lottyka
|
Dober dan, Da se malo javim. Sem ta teden bolj kot ne leteča. Grem v nabavo in pridem domov malo poležat in grem spet v nabavo. Imam prav probleme z otrdevanjem in zvijanjem, kot pri M samo bolj v "riti" in pa kar po nogah dol se mi širi, tako da dolgo ne morem biti pokonci. Še dobro da imam v petek pregled, ker drugače bi šla predčasno pomoje, ker je tole prav nadležno. zori mogoče imava pa kakšno virozo, ker meni ob zvijanju kar malo slabo rata in tud dobim občutek da moram na WC. Danes ponoči sem bila spet več na WC-ju kot spala. Pri meni je najhuje ponoči, čez dan me zvija samo občasno, se pač malo naslonim na nekaj ko mine pa naprej, zvečer pa se začne na polno. Pride prav tako v valovih, pride pa gre po kaki minuti. Včeraj se je moj prav ustrašil kok trd trebuh rata ko otrdi, je prav kot kamen. Drugače sem prav srečna, previjalna že stoji, tako da lahko začnem z pripravo. Sem bila danes v Tosamini trgovinici in nakupila za v P in za prve dni. Potem bo pa moj skočil še iskat, ko bom videla kaj mi bo najbolj odgovarjalo. Itak imam manj kot 1km do trgovince. Če katero zanimajo cene, da si lahko preračuna če si ji splača vozit: VIR80- 1,13 EUR VIR NATURE SUPER - 1,54 EUR Vatiranci 45 cmx15cm, 5 kos - 2,44 EUR Kupila sem tudi 1 paketek njihovih pleničk, št.1 - 28 kom - 5,04 EUR (pravijo da imajo te tudi v P LJ) sterilni zloženci 5x5 cm, 50 kom, posamično pakirani - 2,50 EUR vlažilni robčki to-to (za brisanje rite) - 1,60 EUR vata vel. zgibana in zarezana 200g - 1,72 EUR vata mala 10x7 perforirana - 0.95 EUR Mrežastih hlačk M velikosti trenutno nimajo, tako da jih grem iskat naslednji teden. Drugače pa me je trgovka opozorila, da so ji rekli, da naj prinesemo s seboj v P LJ tudi te vatirance in vložke, ker imajo pomanjkanje in jih ne dobimo dovolj tam. Tako da jaz bom v torbo spakirala tudi te vatirance ene 2 paketa. Jutri grem še v Mulerja in lekarno potem pa spakiram do konca torbo za P. Denar od paketa dobim 15.10. tako mi je rekla na CSD, ko sem oddala. Odločbo sem dobila skupaj s to za porodniško. Sobice - Zelo lepo boste uredile sobice. Mi je zelo všeč tako slikice kot nalepkice. Jaz bom pomoje zdej samo kakšno nalepkico nad posteljico nalimala in to je to. Ker svojo sobo dobi šele čez 1-2 leti. oblačilo za domov - jaz bom imela kar nosečniško trenirko in eno majčko ter jopco. Nič, grem počivat. Bi šla rada zvečer še s kolegicami v kino.
|