|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
6.10.2010 12:43:02   
pajac
zori 82 kako te je zvijalo???

Pa jaz sem dudice kuhala torej je voda vrela cca 10 minut pol pa ugasnila in piustila da se ohladi.. Pol pa le bodite pozorne če je v dudico prišla voda, jo je potrebno ven spravit... Saj na nekaterih ovitkih piše kako... če se prav spomnim primeš dudico z eno roko, tisti plastičen del z drugo pa na hiter potegneš in spustiš... Sem pa jaz dudo prekuhala le prvič, nato pa samo oprala pod vročo vodo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.10.2010 12:43:31   
pajac
EK76 dobrodošla, pa drži se!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.10.2010 12:44:30   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Glede paketa oz. denarja pa sem prebrala, da za oddano vlogo do zadnjega v mesecu dobiš denar naslednji mesec. Tako se jaz to razumela. Po tem bi veljalo, da vse, ki smo oddale do 30.9., dobimo denar v oktobru.

Iz tvojih ust, v božja ušesa...nekak krvavo že rabim tele dinarčke, da še lahko gremo po ostale malenkosti, ker zadnja dva tedna mi pa ni za hodit.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.10.2010 12:44:33   
phelps
Daaan, pupe, komaj vas dohajam oz. po pravici povedano, vas ne dohajam več user posted image

Jaz sem dobila odločbo, da dobim nakazano - 279 eur, kdaj pa nič. Pa bi mi zelo prav prišlo v tem mesecu, ker bom morala z mojo zadnjo plačo (3 tedne bolniške) živeti 40 dni (5. v mesecu je plača, 15. pa šele nakazilo porodniške). Moj pravi, naj se ne sekiram, jaz sem pa rada finančno neodvisna. Ma, bomo že.

Meni tudi ful otrdeva trebuh in čedalje bolj me nekaj boli, špika... Grem stavit, da če bi me dali v tistih najbolj pestrih trenutkih na CTG, bi ta marsikaj pokazal. Takrat ko sem bila v porodnišnici na CTG in je ta kazal popadke, me sploh ni nič bolelo. Tudi mene tolaži, da Phelps brca. Nisem nič panična, itak smo skoraj že donošeni. Vsi mi govorijo, da bom kmalu rodila, ampak jaz sem še normalno aktivna in še vedno mislim, da bom rodila po roku.

Torba za v P pripravljena na pol, še male pakunge šampona, kolodonta, ipd. moram kupit za v toaletno torbico, sem bila danes v DM in pozabila user posted image . Sem pa našla bež zimski pajacek, vzela št. 62 in imam sedaj vse za Phelps user posted image . Bi se mogla pa tudi jaz ostriči in nabaviti kakšno normalno zadevo zame za iz porodnišnice, glede tega sem čisto zbegana, ker se bojim, da mi stare zadeve pri 12 kg + ne bodo več prav... Kaj boste ve oblekle?

< Sporočilo je popravil phelps -- 6.10.2010 12:46:01 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.10.2010 12:49:52   
tejci1981
Dober dan!

SLABA NOČ user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ker sem doma se ne sekiram, pa sem zjutraj dlje "potegnila"!!!!!!

Ječi - mleko pomaga, če pa ne, pa imam za prvo pomoč flašo donata na nočni omarci, pa malo šluknem ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.10.2010 12:50:13   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pa jaz sem dudice kuhala torej je voda vrela cca 10 minut pol pa ugasnila in piustila da se ohladi.. Pol pa le bodite pozorne če je v dudico prišla voda, jo je potrebno ven spravit... Saj na nekaterih ovitkih piše kako... če se prav spomnim primeš dudico z eno roko, tisti plastičen del z drugo pa na hiter potegneš in spustiš... Sem pa jaz dudo prekuhala le prvič, nato pa samo oprala pod vročo vodo....

sploh ne znam opisat...hudi krči in ostra bolečina  v trebuhu, ki je trajala cca. 1min...to se mi je dogajalo v soboto, nedeljo in včeraj. Tako kot da bi mela hude prebavne motnje, ker sem takoj mogla letet na wcuser posted image A misliš da je kaj narobeuser posted image user posted image user posted image

No bom js tud danes tako prekuhala dudice. A jih položim na kuhinjsko krpo da se posušijouser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.10.2010 12:52:02   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

. Bi se mogla pa tudi jaz ostriči in nabaviti kakšno normalno zadevo zame za iz porodnišnice, glede tega sem čisto zbegana, ker se bojim, da mi stare zadeve pri 12 kg + ne bodo več prav... Kaj boste ve oblekle?

Jst grem kar v trenerki, ta mi je bla skoz prav, pa najboljš se počutm v njej. Je že od prej, ko ni bilo trebuha, pa jo še vedno nosim. Razen zgornji del noben ne zapremuser posted image , vse nosim odprto, sam da bi pa kupla za tako kratek čas kaj, mi pa ni.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.10.2010 12:53:34   
Soncchhek
jaz sem tudi vložila konec septembra za te evrčke namesto paketa+ dobila odločbo....tako da baje je nakazilo v oktobru....

phelps, a ti bi se že rihtala za ven s porodnišnice....čakaj ti november da začnemo dostavljatuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz bom lepo šla iz porodnišnice v nosečniških hlačah ....lepo udobno in to  je to...saj razmišljam, da bi jih cel lajf nosila....so tako fajn ko nikjer ne tiščijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede na to, pa da sem na minus 5kg na prejšnje prednosečniško stanje, mislim da ne bo problema glede starih hlač....samo da bo šel buši dol pa smo spet noter, ali pa še prej ...

Aja...dudico pa flaško pa še ta dodatek...aptamil al kaj je....to si že v porodnišnico neset_e s sabo? Jaz niti ne bom nabavljala vnaprej.... sploh kar se tiče tega aptamila....
upam na dojenje....da bo teklo v potokihuser posted image .......
saj če pa tam v bolnici kaj dodajo...imajo oni flaške al kako.....se je treba pozanimat.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 6.10.2010 12:55:31 >

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.10.2010 13:09:47   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
No bom js tud danes tako prekuhala dudice. A jih položim na kuhinjsko krpo da se posušijouser posted image

user posted image  Moram se nasmejati... Preprosto dudice daj v zavreto vodo (jaz ne bom več pustila na ognju) in jih pusti par minutk v vodi. Ko vzameš ven, jih še par minutk pusti na oprani in zlikani plenici/krpi, pa je. Hudič je edino, če pride voda v njo.

Glede denarja pa smo vse bolj ali manj na istem kolikor vidim. user posted image  Ni kaj, user posted image  stane, a ko pomislim, da mam oblačilc dovolj vsaj za prve tri mesece (odvisno kako bomo rasli), pa tudi ni slabo. So pa še stvari, ki bi jih imela, a niso čist nujne in bomo nakupili naslednje mesece (npr. ležalnik, itd.). Na koncu pa bom že čez mesec dni ugotiovila, da manjka še to, pa ono... user posted image  

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.10.2010 13:12:40 >

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.10.2010 13:13:22   
Renesme**

ojla
da se spet malo oglasim
včeri ni bil moj dan, me je spet močno zvijalo (prebavne motnje-tako si js razlagam) na wc driskat pa samo 1x in to ob 6ih zjutriuser posted image . No čez dan je blo malo bolje in upam da danes tud tako ostane. A se kateri kaj podobnega dogajauser posted image user posted image user posted image

nalepkice js bi jih full rada kupla pa ne vem če se bojo prileple na valito steno...mogoče katera veuser posted image user posted image Drgače bom pa nekaj narisala na platno (na steno nočem ker sva v najemniškem stanovanju)

dudice in nastavki...ali jih je že katera steriliziralauser posted image Na škatlici piše da jih dam za 5 min v vrelo vodo...a to pomeni ko voda zavre dam not in pustim 5 min ali dam dude prej not in pustim vreti 5minuser posted image user posted image Upam da sm dost razumljivo napisala vprašanje, sicer mal butasto ampak kar je ziher je ziher.

aptamil vrečkica...imajo to samo v DM al tud v Mullerjuuser posted image

ek76 držim pesti da bo vse ok, drži se user posted image

škorpijonček js sm tud dobila odločbo konec septembra, nakazilo pa naj bi blo 15ga oktobra, vsaj tako mi je rekla preko telefona...upam da bo res

dobrodošle vse nove

uh danes so me pa sama vprašanjauser posted image user posted image user posted image

vam povem kako sem jaz prvič dudice steriliziralauser posted image

Sem brala na rr kako jih je ena zažgala....no pa dam jaz 2 dudici v posodo za kavo kuhat in vodo nalijem...pa vre, jaz vmes na rr in kmalu nekaj zavoham...sem jih zažgala, stopila...vse je šlo v smetiuser posted image

Jaz bom dala vse naenkrat v en velik lonec prekuhat...flaške, dudice, nastavke za prsi...sicer je pa vseeno a vre 5 ali 10 minut, glavno da zavre.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.10.2010 13:15:31   
Renesme**

sploh ne znam opisat...hudi krči in ostra bolečina  v trebuhu, ki je trajala cca. 1min...to se mi je dogajalo v soboto, nedeljo in včeraj. Tako kot da bi mela hude prebavne motnje, ker sem takoj mogla letet na wcuser posted image A misliš da je kaj narobeuser posted image user posted image user posted image

moje prebavne motnje s krči, tisto ko te zvija in ne moreš na wc, potem imaš pa drisko...no, to se je pri meni prvič končalo s porodom, me je pa zvijalo enako tudi že cca. 1 teden prej pa ni bilo nič.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.10.2010 13:17:01   
Renesme**
Jaz bom za iz P oblekla nosečniške cunje, mogoče moje nosečniške kavbojke, ki me trenutno tiščijo čez trebuh in jih ne nosim, bodo potem prav, ko bo prazenuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.10.2010 13:17:12   
pajac

No če je po 1 minuti minilo in končalo z WC mislim, da ne bi smelo bit kaj hujšega.. posebej če sicer ne hodiš redno na WC, zna bit overload ...Če bi se pa ponavljalo v intervalih (torej ne le 1 x na dan) bi jaz poklicala G pa vprašala... Saj "ko pita ne skita"

Jaz sem sušila na čisti kuhinjski krpi.... Sem mnenja, da voda, ki ni oporečna nima kaj škodovat... Saj na čistočo je treba pazit, samo na vem če je res potrebno da je vse sterilno...

Kako domov... jaz v nosečniških oblačilih....

tole desno v modri bluzi sem jaz.... saj vem da se slabo vidi, ampak trebušček je še tukaj in bil je še nekaj časa... Pa glede na to da sem bila šivana, mi verjetno ne bi pasalo imeti gor nekaj, kar bi me zategnilo, ko bi se vsedal v avto...
user posted image

Za porodnišnico ne rabiš flašk pa Aptamila... jaz bom imlea 1 vrečkico zaradi boljšega občutka, ampak bo počakala doma...

< Sporočilo je popravil pajac -- 6.10.2010 13:25:23 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.10.2010 13:19:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

moje prebavne motnje s krči, tisto ko te zvija in ne moreš na wc, potem imaš pa drisko...no, to se je pri meni prvič končalo s porodom, me je pa zvijalo enako tudi že cca. 1 teden prej pa ni bilo nič.

UPS... Zori 82, pojma nimam preveri pri G user posted image , da ne širim krive vere....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.10.2010 13:21:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

vam povem kako sem jaz prvič dudice steriliziralauser posted image

Sem brala na rr kako jih je ena zažgala....no pa dam jaz 2 dudici v posodo za kavo kuhat in vodo nalijem...pa vre, jaz vmes na rr in kmalu nekaj zavoham...sem jih zažgala, stopila...vse je šlo v smetiuser posted image

Jaz bom dala vse naenkrat v en velik lonec prekuhat...flaške, dudice, nastavke za prsi...sicer je pa vseeno a vre 5 ali 10 minut, glavno da zavre.

user posted image user posted image user posted image user posted image pa samo za 5 minut si šla na RR, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.10.2010 13:25:22   
aleunam
Tako sem jaz maloprej posmodila "ejnpren" (mislim, da veste za kaj gre - na olju pražena moka). user posted image  Hudičev RR, če pa se toliko dogaja odkar nas je malo več doma. user posted image

Sicer pa jaz ravno zaradi tega pravim, da bom odstavila z ognja, ker se spodaj plastika hitro oprime, ko je direkt na dnu lonca.

Rodit in domov bom šla v nosečniških hlačah, potem pa upam, da bodo samo še za v omaro. Sicer mam občutek, da je 10 pridelanih kg večina v bušiju, nekaj pa porazdeljeno v rokah in nogah, a skoraj ni opaziti (se tolažim user posted image ).

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.10.2010 13:28:23 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.10.2010 13:28:32   
zori82
punce hvala za odgovor...danes je zaenkrat ok, če pa se bo poslabšalo bo poklicala G in vprašala, če ne ji bom pa vse povedla v torek ko imam pregled

domov iz porodnišnice bom js šla v nosečniških hlačah ker drugih itak ne bom spravla gor še neki časauser posted image user posted image user posted image

ahh zdj pa malo peglat, čeprav se mi tako ne dauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
6.10.2010 13:33:17   
lottyka
Dober dan,

Da se malo javim. Sem ta teden bolj kot ne leteča. Grem v nabavo in pridem domov malo poležat in grem spet v nabavo. Imam prav probleme z otrdevanjem in zvijanjem, kot pri M samo bolj v "riti" in pa kar po nogah dol se mi širi, tako da dolgo ne morem biti pokonci. Še dobro da imam v petek pregled, ker drugače bi šla predčasno pomoje, ker je tole prav nadležno. zori mogoče imava pa kakšno virozo, ker meni ob zvijanju kar malo slabo rata in tud dobim občutek da moram na WC. Danes ponoči sem bila spet več na WC-ju kot spala. Pri meni je najhuje ponoči, čez dan me zvija samo občasno, se pač malo naslonim na nekaj ko mine pa naprej, zvečer pa se začne na polno. Pride prav tako v valovih, pride pa gre po kaki minuti. Včeraj se je moj prav ustrašil kok trd trebuh rata ko otrdi, je prav kot kamen.

Drugače sem prav srečna, previjalna že stoji, tako da lahko začnem z pripravo.

Sem bila danes v Tosamini trgovinici in nakupila za v P in za prve dni. Potem bo pa moj skočil še iskat, ko bom videla kaj mi bo najbolj odgovarjalo. Itak imam manj kot 1km do trgovince. Če katero zanimajo cene, da si lahko preračuna če si  ji splača vozit:
VIR80- 1,13 EUR
VIR NATURE SUPER - 1,54 EUR
Vatiranci 45 cmx15cm, 5 kos - 2,44 EUR
Kupila sem tudi 1 paketek njihovih pleničk, št.1 - 28 kom - 5,04 EUR (pravijo da imajo te tudi v P LJ)
sterilni zloženci 5x5 cm, 50 kom, posamično pakirani - 2,50 EUR
vlažilni robčki to-to (za brisanje rite) - 1,60 EUR
vata vel. zgibana in zarezana 200g - 1,72 EUR
vata mala 10x7 perforirana - 0.95 EUR
Mrežastih hlačk M velikosti trenutno nimajo, tako da jih grem iskat naslednji teden. Drugače pa me je trgovka opozorila, da so ji rekli, da naj prinesemo s seboj v P LJ tudi te vatirance in vložke, ker imajo pomanjkanje in jih ne dobimo dovolj tam. Tako da jaz bom v torbo spakirala tudi te vatirance ene 2  paketa.

Jutri grem še v Mulerja in lekarno potem pa spakiram do konca torbo za P.

Denar od paketa dobim 15.10. tako mi je rekla na CSD, ko sem oddala. Odločbo sem dobila skupaj s to za porodniško.

Sobice  - Zelo lepo boste uredile sobice. Mi je zelo všeč tako slikice kot nalepkice. Jaz bom pomoje zdej samo kakšno nalepkico nad posteljico nalimala in to je to. Ker svojo sobo dobi šele čez 1-2 leti.

oblačilo za domov - jaz bom imela kar nosečniško trenirko in eno majčko ter jopco.

Nič, grem počivat. Bi šla rada zvečer še s kolegicami v kino.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
6.10.2010 13:33:58   
zori82
evo pa še moj trebušček v 35. tednu

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.10.2010 13:38:00   
MalaNeli
zori82 zlo luškan trebušček.

jaz sem včeraj dobila paket iz tosame. sem kr pobrala naročila pri mami in kolegicah, pa je blo dovolj za zastonj poštnino :) (tut zdaj ko je meja 65€)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
6.10.2010 13:41:48   
naša beba
uh, ste mi dale spet dela z branjem... ampak izvem pa vsak dan kaj novega...

Evo, sem bila danes na pregledu... doživela celo ultrazvok user posted image in sem bila že vesela, da preverimo še enkrat spol, če je puža še vedno puža... in kaj se je videlo??? NIČ čisto nič, ker si je naše dete tiščalo roko med noge... a jo je mogoče lulat tiščalo???user posted image user posted image user posted image
Dobila potrdilo o PDP, pa ene par napotnic za laboratorij... toxo, streptokok, voda, kri,...
Pa orng sem se smejala ko sem prišla iz ordinacije... sploh se ne sekiram več, ker takoj ko bo možnost po porodu menjam ginekologa... Nima smisla... Js sem tudi razočarana nad sistemom pa se v službi ne znašam nad strankami...

Drugače smo bili pa danes zelo pridni. Končno sva z očkomuser posted image odnesla papirje na CSD, podpisala očetovstvo, potem sva bila na upravni enoti, sem morala oddat en dokument, da mi spremenijo stalno bivališče. Začuda nikjer ni bilo za občutit štrajka, ali pa celo ne štrajkajo več.

Končno je doma tudi previjalna miza, zdaj moram na lov le še za podlogo na kateri se bomo sprevijali. Grem jutri na lov v Pikapolonico ali Baby Center.. Kak predlog kje se najde boljše preden da prelaufam pol Koroške...

Za popoldne pa čaka še prestavljanje omar, postelje in mize v sobi... treba je naredit plac, da lahko pospravim zlikane cotke in se lotim nove runde.

Nisem ziher kako bo to potekalo, ker tudi user posted image na bolniški in ne more kaj vzdigovat... grem klicat na pomoč...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.10.2010 13:54:13   
MalaNeli
kk to da ti je delu ultra zvok??? jaz sem mu pozabla rčt za streptokok. upam da je v pon. še cajt.
kar se pa menjave gin tiče - ti pa tk povem, najprej preveri kam se lahk prestaviš. sem govorla s predstavnico poroniškega oddelka v SG (dr.Kramerjevo) pa je rekla da je eden boljših gin. ki pač stvari včasih pove na svoj "nerazumljiv" način in da naj ne menjam, ker bom tžko dobla drugega. (posebej tk dobrega)
:( jaz bi tut mela ultrazvok :(

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
6.10.2010 14:03:08   
naša beba
saj mene je tud začudlo, da je reku (sam od sebe) za UZ. Mi je blo pa skor žal, ker mi ga je cele pol ure gor obiral, ker mi po pravilniku ne pripada več.
Za streptokoka ga morš pa spomnit. Ni pa panike glede cajta, ker je bolš čist proti koncu. Se lahko na koncu še okužiš...
Glede menjave G pa vem, da je pametno da imaš kje sigurno mesto. Pa saj zato sem šla k njemu, ker je kot zdravnik dober, samo odnos je nekje pocetlal, res... Ker mu nisem jaz kriva, da ima to službo...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.10.2010 14:07:44   
MalaNeli
jap. je pa ful odvisno od dneva.
veš da je v pon zjutraj vedno dobre volje.
:) razn izjev: "a niste kaj shujšali?" :)
je prav prijazn

Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.10.2010 14:18:32   
lonalona
Juhej,...bambine!

Joj evo mene ,..danes neki tale net šteka sam bo že ,..

pajac--glede slikc za na steno ja  tko je to sm šla prov probat ko se odstrni  se da prov lepo nazaj ,..ker ni to nek  tak  lepil gor  kot katere druge slikce da vse za sabopotegne,..tko je  tudi pisalo da če se shranijo se lahkopotem  nalimajo  nazaj ,..tko da no upam da resuser posted image .

vidim da ste danes prave čveke,...jaz pa  kr meditiram na kavči k bi  ga res  vrgla kar že stran user posted image ,..naveličana sem  že tega ležanja  po 5 mesecih ,..še  pojstle v spalnici sem se naveličala  zadnje čase ker se samo še premetavam,...
Komaj čakm da se mi tale rutin malo spremni in da  se  poženem  z vozičkom po hribih in dolinah,...je kar problem ker mi že manjak rekreacije ,..

Uhh sm mal potarnala zdej pa  bi mogl jitneki  vsaj  skuhat pa nimam pojma kaj ,..mogoče kar tunino rižoto.
Punce uživejete v danšnjem dnevu ,..mogoče še kaj  uletim ,..LEP DAN

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?