|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
6.10.2010 21:54:33   
pajac
Birdy.... ti le glej da me ne boš prehitela... user posted image user posted image user posted image user posted image

Za skupaj predihavat sem takoj za...  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.10.2010 22:08:12   
birdy
Glih prehitela te pa ne bi rada... Razen če ti misliš it kej dost čez rok... Ene tko kot pri Petruuser posted image Pol pa upam da te prehitimuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.10.2010 22:13:58   
kapesanta
se trudim slikice not prilimat, pa še vedno ne znam...
no slikice naše otroške sobe imate v mojem albumu, če katero zanima.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.10.2010 22:34:12   
zori82
kapesanta full lepa sobica, verjamem da se bo bebica super počutla v njej. Te slikice oz. nalepkice si kupla v BC al kje drugje?

malinov čaj js sm ga kupla v City Center Celje zeliščna lekarna Biotopic

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.10.2010 22:45:51   
kapesanta
v BC (kmetijo) in Pikapolonici (podvodni svet)

ČAJ ZA DOJENJE: pila Hipp v granulah, sem ga mela povsod s sabo - doma sem si pa večkrat napravila čaj iz mletega lanenega semena - zanimiva stvarca, mislim da je celo tud pomagal.

ZORI82 - si že dobila voziček

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 6.10.2010 22:46:23 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.10.2010 22:47:04   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pajacka, a se kr pofočkam?user posted image
Ja, moj mali očitno ni glih mali, mogoče bova pa še res kje skupi dihaleuser posted image

Si na seznamu user posted image  user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.10.2010 22:55:20   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Punce rabim malo pomoči, namreč pakiram torbo za v P. Manjka je nedrček za dojenje, vem da vsaj 1 pač moram kupit že v naprej, pa ne vem al se to vzame tistega, ki mi je sedaj kot ulit ali enega večjega user posted image . Meni so že med nosečnostjo šle gor iz B v D, koliko pa lahko pričakujem da se še povečajo? Jutri grem v nabavo pa sedaj študiram da pojma nimam katero št. kupit. Hmmm koliko pa se jih kupi v naprej 1 ali 2? Kako ste ve naredile?

Pa še nekaj, vem da ste svetovale da se vzame s sabo nekaj za jest. Jaz imam sedaj 1 Leibnitz in 1 Grancereale noter. A slanega se da tud kaj not? Poleg tega sem dala noter še 1 vodo in 1 Donat, za vsak slučaj. A je to dovolj?

A katera ve, a je treba kremo za bradavice tud s sabo vzet al jo tam dobimo?

A je katera kupila kakšen čaj za dojenje? A katera ve kateri je dober? Ga boste ve pile?

No sigurno se jutri spet javim z kakšnim vprašanjem user posted image , me kar nekaj panika grabi da moram pripravit vse in sedaj kar skačem okoli in rihtam, pa pol pozabim. Si moram zvečer vse na en list spravit, kaj je še treba.

Jutri pa začnem cunjice prat, sem danes že kupila prašek user posted image .

vožnja- jaz še veselo vozim in bom verjetno do konca. Se mi lahko zgodi celo, da se bom rodit sama peljala, če me slučajno  iz kakšnega pregleda pošibajo kar gor user posted image .

Zdej grem pa nazaj iskat katero kozmetiko ste že priporočale. Sem pozabla.

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.10.2010 22:58:18   
sara pia
Danes sem imela pregled in naš user posted image še zmeraj sedi, pregled imam čez dva tedna in upam, da se bo do takrat obrnil na glavo. Sem vprašala za streptokok in mi je kar vzela bris ter plačala 50 €, rezultat zvem v roku 10 dni.

moderček- jaz sem ga kupila v H&M (2 v paketu), dala 20€, kar se mi ne zdi drago
hrana- vzela bom kako frutabelo, piškote in vodo

ječi - lepo si narisala user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.10.2010 23:18:19   
lottyka
Punce hvala za pomoč.

Za hrano sem samo vedela, da jo moram met, pozabila pa zakaj, za preventivo bo več kot dovolj, ene piškote lahko še doma pojem pol user posted image .

slikice - prav občudujem kako vse lepo rišete. Če bi se jaz spravila risat, bi pomoje mogla spodaj dopisat kaj prikazuje slika user posted image . Res lepo zgledajo te slikice in sobice.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.10.2010 0:24:57   
melca87
Hojla!!

Ste pa veliko napisala sm si morala kr vzet čs, da sm vse prebrala... No pozabila sem napisat da sem iz Ljubljane!!

Ječi- full si lepo narisala
Kapesanta- tud full lepa sobica

No kot sm prebrala vs ma kr dost težav z otrdevanjem v trebuhu...hvala bogu s tem nimam še težav... mam pa težavo, ker sm navajena spat na trebuhu in se dostikrat ponoči zbudim, ker me v trebuhu zaboli...Zaboli me pa zato ker se nekako ( ne vem kako mi to rata) obrnem na trebuh in verjetno neki časa spim na trebuhu, je res da mam eno nogo pokrčeno, samo sem še vedno kar dosti naslonjena na trebuh ..upam da ne more bit nič narobe z malim....sej pol se hitr postavim na bok!!

Me pa tud zanima glede modrčkov za dojenje... Že prej sm mela kr velke glede na svojo velikost in kile...mela sm D in zdej sm morala zamenjat modrčk na E...kaj to pomen, da si morm kupt modrčk za dojenje F al kako (sploh si ne predstavljam...kolikšna košarica je to... že E mi je ufffffff)...pa kje bi sploh lahko dobila to številko.

No sem zlo pozna, tko da boste verjetno jutr odgovarjale!!
*nočko vsem*

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.10.2010 6:53:56   
lottyka
Pa dobro jutro,

Moram izkoristit ker se ne zgodi velikokrat da sem prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa: user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lottyka -- 7.10.2010 6:56:37 >

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.10.2010 7:13:22   
sara pia
Dobro jutro,

jaz sem tudi drugače med zaspankamiuser posted image , pa je našuser posted image  začel tok brcat, da sem mogla vstati, pa še lačna sem ratala kot vol, tko da grem na zajterk

< Sporočilo je popravil sara pia -- 7.10.2010 7:24:18 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.10.2010 7:21:50   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.10.2010 7:25:17   
Urša08
Kako ste? A še katero ponoči kolki boljo? Joj mene zadnje dni nenormalno. No sej zadnji mesec res nimam sreče z zdravjem non stop eni prehladi, pa v ponedeljek sem fasala virozo, jao samo školjka in kavč. Sedaj ko je viroza odšla pa spet prehlad user posted image začaran krog.

No pa da ne bom samo jamralauser posted image user posted image user posted image , danes imam pregled in laboratorij. Komi čakam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.10.2010 7:27:42   
Urša08
kapesanta čudovita sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.10.2010 7:51:57   
škorpijonček_
Gooooooooood morning user posted image ,

evo pa spet dva delovna dneva, pol pa vikend. Potem pa ša sam dva tedna, pa še to 5 dni od tega dopust, se pravi še sam 5x v službo user posted image .
Spala OK, nič vstajanja do zjutraj, me pa vedno kolki bolijo, ker spim na bokih, pa sem tud od prej skoz na trebuh  navajena. No, sej se pol čez pol ure bolečina umiri. Drugih velikih problemov še ni (trkam na les), ko pa berem tiste, ki so teden, dva pred menoj, pa se pripravljam, da tud mene to doleti.
Jst sem tud kupila tista dva modrčka v H&M (enkrat še celo za 9€, je blo znižanje), pa jih že skozi nosim, sta tak fajna. Drugače so pa men na začetku zize full pognale, zdaj pa so skoz enake, se mi zdi, da celo manjše kot v prvem tromesečju. Pa tud teče nč še ne ven...upam, da bo vseeno mlekarna, ko bo čas začela delovatiuser posted image .

Jutri odnesem še papirje na CSD, a moram to neto ali bruto plače pisat?

Upam, da bomo sploh kaj dobile, ker štrajkajo, sploh tisto pomoč, ki bi morala biti nakazana v oktobru, ker bodo naslednji teden spet štrajkaliuser posted image .

Nč, grem kaj nardit, pa se še javim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.10.2010 8:01:17   
pajac
Ojla! jutro!

Haahaha Lottyka.... sem bila pred tabo gor, samo sem mogla nekaj drugega prej uredit... no pa si le prišla do štedilnika, da skuhaš kavico....user posted image

Škorpijonček... saj ne upisuješ sama te zneske user posted image No vsaj meni so to mogli naredit v službi in potrdit....

Bomo dobili denar.. so mal nehali stavkat.. pa smo naj poštempljajo te priave pa gre vse avtomatično naprej....

Šibam zdaj, se pol pofočkam...

Kapesanta, kapo dol!user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.10.2010 8:14:50   
škorpijonček_

Škorpijonček... saj ne upisuješ sama te zneske user posted image No vsaj meni so to mogli naredit v službi in potrdit....

Bomo dobili denar.. so mal nehali stavkat.. pa smo naj poštempljajo te priave pa gre vse avtomatično naprej....

Hja, če ima takšno delovno mesto, da je to tvoje delo, pol si moram kr sama izpolniti user posted image .

Štrajk pa se je ustavil samo do četrtka, nakazila so pa ravno naslednji četrtek ali petek user posted image , sicer ne vem zakaj potem mi trpimo ta štrajk...eh!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.10.2010 8:16:28   
ječi12
jutro.

hvala,bi sicer blo lahko lepše,ampak se vidi da je prosta roka...mali je ušeč,dojenčku bo pa tut moglo bituser posted image

kapasanta lepa sobica. morm rečt da so nalepke ful dobre,jih še nism vidla.

mene tut boki bolijo med spanjem in ležanjem na boku.ampak potem se tut umiri ko grem na hrbet oz vstanem. pač pričakujem da bo tko do konca. sicer pa 5 tednov ni veliko ane. pa če se zgodi da bi še en tedn prej rodil bi blo super :) pri prvi sm rodila en dan čez rok ker mi je voda odtekla,ampak raj bi popadke.se bom pa še zmišljevala aneuser posted image

to pa ni slaba ideja pajac da še mala neki kupi za dojenčka.pol bi to pomenilo neko izmenjavo in sploh ne prou darila....bom pa najbrž uporabla. bom mogla pa use nekak v P pretihotapit oz moj. za prvi obisk. no sj za dojenčka bo najbrž kšn pliško ali ninica to bo že šlo v kovček.skiro pa lih neuser posted image

js se tut zbudim lačna kot vol. in morm neki pojest kr prec.pa ni treba da je veliko,ampak more bit neki da lahko normalno živim,ker mi je drugače kr slabo kot na začetku N.

a mate tiste k mate pdp v prvih dneh novembra že donošene otročke? bojo vsak čas ane? super ej.

nč dobro kavico spite,js je ne pijem.tko da bom raj kej pojedla.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.10.2010 8:17:37   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Hja, če ima takšno delovno mesto, da je to tvoje delo, pol si moram kr sama izpolniti user posted image .

Štrajk pa se je ustavil samo do četrtka, nakazila so pa ravno naslednji četrtek ali petek user posted image , sicer ne vem zakaj potem mi trpimo ta štrajk...eh!

bruto

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.10.2010 8:20:27   
Renesme**
ječi kaj nas že rodit podišuser posted image

moj bo donošen, recimo, ker je po UZ za 1 teden manjši, naslednji petek. Ampak se ne oziram na to, ker je imela že tamala 2,5kg pri 38t, pa je bila čist lepo donošena...z diagnozo zahirančekuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.10.2010 8:34:58   
tejci1981
Dobro jutro!

Na štajerskem smo se spet zbudili v megli, upam, da je pri vas kaj drugače!
Komaj čakam na lepe, sončne in barvne jesenske dni!

Zajtrk in kavica sta lepo pospravljena user posted image , sedaj pa nabiram moči (beri voljouser posted image ), da se spravim peglat, ko se pa dragi vstane (je bil v nočni) pa grem pripravit torbo za P.

Krasne sobice!!!!

Sara pia - si že poskusila z vajami, ki sem jih opisovala nekaj strani nazaj (68,69 nekje tamuser posted image ) meni jih je moja G priporočala in mali se je obrnil - če je bilo to zaradi vaj ni 100%, probaš pa lahko, ker ti vzame res samo par minut časa (jaz sem delala 1 in 2, po 5 min dnevno, en teden).

Kolki - odvisno od dneva, jih pa najbolj čutim, ko se valim iz enega boka na drugega, pa pol rabim celo večnost, da se naštimam, da mi paše.

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

a mate tiste k mate pdp v prvih dneh novembra že donošene otročke? bojo vsak čas ane? super ej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj lulek je menda že donošen (polnih 36t mislim da), samo naj se mu nikamor ne mudi, če bo "točno" na rok al pa kak dan kasneje se nebom nič branila!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.10.2010 8:37:18   
tejci1981
Nekaj za lažji začetek dneva:

UPS!!!

*Dialog med dvema zakoncema v postelji*, po opravljenih vseh opravilih,sladko oba utrujena in tesno objeta ležita na postelji.

/Žena zasanjano leži na postelji in vpraša moža :/

"Kaj bi storil, če bi jaz umrla? Ali se znova poročil?"

Mož v zaspanem odgovori: "Zagotovo ne!"

Žena začudeno: "Zakaj ne, ali ti v zakonu ni prijetno?"

Mož previdno odgovri: "Seveda mi je."

Žena ga postrani pogleda in vpraša: "In zakaj se torej ne boš spet poročil?"

Mož čisto buden: "Dobro, se pa bom ponovno poročil."

Žena žalostno vpraša: "Se boš?"

Mož se prevali na bok in: "Ufff!!"

Žena še vedno vztraja z vprašanje: "Ali bosta spala v najini postelji?"

Mož prepričljivo: "Kje drugje pa naj bi spala?"

Žena sprašuje še naprej: "Boš zamenjal moje slike z njenimi?"

Mož odločno: "To se mi potem zdi primerno."

Žena naprej: "A bo ona vozila moj avto?"

Mož olajšano odgovri na vprašanje: "Ne, ker nima izpita!"

Žena ... tišina.

Mož z obrazom v blazino: "Sranje!"

To pa je res UPS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.10.2010 8:41:01   
pesjanarka
Ste me čisto namamile s poslikavami sobic :)

Jaz nisem preveč ustvarjalen tip (vsaj kar se tiče ročnega ustvarjanja), zato bi se odločila za nakup preprostih nalepkic za na zid. najraje bi še kake živalice user posted image .

Mi lahko pomagate z nasveti kje se jih lahko kaj dobi?

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.10.2010 8:49:27   
bik
Dobro jutro user posted image  še z moje strani.

Včeraj sem tudi jaz kupila nalepkice za na steno v kiku. Sicer sem dobila zadnja dva paketa, je prodajalka rekla, da jih hitro poberejo, en paketek pa je stal 3€, notri je pa okoli 10 nalepkic. Zelo luštne rožice pa ptički, zelo popestri sobo.

Včeraj zvečer je tudi moja user posted image  user posted image  imela žurko v trebuhu in mi ni pustila spati, sem bila kar do ene 1h pokonci.
Čutim, da bo kmalu prikukala ven iz trebuščkauser posted image

Ne morem verjet, da je zadnji mesec, je šlo zelo hitrouser posted image

Lep dan vsem user posted image  in čim več dobre volje user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?