za hecat.

Se beremo jutri. Lahko noč!

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 11:30:46   
Vilma
Aaaa Uškinamama 23. je rojen, jaz pa sem mislila, da imaš že tako veliko "dete". user posted image  Sicer pa tudi jaz ponovno kašljam, ne vem kaj je to, mogoče bom morala tudi jaz k zdravnici. Sicer pa nisem bila že 4 leta, bi se bilo fajn it malo pokazat.

Današnje vaganje je pokazalo 67,8 kg, kar je 0,8 kg manj kot teden prej. Čeprav je zadnje tri dni kazalo 67,2 amapk sem se včeraj fajn potrudila, da ne bi šla preveč v minus. user posted image  Bili smo na kostanjevem pikniku, kostanja se nisem niti dotaknila user posted image , sem pa pojedla 4 kose nekega orehovega peciva z jabolki. Sicer ne morem verjet, da 4 kosi (ki niso bili glih veliki, cca 2x2 cm) pripeljejo naslednji dan pol kile več, ampak se mi zdi, da je to podobno kot pri Ronjinih bajaderah. user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa danes hotla oblečt ene taboljš hlače, ki sem jih prejšnjo zimo non stop drajsala. In jih tudi pospravila v omaro, ker so mi ogrooooomne. Ampak res ogromne, jih slečem zapete z gumbom in zadrgo čez boke. user posted image  Bi se mogla slikat, bi bila tp ena izmed tistih motivacijskih slik. user posted image

Drugače pa včerajšnji jedilnik.
Z: kosmiči z jogurtom
M: dateljni
K: krompir iz pečice in pečena paprika, radič
M: sir
V: 4 kosi peciva user posted image

V soboto pa takole:
Z: 1 PZ kruh, marmelada
M: dateljni
K: goveja juha, gobova rižota, radič
M: indijski oreščki
V: govedina iz juhe, kisle kumare.


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 11:33:49   
uškinamama
user posted image  Bravo Vilma...alo hitro slikico gor....imam tukaj frutabelo (prinesel sodelavec, ker kašljam ) in  bijem težek boj user posted image   in če vidim , da lahko gredo neodpete hlače čez boke...se je ne dotaknem...

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 11:48:20   
StrawberrY
Vilma bravo user posted image user posted image user posted image .

Men je današnje tehtanje pkazalo celih 10 dag manjuser posted image user posted image . Enako v ZD, s tem da se mi je maščoba povečala. In je rekla ta ki to vodi, da je to zato, ker nisem jedla 5 obrokov na dan in se nisem gibala. Me je pa čist navdušila z nordijsko hojo, tako da grem jutri poskusit pa da vidim. Sem si pri njej sposodila palice, naslednji teden pa začne cela skupina s hojo.
Tako, da bom malo bolj pridna pri tem, da jem 5 obrokov na dan (kar bo pri meni res res težko, ker enostavno ne prenašam zajtrka). Mi je potem rekla, da naj zjutraj pojem eno sadje, čez dve uri pa potem en kos kruha, velikega kot moja dlan. Pa poleg kakšno pusto šunko, košček sira,...

Tako, da sem danes zjutraj pojedla eno mandarino, potem en kos kruha, za kosilo bodo jajca z jurčkiuser posted image , malica sadje, večerja, khmm to mi tud ne gre prav dobro od rok. Najverjetneje bo spet kakšno sadje.

Sem pa vesela, ker so se mi začele organizirane vadbe, tako da imam 2 x teden telovadbo, ostalo pa tako ali tako tečem.

Matr res sem dons dobila eno tako motivacijo, zna ta ženska na hujšanju dobr govort user posted image

Bodite pridne!


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 11:56:40   
ronja
Haha, vilma, očitno bo res nekaj na tem. Meni se zdi, da se mi je v tem tednu samo trebuh zmanjšal - prej sem bila cela bušasta, zdaj je pa spet ok (mislim, trebuh še vedno imam konkreten - 93cm - ampak to za 7. mesec 3. user posted image niti ni nekaj presenetljivegauser posted image ).
Danes sem imela 65,4 kg in sem kar zadovoljnauser posted image . Očitno pomaga, če si pišem, kaj pojem, čeprav jem enako kot prejuser posted image . No, meni je prav, to bi bil verjetno najlažji način hujšanjauser posted image . Sicer je res, da sem imela toliko že pred 1 tednom, ampak glede na to, da sem pa vmes imela že 66,9, pa je to superuser posted image . Če bi šlo še kake pol kilce dol, bi bilo pa sploh superduper.

koprivov čaj sem kupila in do zdaj 2x pila (zdajle je 2.), ker smo bili vmes pri dediju (tja ga nisem jemala) - ne vem, če kaj pomaga, škodi pa verjetno ne. Kil nimam več, zatekam tudi malo manj kot prej, če je to to, bom nekomu zelo hvaležnauser posted image .

vilma, napopaj slikico!

uškinamama, a ni frutabela v gl. suho sadje?user posted image Mogoče bi ti morala kake domače frutabele prinest - ala kroglice iz rozin in suhih sliv,... so ful dobre, pa niso tako redilne...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 12:07:48   
Vilma
Ronja ti imaš obseg trebuha 93 cm in to noseča v sedmem mesecu?! user posted image  Pejd hitr še eno bajadero pojest!!!
Aaaa jaz sem ga imela pred hujšanjem ful več od tebe, nosečke user posted image  Sploh ne upam napisat koliko. user posted image  No zdaj ga imam 84, če ostane toliko bo super, če pride do 80 bo pa še bolje. user posted image  Se pa spomnim, da sem ga imela v prvi nosečnosti v 9.mesecu 98 tako da sem bila zadnje leto res debelčkana, sploh ne smem več pomislit, koliko kil in cm sem imela na začetku meseca maja! user posted image

Za fotko nič ne obljubim, mal me je sram, priznam. user posted image  No bom vidla popoldne, po telovadbi, če bom v akciji za fotkanje. Bom prosila dragega, da mi pomaga, ker sama ne vem, če bom zmogla. user posted image
Frutabelo Uškinamama pa lahko poješ za malico. Potem pa do kosila nič user posted image
Jagodka 5 obrokov je res treba imet, no vsaj štiri, jaz se tega ful držim. In ti povem, da se da priučit tudi jest zajtrk. Jaz ga nikoli nisem jedla, no letos sem ga uvedla in mi kar gre. user posted image  Pa super za motivacijo, sploh kar se nordijske hoje tiče. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 10.10.2011 12:08:33 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 12:23:15   
Najaa
user posted image ¸Face ste s tem merjenjem in tehtanjem... meni se pa sploh ne da.Sploh merjenje, to sem se samo v nosečnosti, tehtam se pa ko mi zapaše in takrat sem zelooo pozitivno vesela! user posted image
Vilma user posted image kaj te bom sploh še spoznala, ko boš tak shujšana verzija? Sej pa ti nisi imela toliko kil preveč. user posted image

No meni se je malo ustavilo, seveda je za to krivo vreme in smo bile s puncami včeraj doma in od dolgega časa smo pekle palačinke. user posted image Ratale so pa tak dobre, da sta skoraj vse sami pojedli. Še dobro... user posted image


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 12:27:43   
ronja
Ronja ti imaš obseg trebuha 93 cm in to noseča v sedmem mesecu?! user posted image Pejd hitr še eno bajadero pojest!!!

Pa saj to je cca 30 cm več kot običajno!user posted image A ni dost?user posted image (mam bolj peščena ura obliko postave) Pa zdaj mi vsi pravijo, kako ogromen trebuh imam! Moram vam enkrat pripopat slikce before in after - prvih dveh porodov, hehe.
Mam pa zato rit oz. politično korektno obseg bokov 102 cm, kar še nikoli nisem imela čez 100... Ampak računam, da bo šlo vseeno dol po porodu (upam vsajuser posted image ).

Za fotko nič ne obljubim, mal me je sram, priznam.

Kaj te bo sram nad uspehom?user posted image Al si ti čudna! Same sebe itak navadno najstrožje vidimo! po moje si prav luštna punca! Jaz sem se počutila kot slon, ko sem šla na pregled h g., mi pa sestra reče: "no, pejte se stehtat, naš drobižek..." Drobižek?user posted image komu ti to?user posted image

zajtrk: hehe, midva sva imela tudi enkrat ideje, da se ga bova naučila jest... Pa je to zgledalo tako, da sva vsatala prej (to je bilo bk - before kids) in si naštimala vse na mizo in se potem gledala in si ponujala: na, vzemi, a boš to, a boš uno? Ne hvala, mi nič ne paše, bom kar vodouser posted image . Sva se mučla kake 3 tedne, potem pa počasi obupala - nama ne paše jest takoj, ko vstaneva. Sicer sem se sama navadila zajtrka, ko sem bila na p. - sem dojila in ker sta se punci ponoči kar precej dojili, sem bila tako lačna zjutraj, da sem takoj jedla. Potem ko sta počasi to opustili, pa mi tudi ni več pasalo takoj jest. Jem potem okli 9h. mamo pa mi ogromno obrokov na danuser posted image , non stop jemo, ko kobilice...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 12:45:16   
Najaa
Pri nas je podobno, ronja. Zajtrk nam ne paše takoj, ko se zbudimo edino tamala se včasih zbudi lačna kot volk. user posted image Drugače pa kakšno urco po vstajanju jemo. Jaz pa tako že dalj časa samo sadje.

Evo peče se moja svetovna pica, ja danes je spet dan za njo. user posted image Bodo pa v petek recimo ribe. Za malico sadje ali kaj lahkega, za večerjo pa kefir. Že komaj čakam, ker ga obožuuuuuujem!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 12:47:59   
diana 28
Pa se še jaz malo oglasim.... Zadnje dni nisem bila preveč pridna. Sicer se nisem najedala, vendar sem jedla malo več kot bi lahko in izpustila malice user posted image  

Sobota;
Z:košček kruha z pašteto, košček z marmelado, kava
K:Rezanci z rakci
V:Zelenjavna mineštra, jogurt z kosmiči ni medom
Cel dan poležavala user posted image  Na koncu se še skregala z user posted image  user posted image  Ni kaj, hormoni !

Nedelja:
Z:Enako kot v soboto
K:Bučkova kremna juha,Pečena riba(zobatec), Pečen krompir-nisem pretiravala
V:Tofu user posted image (ga ne znam narediti, prvič poizkusila) in nato sem se prekršila in pojedla cmokije vendar se še pravočasno ustavila, ker me je začelo ščipati v želodcu. Očitno ne prenaša več take hrane. malo pive -ni mi dobra vendar vpliv hormonov dela hudiča user posted image

No v nedeljo sem šla hodit na en bližnji hribček.... Nekaj miganja je le bilo.

Danes pa mi je pokazalo -0,30 user posted image  Ma nekaj je.... ko bo še M mimo bo verjetno bolje, ker se mi vedno pred M zadržuje voda v telesu. Kakorkoli, pravijo, da je bolje, da se hujša počasi user posted image  a vztajno...

No moj cilj je, da grem še 0,80 kg do 1kg še dol.... Glede gibanaj bom še vedno hodila na ZUMBO, Tenis in telovadila doma. Telovadbo doma sem na žalost spustila, ker mi je že sama izguba teže pomagala pri drži vendar moram nujno še izboljšati držo in ''toničnost'' oz čvrstost user posted image  Pobožne sanje user posted image  Za naslednjo dieto sem pa izbrala http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-proti-celulitu/  user posted image  Bomo videli, če res pomaga.

Strawbwery... to hujšanje z ZD se sliši res dobro. Verjetno ti res da veliko motivacije.... Še jaz bi hodila .....
Vilma čestitke user posted image  za zmanjšanje obsega .....

O frutabeli pa niti ne pišite, ker sem zaradi nje (okus višnje) prejšnji teden dobila takšno koslino, da se nisem upala niti premikat in ko sedaj mislim me že peče želodec.... user posted image  Koprivov čaj pa je res super. Ima veliko dobrih učinkov.... Jaz sem ga tudi nabavila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 13:13:37   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Ronja ti imaš obseg trebuha 93 cm in to noseča v sedmem mesecu?! user posted image Pejd hitr še eno bajadero pojest!!!

Pa saj to je cca 30 cm več kot običajno!user posted image A ni dost?user posted image (mam bolj peščena ura obliko postave) Pa zdaj mi vsi pravijo, kako ogromen trebuh imam!


you don`t know nothing about big belly ronja - tole poglej (1 teden pred porodom):
user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 13:19:49   
uškinamama
uškinamama, a ni frutabela v gl. suho sadje?user posted image Mogoče bi ti morala kake domače frutabele prinest - ala kroglice iz rozin in suhih sliv,... so ful dobre, pa niso tako redilne



Samo ti prinesi ali pa vsaj recept daj user posted image . Frutabela še na polički, sem pojedla zdaj eno solato ( naribano korenje, jajce, rukola, paprika in feta sir) . Mnjamsi

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 13:26:47   
mateyka
po moje lahko frutabelo ful simple sam nardiš..

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 13:27:21   
ronja
you don`t know nothing about big belly ronja - tole poglej (1 teden pred porodom)

1 teden pred porodom moj ni bil nič manjšiuser posted image . Jaz mam še dobre 3 mesece, da pridem do tja! Čaki, bom pripopala slikce:)

uškinamama, dobiš naslednjič, pa recept zraven, če ti bo všečuser posted image . Si šla k zdravnici?


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 13:50:17   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

po moje lahko frutabelo ful simple sam nardiš..



Po tvoje user posted image  , daj ti recept gor, pa ti bom povedala kako je po moje.

Ja, ronja,  me je poslušala in komentirala " to ni v redu" , šla v laboratorij, pred petimi minutami klicala za izvide in mi je rekla "ja, to ni v redu", zdaj sem naročena za jutri popoldne. Imam pa neko čudno vrtoglavico- glavobol al kaj je že, kot da se mi slika zamakne ...mah, brezveze.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 14:05:10   
ronja
Zgovorna tale tvoja dohtarcauser posted image . Meni vedno rečejo, da ni v redu, kadarkoli pridem do dohtarja - zato pa ne marm k njim hodituser posted image .

Bom poiskala recept za ene zdrave kroglice, vem, da sem jih že parkrat delala po različnih receptih, en je bil brez vsakega sladkorja in te so bile meni najbolj všeč.

Sicer pa jedilniki (ja, moji so malo bolj obsežni kot vašiuser posted image ):
sobota: zjutraj piškoti (smo bili pri dediju, no! Jih vedno kupi za nas... Bodite vesele, da jih nisem v petek zvečer načela - lubi jih je, jaz sem se pa zadržalauser posted image - no, zjutraj se seveda nisem nazaj držalauser posted image ), 1 kos kruha s pečenim pršutom (ala prešana šunka zgleda meni)
dop. malice: kompot iz jabolk in sliv, 1 lučka in grozdje, pa 1 večja napolitanka (une kvadratne, podobno kot tortica)
kosilo: mini košček mesa (nisem ljubiteljica), pečen krompir in pečena zelenjava (paprika, korenje malancani) in gobova omaka, sladoled za čez (normalna porcija, ne moja normalna;).
pop. prigrizki: smartiji in pest čipsa (vsi 4je smo pojedli eno vrečko medvedkov, ni blo tak hudo, so ostali dobili kar lepe deleže;)
večerja: mandarine

nedelja: zajtrk: 2 kavina jogurta, 1 rezina neke suhe salame (dedi vztrajal, naj probam), vroča čokolada (sumim, da je bila dvojna porcija)
malice: pečen kostanj, 5 merci čokoladic in 1/2 une kvadratne napolitanke, grozdje, banana
kosilo: rižota s papriko in masleni ohrovt
večerja: 1 hruška (velika).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 19:40:48   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
vroča čokolada (sumim, da je bila dvojna porcija)


ja, zdaj je cas za vroco cokolado.. user posted image
user posted image


< Sporočilo je popravil mateyka -- 10.10.2011 19:45:26 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 19:57:40   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
vroča čokolada (sumim, da je bila dvojna porcija)


ja, zdaj je cas za vroco cokolado.. user posted image
user posted image



Ojej mateyka, sline se mi cedijo. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
10.10.2011 20:25:02   
witch
Pa sem nazaj user posted image
Imela sem xxl krče, pa xxxl glavobole, pa od bolečin več bruhala kot ne, tak da se nisem bila sposobna držati moje dietke, še manj pa telovaditi. Zdaj sem pa nazaj, nedelja me je "popravila". In sem zjutraj že pridno trebušnjake delala user posted image Moja neprijateljica vaga še zmeraj kaže enako. Tako, da lahko rečem, da v tem enem mesecu odkar se družim z vami imam 3 kilograme manj. Kakšna več ne bi škodila, ampak tudi tako je dobro. Vsaj nekaj, počasi gremo proti koncu.
Naj vam povem, da sem danes kupila še tekaško opremo z dolgimi rokavi user posted image je že šla v pranje potem pa jo že nestrpno čakam da jo probam user posted image
Moj današnji dan je bil soliden.
trebušnjaki + skodelica zelenega čaja
Z: hruška
M: banana
K: krompir z malo omake in mini koščkom piščanca, rdeča pesa
M: -
V: malo grozdja
Spila sem 2 kavi brez cukra in liter čaja brez cukra.


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
11.10.2011 11:46:21   
Vilma
user posted image Ronja ti si res en drobižek, sem pogledala še tvoj blog in slikice. user posted image  63 cm obsega je pa res malo, toliko imajo tiste suhljate manekenke. Si lahko srečna, da po treh nosečnostih pišep šestico na prvem mestuuser posted image  Drugače imam tudi jaz postavo peščene ure, s tem da imam jaz konstantno čez 100 cm čez boke. Al hujšam, al pa ne. user posted image  
Najaa ista sem kot včasih. Mogoče prej nisi niti opazila, da sem se zredila, ker skrit sem pa vedno znala dobro kilograme. user posted image  Drugače se pa jaz ne merem, me meri gospodična na telovadbi po vsakem sedmem obisku.
Mateyka, kar se tiče vroče čokolade... kdaj se nam priključiš k hujšanju, a si že pripravljena?  user posted image  user posted image  
Witch sam da si se pozdravila. Tri kile v enem mesecu je ravno prav. Do konca leta sta še dobra dva meseca, če prišteješ še to boš imela na silvestrovo 10 kg manj.
Včeraj sem bila na telovadbi, sem brez jamranja speljala vse vaje. user posted image  Jedilnik pa je bil naslednji:
Z: 3x prepečenec, 2 dl džusa
M: 2 hruški
K: 2 piščančja polpeta, radič
V: kefir
Danes
Z: 1 PZ kruh z marmelado, 2 dl svežega jabolčnika (pomaga za prebavo preverjeno user posted image )
M: 2 hruški (mamo polno hrušk,jih je treba pojest)
K: polenta, omaka iz melancan in paradižnika
V: pršut

< Sporočilo je popravil Vilma -- 11.10.2011 11:48:09 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?