|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
7.10.2010 8:55:26   
MalaNeli
moj dojenček se je pa ful umiril, tako da bom danes kar malo gibe štela. :S
upam da počaka vsaj do 37T polnega.

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.10.2010 8:56:11   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
Hja, če ima takšno delovno mesto, da je to tvoje delo, pol si moram kr sama izpolniti user posted image .

Štrajk pa se je ustavil samo do četrtka, nakazila so pa ravno naslednji četrtek ali petek user posted image , sicer ne vem zakaj potem mi trpimo ta štrajk...eh!

jst sm si tudi lahko kar sama izpolnila user posted image pises I bruo. Pa ne pozabi na odteglaje.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.10.2010 8:59:32   
aleunam

evo pa spet dva delovna dneva, pol pa vikend. Potem pa ša sam dva tedna, pa še to 5 dni od tega dopust, se pravi še sam 5x v službo user posted image .

user posted image  Tebi pa dobro gre. user posted image  Kar izkoristi dopust.

Štrajk - mi je včeraj na CSD rekla, da so štrajkali tako, da je bila odprta samo sprejemna pisarna, kjer so potem jemale vse vloge in jih predajale naprej v druge pisarne. Delalo se je torej vse, s tem, da nisi mogel direkt do strokovnih delavk posameznih področij. Sama sem ravno včeraj dobila odločbo, torej so morale nekaj delati. user posted image  In tudi nakazila se izvršujejo, vsaj zaenkrat.

Če že moram pojamrati, da ne bo zgledalo kot da me nič ne muči... Mene med par-urnim spanjem na eni strani bolijo rebra, ker verjetno vsa teža pritiska na njih. Potem se obrnem in čez par ur še druga stran. Tak da se ponoči preobračam kot odojek samo zaradi tega. user posted image  Lulat hodim 1x na noč, včasih nobenkrat, spet drugič 2x. Torej se nad počutjem v user posted image  ne pritožujem, ker nekih bolečin razen utrujenosti od naporov (trgatve) ni bilo čutiti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.10.2010 9:05:40   
Valentina85
Dobro jutro!

Midva greva danes k mojim, da pobereva oziroma, da moj natrga vse grozdje na vrtu, da potem midve z mamo skuhave sok, ki ga dedku skuham vsako leto. Sej ga ni toliko, vendar je treba gor pa dol po lojtrcih, tako da je bolje da to moj zrihta.

Včeraj sem bila tud jaz v Mullerju, kupila sem plenice, nekaj kozmetike, nedrček za dojenje. Sedaj mi manjka samo še par stvari iz lekarne in mislim, da je to to...

Lep dan punce

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.10.2010 9:08:13   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Hja, če ima takšno delovno mesto, da je to tvoje delo, pol si moram kr sama izpolniti user posted image .

Štrajk pa se je ustavil samo do četrtka, nakazila so pa ravno naslednji četrtek ali petek user posted image , sicer ne vem zakaj potem mi trpimo ta štrajk...eh!

jst sm si tudi lahko kar sama izpolnila user posted image pises I bruo. Pa ne pozabi na odteglaje.

Kakšne odtegljaje? user posted image  

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.10.2010 9:21:04   
zori82
dobro jutro

no pri meni se ni ravno dobro začelo...že od 7ih poslušam vrtanje, razbijanje tik nad glavo in še zmer ni konec aaaaaaaa meša se mi že od tega user posted image user posted image . Drugače je bla super noč in sem fino spala no potem mam pa tako budnico.

ZORI82 - si že dobila voziček

ne še, še nestrpno čakam da me pokliče, ampak mislim da pred 15. ziher ne bouser posted image .
Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.10.2010 9:21:34   
simonmojca
Jutro punce

ufff ste bile pa zgodnje danes nekatere user posted image  meni se pa tako user posted image , vstala samo zato, ker me je user posted image  zbudu z sms.

No jaz sem pa včeraj kupila še postelnino za našega malega user posted image , je bila zelo - no zelo 30% znižana. In sem kupila zeleno z motivi user posted image  in oranžno z motivi user posted image .  tako da zdaj moram kupit pa samo še kozmetiko zame in za user posted image  (moram it v tosamo en dan) pa une malenkosti mi falijo, ki jih vrjetno še dobim od koga-darila, kot so stol za hranjenje (ka ga itak ne rabim še), nov ležalnik (enga že imam - mogoče pa dobim novega z funkijami user posted image ), voziček in stol za v avto (potlej) aja pa user posted image hoče stajico. Ostalo pa že imam VSEEEEEEE sem glih včeraj od doma prinesla 3škatle cunc (za takoj pa do 1leta-ka sm jih jaz z bratom in sestro nosila user posted image  jih je mami tako lepo merkala, pa od nečakinj cunce) user posted image user posted image .

Potovalko sm itak že rekla, da še ni čas - še teden dni pol pa user posted image .
Moram pa itak še en ruzak naštimat za user posted image , ker če se zgodi, da moram v p. ko bo on v službi. Bom raje mamici rekla da me pelje ali pa rešilc (odvisno od situacije) kakor pa da moj hodi iz Lj. do Gr. pa potem nazaj v Lj. (pa še čakala ga bom-ja valda user posted image ) no uglavnem morem imet ruzak z njegovimi cunami v avtu, ker v obleki res ne more biti zdraven mene v porodni sobi user posted image . Pa ne vem kaj naj mu zrihtam kavbojke ali trenerko user posted image . Ko sem user posted image  vprašala je itak reku da je vseeno, ker bova to hitr naredila user posted image  NOT PA VN user posted image  optimist in da je za tok časa lahko tudi v obleki.

Papirje sva vse zrihtala včeraj HB, tako da jaz ne rabim več misliti na NIČ user posted image

no še eno user posted image  iz moje strani, ker jo ravno pijem user posted image

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.10.2010 9:39:34   
Bela01
Eno vprašanje: Danes zjutraj sva bila z mojim malce bolj aktivna user posted image user posted image . Čez kake pol ure pa me je v spodnjem delu trebuha (nad sramno kostjo) začelo na vsake tolko časa malo bolet. Tak nekako kot bi hotela dobit menstruacijo. A so to slučajno kaki lažji popadki? user posted image . Sem šele 35 teden pa še ne bi rada rodila user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.10.2010 9:53:13   
kapesanta

Kakšne odtegljaje? user posted image  

spodaj pod tabello vpises ce ti kaj odtegujejo od place in zelis da se to prenese na CSD (npr. dopolnilno zdravstveno, kak kredit,...)

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.10.2010 9:55:58   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

dobro jutro

no pri meni se ni ravno dobro začelo...že od 7ih poslušam vrtanje, razbijanje tik nad glavo in še zmer ni konec aaaaaaaa meša se mi že od tega user posted image user posted image . Drugače je bla super noč in sem fino spala no potem mam pa tako budnico.

ne še, še nestrpno čakam da me pokliče, ampak mislim da pred 15. ziher ne bouser posted image .
Pa ti?

tud se ne. Upam da bo kmalu. Najprej se nism mela vole zmigat pa narocit, zdej bi ga pa ze takoj mela user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.10.2010 9:58:43   
obcinarka
škorpijonček.. predvidevam da odtegljaje... če imaš kakšen kredit, podobno...
brihtna bučauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.10.2010 10:06:05   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

brihtna bučauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, samo kaj pa v primeru, da se na pol leta usklajuje, da ni isti znesek? user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.10.2010 10:12:46   
zori82

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

dobro jutro

Pa ti?

tud se ne. Upam da bo kmalu. Najprej se nism mela vole zmigat pa narocit, zdej bi ga pa ze takoj mela user posted image

hehehe enako, zadnji trenutek sm se spravla. Upam da nas user posted image ne prehiti. Katerga si pa naročila?

Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.10.2010 10:15:48   
škorpijonček_
Aja, pa še nekaj (sem že res tečnauser posted image ).

Pri eni plači sem imela en teden bolniške. Kaj se šteje? Samo tiste dejansko opravljene ure (se pravi -40 ur za tisti teden bolniške) in bruto redno delo ali vse ure in skupaj bruto?

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.10.2010 10:21:18   
aleksa83
jutrouser posted image oziroma dober dan za nekatere žeuser posted image !!!

Ste res že zelo aktivne, sem brala skoraj eno urco, da sem vse preletela od včerajuser posted image .

Kako ste mi kaj danes?

Sem danes dopolnila 34 teden. Glede vstajanja ponoči, vstanem nekje 3x .
Spim pa , ko da bi me kdo po glavi s kladivom udaro, nič ne čujem, kdaj moj zjutraj vstane, ko pa pride in mi da lubija, pa se takoj še  malo stisnem k njemuuser posted image , Imam včasih taki dan, da bi se samo cartala :)

Kakšen čaj(firma in kaj gor piše) ste kupile za user posted image in kakšnega za dojenje? tega z lanenimi semeni si same skup mešate ali kako?

Moram še flaški kupit, za čaj in za mleko,..., Aventove so najboljše ali kako?

Drugače pa mene tudi tak špika nekje, pa kolki bolijo, pa bolj si trebuh mažem proti strijam, bolj me srbi, ima katera kako idejo zakaj to,.. Mažem si ziher na vsaki 2 ali 3 ure,...

Nič grem cote obesim, pol pa kuhat počasi, danes bomo jedli  "Tinstano zelje" s krompirjem in pečenice zraven,...

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.10.2010 11:16:11   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

Tudi ti si na našem seznamu user posted image

Sicer pa sem danes videla v Hoferjevem letaku, da imajo bodije 2 kom za 4,99, če še katera rabi. Tisti na punčki mi je tako všeč user posted image , ampak jaz mam zaenkrat dovolj. Sem pa v katalogu BC videla žabice do pasu za 2,99€/kom, pa razmišljam o nakupu dveh v št. 56 in dveh v 62. Pa tudi tisti ležalnik za 25€ se mi sveti, samo bo treba počakati.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.10.2010 11:40:36   
pajac

user posted image user posted image user posted image na to nisem pomislila... mislim, da si vpišeš bruto znesek.. (no tehzneskov, ki so bili pri meni na potrdilu napisani jaz nikakor nisem videla, tudi moj TR ne user posted image , bi bilo pa fajn...)

Ma po moje mislim, da ne bo to vplivalo na izplačila... saj je stavka bila bolj taka v "mili" obliki... No jaz je nisem občutila, kljub temu, da sem dosti okoli hodila.. No kaka vrsta je bila daljša, samo ostalo pa ne user posted image

Alexa, mislim da si ti spraševala glede poroda v tujini.... Preden se odločiš za to si preberi na strani ZZZS, da ti tega ne krijejo... Tudi turistična zavarovanja ne, če se "naključno" znajdeš tam... Je pa to svoje čase krilo zavarovanje (takrat, ko sem jaz ibla noseča s Petrom ziher..), ampak so naši pogruntali in dali "veto" na to....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.10.2010 11:55:59   
pajac

Pri eni plači sem imela en teden bolniške. Kaj se šteje? Samo tiste dejansko opravljene ure (se pravi -40 ur za tisti teden bolniške) in bruto redno delo ali vse ure in skupaj bruto?

Hm... zato sem jaz vesela, da tega meni ni bilo treba izpolnjevati... Vendar... glede na to, vem da sem bila skoraj vsak 2 mesec na kakšni bolniški za Petra (ja radosti materinstva... svojega osebnega zdravnika več ne poznam, z njegovim smo pa skoraj na ti user posted image user posted image user posted image ) so mi pa na ta list napisali dejansko število opravljenih ur (s prištetimi urami bolniškega staleža) in izplačilo v bruto znesku... Saj če si na bolniški itak dobiš manj bruto ven, ker je bolniška ura plačana mislim... 80% če se ne motim...

No upam da to drži...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.10.2010 11:59:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Bela01

Eno vprašanje: Danes zjutraj sva bila z mojim malce bolj aktivna user posted image user posted image . Čez kake pol ure pa me je v spodnjem delu trebuha (nad sramno kostjo) začelo na vsake tolko časa malo bolet. Tak nekako kot bi hotela dobit menstruacijo. A so to slučajno kaki lažji popadki? user posted image . Sem šele 35 teden pa še ne bi rada rodila user posted image

To je težko ocenit... lahko da gre tudi samo zato, da sta " razštelala" simfizo (spoj med levo in desno sramno kostjo..), sicer pa zdaj počivat, pa boš videla.....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.10.2010 12:02:24   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Jutro punce

ufff ste bile pa zgodnje danes nekatere user posted image  meni se pa tako user posted image , vstala samo zato, ker me je user posted image  zbudu z sms.

No jaz sem pa včeraj kupila še postelnino za našega malega user posted image , je bila zelo - no zelo 30% znižana. In sem kupila zeleno z motivi user posted image  in oranžno z motivi user posted image .  tako da zdaj moram kupit pa samo še kozmetiko zame in za user posted image  (moram it v tosamo en dan) pa une malenkosti mi falijo, ki jih vrjetno še dobim od koga-darila, kot so stol za hranjenje (ka ga itak ne rabim še), nov ležalnik (enga že imam - mogoče pa dobim novega z funkijami user posted image ), voziček in stol za v avto (potlej) aja pa user posted image hoče stajico. Ostalo pa že imam VSEEEEEEE sem glih včeraj od doma prinesla 3škatle cunc (za takoj pa do 1leta-ka sm jih jaz z bratom in sestro nosila user posted image  jih je mami tako lepo merkala, pa od nečakinj cunce) user posted image user posted image .

Potovalko sm itak že rekla, da še ni čas - še teden dni pol pa user posted image .
Moram pa itak še en ruzak naštimat za user posted image , ker če se zgodi, da moram v p. ko bo on v službi. Bom raje mamici rekla da me pelje ali pa rešilc (odvisno od situacije) kakor pa da moj hodi iz Lj. do Gr. pa potem nazaj v Lj. (pa še čakala ga bom-ja valda user posted image ) no uglavnem morem imet ruzak z njegovimi cunami v avtu, ker v obleki res ne more biti zdraven mene v porodni sobi user posted image . Pa ne vem kaj naj mu zrihtam kavbojke ali trenerko user posted image . Ko sem user posted image  vprašala je itak reku da je vseeno, ker bova to hitr naredila user posted image  NOT PA VN user posted image  optimist in da je za tok časa lahko tudi v obleki.

Papirje sva vse zrihtala včeraj HB, tako da jaz ne rabim več misliti na NIČ user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a ne bi ti prej torbe spakirala user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.10.2010 12:07:25   
sara pia
Mene tudi bolijo kolki, skoz spim na boku, zdaj pa k me začne matrat si pa dam povšter pod noge in se obrnem na hrbet , da me neha boleti, potem pa nazaj na bok- meni pomaga

tejči 1981 - ne nisem, bom pa poskusila, nimam kaj za izgubit. Meni je pa rekla ginekologinja, da ni nič takega kar bi pomagalo, da se obrneuser posted image , milslim, da če se sam ne obrne do pregleda čez 14 dni, če sem prav razumela, mi ga bojo oni, to pa raje nebi, ker ziher boli.

Bela 01 - ne sekiraj se, ponavadi pouser posted image  lahko pride do lažnih popadkov, je to čist normalno

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.10.2010 12:10:24   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Hm... zato sem jaz vesela, da tega meni ni bilo treba izpolnjevati... Vendar... glede na to, vem da sem bila skoraj vsak 2 mesec na kakšni bolniški za Petra (ja radosti materinstva... svojega osebnega zdravnika več ne poznam, z njegovim smo pa skoraj na ti user posted image user posted image user posted image ) so mi pa na ta list napisali dejansko število opravljenih ur (s prištetimi urami bolniškega staleža) in izplačilo v bruto znesku... Saj če si na bolniški itak dobiš manj bruto ven, ker je bolniška ura plačana mislim... 80% če se ne motim...

No upam da to drži...

Jp, smo že uredili, sem kar računovodkinjo poklicala...mi imamo 90 % bolniške, se pa štejejo te ure kar zraven...tako smo zračunali porodniško...je mogoče malenkost višja kot neto mesečna plača. Dober je, sploh ker je zagotovljenauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.10.2010 12:45:43   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Alexa, mislim da si ti spraševala glede poroda v tujini.... Preden se odločiš za to si preberi na strani ZZZS, da ti tega ne krijejo... Tudi turistična zavarovanja ne, če se "naključno" znajdeš tam... Je pa to svoje čase krilo zavarovanje (takrat, ko sem jaz ibla noseča s Petrom ziher..), ampak so naši pogruntali in dali "veto" na to....

Hjoj, a res moraš že vse plačat ali kaj? Ta naša država in zdravstvouser posted image user posted image , mi kar slabo postane. Ja nič, bomo kar lepo pri nas vse rešili.
Samo da bi bilo vse vredu,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.10.2010 12:46:13   
kapesanta

Šteje se osnova od katere so bili plačani prispevki - v tem primeru so prispevki plačani od bolniške in se šteje čisti bruto I - kot si dobila na plačilni in tudi polni fond ur iz plačilnih (prisotnost in odsotnost).
Krediti - jaz sem si vse, kar sem si obračunavala pri plači dala tudi na SCD (k sreči nimam nobenega kredita preko OD tako da ni problema), sem pa v preteklosti za druge že pošiljala dokumente za spremembo anuitete na CSD da uskladijo - pa ni bilo nobenih pripomb, tako da verjetno upoštevajo.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 7.10.2010 12:48:40 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.10.2010 12:53:41   
škorpijonček_

Šteje se osnova od katere so bili plačani prispevki - v tem primeru so prispevki plačani od bolniške in se šteje čisti bruto I - kot si dobila na plačilni in tudi polni fond ur iz plačilnih (prisotnost in odsotnost).
Krediti - jaz sem si vse, kar sem si obračunavala pri plači dala tudi na SCD (k sreči nimam nobenega kredita preko OD tako da ni problema), sem pa v preteklosti za druge že pošiljala dokumente za spremembo anuitete na CSD da uskladijo - pa ni bilo nobenih pripomb, tako da verjetno upoštevajo.

Najlepša hvala za pomoč! Zdaj je vse izpolnjeno, jutri nesem in čakam na odločbo.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?