Majchi
|
Jaz sem bla tud danes v Mullerju in BC in sem kupila še pleničke, dude, nastavke za dojenje, cuclje, glavniček, škarjice, termometer za v vodo in podobne malenkosti. Je blo kar fino tole nakupovat. Bolj ko razmišljam, manj mi je jasno, katera trgovina je NKD? Modrci za dojenje. Jaz jih imam enih 5 iz Mullerja, pa sem jih pozabila probat preden sem šla danes tja. Upam, da so mi še prov. Ker imam že zdaj bombe (D košarca), po porodu pa znajo bit še večje. Upam, da ko shujšam, da mi tud joške uplahnejo. Potem sem se pa še s svojimi majčicami (iz prve nosečnosti) dobila v Zvezdi. In ugotovile smo, da smo čisto izgubile feeling za vse oblekice, velikosti, cepljenja ipd. Nobena se nič več ne spomni, razen ene, ki ima zdaj že ta drugega starega 8 mesecev, pa je pač "in" . Mislim, da bom jutri še enkrat vse cotke pregledala. Namreč dobila sem jih tudi v št. 68, pa so se mi tok majhne zdele, da bi ble lahko glih ta prave za začetek. Ojoj koza, čist sem brez feelinga . Ne morem verjet, da lahko v 3 letih vse pozabiš. Drugače pa vidim, da sem med srečnicami, saj cele noči spim kot bomba, razen če me Lana kaj kliče, ampak to je 1-2x na teden mogoče. No, pa 1x na noč moram za lulat vstat. Takrat grem seveda obvezno tud v otroško sobo pogledat, če je Lana pokrita in potem spet nazaj zaspim kot bomba . Šraufa me niti ne. Se mi zdi, da me je pred nekaj tedni velik bolj kot pa zdaj. Edino štorasta in neokretna sem tok, da sem že sama sebi smešna. Moj se mi tud skoz smeji, ko vidi, kako si štumfe obuvam, kako si noge brišem po tuširanju, kako se iz tal pobiram, če se z Lano igram...
|