|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
6.10.2010 17:22:11   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Aja, pa še to. Ne vem, katera je že razlagala, da se ji še ni na glavo obrnil... No, tudi meni se še ni in sem zdaj izvedela za eno akupunkturo, pri kateri se v 95% obrnejo. To baje delata 2 zdravnici v Slo (in sta prav zdravnici), ena je iz Dobrne, druga pa dela v pilates centru na Wolfovi v Ljubljani.
Kolegici, ki hodi tja zaradi istega vzroka, je še zame dala medicinsko mokso, s katero zdaj krožim nad določenimi točkami. Saj vem, neka woo-doo scena, ampak probat ni greh. Na zunanji obrat še vedno lahko potem grem.

Hoj,

ja dr. Ocvirkova. Jst tud grem na akupunkturo, kao za lažje odpiranje. Dela na Dobrni in v Celju (kjer je 5€/na seanso ceneje).

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.10.2010 17:22:38   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, PORODNIŠNICA, SPOL 

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , Kolumbija user posted image user posted image FB

XX.11.10
- orto2 user posted image user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- blondy83, Komenda user posted image user posted image     

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 12.10.10, P MS user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- phelps, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.10.10, Dolenjska, P NM user posted image user posted image FB
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.10.10, Domžale, P LJ user posted image user posted image FB
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.10.10, Štajerska, P MB user posted image user posted image
- MalaNeli, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 11.10.10, Koroška, P SG user posted image user posted image FB
- malajka84, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.10.10, Zasavje, P Trbovlje user posted image user posted image FB

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image user posted image user posted image
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , Pomurje user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image     
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- analtevs, user posted image
user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavje, P Brežce user posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MS user posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , Sl. Konjice/Radenci user posted image user posted image
- bik, 1user posted image , 0user posted image , NP 11.10.10, P Kranj user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 11.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image
- metaxa0911, 1user posted image , 0user posted image , P Trbovlje user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , user posted image user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , P SG user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.10.10, Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- ječi12, 24, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 14.10.10, Štajerska-Koroška, P MB user posted image user posted image FB

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , P MB user posted image user posted image FB
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.10.10, Zasavje user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.10.10, Grosuplje, P LJ user posted image user posted image FB
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- destiny86, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.10.10, Koper user posted image user posted image
- lonalona, 31, 1user posted image , 0user posted image , P LJ user posted image user posted image
- sara pia, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image , NP 21.10.10, P LJ user posted image user posted image
- miya84, Ljubljana user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, ok. Ljubljane, P LJuser posted image user posted image FB
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.10.10 Notranjska, P Postojna user posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 20.10.10, Trbovlje user posted image user posted image FB

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image

20.11.10
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 11.10.10, Gorenjska, P Kranj user posted image user posted image    
- soncchhek, 31, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 30, 1user posted image , 0user posted image , Koroška, P SG user posted image user posted image FB

22.11.10
- škorpijonček, 33, 2user posted image , 0user posted image , NP 15.10.10, Celje, P CE user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, P LJ user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image  user posted image  user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 18.10.10, Podčetrtekuser posted image user posted image
- bibika81, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.10.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.10.10, Ptuj, P MB user posted image user posted image
- melca87, 23, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

24.11.10
- pikamonca, 31, 2user posted image , 1user posted image  user posted image user posted image

25.11.10
- bumbolina, 2user posted image , 1user posted image , P MB user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image  , Ljubljanauser posted image user posted image

27.11.10
- penelopa1, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, P Ptujuser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, P Kranj user posted image user posted image
- čudnočudo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 92
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 23     -user posted image : 16    -user posted image : 54

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

Zveste spremljevalke: birdy, obcinarka user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA
.
Telefonska za sporočanje: 040 626 146 (november2010) - pa obvezno RR nick zraven napisat

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.10.2010 17:25:46   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka
Mojemu sem zjutraj razlagala, da bom danes verjetno pekla nutelino torto z bananmi. Pa prejle čvekava po msnju in gre nekako takole:

on: a torto že pečeš?
jaz: ja
on: aha
jaz: zakaj
on: nč. kr tko. rabim nekaj za fantaziranje ...

Zgleda, da sva že v tej fazi rutine, da za fantaziranje ne vpraša več "kaj maš pa oblečeno?" ampak "kaj pa kuhaš?" user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.10.2010 17:42:29   
nadinne
Ja sam res človek rabi kar nekaj časa da se prebije kle čez vse user posted image

Jaz sem pa danes kar dobre volje...še jutri grem v službo za 6 ur in potem KONEC user posted image Jupi juhej user posted image Bo konec tudi vožnje v Lj...120km na dan ni več malji kašelj, me kar utrudi.

He, kako imate vse lepe velike bušije...moj je pa tak mini...mogoče tudi zgleda manjši, ker sem ornk joškasata, pa je sedaj komaj buši čez pogledal user posted image

Jaj ste "boge" vse...a to mene še čaka? Vse zategovanje in to? Js nima namreč nič težav...tudi spim ok, razen da grem 3x na noč na wc, pa da pol noči spim skor v sede zaradi križa...ampak to že od prej. Pa če dlje stojim imam gležnje kar ravne user posted image Ja no pa občasno kak krč kot pri menstri dol v nogo. To je to...še trebuh mi ne otrdeva...še vedno ne vem kako naj bi to izgledalo.

Imamo nekaj novih članic ne? Dobrodošle.

Gldede denarja namensto paketa...jaz sem obe odločbi za denar in porodniško doobila v 1 tednu po tem ko sem oddala papirje...za nakazilo denarja mi je bilo rečeno, naj le oddam do konca septembra, da bom dobila nakazilo 15.10. Jaz kar verjamem da bo. Bo pa šel ta denar za nove zimske gume na mojem avteku user posted image Da bova z user posted image varna na cesti ko bova okoli pohajala.

Uf koliko je že ura...grem pečt čokoladni kolač z orehi jutri za v službo. Se mi že sline cedijo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.10.2010 18:04:48   
Anonimen
Pozdravljene user posted image !

No, nadinne me je našla med junijkami 2011, pa se moram še malo tukaj pofočkat in vas pozdravit. Vsake toliko časa preberem vaše pisanje, ampak od abrazije naprej nisem več nič pisala.
Po zoprnem poletju (menstruacije po abraziji kar ni in ni bilo, potem me je pa G še nekaj z endometriozo strašilauser posted image ), NAMA JE SPET USPELO user posted image user posted image user posted image in zdaj pričakujem junija. Do 1. pregleda bom nervozna, ker me bo strah in to je šele konec oktobra! Ampak sem pa zdaj na bolniški, čeprav dvomim, da bo to kaj pomagalo. Saj tudi prejšnjič nisem imela čisto nobenih težav, samo bitjece se je nehalo razvijati.

Anyway - želim vam prijetne zadnje tedne in čudovito porodno izkušnjo z zdravim user posted image , če pa imate kakšen trenutek, pomislite name in na ostale, ki smo bile na začetku z vami in držite pesti, da se bo pikica tokrat lepo razvijala. user posted image

UŽIVAJTE!
Pozdravček vsem!
"alna"

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
6.10.2010 18:12:04   
lottyka
Punce rabim malo pomoči, namreč pakiram torbo za v P. Manjka je nedrček za dojenje, vem da vsaj 1 pač moram kupit že v naprej, pa ne vem al se to vzame tistega, ki mi je sedaj kot ulit ali enega večjega user posted image . Meni so že med nosečnostjo šle gor iz B v D, koliko pa lahko pričakujem da se še povečajo? Jutri grem v nabavo pa sedaj študiram da pojma nimam katero št. kupit. Hmmm koliko pa se jih kupi v naprej 1 ali 2? Kako ste ve naredile?

Pa še nekaj, vem da ste svetovale da se vzame s sabo nekaj za jest. Jaz imam sedaj 1 Leibnitz in 1 Grancereale noter. A slanega se da tud kaj not? Poleg tega sem dala noter še 1 vodo in 1 Donat, za vsak slučaj. A je to dovolj?

A katera ve, a je treba kremo za bradavice tud s sabo vzet al jo tam dobimo?

A je katera kupila kakšen čaj za dojenje? A katera ve kateri je dober? Ga boste ve pile?

No sigurno se jutri spet javim z kakšnim vprašanjem user posted image , me kar nekaj panika grabi da moram pripravit vse in sedaj kar skačem okoli in rihtam, pa pol pozabim. Si moram zvečer vse na en list spravit, kaj je še treba.

Jutri pa začnem cunjice prat, sem danes že kupila prašek user posted image .

vožnja- jaz še veselo vozim in bom verjetno do konca. Se mi lahko zgodi celo, da se bom rodit sama peljala, če me slučajno  iz kakšnega pregleda pošibajo kar gor user posted image .

Zdej grem pa nazaj iskat katero kozmetiko ste že priporočale. Sem pozabla.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
6.10.2010 18:34:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Punce rabim malo pomoči, namreč pakiram torbo za v P. Manjka je nedrček za dojenje, vem da vsaj 1 pač moram kupit že v naprej, pa ne vem al se to vzame tistega, ki mi je sedaj kot ulit ali enega večjega user posted image . Meni so že med nosečnostjo šle gor iz B v D, koliko pa lahko pričakujem da se še povečajo? Jutri grem v nabavo pa sedaj študiram da pojma nimam katero št. kupit. Hmmm koliko pa se jih kupi v naprej 1 ali 2? Kako ste ve naredile?

Pa še nekaj, vem da ste svetovale da se vzame s sabo nekaj za jest. Jaz imam sedaj 1 Leibnitz in 1 Grancereale noter. A slanega se da tud kaj not? Poleg tega sem dala noter še 1 vodo in 1 Donat, za vsak slučaj. A je to dovolj?

A je katera kupila kakšen čaj za dojenje? A katera ve kateri je dober? Ga boste ve pile?

No sigurno se jutri spet javim z kakšnim vprašanjem user posted image , me kar nekaj panika grabi da moram pripravit vse in sedaj kar skačem okoli in rihtam, pa pol pozabim. Si moram zvečer vse na en list spravit, kaj je še treba.

vožnja- jaz še veselo vozim in bom verjetno do konca. Se mi lahko zgodi celo, da se bom rodit sama peljala, če me slučajno  iz kakšnega pregleda pošibajo kar gor user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.10.2010 18:36:01   
emma83
Cel post napišem, pol mi pa internet ven vrže user posted image .

Ne da se mi še enkrat vse tipkati, bo skrajšana verzija.

lottyka jaz že kakšen teden nosim modrce za dojenje, ker mi je iz starih že vse ven kipelo, sem pa šla iz 80B na 85C. S sabo v P bom imela kar enega od teh dveh, če mi bodo pa joške še zrasle, se bom pa v P izmerila in koga poslala v nabavo. Sem pa ravno danes dobila paket od otto.si s še 2 modrcema in razmišljam a bi sploh šla dvigniti na pošto, kaj če mi ne bosta prav in bom morala itak pošiljati nazaj in potem čakati na vračilo denarja.user posted image

Drugače sem pa danes bila na našem CSD in mi ženska reče, da ne ve zakaj imam 2 različna bruto zneska, da je prvi itak pravi in da ne ve zakaj je drugi toliko manjši, jim pa itak program vse izračuna in ven vrže, one pa samo sprintajo. Moram počakati na prvo nakazilo in bom takrat videla a je kaj narobe in bom naknadno to urejala. Če bo pa kaj narobe se mi bo pa po porodu ful dalo okoli hoditi in urejati njihovo šlamparijo a ne?

Obe odločbi (paket in porodniška) sem jaz dobila ta teden, datum na obeh pa je 30.9., po mojem mnenju dobimo dinarčke nakazane naslednji teden, jaz jih tudi že komaj čakam.

Zdaj grem pa perilo obesiti in ležat.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.10.2010 18:37:52   
pajac
modrček ... priporočam nakup enega, pa če bo ok greš kupit enakega, če pa ni pošlješ po številko večjega....

Hrana.. no jaz sem imela 1 kakse pol je pa hrane bilo kar dovolj...

Krema za bradavice... če rabiš dobiš Bepanthen, ampak sem jaz imela svojo, ker itak prinesejo z zamudo...

Za dojenje sem jaz pila od teekane mislim, pa hektolitre seszamovega čaja in sicer sezam v vseh oblikah.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.10.2010 19:37:34   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

modrček ... priporočam nakup enega, pa če bo ok greš kupit enakega, če pa ni pošlješ po številko večjega....

Hrana.. no jaz sem imela 1 kakse pol je pa hrane bilo kar dovolj...

Krema za bradavice... če rabiš dobiš Bepanthen, ampak sem jaz imela svojo, ker itak prinesejo z zamudo...

Za dojenje sem jaz pila od teekane mislim, pa hektolitre seszamovega čaja in sicer sezam v vseh oblikah.....

modrček- nimam pojma kaj naj kupim, samo to vem, da so mi oz. mi bodo tisti izpred 4 let premajhni, ker so mi zdaj prav, pa še to  so 85, jaz pa nosim zdaj 90user posted image , bom kupila v Mullerju največje, sej mislim, da več kot 90 D sploh nimajouser posted image

piškoti, voda, donat- v prvo nisem imela nič s sabo in nič rabila...tako da to je bolj preventivno, če ne prideš ravno na obrok v sobo in si lačenuser posted image

krema za bradavice- v prvo nisem dobila nič od nič, gre zdaj lanolin z mano (bepanten mi v prvo ni nič pomagal)

čaj- jaz sem kupila dve pakungi od Hippa, kar granule, samo zmešaš s toplo vodo...pol pa po potrebi, v prvo je bilo mleka za izvoz in tega sploh nisem rabila..

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.10.2010 19:51:07   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

ja js sm tud dans pakirala torbo za P, ne vem zakaj mi je neki 6.čut prišepnu naj raje pripravimuser posted image ...sm čudna a neuser posted image . No jutri grem js tud v Muller po modrc pa bom vrjetno vzela 1ga na knap, ker mi joške niso nič zrasle (košarica B še zmer), razen obsega ki je namesto 75 zdaj 80 al 85user posted image . Če bo pa treba bom pa že koga poslala po večjega.

Za jest sm tud zaenkrat dala samo piškote in razmišljam da bi še nekaj slanega za vsak slučaj in vodo seveda. Aja pa tud kremo za bradavice bom kr s sabo nesla-Bephanten

Čaj za dojenje sem si tud kupla (Hipp) in ga bom pila, škodit itak ne more.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.10.2010 19:59:06   
ječi12
ojla

js sm tut dons mojmu rekla nej kovček iz garaže prnese da bom počasi začela metat v kovček za v P.
no ampak sm ugotovila da praktično nč nimam doma za notr dat. vložke,hlačke,kremo za bradavičke morm še use kupit. kozmetiko dam notr itak na konc,polnilce,fotiča use tut na konc. za bejbija še nimam oprano. edin zase bi loh dala neki s čimer bom šla domov,pa se mi zdi da je useen če mam tisto s čimer pridem. bom še vidla.skratka kovček še prazen.

ja nakazilo od paketa dobimo do 15ga ta mesec.če smo oddale pred koncem septembra. juhej.

js sm tut na steno risala dons. sm nardila eno ribico. pa še mam namen kej če mi bo križ dopuščal ker me kr pošteno boli ko tkole tri ure barvam in rišem. si pa nism mogla pomagat z nobenim projektorjem al pa kej,kar se tut vidi.in je use narisano z mojo roko in zato malo bolj na hojladri....

nč čakam BB,pa da mala zaspi in bo mir.

aja drugo in mnogorodke? boste otročkom dale kšno darilo v smislu da ga je prnesu dojenček? al nč.pač dojenček pride in pika? naša bo dobila kr skiro. ful velik,ampak sva dobila ful ugodno enega in si ga ful želi.upam da bo še kej suhega vremena in ga bo lahko sprobala kljub mrazu,ker bo sigurno želela....
user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.10.2010 19:59:53   
tejci1981
Evo mene opet!

Danes je res neki čuden dan in komaj čakam da se zaključi!

Ob 15 sem imela pregled pri G, delala mi je samo UZ, da vidi če se je lulek obrnil na glavo in evo pridno dete uboga mamo in je lepo na glavi user posted image . Težak je cca 2875 g, koliko je pa velik pa ne vem user posted image .

Potem pa panika, ko G vidi, da se glavica še ni čisto do konca spustila in da mali drži roke nad glavo,....me pošlje v porodnišnico na pregled (če bi mi voda odtekla in bi bila odprta bi bil problem, da bi kaj ven pogledalo - roka ali popkovina).
Pa mi pravi, da bom mogla po vsej verjetnosti ostati v porodnišnici na opazovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V porodnišnici me vsi gledajo ko norca, zakaj sem jaz sploh tam, če nisem odprta, nimam popadkov, voda ni odtekla,.....no mi vseeno naredijo ctg (vse ok) in potem smo čakali dve uri, da je ginekologinja prišla nazaj v porodnišnico (popoldan flikajo še na ginekološkem oddelku), da smo dobili papirje,....

Tako sma z dragim preživela krasno popoldne v sprejemni sobi porodnih sob in se tako malo "pripravila" na ambient user posted image user posted image user posted image
HB nisem rabla ostati na opazovanju, če bo karkoli narobe moram seveda takoj nazaj priletet,....in to me je danes malo opomnilo, da bi bil čas, da si končno spakiram torbo za P - ziher je ziher!

Za streptokok test sem pa pol pozabla vprašat, ko je nastala taka panika,.... pa saj imam naslednji teden ponovni pregled pri svoji G, dala me bo tudi na ctg.

UZ - berem, da vam G nekaj štrajkajo glede UZ,....kako to???? Meni ga vedno naredi, če je potrebno. Tako mi ga je na začetku delala kar nekajkrat, ko ni zaznala utripa z AS, pa tudi sedaj, ko preverja lego otroka.

Majchi - jaz sem pisala, da še ni na glavi, pa mislim da tudi Bela01.
No moj se je obrnil - ne vem pa ali sam od sebe ali pa so res pomagale tiste vaje, ki sem jih izvajala user posted image user posted image user posted image user posted image

Alna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse vredu!!!!!!

Iščem čaj iz malinovih listov pri zeliščarjih v Mb, pa ga nikjer nimajo user posted image user posted image user posted image grem gledat na net in ga naročim, razen če ima katera štajerka info kje ga je kupila (če ga seveda je katera).

OK -  to je to od mene!

Želim vam lep večer, jaz grem še malo pred TV, pol pa spat.

papa

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.10.2010 20:06:07   
november2010
Jaz kar se hrane tiče, bi dala mogoče v ruzak eno frutabelo al pa kej podobnega, pa mogoče pol litra vode....

modrček za dojenje - jaz bom na začetku porabla tisto kar imam od prvič in v primeru, da dojenje steče bom šla še dokupit.

aleunam - user posted image user posted image user posted image za seznamček

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.10.2010 20:08:26   
philadelphia
Živjo user posted image

Se pa res vidi, da vas je čedalje več doma. Komaj dohajam, vmes moram še eno kitico zaspat, ker se čist utrudim user posted image .

Jaz delam še do srede (če me ne bodo kaj zafrknili). Potem bom pa še jaz kaj več povedala. Komaj čakam dopust!!
Midva sva preživela lep vikend na morju in proslavila njegovo diplomo. Za ta vikend pa so mojemu njegovi sodelavci podarili vikend paket v Bohinju in greva spet na lepše. Jaz pa sem vesela kot radio user posted image user posted image . Mi prav paše vse tole razvajanje v dvoje.

Tudi jaz sem bila danes v Tosamini trgovinici in tam pustila veliko denarja (ampak manj kot bi ga kje drugje za isto stvar). Zdaj pa mi manjkajo še kozmetika, previjalna blazina in pa moderci. Vse pravite koliko so se vam povečle prsi, jaz pa sem še vedno na istem in ne vem kakšen moderc kupit in ali moram večjo cifro al naj kar isto kot jo običajno nosim.

Pa otrdevanje trebuha... imam prav občutek, da bom šla kar rodit, saj mi otrdeva na minute in se moj user posted image  že čist sekira. Upam, da se ne odpiram. Jutri imam pregled pri G in ji moram omeniti, da me malo bolj pregleda.

Moj user posted image  je pa kot bodoči očka, obseden s hrano. Vedno ko pomislim, da moram jest ali ko jem, me brca in je pravo veselje v trebuhu user posted image . Vsaj takrat, ker drugače je pa mir. Dober izgovor za prehranjevanje user posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image .

Aja, jaz nameravam rodit v Ljubljani.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.10.2010 20:09:56   
november2010
darilo za bratca - mi2 sva se odločila, da nekaj mu bo prinesel, bova šla pa tudi z lovrom v bližnji prihodnosti enkrat mal v trgovino, da bo on izbral nekaj za user posted image . Se že zelo veseli.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.10.2010 20:14:26   
maa2010
Punce, da se malo pohvalim, danes sma z mojim koncno sla po vozicek in je ze sestavljen user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa se dam tekstilni del prat in nas user posted image lahko pride user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.10.2010 20:17:47   
maa2010
sem pa se sling oz. didymos ruto za vezat dobila po posti in sprobala na nasem 3kg kosmatincu :)

Tako nekako tole izgleda, seveda pa ni profesionalno zvezano, se se morem nauciti pravilnega vezanja. Hvala ljubljana za navodila za vezanje didymosa!

user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.10.2010 20:29:29   
naša beba
uuuu ko je tema lih pri modrcih... po izkušnjah katera firma ima najmanjše košarice???

Sem si za probo kupila enega v DM-u, tako številko ki jo nosim zdaj med nosečnostjo 80B... groza user posted image ... še ene take mini breskvice bi noter spravla...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.10.2010 20:33:27   
zori82
ječi to si narisala sama s prosto roko user posted image user posted image user posted image res super zgleda

tejci o joj upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

maa2010 user posted image user posted image user posted image user posted image dober si se znajdla, prektičen tale tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa prav paše ti tale rutica, ko bo pa user posted image not boš pa še tok bolš zgledla

še eno user posted image sem se spovnala...deodorant katerega mislite uporabljat potem ko bo user posted image tuuser posted image user posted image Baje je najbolje kakšnega brez vonja...mogoče katera ve kir je doberuser posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.10.2010 20:34:44   
MalaNeli
maa2010 kje si naročla ta sling oz.didymos?? kolk si dala? lahk tut na ZS pošleš.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.10.2010 20:52:43   
pajac
iii kakšen Nemo user posted image user posted image user posted image Čestitam, jaz tega ne bi znala s prosto roko!

Igračo bo pa dojenček prinesel, seveda user posted image .. Je pa on z atijem kupil kravico iz pliša za dojenčka, ki bo kot ninica.. Zdaj spi pri mami (da se navzame mojega vonja) in bo je on dal dojenčku, ko se bo rodil... user posted image user posted image

Tejči jaz sem čaj iz malinovih listov 1. kupovala v Sanolaborju,  zdaj za LJ vem da ga imajo tudi v trgovini Bazilika zel v Cityparku...

Deodorant... jaz ga ne bom imela oz. če bom, bom kupila tisti kako se že reče, kristalni kamen... Se ne potim preveč, pa prvič nisem rabila nič, sem se pač stuširala večkrat, če je bilo treba...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.10.2010 21:01:47   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

maa2010 kje si naročla ta sling oz.didymos?? kolk si dala? lahk tut na ZS pošleš.

nasla sem ga rabljenega preko avstrijskega oglasnika za 40€ user posted image Je pa kot nov, le navodil ni bilo zraven, nove knjigice pa se pri didymosu ni splacalo narociti ker je 5€ + postnina iz nemcije v slo user posted image

zori82 in pajac jaz imam tale deo kristal v prsilu, kupljen v dm in mislim, da ga sedaj imajo tudi v akciji. Uporabljama pa ga oba z partnerjem, ker nima vonja in se ne "tepe" z parfumom user posted image

tejci1981
obe iscema tale malinov caj :)

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 6.10.2010 21:10:16 >

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.10.2010 21:05:58   
birdy
Čaj iz malinovih listov...
Domžalčanke in okolica- vsaj kako leto nazaj so ga imel v Veletu v tuševi drogeriji.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.10.2010 21:07:14   
birdy
Pajacka, a se kr pofočkam?user posted image
Ja, moj mali očitno ni glih mali, mogoče bova pa še res kje skupi dihaleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?